eşim eve gelmedi :(

tabi evlenince azalıcak farkındayım ama, şimdilik mutlydum ben ya :)) aklını çelicekler adamın, aramıcak sonra

çelmelerine izin verme sende her seferinde nişanlını kendine daha bi aşık et senden başka şey düşünemez olsun biran önce evlenebilmek için sabırsızlansın

ahaah alemsinnn zanil

yok artık daha neler...şiddete hayır

Kışkırttığım falan yok. Adil değil. Kadın yapsa aynı şeyi kimbilir neler yaşayacak. Erkek yapınca es geçiliyor. Herkesin kendi hayatı. Ben kendi düşüncemi yazıyorum. İsteyen istediğini yapar.

hangi kadin gece arkadaslarinin evinde icmeye gider...
es gec demiyoruz ki tavrini koy diyoruz,
ama git adami saclarindan yol eve getir demiyoruz

çelmelerine izin verme sende her seferinde nişanlını kendine daha bi aşık et senden başka şey düşünemez olsun biran önce evlenebilmek için sabırsızlansın

benim bişey yapmama gerek kalmadı pek :)) bu konuşmayı yaptık, ben de '' eh madem kılıbık diyorlar, boşver arama aşkım kıyamam sana ben '' dedim.. baktım yarım saat sonra yine aradı

valla canım hatayı başta sen kendın yapmışssın şimdı kendını yemenın bır faydası yok burda dıosun kı kardeşim askerden geldı fakat onu yalnız bırakmamak için gtmedım eşin senden bu iznı istediğinde ben sadece sen ewde yalnız kalma dıye bugun kardeşimin yanına gtmedım senınde yanımda kalmanı istıorum arkadasınla başka zaman grüşürsün hayatım dıyıp konuyu kapatmalıydın bence.

Canım arkadaşın eşinin yaptıgı bir hata evet bu gözle görulur sonuçta evli herkesin bir sorumlulugu var fakat olayın daha fazla buyumemesi için ve bu durumun ilk defa olmasından ötürü öfkeyi biraz olsun dındırmek lazım ha yarın eşi eve geldıgınde aşkım tatlım derse tabıkı yanlış ılkte olsa yaptıgı hata ama ıste alkolluymus ilkmiş erkek erkege olmak ıstemıs falan dıye daha sakin olunması lazım dıye dusunuyorum sürüyerek getırmenın sonucu daha buyuk felaketlere neden olabılır..
Evet tabıkı dedıgın gb herkesın görüşü ayrıdır saygı duyarım.

valla helal olsun canım sana sen müsade etmişsin eşinde saklamamaış bu çok önemli zaten benim eşimde kızcağımı bilse bile ne olsa söyler izin alır vs ama hiç kusura bakmasın hayatta bi başınada yollamam öyle karılı kızlı yerleree.. mervişimin dediği gibi evinde otursun ne istiyosa yapmaya rağzıyım ben kocişime zaten öyle gereksiz şeylere aynen para bilem vermez burda otellere yemeğe eğlenceye falan çağırıyolar yada biz gidiyoz ama hep eşli ve arkadaşlarla veya başbaşa zaten evcimen olduğu için sorun olmuyo neyseki bizde eşime kalsa evden fazla dışarı bilem çıkmaz işi gücü olmadıkça ben gezelim diye ısrar bile ederim hatta

kızlar gelirse çıkarım hemen zil çalıncakaparım anlarsınız,
yazamazsam direk çıkmış gibi olmayım saolun konuşmak iyi geldi

yanlızzz bendekiii hala bii umut bekliorummm
ben olsam eşimin sesi azcık kötü gelse bi dk bile durmaz dönerdim en başından
aynı seyi ondan bekledim haksızmıyım ben bu gune kadar istemediği hiçbir şeyi yapmadım aslaaa birazcık şüphem varsa dile bile getirmedimm çook taviz verdim kendimden çoookkkkk

Son düzenleme:

canim bu kadar madem dert edecektin keske bastan izin vermeseydin,
gerci sonradan gelmicem demis ama :44:

Kız bizim zavallılar çalışmaktan uyumaya bile vakit bulamıyorlar
Kocamdan çok KK ile vakit geçiriyorum

ay arkadaşlar kızın kafası karıştı iycene valla herkez başka bişey diyo,içinden nasıl davranmak geliyosa onu yapsın sizce?.Sonuçta kocanın huyunu biliyosun ne tepki vericeginide,kendini üzüpte canını sıkma iycene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…