- 29 Aralık 2014
- 143
- 42
- 38
- Konu Sahibi hazan240814
-
Evet rahatlamak adına yapabilirim bunu
Aman atma ya dengesiz hakkaten hem seni gönderiyor annenin evine hem mesaj atıyosun birde..Sessiz kal bırak o arasın..En son bu sabah attım bir daha atmadım
Evet ama nerdesin ne yapıyosun tarzında olmasın ki üstüne düşüyorsunuz adım atıyorsunuz sanmasın.Çünkü hatalı olan o.
Bunu hem rahatlamak için yapın hem anlamaya çalışması için bir şey yapmış olursunuz.
Böyle de anlamazsa tavrınız değişmeli,ama umarım anlar.
hem git dediğinde gidiyorsun, hemde mesaj atıyorsun.O zaman ne demeye ailenin yanına gidiyorsun.Evinde otursaydın rahat rahat.
sen alıştırmışsın bunu böyle , kavga etmeye bile değmez,dengesiz çünkü.
sorumluluk alamayacaksa evlenmeseydi,ne o ikide bir git.Yüz verme ,konuşma, tartışma başlattığında da sallama bak nasıl adam oluyor.
Aman atma ya dengesiz hakkaten hem seni gönderiyor annenin evine hem mesaj atıyosun birde..Sessiz kal bırak o arasın..
hem onun dediğini yapıp, evi terkedip,hem barış çubuğunu o değilde sen uzatırsan , seni sallamaz.Biliyor senin huyunu , ne demiş mesajında ee naparsın ?sende ayrılırız diyemeyeceğini biliyor.İyice sindirmiş seni. O zaman kendini biraz ağırdan sat ki,kıymetini bilsin.Sen böyle üstüne düşersen ,o senin daha çok üstüne gelir.Kavga ettiğindede sallama bırak o sinir olsun.İnsan herzaman aynı şeyleri yaparsa farklı sonuç alamaz,değiş biraz.Ben alıştırdım bunu kabul ediyorum ancak o kadar çok git dediki gururuma dokundu, sonrada barış çubuğu uzatmak istedim birşey olmamış gibi...
E
Evet önemsiyor ancak ben ağlamaya başladığımda,şuan ne yapacağım bilmiyorum, sabahleyin mesaj attım o kadar soğuk kısa cevaplar veriyor ki ...
Hem suçlu hem güçlü desene..eee ne kadar kalıyorsun normalde ailenin yanıda? Bir de hiçmi merak etmiyorsunuz birbirinizi ayrıyken neden aramıyorsunuz anlamadım? Benim annem bile huylanır böyle bir durumda geldin aramıyor bile filan der yaniO
Arayacağını zannetmiyorum, zaten normaldede ailemin yanina geldigimda aramaz, gitmisim diye trip atar, yani şuan ona göre o haklıdır
hem onun dediğini yapıp, evi terkedip,hem barış çubuğunu o değilde sen uzatırsan , seni sallamaz.Biliyor senin huyunu , ne demiş mesajında ee naparsın ?sende ayrılırız diyemeyeceğini biliyor.İyice sindirmiş seni. O zaman kendini biraz ağırdan sat ki,kıymetini bilsin.Sen böyle üstüne düşersen ,o senin daha çok üstüne gelir.Kavga ettiğindede sallama bırak o sinir olsun.İnsan herzaman aynı şeyleri yaparsa farklı sonuç alamaz,değiş biraz.
Hem suçlu hem güçlü desene..eee ne kadar kalıyorsun normalde ailenin yanıda? Bir de hiçmi merak etmiyorsunuz birbirinizi ayrıyken neden aramıyorsunuz anlamadım? Benim annem bile huylanır böyle bir durumda geldin aramıyor bile filan der yani
Ne saçma, bence çözün bu durumu hoşlanmıyorum, merak ediyorum, konuşmak istiyorum diyin ya da hiç kalmayın. Benim eşim seyahatte olursa kalırım sadece ailemin yanında hiç evde yalnız bırakıp kalmam. O da bilir beni, ben aramam işleri var diye mutlaka arar hatta bazen araya sıkıştırır yoğun olacağım arayamam bugün diye haber verir.Ayda bir kere iki gece kalıyorum ama bir kere bile aramaz, aileme olan sevgimi kıskanıyor, ben mesaj atarim o da zorla yazar
birkaç gün arama sonrada dön evine, döndümü yüz verme bırak o konuşmaya çalışsın senle.Kavga etmeye çalışsa da sakin kal.Boşanalım derse ,merak etme sonunda ben boşayacağım seni de.Bence sakinliğini koru ve karşısında ağlama , evliliğin ilk dönemlerinde olabilir,zamanla düzelir merak etmeŞuanda ne yapayım
Ne saçma, bence çözün bu durumu hoşlanmıyorum, merak ediyorum, konuşmak istiyorum diyin ya da hiç kalmayın. Benim eşim seyahatte olursa kalırım sadece ailemin yanında hiç evde yalnız bırakıp kalmam. O da bilir beni, ben aramam işleri var diye mutlaka arar hatta bazen araya sıkıştırır yoğun olacağım arayamam bugün diye haber verir.
İşte iletişimsiz olunca böyle durumlarda ortada kalıyor böyle..Dönmeniz gereken zamanda dönmeyin eve o zaman belki arar ..
birkaç gün arama sonrada dön evine, döndümü yüz verme bırak o konuşmaya çalışsın senle.Kavga etmeye çalışsa da sakin kal.Boşanalım derse ,merak etme sonunda ben boşayacağım seni de.Bence sakinliğini koru ve karşısında ağlama , evliliğin ilk dönemlerinde olabilir,zamanla düzelir merak etme
Herkese iyi akşamlar, benim derdim eşimle, biz evleneli 6 ay oldu,çocugumuz yok
ailem yasadigimiz yere üç saat uzaklikta baska bir sehirde, esimin ailesi ise 20 saat uzaklıkta,eşimle her tartıştığımızda sonunda yarın ailenin yanına git, benim işlerim var bu aralar senle ilgilenemem diyor, biraz daha sinirlenmişse boşanalım lafları her seferinde havada uçuşuyor, bu seferde tartıştık, akşam evine git dedi, bende gitmiycem dedim, 5 kere bu muhabbet tekrar etti, en sonunda sinirim bozuldu, tamam şimdi gideyim dedim, giyindim çıktık, otobus durağında başladı : suratını asarsan annenler beni ararsa sonu kötü olur, sen gemileri yakmışsın bana ulaşamayacaksın aradığında, bende daha çok sinirlendim yürümeye başladım, tartışmaya devam ettik, en sonunda otobuse bindik, bizim evin önüne yaklaştığımızda demeye başladı inelim gitmeni istemiyorum, bende inmedim, terminale geldik otobuse bindim, ailemin yanina geldim, simdide mesaj atıyorum soguk mesajlar atiyor zaten normaldede ailemin yanina geldigimde beni aramaz, ben mesaj atmadan mesaj atmaz, trip atar, simdi daha cok trip atiyor, önümüzdeki hafta dogum günü var, o kadar plan yapmistimki hediyeleri hazIr, şeytan diyorki hiç dönme , ne yapacağım bilmiyorum
Taviz verme canım sana boşanalım dediğinde
senin de geri adım atmayacağını bilsin
arama
mesajda atma bırak o seni arasın
düşme üstüne hatasını bilsin
şimdi böyle taviz verirsen ileride daha çok
üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?