Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

yani
gerekirse bırak çocuk kendini yaksın ama sakın bağırma, piskolojisi bozulur.

Bakın çok belli çocuk psikolojisinden hiç anlamadığınız. Fiziksel yaralar iyileşir ama ruhsal yaralar asla iyileşmez. Ayrıca çocuk deneyimleyerek öğrenir. Yansın tabi ne var. Montessori böyle bir şey işte. Bırakıyorsun yanıyor. Bir de blw var bırakıyorsun yiyor. Bir de uyku eğitimi var. Bırakıyorsun uyuyor. Sıçma eğitimi bile var. Çocuğu her yerden kuşatıyorsun, böyle ümüğünü sıkıyorsun iyice. Bunlar hep çorba oluyor, tüm bilgiler oda sıcaklığında iyice yumuşuyor çocuğun hayatına enjekte ediliyor. Bunlar önemli lütfen.

Gözde eşine babanın da refleks olarak kızını koruduğunu tıpkı kendisinin bebesini koruduğu gibi olduğunu söylersin.

İki baba da aynı şeyi yapmış. Birbirlerini anlayıp idare edecekler yapacak birşey yok.

Konuştuk haklılar kızısın ben asla saygımı bozmam o benim babam falan dedi. Ben sana kızıyorum naz konusunda hassas olduğumu biliyosun falan dedi hafif bi tartıştık gitti. Kafa dinlemeye ihtiyacı var sanırıö zorlamadım

O kadar canım sıkkın ki anlatamam eşim gitti ailemle arası çatırdadı. Yani o kadar iyidikki anlatamam babam annem canı gibi severler eşimi
Canınızı sıkmayın biraz gücüne gitmiş haklı eminim düşünmek ve sizi kırmamak için nefes almaya çıkmıştır herşey üst üste geldiyse patlama gibi bisey olmuş

Evet kalabalıktık. Bozuldu ama sesini çıkarmadı eğdi başını gitti
Her ne kadar ilk bağıran ve haksız olan kişi eşiniz de olsa babanızın tavrı rencide edici olmuş. Bunun usulü bu değildir. Çeker bir kenara kızıma bir daha bağırdığını duymayayım der yine uyarır alır o da cevabını. Babam haklı da olsa herkesin içinde eşimi rencide etsin istemem açıkçası.

Benim kendi çocuğum sonuçta canını yakar mıyım ama anlatamıyorum
Lütfen bu konuda kimseye cevap ve hesap vermeyin.
Ben aslaaaaaaa bağırmam çocuğuma o benim herşeyim, canım, kalbim, nefesim vs diyen ama çocuğunu döven anne gördüm. Terbiye etmek içinmiş.
Ama bağırmak yok.
Piskolojisi bozulur.

Ben cevap bile vermiyorum onlara
Ay size neden anlatamadım sizin anneliğinizi eleştirenlere, nasıl bağırırsınız diye söylenenlere gönderme yapıyor o kişi ve ben de. O söylemlerin gereksizliğinden bahsediyoruz. Sizin yanınızdayız yani

Muhtemelen ya kendi icinde cok sinirbozucu bor durum yasiyodu ya da siz farkinda olmadan o birseye kizmis olabilir olayda sana patladi.tabi babaniz da ona kizinca grur yapti heral ama gwlicektir merak etme.geldiginde alttan almaya bakin durumu bi sorgulayin yani sebebini ogrenin derim

Evet bende çok üzüldüm

Özür dilerim kafam hiç yerinde değil

O kadar canım sıkkın ki anlatamam eşim gitti ailemle arası çatırdadı. Yani o kadar iyidikki anlatamam babam annem canı gibi severler eşimi
ARaları o kadar iyi insanlar böyle bir şeyle çatırdamaz. Gözünüzde büyütürseniz eğer büyümeyecek olayın büyümesine sebep olacaksınız bakın.

Aile arasında olur öyle şeyler. Halledilir. Az rahat olun lütfen.

Bencede patronuyla kavga etti sabah

Bu şekilde anı reflekslerden söz etmiyorum ; elbette ki panik anları vardır ve bu azarlama , bağırma degildir.

Ancak konuda ki bazı yorumlara istinaden yazIyorum , Siz inanmıyor olabilir, Hatta karsilasmamis olabilirsiniz .

Evet ama bağırmayan , asla bağırmayan Anne babalar var.

Bir kez olsun annemin ve babamın Ses tonunu çok yüksek tonda duymadım.

Kizdiklari zaman sertlesir , değişir ama hiç yukselmezdi sesleri.

Ve evet yetiştirdikleri çocukları da şimdi aynı böyle .

Ütopik değil gerçekte çokça var bagirmayan Anne ve babalar.

Ve şiddetle karşıyım. Bağırmadan da kızilabilir. Bağırmadan da otorite kurulabilir .

Şu an avazı çıktığı kadar bana bağıran bir arkadaşım olsa , eşim dostum olsa nefret ederim ondan. Kimse sevmez, istemez.

Buna hakkı yok ki.

Anne baba olunca çocuğun kulağının dibinde , elinizi kolumuzu sallayarak bağırma hakkinizin olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…