Eşim gay mi

ok deki bu tamamen dedikodu bir iftira ,

bu saatten sonra kocanla normal bir ilişkin zaten yok , nasıl sürdürmeyi düşünüyorsun

Ona bunu nasıl kabullendireceğim nasıl bir konuşma yaplayım sizce

O zaman evlilik diye birşey yok mutluluk yok ilerde çocuğum olursa ona nasıl davranır ben ona nasıl anlatabilirim
Hala ne çocuğu? Paravan olarak evlenmiş paravan olarak bi de çocuk istiyor ki kendini garantiye alsın. Neden boşanmayı düşünmüyorsunuz anlamadım maddi olarak mı çok iyi? Evlilikten çıkarınız ne ki? Adam sizi sevmiyor, sevse aldatmazdı ve zaten adamın yönelimi farklı. Ve bu kesinlikle değişmez. Benim de gey arkadaşlarım var, bunun tedavisi falan yok. Siz tedavi görüp erkek hormonu alsanız kadınlardan hoşlanmaya başlamayacağınız gibi o da değişmeyecek. Sizi sürekli erkeklerle aldatacak. Ben olsam ilk önce bir şey demeden kanıt aramaya çalışırdım. Yarın bir gün boşanırken size suç atabilirler. Kendimi garantiye alırdım. Ve tazminat davası açardım 6 senenizi çalmış adam erkeklerden hoşlandığını bile bile.

Kesinlikle ayrılmalısınız. Siz bunu hak etmiyorsunuz. İleride daha zor gelecektir. Ve sizi aldatmış yani yalan söylemiş..

Söylemeden geçemeyeceğim. Homoseksüelliği normal görenlere katılmıyorum. Bu sapkınlık ve sapıklıktır.

Doğuştan gelen çook nadir insanlar varsa da bu doğaya aykırı olduğu için evet hastalıktır.

Çoğu sapık meraktan dolayı bu tür ilişkiler yaşıyor. İmkan bol tabii, interneti pis işlerine alet ediyorlar fuhuş yapıp tertemiz eşlerini aldatıyorlar. Sonra da neymiş efendim yönelimmiş eğilimmiş kılıf uyduruyorlar.

Bunları normalleştirmeyin. Çok tepki alacağımı biliyorum ama benim düşüncemdir.

Bir kavim bu sebepten helak olmuştur. Yukarıda bahsettiğim sapıklar haricinde bazı propagandalar ve belli ücretli yayın kuruluşlarının bilinçli şekilde filmlerinde normalleştirmesiyle tertemiz gençlerimiz bunlara özenerek dağasına aykırı yaşamaya çalışıyor.

Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Baştan söylemediyse kabul edeceğiniz bir durum değilse kafanız neden karışık.??Bosanin tabi ki.Allah yardim etsin ama tercihleri yönelimi değişmez bence

eşcinsellik bırakılır mı nasıl düzelir diye düşünen ve araştırma zahmetinde bulunmayan insanlar olduğu sürece tabiki de yanlış ve yasak olur
Daha çok bunu kabullanmeme zihniyetlerin buna neden olduğunu düşünüyorum . Örnegin bir erkek çocuğu kız kıyafetlerine özeniyor ve kız çocuklarına özenip onlar gibi davranmaya çalışıyor . Anne baba ise baskı ve siddet uygulayıp onu ısrarla bir erkek gibi yetiştirmeye çalışıyor .
Çocuk zamanla kendini keşfediyor ama bir yandanda çevre baskından dolayı bunu gizliyor . Konu sahibinin kocasıda bunlardan biri diye tahmin ediyorum. Eş cinsel fakat toplum baskısından dolayı bunu gizli tutup dışardan hiç birsey yokmuş gibi davranıyor . Olanda zavallı kadına oluyor .

Öncelikle kesin deliller toplamanız gerektiğini düşünüyorum. Ama ayda 1 birlikte oluyoruz demişsiniz bir yazınızda yani 5 ay evli taze çift için inanılmaz ve yine inanılmaz düşük bir sayı. Gençsiniz ve severek evlisiniz bırakın ayda 1 i hafta da 3-4 deseniz yine normal derim. Eşiniz muhtemelen gay ve çocuğu olsun istiyor. Sizi de çocuğunu doğurtacak bir araç olarak seçmiş. Hiçbir şeyden de anlamıyorsunuz. Gerçek seçimlerini de gayet rahat gizliyor. (bocalama safası da yaşıyor olabilir) Ama sonuç olarak bir genç kızın hayalleri bencillikle hiçe sayılmış. Eşinizi tercihlerinden çok size haksızlık ettiği için sevmedim. Önce her şeyi netleştirip yalan söylemesine izin vermeyecek şekilde kanıtlarla yüzleştirin ve buna göre seçimlerinizi yapın diyorum ben.

Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Benim halam evlendiginin ilk gecesi farkina varmis esinin gay oldugunun. Aradan gecen 35 yilin ardindan pisman ve ihtiyaclari giderilmedigi icin cok kizgin bir kadin. Babannem bosanirsan hakkimi helal etmem dedi diye bosanamadi ama oyle mutsuz oldu ki. Hepimiz cok uzgunuz. Yolda ne zaman cift gorse uzgun uzgun bakiyor. Anneme "ne guzel kocan ne istese yapiyor" diye heves ediyor. Ama zaman gecti artik, babannem de pisman cok. Sirf elalem ne der diye koskoca hayattan zevk alamadi. Zevk dedigim sadece cinsellik degil, esiyle hep kotu arasi. Esi mali olarak cok az katki saglamanin haricinde hicbir sey yapmiyor. Halam 55 yasinda, her seyi (boya badana gibi isler dahil) kendi yapmak zorunda. Basinda erkek olsun diye bosanmasina izin vermeyen babannemi bile araba suremedigi icin doktora goturemiyor.

Kisaca 3 ay 5 ay degil bir an once ayrilip kurtulun. Escinsel oldugunu bile bile sizin basinizi yakmis. Esiniz iyi niyetli degil. Gunumuzde 2.evlilikler gayet normal. Siz daha iyisini hakediyorsunuz. Bir omur boyle gecmez.

Herkes nasıl öğrendi? O mesajları nasıl kimden görmüşler?
Tuvalete telefonla girip 45dk kalan adamın telefonunda ne oldugunu neden merak etmedin?
Ben o kadar art niyetli değilim demişsin de garip durumları araştırmak art niyetlilik değildir.

Ona ufak tefek surprizler yapin dedikleri bu mu ?

3. kişi mi getirecek? Bu ciddi mi söylediniz?

Benim bi tanıdığım da oldu aynı olay 7 yıllık evliydi 1 tane de çocukları vardı eşinin erkek sevgilisi varmış hemen boşandılar zaten farkediyormuş hal hareketlerinden araştırınca çıktı meydana bu bir hastalık değil tercih meselesi düzeleceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…