Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Evet ama işte korkuyorum tekrar gelince ne olur büyütür mü uzatır mı

Eşinizle babanız da konuşsun tatlıya bağlansın. İkisi de baba, birbirlerini iyi anlamaları gerekiyor.
En büyük derdiniz bu olsun inşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu. Aile arasında olur böyle şeyler

Bu konu kapanmaz kocan babanla konuşmaz aynı ortamda olmak istemez en ufak kavgada babanı öne sürer kesinlikle hatta babanın yapacağı şey ortamı terk etmekti hakaret edemez karı koca kavga eder kayinvaliden sana hakaret etse ne yapardin ben kocamla tartisiyorum sana ne oluyor demezmiydin..koçanı karşına al tatlı dile sen yavruna o yavrusuna kiyamadi yaşlı adam salla gitsin de sen haksızsın deyip üstüne gidersen işler uzar beni dinle

Saygısız falan dedi biz varken olacak iş mi falan saydırdı

Baban da tam işgüzar kusura bakma da... Kızıma nasıl bağırır değil derdi, bizim yanımızda nasıl bağırır.

Bence olay yokmuş gibi davran ve asla araya girme, ikisine de birbirini savunma, kendi aranızda halledin de geç birşey derlerse. Ki zannetmiyorum erkekler uzatmaz pek sakız gibi

Eşiniz hatalı. Ne demek eşine herkesin yaninda bağırmak. Babanızda haklı kendimi yerine koyuyorum, kızımın eşi benim yanımda bağıracak bende susucam öyle mi. Oyle bi dünya yok. Babanız dağ gibi arkanızda olduğunu hissettirmiş.

Evet sesini yükseltme kızıma falan dedi

Zaten asla babama bişey demiyo beni dövseydi bile ses etmezdim haklı adam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…