- 19 Şubat 2021
- 72
- 7
- 38
- 27
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Evet ben mahallede büraz popülerdim yani zaten oda beni hep öyle görüyordu haval popüler en güzel kız diye falan herkes ona yazıyor dikkat onda diye beş sene öncesinden bana açılmaya başlamıştı sevdiğini söylüyordu sürekli ben biraz istemedim olmaz dedim baktım beni seviyor ians vermek istedim sonra işte sevgili nişanlanma düğün derken olayla bu şekilde patlak verdi ben kendimde sorun arıyordum yani cinsel hayatımız konusunda acaba ben mi tan yaklaşmam gereken şekilde yaklaşamıyordum yoksa o kendisinde o sorun olduğu için mi kendisini geri çekiyor diye anlayışlı olmak istedim aklımın ucundan geçmedi bu tarz bir olay gece dediğim gibi çok uyuyor ben uyuyorum o benden saatler sonra uyuyor telefonle tıvalettten en az 45 dakika çıkmaz bu şekildeaçıkçası konu sahibinin yazdıklarının hepsini doğru kabul edersek çıkan sonuç
şehrin sayılan sevilen ve zengin kişisinin çok değer verdiği gencecik kız ile evlenmesi, ailesinin de adamın farklı yönelimlerini bildiği halde el üstünde tutuyor, variyet de var diye göz yumması, adamın bir de çocuk yapıp sonra konu sahibine "durum bu, sen kendi hayatını ben kendi hayatımı yaşayayım ama bir arada evli mutlu çocuklu rolümüzü oynamaya devam edelim" demesi şeklinde sürecek bir hayat
bir şey dendiğinde adamın "görmüyor musunuz evli barklı adamım, eşimi çocuğumu çokkkk seviyorum, eşimin gözünün içine bakarım, bir dediğini iki etmem, ona çok değer veririm" demesi, tüm çevrenin konu sahibi de dahil bunu onaylaması
Eşinizde büyük kabahat buluyorum. Cinsel tercihi kendine kalmış kimseyi ilgilendirmez ama bunu bile bile sizinle evlenerek sizin de hayatınızı etkiledi,sizi sıkıntıya düşürdü. Bilerek sizinle evlenmeyecekti. İnşallah en uygun şekilde sıkıntınız hallolur..Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Bacim o iyimesmezBoşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Sende sorun yok. Her şey ortada, sana aşık olmuş olsa bile cinsel tercihi sen değilsin. Seninle duygularını erkeklerle bedenini doyuracak, böyle yaşamaya razı mısın?Evet ben mahallede büraz popülerdim yani zaten oda beni hep öyle görüyordu haval popüler en güzel kız diye falan herkes ona yazıyor dikkat onda diye beş sene öncesinden bana açılmaya başlamıştı sevdiğini söylüyordu sürekli ben biraz istemedim olmaz dedim baktım beni seviyor ians vermek istedim sonra işte sevgili nişanlanma düğün derken olayla bu şekilde patlak verdi ben kendimde sorun arıyordum yani cinsel hayatımız konusunda acaba ben mi tan yaklaşmam gereken şekilde yaklaşamıyordum yoksa o kendisinde o sorun olduğu için mi kendisini geri çekiyor diye anlayışlı olmak istedim aklımın ucundan geçmedi bu tarz bir olay gece dediğim gibi çok uyuyor ben uyuyorum o benden saatler sonra uyuyor telefonle tıvalettten en az 45 dakika çıkmaz bu şekilde
Bu hastalık değil bazı insanlarda hormonal baskı bazı insanlarda tercih durumu ama bunun için önce eşinle konuşup üroloji ye başvurup hormon durumunu baktırmanız gerek ama eşiniz kabul etmez ise psikiyatriye gidip evlilik danışmanına başvurabilirsiniz ama bu durum çok hassas bir durum dikkatli yaklaşmanız gerek konuşmadan bu durumu çözemezsinizEşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
İşte özel bölgelerinin resimlerini istemiş
Bazen bazıları görüşemiyoruz akşam napıyorsun falan demiş
Birisine geleyim bana bak falan demiş
Sizin yazdıklarınızı bildiğinizi söyleyerek başlaya bilirisniz..Ona bunu nasıl kabullendireceğim nasıl bir konuşma yaplayım sizce
Bu şekilde değil bir değil iki değil bir sürü şey duydum yeni duydum sadece kanıtım yok ve diğer hal ve hareketlerinden bahsettim benden çok geç uyuyor sürekli telefonda tuvaletten çıkıyor bu tarz şeyler bende bunlar normal alışkanlıkları diye oralj olmadım evlenmeden öncede öyleydi diyeBu nasıl hikaye ya ailenizin bildiği halde size söylememesi hiç akıl alır gibi değil sizin de düzelir mi vs diye sormanız yani normal şartlarda midenizin bulanması direkt o evi terketmeniz gerekirdi. Olay sadece gay olması sizi kandırması paravan evlilik yapması da değil sizi aldatmış siz hala düzelir mi diyorsunuz.
