aslında düşündükçe farklı açıdan baktıkça eşiniz yanınıza o kızıda çağırmak istediğine göre bak evliyim mutluyum karım ne güzel mesajıda vermek isteyebilir.. ama ertesi gün işte ne bileyim... başka bişe olsa neden seninle muhattap etmek istesin ortaya çıkacağından korkmazmıydı... çok karışık gerçekten
esin gercekten cok safmis, yada saf ayagina yatiyo. elin kizi trip atiyo diye esim onu sinemaya götürecek. varmi böyle bisey ya...
bide yalan söyleyerek.
o kizmi /kadinmi neyse artik o kimde elin evli barkli kocasina trip atiyo.
esiniz cok suclu size yalan söyleyerek.
belki o kadin ilgi duyuyo esinize ama esinde istemezse olmaz bisey.
hersey esinde biter.
valla böyle konulari okuyunca kafayi yiyorum resmen, baya bi cellaleniyorum =)
arayip bizimkine catasim geliyo
yani tek tek o suçlu bu suçlu demek yerine siz eşinize nasıl güvenceksiniz?? her toplantıda acaba diceksiniz her işe gidişinde acaba okadınla ne konuşur diceksinizz ALLAH yardımcın olsunn
eşinizin sizi aldattığını vs düşünmüyorum
onu çok sıkmışsınız
iş yerindeki kız münasebetsizse, devreden çıkarak değil; varlığınızı gözüne sokarak haddini bildirmeliydiniz bence
eşiniz "kız da bizle sinamaya gelsin" dediğinde büyük tepki göstereceğinize, "gelsin" deyip, kız geldiğinde onunla fazla muhatap olmayıp, eşinizle samimi ve yakın ilişki kursaydınız, hem eşiniz kızı kırmamak adına size yalan söylemezdi, hem de o kız hak ettiği dışlanmayı görürdü..
çok fesat gibi olucam ama eşin bugün yazık sinemaya hayır diyemiyosa yarın kadın ona ilanı aşk ettiğinde üzülücek diyede kıyamayıp arada kaçamak yapabilir...
bu olayda suçlu aramaya gerek yok,eşin de o kız da hatalı ...
sinemaya yalnız gidilemez mi aa yazık kimsesi yok demek ne demek eli ayağı tuttuğuna göre ,yalnız yaşadığına göre sinemaya da ,yemeğe de
alışverişe de diğer yalnız insanların yaptığı gibi gidebilir.
hatta eşin,sevgilin olsa bile insan alışverişe gider kendi başına kafa dağıtmak için bir de sinemaya giriyim diyebilir normal olan budur,
kızın bu durumu eşine karşı kullanması,eşinin de karşılık olarak ona bu cesareti vermesi çok saçma,sizle beraber yanınız da gelmesinin saçma olduğu gibi
yahu ne işi var hadi ortak arkadaşınız olur sürekli bir şeyler yaparsınız görüşürsünüz ama durum tamamen farklı.
valla arkadaşım 2 yol var ya bundan sonra hep şüpheci olurum yapamam kendimede onada hayatı zindan ederim dersinn ve ayrılırsın
yada eşini sevdiğin için unutursun ama o kadınada pabuç bırakmaaa elinden geldiğince kendini göster laf çarp labalı insanlardan hoşlanmıyorum de sohbet halindeyken üstüne alınsınn yada ayıp olmaz diyorsan direk kadını çıkışta sıkıştır senin gibilere pamuç bırakmam eşimle iş dışında sohbet etme diyee ama seviyorsan unutmaya çalışcaksın yoksa için içini hep kemirir sağlıklı bir ilişiki olmazz. izmirde olsan adresi ver ben o kadını bi güzel benzeteyim derdimm yapardımdaa hiç haz etmiyorum böylelerinee
Kesinlikle katılıyorum; kimsesi olmayan kişiler hep bir erkekle mi gitmeli sinemaya ?
Hiç mi arkadaşı yok, asosyal takılıyorsa eşinize ne ?
O boşanmış adamla gitseydi sadece..
belki hiçbirşey yok düşüncesizce hareket eden bir eş ve dengesiz bir iş arkadası var olayda.. ama ben çok da temiz olabileceğini düşünmedim bu işin ... eşinizde hiçbirşey yoktur belki ama kıza dikkat edin derim ben .. gerçi siz neden dikkat ediceksiniz eşiniz dikkat etmeli etmeyecekse de kendi bilir demek lazım ama.. yuvalar kolay kurulmuyor kolay yıkılması taraftarı değilim hiçbir zaman.. siz dikkat edin bu yalnız kızcağıza diyorum..
uzaktan uzağa nasıl dikkat edeceksem..bilgisayarını tekrar incekleyecem telefon kayıtlarına ulaşmam mümkün değil.ekstrelerine sürekli bakıyorum ne bilim başka bişe gelmio aklıma..oda bundan sonra daha dikkatli olacaktır eğer bişe varsa ,işim zor ıspat için..
boşanmış adamla gitseymiş yanlış anlaşılır rahat edemezmiş kız..öle diyo eşim ..ee bıraktın çıktın onları madem başbaşa kalabiliolardı beraber gitselerdi dedim cvp yok..
Bence iki tarafta suçlu ama başta sizin eşiniz suçlu ki başkası için size yalan söyleyebiiyor ayrıca gereklı sınırı taa en başından koysa o bayan arkadaş da eşinize öyle hediye filan alamaz eşiyle sinemaya giden bir erkeğe trip atacak cüreti kendinde bulamaz. Demek ki eşiniz de bu samimi arkdaşlık ilişkisinden memnun kimse saf ayağına yatmasın yani.
Kızıştırmak istemiyorum bunun için helal edin hakkınızı ama kızın rahatını sizin kalbinizden önce mi tutuyor ?
Bu düşüncesi ne kırıcı.
Aynı şeyi siz yapsaydınız tepkisi nasıl olurdu ?
yaa adam bi de karısıyla sinemaya gittiğini gizliyor kızcagız!!!!üzülmesin diye..
bu bile yeterince sinir bozucu ve çok yanlış bir davranış
uzaktan uzağa nasıl dikkat edeceksem..bilgisayarını tekrar incekleyecem telefon kayıtlarına ulaşmam mümkün değil.ekstrelerine sürekli bakıyorum ne bilim başka bişe gelmio aklıma..oda bundan sonra daha dikkatli olacaktır eğer bişe varsa ,işim zor ıspat için..
canım sen bu akşam biraz dolaş tek başına düşün, ağla, içini biraz temizle bu durumlarda da tanıdık birisiyle de konuşulmuyor ki bilsinler istemiyorsun çünkü.. o yüzden yalnız kal biraz sonra evine git gir yatağına yat eşin konuşmak isteyecek mutlaka bu akşam konuşmayalım de.. benim canım bu akşam seninle konuşmak istemiyor de... sabah ondan önce çık evden sessizce... sonra ondan gelecek tepkiye göre konuşup konuşmamakta karar verirsin. ama bugun kendinle ol sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?