Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

tepki aldıkça ateşi körüklüyorsun sende. az sus

Adam sizi özlemiş başbaşa kalmak istemiştir diye söze girecektim ki eşinizin kardeşinizi kıskandığını gördüm… şahane

merve124knt’nın meselesi eşe sormadan kardeşi çağırmaktan çıkmış zaten, sadece böyle bir sorun yaşansa aralarında konuşur uzlaşırlar ama dediğiniz gibi adamın derdi izninde kardeşin evde olması değil, kadının ailesiyle görüşüyor olması sorun, kıskandığını açık açık söylemiş, kıskanmayı hiçbir şekilde anlayamam ama eşlerin birbirine benimle daha çok ilgilen cilvesiyse olabilir onun da huyu bu demek ki diyebilirim lakin kardeşinin yanında giyime, oturmaya kalkmaya dikkat et denmesi, ne desem ayıp kaçacak kardeş için böyle düşünceler besleyen zihniyet benden uzak olsun, insanın kardeşi canı kanı demek, adamın çok fesat duyguları var ki kendi kardeşi bile tepki göstermiş.

Son düzenleme:
Universitede bi arkadasım eniştesi istemedigi icin sokakta kalmıstı ve agladı yani cocuk , cok mu yer kaplıyorum bi koltukta yatıp kalkıyorum demişti. Yani ne bileyim bende bir ablayım, hem gel kal diyorsunuz hemde şimdide gitsin diye uğraşıyorsunuz . Her neyse o arkadaşım ablası öyle yaptıgı ıcın yıllarca onunla görüşmedi şimdi kendı duzenını kurdu ve asla da onlara gitmiyor. Nasıl ablasınız bilmiyorum ama yaptıgınız cok yanlıs. Allah kalbınıze ferahlık versin

Allahım sana çok şükür iğrenç bir adamla evlenmedigim için çok şükür
Demekki eşiniz kendi kız kardeşlerine yan gözle bakacak kadar ahlaksız insanın zikri neyse fikri de odur

Adam karisini erkek kardeşi ile ayni evde koymak istemiyormus kiskaniyormus. Ya sizin varya topunuzun allah cezanizi versin nefret ettim artik ya. Les fikirli adamlar ve buna gikini cikarmayan embesil kadinlarin topu yerin dibine girse keşke
ağzına sağlık çok güzel yazmışsın

Kardeşten kıskanmak mı? Ya huu aynı karından çıkmışsınız. Çüş yaa çüş. Nasıl bir ahlaksız bakış açısı bu. Allah'a büyük konuşmayayım ben o kocanın çarkına edip kenara bırakırdım. Şimdi git kız kardeşinle yaşa onun kocası da seni kıskansın derdim. Şerefsiz adi

Karı-koca bu dünyadaki israflarsınız varya siz geri dönüşümü olmayan bir çöpsünüz.Kardeş ya o candır kandır nasıl onu sığdıramazsın nasıl bir vicdansızsın ve nasıl bir pis düşüncedir.İnşallah ilerde kardeşine muhtaç olursunuz ama o sana yardım etmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…