- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Evet ama işte korkuyorum tekrar gelince ne olur büyütür mü uzatır mıHaa tamam. Güzelce konuşmuşsunuz gitmiş. Sakinleşmek istemiş işte söylemiş zaten. Psikologlar bile bunu öneriyor. Sinirli anınızda konuşmayın, tartışmayın. Bekleyin uzaklaşın, sakinleşince konuşun diye..
Sinirliyken yanlış söylemler olabiliyor, olayları doğru analiz edemeyebiliyor insan.
En güzelini yapmış eşiniz.
Kapanmış zaten de sizin kafada kapatamadıkUmarım daha fazla büyümeden kapanır bu konu. Sağol
Sanmam. Büyütecek insan o sinirli anda yapardı yapacağını. Zaten büyümesin diye girmiş eşiniz anladığım kadarıyla.Evet ama işte korkuyorum tekrar gelince ne olur büyütür mü uzatır mı
Ama tekrar gitmiş, şuan evde değil gibi anladım ben de. Yanlış da anlamış olabilirim, uzun ve yorucu bir gündü.GElmiş konuşmuşlar ya. Ben mi yanlış anladım
Geldi şimdiAma tekrar gitmiş, şuan evde değil gibi anladım ben de. Yanlış da anlamış olabilirim, uzun ve yorucu bir gündü.
Saygısız falan dedi biz varken olacak iş mi falan saydırdı
Geldi şimdiSanmam. Büyütecek insan o sinirli anda yapardı yapacağını. Zaten büyümesin diye girmiş eşiniz anladığım kadarıyla.
Evet sesini yükseltme kızıma falan dediEşiniz hatalı. Ne demek eşine herkesin yaninda bağırmak. Babanızda haklı kendimi yerine koyuyorum, kızımın eşi benim yanımda bağıracak bende susucam öyle mi. Oyle bi dünya yok. Babanız dağ gibi arkanızda olduğunu hissettirmiş.
Zaten asla babama bişey demiyo beni dövseydi bile ses etmezdim haklı adam dediBu konu kapanmaz kocan babanla konuşmaz aynı ortamda olmak istemez en ufak kavgada babanı öne sürer kesinlikle hatta babanın yapacağı şey ortamı terk etmekti hakaret edemez karı koca kavga eder kayinvaliden sana hakaret etse ne yapardin ben kocamla tartisiyorum sana ne oluyor demezmiydin..koçanı karşına al tatlı dile sen yavruna o yavrusuna kiyamadi yaşlı adam salla gitsin de sen haksızsın deyip üstüne gidersen işler uzar beni dinle
Napıyosunuz? Konuşma var mı?Geldi şuanda karşı koltukta
Yok hiç sesi çıkmıyo ama çok gerginNapıyosunuz? Konuşma var mı?
Hiç sormaÇocuklarına hiç kızmayan anneler gelmiş yine ders veriyor
Tecrübeli arkadaşlar tavsiye verir size. Napılır bilemedim kiYok hiç sesi çıkmıyo ama çok gergin
Rahat bırakın adamı, bence hadı yatalım geç oldu gibi birşey söyleyin ve gelmesse üstelemeyin. Bırakın sakinleşsin. İlaki konusu yarın öbür gün açılır. Ama şuan sinirliyken birşey söylemeyin, ters tepebilir.Yok hiç sesi çıkmıyo ama çok gergin
AynenTecrübeli arkadaşlar tavsiye verir size. Napılır bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?