yangına körükle gitmeyelim diyorum ben, olay ortada belli ama doğru haklısın sadece bir doğru vardır
alternatifler çıkarmanın anlamı yok.. bilimsel olarakta kanıtlanmış birşey şu ki doğru bir tanedir ve
her zaman kadının hissettiği gibidir.. resmi aldatma yok ama flörtleşme hafif kırışma vss ne denirse işte ondan var
ama senin muhattabın kız değil onunla asla yüzgöz olma, bende bir öyle yazıyorum bir böyle yazıyorum benim dengem bile şaştı
düşündükçe aklıma neler geliyor..bundan 2 ay önce eve geldiğinde üstü başı farklı kokuyordu yani başka bi parfüm bayan parfümü gibi..bu ne ya iğrenç bi koku nerden çıktı parfümünü mü değiştin sen diye sormuştum o da yok yaa yemekhanede üstüme yemek kokusu sindi o kızın ismini vererek onun parfümünden iki sıktım demişti..delimisin tüm gün bayan parfümüylemi gezdin sen dedim napayım parfümüm evdeydi demişti..gel burdan yak..ne safmışm harbiden bu neydi şimdi yaaa
yangına körükle gitmeyelim diyorum ben, olay ortada belli ama doğru haklısın sadece bir doğru vardır
alternatifler çıkarmanın anlamı yok.. bilimsel olarakta kanıtlanmış birşey şu ki doğru bir tanedir ve
her zaman kadının hissettiği gibidir.. resmi aldatma yok ama flörtleşme hafif kırışma vss ne denirse işte ondan var
ama senin muhattabın kız değil onunla asla yüzgöz olma, bende bir öyle yazıyorum bir böyle yazıyorum benim dengem bile şaştı
hayatta basımıza gelebılecek en sınır bozucu ve en uzucu olaylardan bırıde kandırılmak ıste ,
hemde sevdıgımız deger verdıgımız bırı tarafından kandırılmak !!!
hele bır de karsı taraf sızı kısıtlarken bunu yapıyorsa
kolay kolay affetmeyın bence ama oyle ona nıspet yapar gıbı yemege gıtme fıkırlerınden vazgecın
sız hanımefendılıgınızı bozmayın esınız sızı ve evlılıgınızı eger bu duruma dusurduyse
bunun cozumunude kendı arasın onun pacaları tutuşsun
bu saatten sonra hıcbırsey olmamıs gıbı devam edebılırmısınız yapılanları unutabılırmısınız
esınız her toplantım var dedıgınde acaba yalan soyluyormu dıye dusunmuycekmısınız
bu noktada cok ıyı dusunun ve cabalayan sız degıl o olsun
sizin kaliteli bir hanım olduğunuz çok belli evli erkeklere yapışan bir zavallı için bu çaba sarfetmeyin bence.eşinizede ne kadar basit aciz ezik bir kadın olduğunu açıklayın.seni böyle bir kadından kıskandığımı düşünme sakın deyin.sadece kendine haksızlık ediyorsun.misilleme yapma ve seviyorsan boşanma ama blöf yap derim...ilgisizleş örneğin...bazı kadınlar evli erkeklerle birlikte olmayı başarı sayıyor çünkü onlar seçilmiş...cazip geliyor anlayacağınızz bence
Bu ne samimiyet ??? Üzerime yemek kokusu sindi ver parfümünü sıkayım dedim kıza..Bu mudur yani.....
Ya bariz yalan üzerine yalan var...((
Yangına körükle gitmeyelim diye doğru bulduklarımızı söylemeyelim mi yani???
haklısın o kızı muhattap almasın tabii ki sonra kendini birşey zanneder ama
eşiyle de inceden inceye konuşması ve derdini anlatması gerek. ayrıca aldatma var mı yok mu onu da bilemeyiz.
Neticede biz yaşanan olaya yorum yapıyoruz, öncesi var mıdır bunu ancak eşi cevaplayabilir.
ayrıca bence kızı evine sakın çağırma (zaten gelmezde) eşinle aralarında bişeyler yaşanmışsa şayet senin ona sınırlanırını belirlemenden çok seni aptal yerine koymalarına sebep olur bence kızı hiç bulaştırıp onu mutlu etme...
