Vallahi aynısını düşündüm. O tarz hikayeleri okuya okuya sanmış ki her evde oluyor bunlar. İğrenç.Normalde eşine sormadan çağırdın diye laf ederdim ama kıskanmak ne ya. Eşin çok fazla ensest seks hikayesi okumuş heralde. Aklı yerinde hiçbir insan birini karşı cins diye kardeşinden kiskanmaz. Bu resmen sapiklik
Kardeşimle olan ilişkimi kıskanıyor diyerek eşinizin çarpık düşüncesini yumuşatmaya çalışıyorsunuz belki de bilinçsiz bir şekilde ama ne yazık ki bu eşinizin hastalıklı bir düşünce yapısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Kıskanma derken kardeşimle olan ilişkimi kıskanıyor sanırım biz cok muhabbet eder gezer tozardık ama esimle öyle değil onunla oturup iki kelime muhabbet edemeyiz kendisiyle alakalı bi konu olmazsa cevap bile vermez. Gezme tozmalardan hiç hoşlanmaz. Ben kardeşimle bunları yaptığım için ondan nefret ediyor zaten eskidende sevmezdi. Ama şimdi böyle durumlar olunca kardeşimden de uzaklaştım nr yapacağımı bilemez haldeyim.
Eşim benim ailemi zaten sevmez. Üstelik bayramdan bayrama görüyor ve ailemin ona karşı ne lafı ne sözü hiç biseyi olmadı şimdiye kadar. O kendinden ve ailesinden başka kimseyide düşünmez çok bencildir. Aslında benimde kardeşimle olan ilişkimi kıskanıyor. Mesela ben kardeşimle oturup sohbet muhabbet edebiliyorum ama esimle edemiyorum çünkü o kendiyle alakalı bisey olmadiktan sonra cevap bile vermez çoğu zaman. Kardeşimle gezip tozabiliyorum ama eşim gezip tozmayada karşı. Kardeşim bana araba kullanmayı öğretti ama eşim araba kullanmamı da istemiyor. Yani aslında benim kardeşimle olan iliskimi kıskanıyor. Bunuda açık açık soyledi zaten benden daha samimisin onunla diye. Simdi daha soğuk davranıyorum kardeşime eşim bisey demesin sorun çıkarmasın diye ama gene değişen bisey yok. Onunla konuşmuyo o evdeyken yatak odasından bile çıkmıyor. 1 haftaya gidecek ama gittikten sonrada bitmez bu takıntısı eminim. Gerçekten şu 1 ayda çökmüş durumdayım bu adamla bir ömür geçer mi bilmiyorum
Esim kardesimden kiskaniyor nasil bir zihniyettir o zaman esiniz kendi kardesi olsa baska goz ile mi bakacak gercekten okurken igrendimKızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
Ne saçmalık ne güzel ise eşin yokken arkadaş olur sana tabiki özeli bilmiyorsa eşin kizmakta haklı dozu kaçırmadan kalmaliKızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
Ben bu adamla kizimi yalniz birakmam. Aile icinde kardesleri kiskanan kisi (adam dige yazip sildim) sinirlari olmayan birisi. Kardesi dusunen cocugu da dusunur!Kızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
Bir kere esinizin,kardesinizden,sizi kiskanmasi konusu zaten esinizin normal olmadigini gosteriyor ki sizin esinize kardesim gelip bizde kalacak diye soyleyememenize hic girmiyorum bile!Cocuk ise de girmis yazik gunah ya...Kızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
Gerçekten kardeşimle iki kelime etmeye korkar oldum. Tamam hata yaptım gel demekle ama sonuçta elin adamınıda çağırmadım kendi öz kardeşim. Bu kadar tavrı soğukluğu haketmiyorum . Artık bu duruma bi dur demeliyim sanırım sürekli suçlu psikolojisindeyim onun yuzunden
[/QUOT
Tek sorun ve gercek bence esinizin zihniyeti sapik ve bubdurumu siz kendinize bile soyleyemiyorsunuz.Kociskonuz sapik zihniyeti hanfendi kendinize gelin,eger fiili bir ayip gormediyse kardesinizden ne demek kardesinizden konusamiyorsunuz bile pes yani
Tek sorun ve gercek bence esinizin zihniyeti sapik ve bubdurumu siz kendinize bile soyleyemiyorsunuz.Kociskonuz sapik zihniyeti hanfendi kendinize gelin,eger fiili bir ayip gormediyse kardesinizden ne demek kardesinizden konusamiyorsunuz bile pes yaniGerçekten kardeşimle iki kelime etmeye korkar oldum. Tamam hata yaptım gel demekle ama sonuçta elin adamınıda çağırmadım kendi öz kardeşim. Bu kadar tavrı soğukluğu haketmiyorum . Artık bu duruma bi dur demeliyim sanırım sürekli suçlu psikolojisindeyim onun yuzunden
Eşiniz sapık olabilir mi? Kendisi kız kardeşine hallenecek mi aynı evde yalnız kalsa? Bu nasıl sapıkça bir düşünce?Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?