Aldatmak sadece cinsel ya da duygusal yönden olunca mı aldatmak oluyor ??? Yani evli bir adam ya da kadın,3.kişi ile ilgili yalanlar söylediğinde de bu aldatmak olmuyor mu ?? Aslında bu da bir nevi duygusal yönden aldatmak bence....
bi de sakın ama sakın evine çağırma onu eşinle bişey yaşamışlarsa daha çok zevk duyar
canım ne o kız nede eşin masum deil bunun farkındasın zaten eşin iiyi niyetli olsa o an iş arkadaşlarımla sinemadayım derdi keşke sinemanın önünde bekleseydin bakalım eşin kiminle ve ne şekilde çıkacaktı el ele mi dostça mı en azından gözlerinle görecek ve ona göre karar verecektin şimdi eşinin dedikleriyle yetiniosun ama senie anlaıorum o anki sinir ve şaşkınlıkla ne yapcağını bilemedin belkide.ya ben bu evli adalarla takılan kızlarıda anlamıorum yazıklar olsun böyle insanlara ....ne yaparsın ne karar verirsin bilemeyiz ama eşine seninde bu tarz arkadaşlıkların olursa anlayışla karşılayıp karşılamayacağını sor bakalım ne hissedecek
Aldatmak sadece cinsel ya da duygusal yönden olunca mı aldatmak oluyor ??? Yani evli bir adam ya da kadın,3.kişi ile ilgili yalanlar söylediğinde de bu aldatmak olmuyor mu ?? Aslında bu da bir nevi duygusal yönden aldatmak bence....
bi de sakın ama sakın evine çağırma onu eşinle bişey yaşamışlarsa daha çok zevk duyar
konu sahibi bence de her şeyin farkında..kadınlar hisseder.hissettiği için değil mi ki toplantıda olduğunu söyleyen kocasını sinema sinema gezip bulmuş.biri söylememiş ki sinemada olduklarını.
kocası ispat edip içini rahatlatmak zorunda konu sahibinin ancak bence bunu yapmayacak daha doğrusu yapamayacak çünkü yanlış yapmış görünen köy klavuz istemez
konu sahibi bence de her şeyin farkında..kadınlar hisseder.hissettiği için değil mi ki toplantıda olduğunu söyleyen kocasını sinema sinema gezip bulmuş.biri söylememiş ki sinemada olduklarını.
kocası ispat edip içini rahatlatmak zorunda konu sahibinin ancak bence bunu yapmayacak daha doğrusu yapamayacak çünkü yanlış yapmış görünen köy klavuz istemez
Kesinlikle katılıyorum size...
Konu sahibi de bunun farkında ve istediği tek şey ispat sanırım...
evet hissettim hemde dizi izlerken çok yoğun bi şekilde kafama dank etti.hemen anında evden çıktım..eğer ıspat edemezse ve o fatura gelmezse boşanacağım çok ciddi olduğumuda ozaman görcek..
ıspat evet..ama yalan söldiği konuya ıspata gerek yok bundan sonrası için öncesi için ıspat istiyorum ben..getiremezse boşanacağım ..kaybedeceğim ondan başka bişiy yok
Yani simdi bunun tersini düsün, bu olayi yapan esin degide sensin...Vallahi hemen bosanilacagi gibi birde o...pu damgasi yerdi kadin..Kim ne derse desin bunlar masum, arkadasca yapilacak seyler degil...Ne demek ya bugün esimle sinemaya gidecegim, isyerindeki kiz (ne haddineyse) " dün sinemadamiydin, askolsun " diyecek, esimde zaman kaybetmeden bana yalan söyleyip onunla sinemada alacak solugugu...Biz kadinlarin basina ne geliyorsa affetmekten geliyor..
Şu yangına körükle gitmeyin diyen arkadaşlar,
Acaba böyle bir olay sizin başınıza gelse ne yapardınız çok merak ediyorum.
