- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Aramadım ki bi ara geldi telefonunu evde unutmuştu aldı gitti.
Kendi hallerine bırakın. Aşırı büyük bir olaymış gibi davranmayın. Babanız ve eşiniz arasında halleder. Siz de eşinizle normal konuşunBen iki tarafada nasıl davranıcam bilmiyorum
yani
gerekirse bırak çocuk kendini yaksın ama sakın bağırma, piskolojisi bozulur.
Konuştuk haklılar kızısın ben asla saygımı bozmam o benim babam falan dedi. Ben sana kızıyorum naz konusunda hassas olduğumu biliyosun falan dedi hafif bi tartıştık gitti. Kafa dinlemeye ihtiyacı var sanırıö zorlamadımSiz nasıl korkup refleksle hareket ettiyseniz eşiniz de o an endişeyle bağırmış olabilir. Babanızın cümleleri çok ağır, çocuk azarlar gibi.. eşiniz asabi ya da sıkıntılı biri olsa babanıza karşılık verirdi, susmuş ve gitmiş. burada vakit kaybedeceğinize eşinizi arayın ve konuşun.
Canınızı sıkmayın biraz gücüne gitmiş haklı eminim düşünmek ve sizi kırmamak için nefes almaya çıkmıştır herşey üst üste geldiyse patlama gibi bisey olmuşO kadar canım sıkkın ki anlatamam eşim gitti ailemle arası çatırdadı. Yani o kadar iyidikki anlatamam babam annem canı gibi severler eşimi
Her ne kadar ilk bağıran ve haksız olan kişi eşiniz de olsa babanızın tavrı rencide edici olmuş. Bunun usulü bu değildir. Çeker bir kenara kızıma bir daha bağırdığını duymayayım der yine uyarır alır o da cevabını. Babam haklı da olsa herkesin içinde eşimi rencide etsin istemem açıkçası.Evet kalabalıktık. Bozuldu ama sesini çıkarmadı eğdi başını gitti
S
Sizin psikolejmanlariniz bozulmuş yazık...
Zaten babama bişey demiyo ki haklı beni dövse bile ses etmezdim dediGözde eşine babanın da refleks olarak kızını koruduğunu tıpkı kendisinin bebesini koruduğu gibi olduğunu söylersin.
İki baba da aynı şeyi yapmış. Birbirlerini anlayıp idare edecekler yapacak birşey yok.
Lütfen bu konuda kimseye cevap ve hesap vermeyin.Benim kendi çocuğum sonuçta canını yakar mıyım ama anlatamıyorum
Ay size neden anlatamadımBen cevap bile vermiyorum onlara
Muhtemelen ya kendi icinde cok sinirbozucu bor durum yasiyodu ya da siz farkinda olmadan o birseye kizmis olabilir olayda sana patladi.tabi babaniz da ona kizinca grur yapti heral ama gwlicektir merak etme.geldiginde alttan almaya bakin durumu bi sorgulayin yani sebebini ogrenin derimCanım çok sıkkın ilk kez böyle bişey yaşadım. Amcam teyzem annem babam çaya geldiler bu akşam bize. Çok iyidik şen şakrak muhabbet ederken 1 yaşındaki kızım bardağa elini atınca o anın refleksiyle kızdım kızıma. Eşimde herkesin içinde bana bağırdı bu defa babamda eşime bağırdı eşim çıktı gitti hala gelmedi. Hiç böyle yapmazdı çok mutlu bi çiftiz ama çok bağırdı. Canım çok sıkıldı birden bire alt üst oldu herşey napacağımı bilmiyorum
Evet bende çok üzüldümHer ne kadar ilk bağıran ve haksız olan kişi eşiniz de olsa babanızın tavrı rencide edici olmuş. Bunun usulü bu değildir. Çeker bir kenara kızıma bir daha bağırdığını duymayayım der yine uyarır alır o da cevabını. Babam haklı da olsa herkesin içinde eşimi rencide etsin istemem açıkçası.
Özür dilerim kafam hiç yerinde değilAy size neden anlatamadımsizin anneliğinizi eleştirenlere, nasıl bağırırsınız diye söylenenlere gönderme yapıyor o kişi ve ben de. O söylemlerin gereksizliğinden bahsediyoruz. Sizin yanınızdayız yani
Ben nick ten anladım zati onuDoğuştan o, sonradan bozulmadı. Genetik aktarım.
ARaları o kadar iyi insanlar böyle bir şeyle çatırdamaz. Gözünüzde büyütürseniz eğer büyümeyecek olayın büyümesine sebep olacaksınız bakın.O kadar canım sıkkın ki anlatamam eşim gitti ailemle arası çatırdadı. Yani o kadar iyidikki anlatamam babam annem canı gibi severler eşimi
Bencede patronuyla kavga etti sabahMuhtemelen ya kendi icinde cok sinirbozucu bor durum yasiyodu ya da siz farkinda olmadan o birseye kizmis olabilir olayda sana patladi.tabi babaniz da ona kizinca grur yapti heral ama gwlicektir merak etme.geldiginde alttan almaya bakin durumu bi sorgulayin yani sebebini ogrenin derim
Umarım çok sağolun..ARaları o kadar iyi insanlar böyle bir şeyle çatırdamaz. Gözünüzde büyütürseniz eğer büyümeyecek olayın büyümesine sebep olacaksınız bakın.
Aile arasında olur öyle şeyler. Halledilir. Az rahat olun lütfen.
Ben nick ten anladım zati onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?