Seni telkin etmek çok isterdim ama sen yazdıkça uydurulan yalanlar ortaya bir bir çıkıyor.
Sen çok bile sabretmişsin helal olsun.
Yangına körükle gitmek yerine, bugün sessiz takılmayı ve eşin eve geldiğinde o sessiz halinle onu çileden çıkarmanı, soru sorduğunda cevap vermeni ama soğuk olmanı tavsiye ederim...
O kızı da bir an evvel yemeğe çağır eve tanış ve güzelce 'sınırlarını' belirt. Geçen günkü 'sinema' nasıldı diye sor mesela
en basit haliyle bir flörtleşme var bence
ayrıca bence kızı evine sakın çağırma (zaten gelmezde) eşinle aralarında bişeyler yaşanmışsa şayet senin ona sınırlanırını belirlemenden çok seni aptal yerine koymalarına sebep olur bence kızı hiç bulaştırıp onu mutlu etme...
bence kızı eve falan çağırma
kim oluyor ki hele de böyle bir zan altındayken senin evine kadar girsin
orası senin mahremin
ve bence kızı burnunun dibine kadar kendi ellerinle sokma derim
uzak tut
kocana yaptırım uygula
senin ciddi ciddi bu hatasından dolayı boşanmayı düşündüğünü sansın ki tekrar etmesin
bunu yapmak için de bugün sessiz kal,konuşmak isterse düşünmek için zamana ihtiyacın olduğunu söyle
düşünüp kararımı açıklayacağım de.iyice tutuşsun.bir daha kızla bir kelime dahi ederken düşünsün
seni kaybedeceğini hissettir.eğer bu durumdan kolay sıyırırsa bir dahaki hamleleri için cesaret olur
Evet daha öncesi var mı söylemez haklısınız. Ama bunu bir şekilde öğrenmeniz
gerek. Öğrenmediğiniz takdirde hep aklınızda kalacak. Nasıl parfüm
olayını hatırladıysanız acaba başka neler oldu diye düşüneceksiniz...
nasıl öğrenecem nasıl? off allah yardım edecek bana biliorum eğer bişiler varsa yine çıkaracak karşıma..allahtan başka yardım edecek kimse yok bana..sürekli bu kuşkuyla nasıl yaşayacam ben..
az önce aradı açmadım..ne yapabilirim diye msj çekti bende bazı ıspatlar için cep telefonu fatura dökümünü muhasebden alarak başlayabilirsin dedim..çünkü 1 aydır msj ı kapalı daha önce açıktı hadi ofiste yan yanalar belki msjlaşma olayları olmuştur diye düşünüyorum..cevap olarak da saçmalıosun ne faturası dedi.belliki getirmeyecek ve belliki bişiler var..belkide msj lar göz battı diye msj hakkı kapandı kim bilir..
nasıl öğrenecem nasıl? off allah yardım edecek bana biliorum eğer bişiler varsa yine çıkaracak karşıma..allahtan başka yardım edecek kimse yok bana..sürekli bu kuşkuyla nasıl yaşayacam ben..
az önce aradı açmadım..ne yapabilirim diye msj çekti bende bazı ıspatlar için cep telefonu fatura dökümünü muhasebden alarak başlayabilirsin dedim..çünkü 1 aydır msj ı kapalı daha önce açıktı hadi ofiste yan yanalar belki msjlaşma olayları olmuştur diye düşünüyorum..cevap olarak da saçmalıosun ne faturası dedi.belliki getirmeyecek ve belliki bişiler var..belkide msj lar göz battı diye msj hakkı kapandı kim bilir..
hımm..saçmalama dediğine göre var bir şeyler,üste çıkmaya çalışıyor saçmala diye çemkirip
fazla diyaloğa girmeyin.mesajda yazdığınız gibi kısa ve net konuşun.taviz vermeyin.fatura gelince konusuruz yoksa konusacak bir sey yok diyin
Parfüm koklatmak,parfüm sıktırmak hiç masumane gelmiyor bana.....Yalan derken masum olduğuna inandırma çabalarını kastetmiştim....Yani siz üzerindeki parfümü sorduğunuzda o an aklına gelen ilk kılıfı uydurmuş gibi..Benim fesatlığım olmasını dilerim bu düşüncemin tabiiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?