Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Eşiniz sapık düşüncelere sahip bir adam.
İnsan nasıl iki kardeşi birbirinden kıskanır?
Aklım almıyor. Tabiki kardeşiniz ile aranız iyi olacak tabiki herkesten çok seveceksiniz koruyup kollayacaksınız.

Tek hatanız onunla da konuşmadan böyle bir karar vermeniz olmuş. Konuşmaktan kastım da izin almanız değil.
"Sen nasılsa yoksun kardeşim kalacak benimle bu süreçte hem yanlız kalmamış olacağım hemde o ilk dönemini rahat geçirir adaptasyon sorunu yaşamaz." Diyerek söylemiş olacaktınız. Hoş eşiniz gibi davarımsı bir organizma için birşey ifade etmezdi ama olsun en azından söylemiş olurdunuz.

Tekrar aynı şeyi söylüyorum eşinizin sapık bir ruhu var. Evladınızı falan yalnız bırakmamaya özen gösterin. İki kardeşi birbirine yakıştırabilen bir adamdan herşey beklenir.

Sizde lütfen dünyadaki son adam oymuş gibi davranmayın. Kocasız kalıncada ölmezsiniz. Azcık dik durun ailenizi ezdirmeyin

Siz onun ablasısınız böyle önemli eğitim konusunda destek olmayacaksanız neden varsınız
Ayrıca düşüncesiz olsa yük olmamak için işe girmez
eşiniz rahatsız olabilir bunu söyler ama size böyle davranması tuhaf resmen burnunuzdan getiriyor
Akşama kadar teksiniz kardeşiniz evi otel gibi kullanıyor zaten eğer siz onun yol arkadaşıysanız idare etmeli kusura bakmasın

Kesinlikle %100 katılıyorum çok doğru aşırı doğru. Öz kardeşimden beni kıskanan adam ensesttir. Benim de erkek kardeşim var aklım almıyor kıskanılmasını çocuğum kardeşim kanım o benim tövbe estafurullah

Gerçekten çok ilginçsiniz ‘ne yapayım?’ Diye düşünüyorsunuz.
Kocanız olacak adama rest çekin.
Kardeşimle ilişkime kimse karışamaz,
kocamla ilişkime de üçüncü kişileri karıştırmam.
Bununla birlikte kardeşin yeri farklı adı üstünde kardeş kocamdan önce hayatımdaydı.
Kendinize gelin, kardeşinizi de ezmeyin, ezdirmeyin.
Yerinizde olsam bu kocayı da eş diye hayatımda tutmazdım o ayrı konu.

En başta eşinizin de fikrini alarak kardeşinizi davet etmeliydiniz burda hata etmişsiniz.
Amaaa yine de zerrece haklı yanı yok eşinizin.
Anlattıklarınızdan tüyleri ürperir insanın.
Yazıklar olsun, çok enteresan kafalar...
25 yaşında kayınçosuyla kanka olabilir, arkadaş olabilir pek de güzel vakit geçirebilirken yatak odasına girip çıkmamak nedir? Andaval herif hiç mi görgü görenek görmemiş.
Kıskanması, sizi sakınması o kadar feci birşey ki, adama hak vermek şöyle dursun suratına tükürmek lazım ya neyse.
Eşinizin komple ailenize karşı saygısı yokmuş zaten. Acaba kendisi mağarada kurtlar tarafından mı büyütüldü?

Tovbe est. Yuh artık yani ben bu kkda okuduğum şeylerden sonra insanlar ne kadar sapkın diye düşünüyorum.
Eşinizin bilincaltinda ne var bilmyrm ama böyle erkeğe bir çocuk daha vermeyin, psikologa acil görülmeli

öncelikle sizi kardeşinizden kıskanan kocanız sapıktır . eğer kocanız normal bir adam olsaydı yani derdi kardeşinizden kıskanmak olmasaydı haklı derdim o kişinin kardeşiniz değil görümceniz olduğunu düşünün rahat eder misiniz derdim ama kocanızın derdi sapkınca olduğu için şuan sizin derdiniz aslında çok daha büyük...

Niye evlisiniz? Niye hala evlisiniz?

