- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Baban haklı adamın yanında niye bağırıoki size.Helal olsun babana.Canım çok sıkkın ilk kez böyle bişey yaşadım. Amcam teyzem annem babam çaya geldiler bu akşam bize. Çok iyidik şen şakrak muhabbet ederken 1 yaşındaki kızım bardağa elini atınca o anın refleksiyle kızdım kızıma. Eşimde herkesin içinde bana bağırdı bu defa babamda eşime bağırdı eşim çıktı gitti hala gelmedi. Hiç böyle yapmazdı çok mutlu bi çiftiz ama çok bağırdı. Canım çok sıkıldı birden bire alt üst oldu herşey napacağımı bilmiyorum
Aaaaa bakın işte. Gayet güzel konuşmuşsunuz. Dinlensin sakinleşsin eşiniz de, siz de.Konuştuk haklılar kızısın ben asla saygımı bozmam o benim babam falan dedi. Ben sana kızıyorum naz konusunda hassas olduğumu biliyosun falan dedi hafif bi tartıştık gitti. Kafa dinlemeye ihtiyacı var sanırıö zorlamadım
Zor 4O firin ekmek misali....İdolümsünüz :) büyüyünce ben de sizin gibi zeki olucam.
Babam bana çok düşkün günde 20 kere arar. Bensiz nefes alamaz. Ondan çok yükseldi zatenBaban haklı adamın yanında niye bağırıoki size.Helal olsun babana.
Benzer durumlarla karsilasiyorum bende.basima cok gelmistir.merak etmeyin donerBencede patronuyla kavga etti sabah
Bakın çok belli çocuk psikolojisinden hiç anlamadığınız. Fiziksel yaralar iyileşir ama ruhsal yaralar asla iyileşmez. Ayrıca çocuk deneyimleyerek öğrenir. Yansın tabi ne var. Montessori böyle bir şey işte. Bırakıyorsun yanıyor. Bir de blw var bırakıyorsun yiyor. Bir de uyku eğitimi var. Bırakıyorsun uyuyor. Sıçma eğitimi bile var. Çocuğu her yerden kuşatıyorsun, böyle ümüğünü sıkıyorsun iyice. Bunlar hep çorba oluyor, tüm bilgiler oda sıcaklığında iyice yumuşuyor çocuğun hayatına enjekte ediliyor. Bunlar önemli lütfen.
Evet asla şakayla poposuna bile vurmam kızımın. Korkuyla kendime doğru çektim sadece ah ayşenaz dedim normal bi tonda bu kadarLütfen bu konuda kimseye cevap ve hesap vermeyin.
Ben aslaaaaaaa bağırmam çocuğuma o benim herşeyim, canım, kalbim, nefesim vs diyen ama çocuğunu döven anne gördüm. Terbiye etmek içinmiş.
Ama bağırmak yok.
Piskolojisi bozulur.
Saygısız falan dedi biz varken olacak iş mi falan saydırdıHelal olsun.Amcama saygılarAyrıca eşin evi niye terk ediyo.Evde misafır varken .Ne dedı babanız?
Daha ciddi bir hal almasından korkuyorum. Bozulsun istemiyorum muyluyum çünkü bi sorunum yokBenzer durumlarla karsilasiyorum bende.basima cok gelmistir.merak etmeyin doner
Ne güzel etmiş ağzına sağlık.Çok haklıSaygısız falan dedi biz varken olacak iş mi falan saydırdı
Çağrın gelsin ozamanDaha ciddi bir hal almasından korkuyorum. Bozulsun istemiyorum muyluyum çünkü bi sorunum yok
GElmiş konuşmuşlar ya. Ben mi yanlış anladımÇağrın gelsin ozaman
Eşiniz haklı, haksız demiyorum
Ama çocuk gibi trip atmasının kime faydası var şuan
Evet hiç büyütülecek bi durum değil aslındaÇağrın gelsin ozaman
Eşiniz haklı, haksız demiyorum
Ama çocuk gibi trip atmasının kime faydası var şuan
Evet konuştuk geri gittiGElmiş konuşmuşlar ya. Ben mi yanlış anladım
Evet biraz fazla yükseldiKusura bakma ama baban daha haksız. Tamam eşin ailenin yanında sana bagirmamaliydi. Ama o çocuğa düzgün davran demiş en azından. Baban koskoca adama kırarım kafanı demiş. Saygısızlık yapma sesini yükseltme demekte haklı ama kafanı kırarım falan bunlar hoş değil.
Haa tamam. Güzelce konuşmuşsunuz gitmiş. Sakinleşmek istemiş işte söylemiş zaten. Psikologlar bile bunu öneriyor. Sinirli anınızda konuşmayın, tartışmayın. Bekleyin uzaklaşın, sakinleşince konuşun diye..Evet konuştuk geri gitti
Umarım daha fazla büyümeden kapanır bu konu. SağolHerkes kendince haklı. Büyütülecek bir şey değil. Üzülmeyin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?