Şu yazdıklarınız da gösteriyor ki sizi kandırmak hiç zor olmamıştır adam için, kandırmaya devam etmek de zor olmaz.
O zaman evlilik diye birşey yok mutluluk yok ilerde çocuğum olursa ona nasıl davranır ben ona nasıl anlatabilirimSende sorun yok. Her şey ortada, sana aşık olmuş olsa bile cinsel tercihi sen değilsin. Seninle duygularını erkeklerle bedenini doyuracak, böyle yaşamaya razı mısın?
iyileşmek????Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Siz diyorsunuz ki çaresi varBu hastalık değil bazı insanlarda hormonal baskı bazı insanlarda tercih durumu ama bunun için önce eşinle konuşup üroloji ye başvurup hormon durumunu baktırmanız gerek ama eşiniz kabul etmez ise psikiyatriye gidip evlilik danışmanına başvurabilirsiniz ama bu durum çok hassas bir durum dikkatli yaklaşmanız gerek konuşmadan bu durumu çözemezsiniz
İyileşmesini beklemek sizce olabilirmi,boşanmak çözüm boşanmak.Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
evet haklısınızSizin yazdıklarınızı bildiğinizi söyleyerek başlaya bilirisniz..
Çocuğun yokken kurtar kendini, hiçbir kadın böyle yaşayamazO zaman evlilik diye birşey yok mutluluk yok ilerde çocuğum olursa ona nasıl davranır ben ona nasıl anlatabilirim
Sağlam bir yerden duydunuz bunu demi.Devam et
evet haklısınız
Sanırım öyle olucakİyileşmesini beklemek sizce olabilirmi,boşanmak çözüm boşanmak.
Bana kalırsa konuştuğunda direk inkar edecek bu olay yardımlık bir durum değil tamamen iç güdüsel yada tercih meselesi.malum bizim toplumumuzda bu tür ilişkiler hoş karşılanmıyor bu sebeptende bu tür düşünceleri yıkmak adına seninle evlenmiş olabilir.evet seni seviyor değer veriyor olabilir ama tamamen dostane bir durumdur bilemeyiz.çevresinde de bu durumu bilenlerin olduğunu söylüyorsun kaldı ki ailen kardeşlerin bile duymuş.diğer arkadaşlarında dediği gibi tamamen paravan bir evlilik kesinlikle.evliliğinizden beri doğru düzgün bi cinsel birlikteliğiniz bile yokken çocuk istemesi bence direk bu düşünceleri yıkmak isteyişidir.Beni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor
Bakın eşiniz hasta filan değil,belkide tercihleri farklı ve bunu yeni yeni fark etmeye başladınız.Sanırım öyle olucak
Kardeslerinix ne biliyorBana nasıl söyleyeceklerini bilememişler anca söylediler kardeşlerim biliyor evlendikten sonra daha çok değişmesi paravan evlilik işaretemi
eşcinsellik bırakılır mı nasıl düzelir diye düşünen ve araştırma zahmetinde bulunmayan insanlar olduğu sürece tabiki de yanlış ve yasak olurMaalesef Toplumumuzda yanlış hatta yasak bir durum olduğu icin bir çok erkek yada kadın kimliğini gizleyerek yasamak zorunda kalıyor . Yani kimliğinden vazgeçmek, kalıplastırıldıgı kimliğin altına gizlenerek ...
Evet bir çok kişidenSağlam bir yerden duydunuz bunu demi.
evetSağlam bir yerden duydunuz bunu demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?