eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

deşince karmakarışık oluyo evet.ama taşları üst üste getiriyorum potansiyellik olduğu kanısına varıyorum..

hersey eş de bitmedi işte bitmesi doğrusuydu ama bitmedi.yapamadı hayır diyemedi ve gitti..bensizliği göze aldı gitti..

yani tek tek o suçlu bu suçlu demek yerine siz eşinize nasıl güvenceksiniz?? her toplantıda acaba diceksiniz her işe gidişinde acaba okadınla ne konuşur diceksinizz ALLAH yardımcın olsunn

evet diyeceğim her gidişinde burnundan getireceğim laf üstüne laf sokacağım hiçbişey eskisi gibi olmayacak işte buna üüzlüorum belkide bu tavırlarımdan sonra kendisi soğuyacak benden..off allahım zamanı geri al hiçbişey yaşanmamış olsun çok çaresizimm..

ay arkadasim belki kocasiyla bas basa gidecek 3 sahis gibi illaki gelecekmi ne isi var benim esimin isyerindeki arkadasi bizimle mantiksiz.

bu olayda suçlu aramaya gerek yok,eşin de o kız da hatalı ...
sinemaya yalnız gidilemez mi aa yazık kimsesi yok demek ne demek eli ayağı tuttuğuna göre ,yalnız yaşadığına göre sinemaya da ,yemeğe de
alışverişe de diğer yalnız insanların yaptığı gibi gidebilir.
hatta eşin,sevgilin olsa bile insan alışverişe gider kendi başına kafa dağıtmak için bir de sinemaya giriyim diyebilir normal olan budur,

kızın bu durumu eşine karşı kullanması,eşinin de karşılık olarak ona bu cesareti vermesi çok saçma,sizle beraber yanınız da gelmesinin saçma olduğu gibi
yahu ne işi var hadi ortak arkadaşınız olur sürekli bir şeyler yaparsınız görüşürsünüz ama durum tamamen farklı.

çok fesat gibi olucam ama eşin bugün yazık sinemaya hayır diyemiyosa yarın kadın ona ilanı aşk ettiğinde üzülücek diyede kıyamayıp arada kaçamak yapabilir...

valla arkadaşım 2 yol var ya bundan sonra hep şüpheci olurum yapamam kendimede onada hayatı zindan ederim dersinn ve ayrılırsın
yada eşini sevdiğin için unutursun ama o kadınada pabuç bırakmaaa elinden geldiğince kendini göster laf çarp labalı insanlardan hoşlanmıyorum de sohbet halindeyken üstüne alınsınn yada ayıp olmaz diyorsan direk kadını çıkışta sıkıştır senin gibilere pamuç bırakmam eşimle iş dışında sohbet etme diyee ama seviyorsan unutmaya çalışcaksın yoksa için içini hep kemirir sağlıklı bir ilişiki olmazz. izmirde olsan adresi ver ben o kadını bi güzel benzeteyim derdimm yapardımdaa hiç haz etmiyorum böylelerinee

Kesinlikle katılıyorum; kimsesi olmayan kişiler hep bir erkekle mi gitmeli sinemaya ?

Hiç mi arkadaşı yok, asosyal takılıyorsa eşinize ne ?

O boşanmış adamla gitseydi sadece..

çok fesat gibi olucam ama eşin bugün yazık sinemaya hayır diyemiyosa yarın kadın ona ilanı aşk ettiğinde üzülücek diyede kıyamayıp arada kaçamak yapabilir...

kendi bilir..az önce msj attı acıncak hale ben düştüm bundan sonra bukadar iyi olmayacağım yazmış..hala haklı mı görüor kendisini acep? iyi niyetine belli etme peşinde..

evet onu da dahil etmek zorunda değildim.birkaç kez gördüğüm biri sonuçta..o yüzden istemedim ama eşim telafi etmiş sağolsun..

belki hiçbirşey yok düşüncesizce hareket eden bir eş ve dengesiz bir iş arkadası var olayda.. ama ben çok da temiz olabileceğini düşünmedim bu işin ... eşinizde hiçbirşey yoktur belki ama kıza dikkat edin derim ben .. gerçi siz neden dikkat ediceksiniz eşiniz dikkat etmeli etmeyecekse de kendi bilir demek lazım ama.. yuvalar kolay kurulmuyor kolay yıkılması taraftarı değilim hiçbir zaman.. siz dikkat edin bu yalnız kızcağıza diyorum..

şüpheci olacağım kısmı doğru..bu şüphelerim yüzünden de hayatı ona zindan edeceksem ve iş ayrılmaya kadar gelirse ayrılrım.bundan sonra davranışlarımı şuan kestiremiyorum ama unutabilirmiyim bunu asla! kadın affeder ama asla unutmaz lafı tam bana göre şuan..affetsemde ki bilmiorum şuan..unutmayacağım kesin.dünden beri ağzıma lokma girmedi.uyuyamadım bile..ben bunları hakedecek ne yaptım..üstelik okadar çok evliliğe ikna eden biriydiki beni..sevgisinden şüphe duymamıştım hiç..şimdi soruyorum ona da kendime de seven insan nasıl bunları yaptı diye..hiç ama hiç bişeyine innamıorum artık sanırım evliliğimiz çıkmaza girdi..sayesinde...

Kesinlikle katılıyorum; kimsesi olmayan kişiler hep bir erkekle mi gitmeli sinemaya ?

