eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Kesinlikle katılıyorum size...
Konu sahibi de bunun farkında ve istediği tek şey ispat sanırım...

konu sahibi bence de her şeyin farkında..kadınlar hisseder.hissettiği için değil mi ki toplantıda olduğunu söyleyen kocasını sinema sinema gezip bulmuş.biri söylememiş ki sinemada olduklarını.
kocası ispat edip içini rahatlatmak zorunda konu sahibinin ancak bence bunu yapmayacak daha doğrusu yapamayacak çünkü yanlış yapmış görünen köy klavuz istemez

eşine çoooookk ama çoooookk kırıldığını belli et ama onu umursamıyomuş gibi de davranma.. hemen affetsen yüz bulur 'ne de olsa hemen affediyo diyip' aynı veya başka şekilde üzer seni

yok artık el ele filan aklıma bile gelmedi..o an beklemeyi düşündüm ama daha kötü şeyler olur diye eve döndüm kendimi biliyorum künkü sinirime yenik düşüp haksız konuma düşebiliridm eve döndüm..eve gelince inkar edince bende resimle ispat edince vazo bardak küllük hepsini kafasına yedi..ilk defa beni o halde gördü acaip ürktü..

işte bende bunu sölüorum yalan da karsındakini aldatmaktır ..seni aldatmadım aramda bişe yok dediğin de de bu cevabı verdim..benim o kızla aramda bişe olduğunu nasıl düşünürsün deyip öfkeleniyor sözde..zeytinyağı misali üste çıkacak

bi de sakın ama sakın evine çağırma onu eşinle bişey yaşamışlarsa daha çok zevk duyar

katılıyorum öyle bi niyetimde yok..

katılıyorum..kadın herşeyin bilincinde böyle bi aptallık yapmaz zaten

evet hissettim hemde dizi izlerken çok yoğun bi şekilde kafama dank etti.hemen anında evden çıktım..eğer ıspat edemezse ve o fatura gelmezse boşanacağım çok ciddi olduğumuda ozaman görcek..

Kesinlikle katılıyorum size...
Konu sahibi de bunun farkında ve istediği tek şey ispat sanırım...

ıspat evet..ama yalan söldiği konuya ıspata gerek yok bundan sonrası için öncesi için ıspat istiyorum ben..getiremezse boşanacağım ..kaybedeceğim ondan başka bişiy yok

Yani simdi bunun tersini düsün, bu olayi yapan esin degide sensin...Vallahi hemen bosanilacagi gibi birde o...pu damgasi yerdi kadin..Kim ne derse desin bunlar masum, arkadasca yapilacak seyler degil...Ne demek ya bugün esimle sinemaya gidecegim, isyerindeki kiz (ne haddineyse) " dün sinemadamiydin, askolsun " diyecek, esimde zaman kaybetmeden bana yalan söyleyip onunla sinemada alacak solugugu...Biz kadinlarin basina ne geliyorsa affetmekten geliyor..

Anladığım kadarıyla öncesinde aralarında birşey olma ihtimali sizin aklınızı karıştıran.
Yoksa bu yalan olayı yeterince açık zaten.Döküm içinizi rahatlatır umarım...

affetme bir de kaybetme korkusu.. duygusal davranıyoruz

canlarım benim hepiniz haklısınız bu konuda ok gitmemesi gerekir.ve yalan söylememesi gerekir.kendi başıma gelse tabiki zor bir durum ve herkesin tepkisi farklıdır.benim demek istediğim arkadaş kendini harap etmeden alttan alttan işi çözsün...ama iki taraf içinde %50 lik pay var gerçekten kötü birşey yapmamış da olabilir yapmış da olabilir..(niyet anlamında)
bazı arkadaşlar kadınla muhattap bile olma demiş bu da kısmen doğru fakat ben olsam bi kendimi tanıtırdım kıza sonra takip ederdim baktım olmuyo o zaman yapacağımı yapardım eşime.çünkü o kız denen düşüncesiz raahaat rahatt takılsın biz kuru kuru kavga edelim hem de hiç tanımadığım bi kız için.kıza sınırını çizerdim bak bidaha yaklaşıyomu haddini bilmeden!!!! bunlara rağmen kız hala yapışıyosa yaksın yıksın tabiki alt üst etsin ikisini de ama bu şekilde sadece kendisine olan oluyo

