Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Tavsiyenizi dikkate bile almayacağım çünkü benim annem bana sesini dahi yükseltmedi, kızmado, bağırmadı.

Hatırlarım daha 1 aylıktım. O zaman dahi bana tek tek sakin ses tonu ile heeer şeyi açıklardı. Estetik ameliyat ile aldırmış sinir, stres, panik falan ne varsa ben doğmadan. Çünkü mikkemmel bir anne

Baba devreye girdigine gore esiniz size kotu bagirmis. Dikkat etmesi gerekirdi

Hayır asla kimsenin içinde bana sesini yükseltmez bu ilk oldu. Patronuyla sorunları var ama asla işini rve yansıtan bi adam olmadı bugün çok tuhaf yani hem üzgün hem şaşkınım
Patronuyla olan sıkıntısı belki arttı yada baska durumlar eklendi.evet bu size bagırmasını haklı cıkarmaz hatalı ama insanız işte.babanz araya girecek kadar cokmu bagırdı size hakaret falandamı var.babanzda haklı bende olsam evladıma önümde bagrılmasını istemem

Çünkü annelik işte tam da o şekil bir şey.
Delireceğim gerçekten.

Benimki emzirmeden önce "mememi ağzına sokabilir miyim" diye sorardı. Ünlü pedagog soyşılmamın kırk günde nasıl anne olunur adlı eğitimine katılmış hamileyken. Dolayısıyla ben de oğluma aynı şekilde davranıyorum. Bunlar hep nesilden nesile aktarılıyor.

Benim kendi çocuğum sonuçta canını yakar mıyım ama anlatamıyorum

Bütün bu bağrışmaların amcanız ve teyzenizin yanında olması daha da kötü olmuş. Eşiniz de muhtemelen en çok ona bozulmuştur.

S
Sizin psikolejmanlariniz bozulmuş yazık...

Benim kendi çocuğum sonuçta canını yakar mıyım ama anlatamıyorum
Çünkü neden bunu anlatmak zorundasınız ki?
Anlatmayın yahu. Sizin çocuğunuzu elbette sizden çok düşünen olmaz, olamaz. Yaptığınızda da garip bir şey yok, insanlık hali gayet. İçiniz rahat olsun : )

Siz nasıl korkup refleksle hareket ettiyseniz eşiniz de o an endişeyle bağırmış olabilir. Babanızın cümleleri çok ağır, çocuk azarlar gibi.. eşiniz asabi ya da sıkıntılı biri olsa babanıza karşılık verirdi, susmuş ve gitmiş. burada vakit kaybedeceğinize eşinizi arayın ve konuşun.

O kadar canım sıkkın ki anlatamam eşim gitti ailemle arası çatırdadı. Yani o kadar iyidikki anlatamam babam annem canı gibi severler eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…