- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Tavsiyenizi dikkate bile almayacağım çünkü benim annem bana sesini dahi yükseltmedi, kızmado, bağırmadı.Siz daha dalga geçin. İşte ileride katiller, psikopatlar hep böyle yetişiyor. O ses tonu hep sabit kalsa, göz hizası kuralı uygulansa pambık gibi insanlar olacak gelecekte. Size şefkat gelişimsu'nun höykürmeyen anneler kitabını tavsiye ediyorum. Benim ufkumu açtı.
Patronuyla olan sıkıntısı belki arttı yada baska durumlar eklendi.evet bu size bagırmasını haklı cıkarmaz hatalı ama insanız işte.babanz araya girecek kadar cokmu bagırdı size hakaret falandamı var.babanzda haklı bende olsam evladıma önümde bagrılmasını istememHayır asla kimsenin içinde bana sesini yükseltmez bu ilk oldu. Patronuyla sorunları var ama asla işini rve yansıtan bi adam olmadı bugün çok tuhaf yani hem üzgün hem şaşkınım
İnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.
Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.
Çünkü annelik işte tam da o şekil bir şey.Aaaa lütfen ama yeni nesil instamomlar var karşınızda. Asla çocuklarına kızmazlar, refleksle bile olsa bağırmazlar
Yersen.
Konu sahibi babanızın eşinize davranışı hoş olmamış, koca adama kafanı kırarım falan yakışmamış. Eşinizin size bağırmasıda yanlış ama babanız karı-koca arasına girmese iyimiş. Ama yapcak birşey yok olan olmuş.
Eşinizi arayın gelsin, gece sokakta kalacak değil ya böyle birşey yüzünden.
Geldiği zaman konuyu kendi açmasa siz hiç açmayın, siniri geçmeden üstüne gitmeyin. Babanızın eşinizden özür dilemesi gerekir, yapmaz bence ama en azından gönlünü alacak birşeyler söylemesini isteyin. Senin kızın kıymetliyse benimkide bana çok kiymetli tarzında. Eminim eşiniz yumuşayacaktır.
Seni tanıyamamışım bacım sori
Tavsiyenizi dikkate bile almayacağım çünkü benim annem bana sesini dahi yükseltmedi, kızmado, bağırmadı.
Hatırlarım daha 1 aylıktım. O zaman dahi bana tek tek sakin ses tonu ile heeer şeyi açıklardı. Estetik ameliyat ile aldırmış sinir, stres, panik falan ne varsa ben doğmadan. Çünkü mikkemmel bir anne
Benim kendi çocuğum sonuçta canını yakar mıyım ama anlatamıyorumAman eşin de çok tuhafmış ya
İyi madem çocuğu tutma elini çaya daldırsın üstü başı yansın hastaneye koşun çocuğun canı yansın orda sabahlayın o zaman daha iyi olacak sanki
Alt tarafı refleksle hızlıca çekmişsin
Çocuğun kolunu çıkarmadın ya
Yok sesini yükseltme yok her dediğini yap aman kırılmasın aman yok hayır demeyelim sonra çocuk büyüyüp topluma karışınca afallıyor gerçek hayatı görüp
Baban da haksız öyle laf söylenmez
Ama eşin başlatmış olayı
Ben iki tarafada nasıl davranıcam bilmiyorumSiniri geçince gelir canım merak etme nereye gidecek başka misafirin yanında kötü olmuş ama babana o sinirle cevap verseydi daha kötü olurdu ortam ama çocuk gibi gitmeside iyi degil
Çünkü annelik işte tam da o şekil bir şey.
Delireceğim gerçekten.
Evet kalabalıktık. Bozuldu ama sesini çıkarmadı eğdi başını gittiBütün bu bağrışmaların amcanız ve teyzenizin yanında olması daha da kötü olmuş. Eşiniz de muhtemelen en çok ona bozulmuştur.
Sİnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.
Evlatlarımız camdandır. Her şey travma yaşatır onlara. Bağırmayın, hep aynı ses tonuyla konuşun. Lütfen ama. Annesiniz siz, gidin sinirlerinizi aldırın gerekirse çip taktırın kendinize. Bir şok cihazı edinin mesela sese duyarlı. Sesiniz yükselirse çarpılın. Bunlar önemli.
Sizin psikolejmanlariniz bozulmuş yazık...İnanamıyorum nasıl bağırırsınız çocuğa. Al travma yaşadı şimdi. Bundan sonraki hayatında "beni doğuran bile bana bağırıyor. İntihar etmeliyim mutlaka" diyerek acı içinde yaşayacak. Göz hizasına inip "bardağı ellemen hiç hoş değil. Bu beni çok üzdü. Bak kalbim hızlı atmaya başladı. Seni anlıyor ve seni seviyorum. Bu sadece bir uyarı yavrucum" demeliydiniz.
Ben cevap bile vermiyorum onlaraS
Sizin psikolejmanlariniz bozulmuş yazık...
Telefonunu açmiyormu?Evet kalabalıktık. Bozuldu ama sesini çıkarmadı eğdi başını gitti
Aramadım ki bi ara geldi telefonunu evde unutmuştu aldı gitti.Telefonun açmiyormu?
Çünkü neden bunu anlatmak zorundasınız ki?Benim kendi çocuğum sonuçta canını yakar mıyım ama anlatamıyorum
O kadar canım sıkkın ki anlatamam eşim gitti ailemle arası çatırdadı. Yani o kadar iyidikki anlatamam babam annem canı gibi severler eşimiÇünkü neden bunu anlatmak zorundasınız ki?
Anlatmayın yahu. Sizin çocuğunuzu elbette sizden çok düşünen olmaz, olamaz. Yaptığınızda da garip bir şey yok, insanlık hali gayet. İçiniz rahat olsun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?