- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Mesajıma cevap vermediniz sanırım göremedim aileniz nasıl öğrendi ?O zaman evlilik diye birşey yok mutluluk yok ilerde çocuğum olursa ona nasıl davranır ben ona nasıl anlatabilirim
Gerçeklik payı yüksek o zaman ..Evet bir çok kişiden
evet
Ona bunu nasıl kabullendireceğim nasıl bir konuşma yaplayım sizce
Hala ne çocuğu? Paravan olarak evlenmiş paravan olarak bi de çocuk istiyor ki kendini garantiye alsın. Neden boşanmayı düşünmüyorsunuz anlamadım maddi olarak mı çok iyi? Evlilikten çıkarınız ne ki? Adam sizi sevmiyor, sevse aldatmazdı ve zaten adamın yönelimi farklı. Ve bu kesinlikle değişmez. Benim de gey arkadaşlarım var, bunun tedavisi falan yok. Siz tedavi görüp erkek hormonu alsanız kadınlardan hoşlanmaya başlamayacağınız gibi o da değişmeyecek. Sizi sürekli erkeklerle aldatacak. Ben olsam ilk önce bir şey demeden kanıt aramaya çalışırdım. Yarın bir gün boşanırken size suç atabilirler. Kendimi garantiye alırdım. Ve tazminat davası açardım 6 senenizi çalmış adam erkeklerden hoşlandığını bile bile.O zaman evlilik diye birşey yok mutluluk yok ilerde çocuğum olursa ona nasıl davranır ben ona nasıl anlatabilirim
Baştan söylemediyse kabul edeceğiniz bir durum değilse kafanız neden karışık.??Bosanin tabi ki.Allah yardim etsin ama tercihleri yönelimi değişmez benceEşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Daha çok bunu kabullanmeme zihniyetlerin buna neden olduğunu düşünüyorum . Örnegin bir erkek çocuğu kız kıyafetlerine özeniyor ve kız çocuklarına özenip onlar gibi davranmaya çalışıyor . Anne baba ise baskı ve siddet uygulayıp onu ısrarla bir erkek gibi yetiştirmeye çalışıyor .eşcinsellik bırakılır mı nasıl düzelir diye düşünen ve araştırma zahmetinde bulunmayan insanlar olduğu sürece tabiki de yanlış ve yasak olur
Benim halam evlendiginin ilk gecesi farkina varmis esinin gay oldugunun. Aradan gecen 35 yilin ardindan pisman ve ihtiyaclari giderilmedigi icin cok kizgin bir kadin. Babannem bosanirsan hakkimi helal etmem dedi diye bosanamadi ama oyle mutsuz oldu ki. Hepimiz cok uzgunuz. Yolda ne zaman cift gorse uzgun uzgun bakiyor. Anneme "ne guzel kocan ne istese yapiyor" diye heves ediyor. Ama zaman gecti artik, babannem de pisman cok. Sirf elalem ne der diye koskoca hayattan zevk alamadi. Zevk dedigim sadece cinsellik degil, esiyle hep kotu arasi. Esi mali olarak cok az katki saglamanin haricinde hicbir sey yapmiyor. Halam 55 yasinda, her seyi (boya badana gibi isler dahil) kendi yapmak zorunda. Basinda erkek olsun diye bosanmasina izin vermeyen babannemi bile araba suremedigi icin doktora goturemiyor.Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Çaresiz bir durum değil tabi ama bu yol zorlu bir yol önce eşinizle konuşun bunu hormonal mi kendi tercihi mi ondan sonrasını tıptan destek alabilirsinizSiz diyorsunuz ki çaresi var
Nerden nasil ogrenmisler?Herkes öğrendi ailem bile kardeşlerim duymuşlar ama bana söyleyememişler bu gün söylediler
Ona ufak tefek surprizler yapin dedikleri bu mu ?işte o mesajda ne yazıyor
resim isteme dediğiniz ne
yani bana çok makul gelmiyor
fotoğraf her yerde bol bol var zaten
foto istediği erkeğin gay olduğu kesin mi belki sizinle 3. kişi getirecek, belki kendisini yetersiz görüyor size sürpriz yapacak
3. kişi mi getirecek? Bu ciddi mi söylediniz?işte o mesajda ne yazıyor
foto istediği erkeğin gay olduğu kesin mi belki sizinle 3. kişi getirecek, belki kendisini yetersiz görüyor size sürpriz yapacak
işte o mesajda ne yazıyor
Nerden nasil ogrenmisler?
2 defa sordum cevap vermedi. umarım size cevap verirHerkes nasıl öğrendi? O mesajları nasıl kimden görmüşler?
Tuvalete telefonla girip 45dk kalan adamın telefonunda ne oldugunu neden merak etmedin?
Ben o kadar art niyetli değilim demişsin de garip durumları araştırmak art niyetlilik değildir.
2 defa sordum cevap vermedi. umarım size cevap verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?