tepki aldıkça ateşi körüklüyorsun sende. az susKardeşim geçen senede 5 günlüğüne bize gelmişti. O ara eşimlede aramız kötüydü. Benim kardeşimle sohbet etmem falan ona battı. Yok ben kardeşimle konuştuğum gibi onunla konuşmuyor muşum kardeşimle gezmeye gidiyormuşum. Kimseye kendisinden daha iyi davranmayacak mışım
merve124knt’nın meselesi eşe sormadan kardeşi çağırmaktan çıkmış zaten, sadece böyle bir sorun yaşansa aralarında konuşur uzlaşırlar ama dediğiniz gibi adamın derdi izninde kardeşin evde olması değil, kadının ailesiyle görüşüyor olması sorun, kıskandığını açık açık söylemiş, kıskanmayı hiçbir şekilde anlayamam ama eşlerin birbirine benimle daha çok ilgilen cilvesiyse olabilir onun da huyu bu demek ki diyebilirim lakin kardeşinin yanında giyime, oturmaya kalkmaya dikkat et denmesi, ne desem ayıp kaçacak kardeş için böyle düşünceler besleyen zihniyet benden uzak olsun, insanın kardeşi canı kanı demek, adamın çok fesat duyguları var ki kendi kardeşi bile tepki göstermiş.Konu sahibinin eşi haberi olduğunda da sorun çıkartıyor. Konu sahibinin kardeşi 5 günlüğüne eve ziyarete geldiğinde eş öyle berbat davranmış ki eşin kardeşi tepki göstermiş.
Eşin fikri bozuk ne yazık ki.
Elbette aralarında konuşmaları iyi olurdu yalnız konu sahibinin eşi problemli. Sonuçta karısını ailesinden koparmak için uğraştığı sürece bu sorunlar devam edecek.
Allahım sana çok şükür iğrenç bir adamla evlenmedigim için çok şükürKızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
ağzına sağlık çok güzel yazmışsınAdam karisini erkek kardeşi ile ayni evde koymak istemiyormus kiskaniyormus. Ya sizin varya topunuzun allah cezanizi versin nefret ettim artik ya. Les fikirli adamlar ve buna gikini cikarmayan embesil kadinlarin topu yerin dibine girse keşke
Kardeşten kıskanmak mı? Ya huu aynı karından çıkmışsınız. Çüş yaa çüş. Nasıl bir ahlaksız bakış açısı bu. Allah'a büyük konuşmayayım ben o kocanın çarkına edip kenara bırakırdım. Şimdi git kız kardeşinle yaşa onun kocası da seni kıskansın derdim. Şerefsiz adiKardeşim geçen senede 5 günlüğüne bize gelmişti. O ara eşimlede aramız kötüydü. Benim kardeşimle sohbet etmem falan ona battı. Yok ben kardeşimle konuştuğum gibi onunla konuşmuyor muşum kardeşimle gezmeye gidiyormuşum. Kimseye kendisinden daha iyi davranmayacak mışım
Bu zihniyetli bir adamla kız çocuğunu da yalnız bırakmamak lazım bence. Böyle düşünen adamdan her şeyi beklerim ben.İyi ki çocuğunuz kız olmuş. Erkek olsaydı ondan da kıskanırdı artık. Çok garip bir ailesiniz.
Evet insanın fikri neyse zikri de o olurmuşBu zihniyetli bir adamla kız çocuğunu da yalnız bırakmamak lazım bence. Böyle düşünen adamdan her şeyi beklerim ben.
Yapmaz olur mu koştur koştur yapmış hemde. 5 senedir evli 4 yaşında kızı varmış...inşallah çocuk yapmamışsındır bu hastalıklı zihniyetten.
Yapmaz olur mu koştur koştur yapmış hemde. 5 senedir evli 4 yaşında kızı varmış...
Allah aşkına kadın gün boyu evde ..eş yok biraz aklı selim yorum yapınEşiniz haklı, size bir sorum olacak esijiz kaynınızı size sormadan evinize yerlestirse kabul eder miydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?