işte patlıyorum sinirden arkadaşım ne hakla yaa bunu yapıyor eşim.neden hangi cesaretle? cevapları bile beni tatmin etmiyor artık..

Anladığım kadarıyla öncesinde aralarında birşey olma ihtimali sizin aklınızı karıştıran.
Yoksa bu yalan olayı yeterince açık zaten.Döküm içinizi rahatlatır umarım...

döküm gelecekmi bakalım bide o var..

Seni anlıyorum ama kendini konu sahibinin yerine koysana nasıl sakin olacak.
Bizler de deriz sakin ol arkadaşım alttan alta çöz meseleyi diye ama maalesef
bunu başarmak çok zor böyle bir durumda. Tabii ki kendini hırpalamasın değmez.
Ama kıza sarmak yerine önce eşiyle halletmek zorunda bence. O kız kim ki muhattap
alsın. Onu yaralayan eşinin tutumu diye düşünüyorum.

Ben icimdekini söyleyeyim...Kesinlikle aralarinda birsey var, elektiriklenme, sevgili, hoslanma hangisidir bilmiyorum ama bos degil...Tart düsün, anladigim kadari ile esine mahkum degilsin ( ekonomik olarak), cocukta yok....Bence seni kaybetme korkusu olmayan ama iserindeki kizin üzülmesi ihtimaline bile dayanamayip sana yalan söyleyen ve solugu sinemada alan esine bunun karsiligini misliyle ödet sakin alttan alma...affettikce tepesine cikiyolar insanin bu erkek milleti..

işte patlıyorum sinirden arkadaşım ne hakla yaa bunu yapıyor eşim.neden hangi cesaretle? cevapları bile beni tatmin etmiyor artık..

döküm gelecekmi bakalım bide o var..

canım ben öyle hissediyor ve düşünüyorum ki o döküm gelmeyecek çünkü o kızla mesajlaşmalar var içinde.yoksa neden getirmesin.gizlediği bir şey senin kızacağın bir şey yoksa hemen getirir hele ki suçlu durumdayken.

O kızla yakınlaş demedim tabii ki o kim ki onu çağırasın konuşasın filan.
Ama ortada büyük sorun var.
Ona bizzat rahatsız olduğunu onla konuşmadan söyleyemezsin.
1 defaya mahsus onla bir araya gelmen lazım.
O zannettiğin gibi basit bir mevzu veya iş arkadaşı değil...
Ona dişini göstermezsen hiç hoş şeyler yok kapıda...

Ama erkekler şu kaybetme duygusundan yoksunlar galiba...

Düzenbazlıklarına güveniyolar o yüzden kaybetme korkusu yok. ne de olsa bi yalan uydurup kandırırız yine benim olur şeklinde düşünüyolar..kaybettiklerinde de umurssamıolar ya da umursuyolar ama çaktırmıyolar(tabi her erkek aynı değil)

Tabii ki her erkek aynı değil. Hiç ihtimal vermiyorum ama bu olayı ben yaşasaydım
tepkim konu sahibinkinden kat kat sert( kesinlikle şiddet anlamında değil) ve farklı olurdu...

bişi sorucam o kızla gittiğine emin misin? belkide o kız tanıdık sen bişe demezsin diye paravan olarak kullanıyor, belkide hediyede parfümde sinemada başka birisiyle... o yüzden kızla bir tanış bakalım gittiler mi geldiler mi, ne bileyim çünkü bana başından beri çok saçma geliyor böyle bişe hem koca açık davranıyor hem gizli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…