Hiç mi arkadaşı yok, asosyal takılıyorsa eşinize ne ?

O boşanmış adamla gitseydi sadece..

boşanmış adamla gitseymiş yanlış anlaşılır rahat edemezmiş kız..öle diyo eşim ..ee bıraktın çıktın onları madem başbaşa kalabiliolardı beraber gitselerdi dedim cvp yok..

iyi niyetli olmakla yaptıklarının sonucunu düşünemeyecek olmak farklı şeyler bence
adam iyi niyetli olabilir ancak yapacağı şeyin sonuçlarını düşünebilecek akıl düzeyine sahipse yapmaz
konu sahibinin eşi iyi niyetli olabilir ancak yalan söyleyip kızla sinemaya giderek evliliğini riske attığını düşünebilecek zekası varsa yaptığı safça iyi niyetli bir davranış olmaktan çıkar.
sonuçlarını,olabilecekleri bile bile o kız için değeceğini düşünmüş demek ki bu riski almış.
şu an aralarında bir şey olmayabilir ancak kıza meyli olduğu belli bence.
bu iyi niyetten ve acımaktan farklı bir davranış olmuş evliliğini riske etmesine bakılırsa

tamam bugün yanlız sınemaya gıtmesın dıye zavallı kızcağız eşınızle beraber gıttı
yarın belkıde yanlız kalmasın dıye yemeğe beraber gıtcekler
ondan sonra kızcağızımız eğlenmek ıstıcek ama yanlız gıdemez dımı eşınız ona eşlık edıcek

belkıde bır gün evde yanlız kalamıcak bu kızcağımız
eşınız ozaman ne yapacak?
ozamanda acıyıp gel bızımle yaşa mı dıcek yoksa arada onun yanına mı gıdıcek?

kızı boşver o kım oluyormuş be?
al kocanı karşına konuş
ıyıce takıbe al bakalım durum ne
ne boşanması hemen? bu ne acele
bıraz sakın ol bakalım konuş bakalım kocanla

uzaktan uzağa nasıl dikkat edeceksem..bilgisayarını tekrar incekleyecem telefon kayıtlarına ulaşmam mümkün değil.ekstrelerine sürekli bakıyorum ne bilim başka bişe gelmio aklıma..oda bundan sonra daha dikkatli olacaktır eğer bişe varsa ,işim zor ıspat için..

Bence iki tarafta suçlu ama başta sizin eşiniz suçlu ki başkası için size yalan söyleyebiiyor ayrıca gereklı sınırı taa en başından koysa o bayan arkadaş da eşinize öyle hediye filan alamaz eşiyle sinemaya giden bir erkeğe trip atacak cüreti kendinde bulamaz. Demek ki eşiniz de bu samimi arkdaşlık ilişkisinden memnun kimse saf ayağına yatmasın yani.

tatlım zaten bişey varsa şüpheli toplantılar şehir dışı görevleri mesai uzamaları vs elbet bir şeyler olur hali tavrı değişir sana karşı falan tecrübeyle sabittir ((ssz:

boşanmış adamla gitseymiş yanlış anlaşılır rahat edemezmiş kız..öle diyo eşim ..ee bıraktın çıktın onları madem başbaşa kalabiliolardı beraber gitselerdi dedim cvp yok..

Kızıştırmak istemiyorum bunun için helal edin hakkınızı ama kızın rahatını sizin kalbinizden önce mi tutuyor ?

Bu düşüncesi ne kırıcı.

Aynı şeyi siz yapsaydınız tepkisi nasıl olurdu ?

yaa adam bi de karısıyla sinemaya gittiğini gizliyor kızcagız!!!!üzülmesin diye..
bu bile yeterince sinir bozucu ve çok yanlış bir davranış

canım sen bu akşam biraz dolaş tek başına düşün, ağla, içini biraz temizle bu durumlarda da tanıdık birisiyle de konuşulmuyor ki bilsinler istemiyorsun çünkü.. o yüzden yalnız kal biraz sonra evine git gir yatağına yat eşin konuşmak isteyecek mutlaka bu akşam konuşmayalım de.. benim canım bu akşam seninle konuşmak istemiyor de... sabah ondan önce çık evden sessizce... sonra ondan gelecek tepkiye göre konuşup konuşmamakta karar verirsin. ama bugun kendinle ol sadece

EVET vermiş yoksa ne mümkün kızın cesareti..

kendisi beni sinema çıkışı öldürürdü sanırım..yada aldatan kadın damgası yer şuan avukat arıyor olurdum kendime..tutmuş işte kalbimide evliliğimide geride bırakmış..ne acı yaa tahammül edemşyorum

yaa adam bi de karısıyla sinemaya gittiğini gizliyor kızcagız!!!!üzülmesin diye..
bu bile yeterince sinir bozucu ve çok yanlış bir davranış

hangisine yanacağımı şaşırmış haldeyim..

Birşey olmadığı gayet net bence. Bundan sonrası için dikkat etmek gerekiyor.

iyi fikir bu da..bunu yarın akşam deneyecem..bu akşam kız arkadaşımla buluşup yemek yemeyi düşünüyorum arayıncada cevap uzun süre vermemeyi..kız arkadaşımı kıramadım kimsesi yoktu onunla yemeğe geldim demeyi düşünüorum..salına salınada eve gitmeyi..konuşmak isterse de ki mutlaka isteyecek o hala boşanma fikrinde olduğumun farkında,oturup konuşurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…