Canım kocacım ne iyi yapmışsın da bana yalan söyleme pahasına
bekar bir kızla sinemaya gitmişsin çok teşekkür ederim falan mı derdiniz :26: :26: :26:
ya karısını aldattığını varsayarsak şayet adam gelip karısı rahat diye karıcım ben seni aldattımmı dicek Allah aşkına madem herşey masumane toplantıdayım deyipte sinemada çıkmak ne demek. bir kendi başınıza gldiğini bi düşünsenize siz ne yapardınız... açık aldatma değil evet aldatma zaten açık seçik değil gizli olur. o kadını yanına alsın ki daha rahat hareket etsinler dimi. yapmayın lütfen adam haddini bilicek kendi bildiği gibi etrafına da bunu hissettiricek. sanıyomusunuz ki sinemaya gittiği kadın gizli gizli gittiklerini bilmiyo. aralarında dialoglar bile geçmiş olabilir eşi şikayet etmiş o kadında kocasını haklı bulup pohpohlamış olabilir. böyle bir kadını karısından habersiz ve yalan söyyleyen bir adamla hala gezen bir kadını ne diye etrafında gezdirsin ki. kocasının ve kadının ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz bu..
eşine açıkta olsa,çevresini tanısa da eşinin iş arkadaşının karı koca gittikleri sinemaya gelmemesi gerektiği gerçeğini değiştirmez.
eşinin bayan arkadaşına acıyıp sinemaya götürmesini hoş karşılaması anlamına gelmez
konu sahibinin bir hatası yada ihmali yok bence
affetme bir de kaybetme korkusu.. duygusal davranıyoruz
Yani simdi bunun tersini düsün, bu olayi yapan esin degide sensin...Vallahi hemen bosanilacagi gibi birde o...pu damgasi yerdi kadin..Kim ne derse desin bunlar masum, arkadasca yapilacak seyler degil...Ne demek ya bugün esimle sinemaya gidecegim, isyerindeki kiz (ne haddineyse) " dün sinemadamiydin, askolsun " diyecek, esimde zaman kaybetmeden bana yalan söyleyip onunla sinemada alacak solugugu...Biz kadinlarin basina ne geliyorsa affetmekten geliyor..
Anladığım kadarıyla öncesinde aralarında birşey olma ihtimali sizin aklınızı karıştıran.
Yoksa bu yalan olayı yeterince açık zaten.Döküm içinizi rahatlatır umarım...
canlarım benim hepiniz haklısınız bu konuda ok gitmemesi gerekir.ve yalan söylememesi gerekir.kendi başıma gelse tabiki zor bir durum ve herkesin tepkisi farklıdır.benim demek istediğim arkadaş kendini harap etmeden alttan alttan işi çözsün...ama iki taraf içinde %50 lik pay var gerçekten kötü birşey yapmamış da olabilir yapmış da olabilir..(niyet anlamında)
bazı arkadaşlar kadınla muhattap bile olma demiş bu da kısmen doğru fakat ben olsam bi kendimi tanıtırdım kıza sonra takip ederdim baktım olmuyo o zaman yapacağımı yapardım eşime.çünkü o kız denen düşüncesiz raahaat rahatt takılsın biz kuru kuru kavga edelim hem de hiç tanımadığım bi kız için.kıza sınırını çizerdim bak bidaha yaklaşıyomu haddini bilmeden!!!! bunlara rağmen kız hala yapışıyosa yaksın yıksın tabiki alt üst etsin ikisini de ama bu şekilde sadece kendisine olan oluyo
işte patlıyorum sinirden arkadaşım ne hakla yaa bunu yapıyor eşim.neden hangi cesaretle? cevapları bile beni tatmin etmiyor artık..
döküm gelecekmi bakalım bide o var..
Ama erkekler şu kaybetme duygusundan yoksunlar galiba...
Düzenbazlıklarına güveniyolar o yüzden kaybetme korkusu yok. ne de olsa bi yalan uydurup kandırırız yine benim olur şeklinde düşünüyolar..kaybettiklerinde de umurssamıolar ya da umursuyolar ama çaktırmıyolar(tabi her erkek aynı değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?