Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Baban haklı adamın yanında niye bağırıoki size.Helal olsun babana.

Kârı koca arasında tartışma bağrış çağrış olabiliyor ama ailenin yanında yapması '' sizi saymıyorum' der gibi olmuş. Belki kendiside böyle olsun istememiştir ama ayıp etmiş. inşallah hatasını anlar... Geldi mı bu arada?

Aaaaa bakın işte. Gayet güzel konuşmuşsunuz. Dinlensin sakinleşsin eşiniz de, siz de.

Haklısınız
Bunların nekadar önemli olduğunu son senelerde instagramdan öğreniyorum.
Yoktu bizim zamanımızda bunlar.
Uçak geliyor uçak geliyor diye şebeklik yapıp kaşığı tepiyorduk ağzına mesela. Nerde blw ozaman.
Gözünü kaşıyıncada uyku saati geldi diye düşünüp uyuymaya getiriyordum. Bırak gitsin kendi yatsın dimi, bilemedim.
Koltuk tepesine çıkıp, camlara tırmanınca in aşağı düşersin bile demişliğim var kaç kez. Ağır travmalar yaşatmışım meğer şimdi şimdi anliyorum. Çok hatalarım olmuş annelik konusunda gerçekten.

Evet asla şakayla poposuna bile vurmam kızımın. Korkuyla kendime doğru çektim sadece ah ayşenaz dedim normal bi tonda bu kadar

Herkes kendince haklı. Büyütülecek bir şey değil. Üzülmeyin artık.

Evet biraz fazla yükseldi

Evet konuştuk geri gitti
Haa tamam. Güzelce konuşmuşsunuz gitmiş. Sakinleşmek istemiş işte söylemiş zaten. Psikologlar bile bunu öneriyor. Sinirli anınızda konuşmayın, tartışmayın. Bekleyin uzaklaşın, sakinleşince konuşun diye..
Sinirliyken yanlış söylemler olabiliyor, olayları doğru analiz edemeyebiliyor insan.
En güzelini yapmış eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…