- Konu Sahibi lelelesakine
-
tabi evlenince azalıcak farkındayım ama, şimdilik mutlydum ben ya :)) aklını çelicekler adamın, aramıcak sonra
ya pavyon olupta napcak en fazla kadın mı oturtcak masaya hayatta yedirmez onlara para alışkanlık olmasın kafi 2 senede adam arkadaşşlarıyla çıkmış bana yalanda sölememiş gittiği yeri bile sölemiş ne bilim hiç sorun etmedim ben hatta orası nasıl bi yer diye sormuştum:)
Bence arkadaşım sen bir yere gitmeyeceksin, eşin eve gelecek. Tatlım, canım diyerek gönlünü bir şekilde alacak ve bu da sana ders olacak. Bir daha izin vermeyeceksin. Kimse ayrılmak için evlenmiyor ama kadınların bu yapıcı davranışları çok suistimal ediliyor. Gelmiyorum mu dedi. Kaldığı evi basıp saçından sürüye sürüye eve getireceksin. Bunu hak ediyorlar bence.
çelmelerine izin verme sendeher seferinde nişanlını kendine daha bi aşık et senden başka şey düşünemez olsun biran önce evlenebilmek için sabırsızlansın
ortada oyle sacini suruye suruye getirtilecek bir mevzu yok,
adamin surekli yaptigi bir sey degil,
40 yilda bir gitmis...
bu kacinci yorumun surekli kiskirtma modundasin...
Kışkırttığım falan yok. Adil değil. Kadın yapsa aynı şeyi kimbilir neler yaşayacak. Erkek yapınca es geçiliyor. Herkesin kendi hayatı. Ben kendi düşüncemi yazıyorum. İsteyen istediğini yapar.
çelmelerine izin verme sendeher seferinde nişanlını kendine daha bi aşık et senden başka şey düşünemez olsun biran önce evlenebilmek için sabırsızlansın
hala gelen giden yok 10 dk lık yer gittiği yerde
ve ben kapadıktan sonrada aramadı tekrar
Kışkırttığım falan yok. Adil değil. Kadın yapsa aynı şeyi kimbilir neler yaşayacak. Erkek yapınca es geçiliyor. Herkesin kendi hayatı. Ben kendi düşüncemi yazıyorum. İsteyen istediğini yapar.
ya pavyon olupta napcak en fazla kadın mı oturtcak masaya hayatta yedirmez onlara para alışkanlık olmasın kafi 2 senede adam arkadaşşlarıyla çıkmış bana yalanda sölememiş gittiği yeri bile sölemiş ne bilim hiç sorun etmedim ben hatta orası nasıl bi yer diye sormuştum:)
kızlar gelirse çıkarım hemen zil çalınca anlarsınız yazamazsam direk çıkmış gibi olmayım
yanlızzz bendekiii hala bii umut bekliorummm
ben olsam eşimin sesi azcık kötü gelse bi dk bile durmaz dönerdim en başından
aynı seyi ondan bekledim haksızmıyım ben bu gune kadar istemediği hiçbir şeyi yapmadım aslaaa birazcık şüphem varsa dile bile getirmedimm çook taviz verdim kendimden çoookkkkk
valla helal olsun canım sana sen müsade etmişsin eşinde saklamamaış bu çok önemli zaten benim eşimde kızcağımı bilse bile ne olsa söyler izin alır vs ama hiç kusura bakmasın hayatta bi başınada yollamam öyle karılı kızlı yerleree.. mervişimin dediği gibi evinde otursun ne istiyosa yapmaya rağzıyım ben kocişime zaten öyle gereksiz şeylere aynen para bilem vermez burda otellere yemeğe eğlenceye falan çağırıyolar yada biz gidiyoz ama hep eşli ve arkadaşlarla veya başbaşa zaten evcimen olduğu için sorun olmuyo neyseki bizdeeşime kalsa evden fazla dışarı bilem çıkmaz işi gücü olmadıkça ben gezelim diye ısrar bile ederim hatta
hala gelen giden yok 10 dk lık yer gittiği yerde
ve ben kapadıktan sonrada aramadı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?