iyi fikir bu da..bunu yarın akşam deneyecem..bu akşam kız arkadaşımla buluşup yemek yemeyi düşünüyorum arayıncada cevap uzun süre vermemeyi..kız arkadaşımı kıramadım kimsesi yoktu onunla yemeğe geldim demeyi düşünüorum..salına salınada eve gitmeyi..konuşmak isterse de ki mutlaka isteyecek o hala boşanma fikrinde olduğumun farkında,oturup konuşurum..
iyi fikir bu da..bunu yarın akşam deneyecem..bu akşam kız arkadaşımla buluşup yemek yemeyi düşünüyorum arayıncada cevap uzun süre vermemeyi..kız arkadaşımı kıramadım kimsesi yoktu onunla yemeğe geldim demeyi düşünüorum..salına salınada eve gitmeyi..konuşmak isterse de ki mutlaka isteyecek o hala boşanma fikrinde olduğumun farkında,oturup konuşurum..
düşündükçe aklıma neler geliyor..bundan 2 ay önce eve geldiğinde üstü başı farklı kokuyordu yani başka bi parfüm bayan parfümü gibi..bu ne ya iğrenç bi koku nerden çıktı parfümünü mü değiştin sen diye sormuştum o da yok yaa yemekhanede üstüme yemek kokusu sindi o kızın ismini vererek onun parfümünden iki sıktım demişti..delimisin tüm gün bayan parfümüylemi gezdin sen dedim napayım parfümüm evdeydi demişti..gel burdan yak..ne safmışm harbiden bu neydi şimdi yaaa
düşündükçe aklıma neler geliyor..bundan 2 ay önce eve geldiğinde üstü başı farklı kokuyordu yani başka bi parfüm bayan parfümü gibi..bu ne ya iğrenç bi koku nerden çıktı parfümünü mü değiştin sen diye sormuştum o da yok yaa yemekhanede üstüme yemek kokusu sindi o kızın ismini vererek onun parfümünden iki sıktım demişti..delimisin tüm gün bayan parfümüylemi gezdin sen dedim napayım parfümüm evdeydi demişti..gel burdan yak..ne safmışm harbiden bu neydi şimdi yaaa
Allah yardımcın olsun canım.
Kusura bakma ama böyle erkeklerin ve bu tür evli erkeklerle samimiyet sınırını aşan kadınların iki yakası bir araya gelmez inşallah.
Eşin %100 suçlu sakın yelkenleri suya indirme. Git o kıza da namusuzluğuna laf edip rezil et.
Sonra eşin hala senin yanında olursa oturup konuşursun.
Ama yok o kız iyi niye böyle yaptın vs gibi saçmalarsa eşine kapıyı göster
bence misilleme yapar gibi yapma bunu
artık eşini gözden çıkarmışsın kendine vakit ayırıyor,arkadaşlarınla zaman geçiriyormuşsun gibi yap ki seni kaybettiğini düşünsün
canım şuan aralarında birşey olmadığı olmayacağı anlamına gelmez sanırım eşin kıza acıyor ve durumuna üzülüyor ..unutma acımak aşktan daha üstün bir duygudur. aldatmak çok anlık bir şeydir yani iradesi dışında alır insan bu kararı. şimdi yapman gereken sadece olanları unutmuş gibi yapıp takip etmek. kızı evine davet et beraber ne kadar mutlu oldugunuzu ima et. arkadaş olmaya çalış kızla.farklı tepkiler vererek eşini ona itmiş olursun olacaklara zemin hazırlarsın hata yapma kıskandıgını belli etme.birde 4 yıldır tanıyorsunuz eşinle birbirinizi senin neye kızıp neye sinirlenecegini bilir. demekki kızacagın bir konumdaki sinema olayında yalan söylemiş. adımlarını sağlam at düşün sinirine yenik düşme
ne diyelim ki şimdi, nasıl teselli edelim seni..
Eşiniz neden o kıza karşı sinemaya gittiğini inkar ediyor anlamadım. Ayrıca bu konuşmayı size gelip neden anlatıyor, o da enteresan.
Kız çok bozulmuş, belki sizinle yarışa girmiş, ertesi gün de eşiniz gönlünü yapmış.
Ne demek ya sinemaya gidecek kimsesi yok? Hiç arkadaşıi akrabası yo kdiyelim, tek başına da gidebilir. Sinemaya illa ki çift mi gitmek gerek?
Ayrıca bekar olmasından, sinemaya gidecek partneri olmamasından eşiniz mi sorumlu?
Siz başbaşa sinemaya gidecek yeni evli çiftsiniz, davet etseniz bile gelmemesi lazım bence.
Bazı erkekler hiç bilmez evliliğinin değerini. İlla önce çatırdatacaklar aile huzurlarını olur olmaz seviyesiz kadınlar için.
Keşke sinemaya girip, gerçekten o dul adam orada mı yoksa başbaşa mı gittiler görseydiniz.
Beli şu an düşünecek bişey bile kalmamış olurdu aklınızda.
Bu arada ben eşinizin çok da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa sinemaya üçümüz gidelim diye önermezdi. Bence kaleyi fethetmeye çalışan ve sizi rakip bellemiş bir sinsi var ortada. Kocanızı kendinize çekin, ciddi bir gözdağı da verin. Ama küslüğü uzatıp, diğerinin ekmeğine yağ sürmeden.
O kadını da rahat bırakmazdım ben olsam. Bir ağzının payını verirdim.
aslında bütün gün beraberler senden çok onu görüyor muhabbet ediyor
elektrikleride tutmuşsa dost olmuş olabilirler ve seninde o kızla arkadaş olmanı isteyebilir,
mutlaka erkekle erkeğin kızla kızın dost olacağı gerekmez, bütün gün futbol muhabbetide yapıyor olabilirler.
şimdi aklıma geldi benimde eşim evde hasta yatarken ben iş arkadaşlarımla gezmeye gitmiştim kız erkek karışık... gerçi gitmeyeyim diye hasta numarası yapıyor sanmıştım ama gerçekten hastaymış.. bana asla beni bıraktın gittin iş arkadaşların nasıl benden değerli olabilir içlerinden birisinden mi hoşlanıyorsun demedi, aklına bile gelmedi bence.. ama ben olsam onun yerinde derdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?