Eşiniz sizi ailenizden uzaklaştırıp kendisine bağımlı biri yapmak istiyor, sizde onun ekmeğine yağ sürüp kardeşinize soğuk davranıyorsunuz.
Hayatta vazgeçilmeyecek ve vazgeçilebilecek insanlar vardır mesela kardeşten vazgeçilmez, evlattan vazgeçilmez ama eşten vazgeçilebilir.

Okuduğunuzu anlamadınız mı cidden? Nerede masraf demiş konu sahihi? Kardeşimi kıskanıyor diyor. Daha detay da yazmış. Okuyun lütfen
Kardeşim varken giydiğime karışıyor diyor

Kesinlikle hata yaptım ama kardeşime yardımcı olmak istedim esimde evde olmayacağı için rahatsız olacağı bişey yok diye düşündüm. Ama adam resmen kıskanıyor beni kardesimden.
Ayyy bırakın şu saçmalığı ne demek kardesimden kıskanıyor kendi kardesi gelse kalsa ayni sekilde kiskanacakmi birak allah aşkına kardeşi kardeşten kiskananin zihniyeti ne sizde bunu hâlâ kıskançlık olarak algıliyorsunuz ya yaziklar olsun öz be öz kardesinize sahip çikicaniz yerde şu yazdiklariniza bakıp utanin bence eş bulunur da kardeş , ana baba bulunmaz siz deger vetmiyorsunuz ki ailenize elin oğlu versin benim ailemi istemeyeni ben hicc istemem

insan kendisi neyse başkasınıda öle sanarmış demek kendi ablalarına töbe töbeeee
kusura bakmayın ama kardeşinden kıskanan bi adamın kafasındaki düşünce ne neden kıskanıyo bişey mi gördü bşey mi duydu sizin çocuğunuz kız mı mesela bak ondan kıskansa anlarım
ayhhh ben çok müge anlı izliyorum galiba

Hiç sağlıklı bir düşünce değil ya iğrenç sizi öz kardeşinizden kıskanması ne fesat bir fikir bilemedim yani ki kardeşiniz yatmadan yatmaya geliyormuş size yük görünmemek için işe girmiş falan yani evinizi açsanız ne olur sevaptır…

Bakın kendi kardeşi diyor ben gelsem bana da mı böyle davranacaksın diye. Eşiniz normal değil.

Burada eften püften sebeplerle eşini tüm akrabalarından & arkadaşlarından ayırmaya çalışan, başarınca da ağır şiddete başlayan kocaları okuyoruz.

Sakın ama sakın ailenizle ve abinizle ilişkinizi koparmayın. Açık açık saçmalama diyin kendisine gelsin. Gözünü korkutmazsanız daha da ileriye gider bu sefer yok markete bensiz gidemezsin yok evden çıkamazsın demeye başlar.

O cüreti sakın vermeyin, sizi kaybedeceğini anlasın. Çocuk düşünüyorsanız biraz erteleyin, şu anda verdiği sinyaller hiç hoş değil.

Konu sahibinin eşi haberi olduğunda da sorun çıkartıyor. Konu sahibinin kardeşi 5 günlüğüne eve ziyarete geldiğinde eş öyle berbat davranmış ki eşin kardeşi tepki göstermiş.

Eşin fikri bozuk ne yazık ki.

Elbette aralarında konuşmaları iyi olurdu yalnız konu sahibinin eşi problemli. Sonuçta karısını ailesinden koparmak için uğraştığı sürece bu sorunlar devam edecek.

Senin gibi ablam olsa sokakta yaşardım. İnsan tanımadıgına bile ne yardımlar yapıyor. Vay efendim kıskanıyomuş. Ayy g.tüm

Eşinize danışmadan bu işe girişmeniz iyi olmamış, aynı şeyi o yapsa sizde şikayet ederdiniz durumdan. Kendi kendinize bir karar alıp kardeşinizide mağdur etmişsiniz. Şimdi nereden nasıl yurt ayarlayacak? Gitse bi dert gitmese apayrı bir dert… Eşinizin sizi kardeşinizden kıskanması ise apayrı hastalıklı bir düşünce…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…