Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Vallahi aynısını düşündüm. O tarz hikayeleri okuya okuya sanmış ki her evde oluyor bunlar. İğrenç.

Kardeşimle olan ilişkimi kıskanıyor diyerek eşinizin çarpık düşüncesini yumuşatmaya çalışıyorsunuz belki de bilinçsiz bir şekilde ama ne yazık ki bu eşinizin hastalıklı bir düşünce yapısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Normal bir eş aksine bu duruma sevinir ne güzel kardeşinle harika bir ilişkin var herkese nasip olmaz anlaşabilmeniz beni de mutlu ediyor derdi çünkü kardeş bu, kardeş yani eşinizin kendisini eşiti ve dengi olarak göremeyeceği görmemesi gereken biri ama eşiniz onu dengi olarak görüyor bir erkek olarak görüyor kardeşiniz olarak değil
Hepsini geçtim sizi yanlızlaştırmış, araba kullanmanızı bile istemiyor, ailenizden uzaklaştırıyor ve hepsi ne için? Size filmlerdeki gibi bir aşk mükemmel bir hayat mı veriyor karşılığında? Hayır sizinle sohbet bile etmiyor. Benliğinizi azar azar koparıp çiğnemeden yutuyor adam sizi birey olarak değil sahip olduğu bir eşya olarak görüyor. Detayları okudukça şoklardan şok beğendim resmen, ya adam ol tedavi ol ya da mahkeme orada demek için neyi beklediğinizi merak ediyorum sadece.

Esim kardesimden kiskaniyor nasil bir zihniyettir o zaman esiniz kendi kardesi olsa baska goz ile mi bakacak gercekten okurken igrendim

Eşinizin düşüncesi ve sizin tutumunuz o kadar yanlış ki. Kardeşiniz sonuçta sizin aileniz ve eşiniz nasıl kıskanabilir sizi anlam veremiyorum. Bir tane erkek kardeşim var ve benim için babamdan bile daha kıymetli. Kimseye de laf söylettirmem başımın üstünde yeri var her zaman. Kardeşiniz iş bulmuş size yük gibi hissetmesin diye ve okuyor belli bilinçli biri olduğu. Eşinize böyle bir konuda laf geçirememek sizin ayıbınız.

Ne saçmalık ne güzel ise eşin yokken arkadaş olur sana tabiki özeli bilmiyorsa eşin kizmakta haklı dozu kaçırmadan kalmali

Ben bu adamla kizimi yalniz birakmam. Aile icinde kardesleri kiskanan kisi (adam dige yazip sildim) sinirlari olmayan birisi. Kardesi dusunen cocugu da dusunur!

Bir kere esinizin,kardesinizden,sizi kiskanmasi konusu zaten esinizin normal olmadigini gosteriyor ki sizin esinize kardesim gelip bizde kalacak diye soyleyememenize hic girmiyorum bile!Cocuk ise de girmis yazik gunah ya...

Erkek kardeşinizi sizden kıskanan adam kendi kız kardeşine de o gözle bakıyordur net. Sapık herif.

5 senelik evlilikte insan eşini hiç mi tanımaz?

Huyunu bildiği adama danışmadan çok uzun süreli misafiri nasıl kabul eder?

Tek sorun ve gercek bence esinizin zihniyeti sapik ve bubdurumu siz kendinize bile soyleyemiyorsunuz.Kociskonuz sapik zihniyeti hanfendi kendinize gelin,eger fiili bir ayip gormediyse kardesinizden ne demek kardesinizden konusamiyorsunuz bile pes yani

Annemlerin evde tadilat var gecen cumadan beri bende kaliyolar. Annem babam esim eve azcik gec gelince tedirgin oluyolar bizden dolayi mi gelmiyo diye. Ki haftada 2 gun aksam 8 de gelirse sukrediyoruz normalde. Her aksam annemlere sizin kaldiginiz bana ikram aklim evde kalmiyo yoksa cocuklarla perisan oluyo oktivus evi bosaltip bize yerlesseniz bile rahatsiz olmam diyo. Esiniz bulmus da kiymet bilmiyo. 6 ay evde yalniz kalsaniz daha mi iyiymis. Kardesten kiskanmak neymis? Kendi kiz kardesi yok mu? Bu tavrindan kiz kardesine nasi bi gozle baktigini anliyoruz

Eşiniz sapık olabilir mi? Kendisi kız kardeşine hallenecek mi aynı evde yalnız kalsa? Bu nasıl sapıkça bir düşünce?
Ben olsam eşimle ilişkimi gözden geçirir kızımı da onunla yalnız bırakmazdım asla.

Eşinizin zihni çok kirli. Kardeşten kıskanmak çok sapıkça bir düşünce. Tedavi olsun.

siz siyirdinizmi kafayi burdaki asil Problem kocanizin sapik olmasi !!! Kardesten kiskaniyor ne demek la havle... daha neler duyacaz kardesini yollamayi planlama bence kocani yolla sen. sapik cunki ruh hastasi senin kocan. Kardes ya kardes ne kiskanmasi ne sicak davranmasi siyiracam ha kafayi bazen geliyorlar bana sagdan soldan.

Bu tarz kinulari duydukca sunu dusunuyorum bu hayatta evlenmek cocuk dogrmak buyuk hata.dusun iki cocuk yapiyorsun bir evde besle buyut evlendir esi el olup digsr kardes icin bunlari soylesin yada farkli durumlar neyse.simdi sizin kiza ilerde 1 erkek kardes ursa Allah muhafaza esiniz ikisinin ilerde bu kinumda oldugunu dudunse ne hisseder ne der acaba.sahsen ben esime agzinin payini verirdim kardesimden beni kiskaniyor demek nedr Allah askina esinizin dusunce bozuklugu var bu kuzen olsa felan hadi anlarimda .Allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…