eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

canım evliliğini sürdürmek istiyorsan eşine öncelikle bu olayı kolay kolay affetmeyeceğini göstermelisin ki bir daha aklından bile geçiremesin böyle bir şeyi
mutlaka seninle konuşmak isteyecektir.de ki düşünmeye ihtiyacım var.bana zaman ver.karar verdiğimde konuşuruz de.böylece ciddi ciddi ayrılacağını düşünür ve korkar.ona bunu hissettir.iyice bir korksun

Bu yapacağınız sizin sorunlarını çözmekten çok araya daha fazla öfke koyar ve asla sizin bu kadar kırıldığınızı anlamaz anlayamaz.

Kesinlikle böyle yapmayın.

Yalnız dolaşın, tlf. na cevap verin, kısa ve öz konuşun eve gidincede kırgınlığınız devam etsin.

İnat şeklinde ya da imada bulunur gibi birşeyler yapmak insana kendi hatasını unutturur inanın.

Daha çok kırlırsınız.

düşündükçe aklıma neler geliyor..bundan 2 ay önce eve geldiğinde üstü başı farklı kokuyordu yani başka bi parfüm bayan parfümü gibi..bu ne ya iğrenç bi koku nerden çıktı parfümünü mü değiştin sen diye sormuştum o da yok yaa yemekhanede üstüme yemek kokusu sindi o kızın ismini vererek onun parfümünden iki sıktım demişti..delimisin tüm gün bayan parfümüylemi gezdin sen dedim napayım parfümüm evdeydi demişti..gel burdan yak..ne safmışm harbiden bu neydi şimdi yaaa

Allah yardımcın olsun canım.
Kusura bakma ama böyle erkeklerin ve bu tür evli erkeklerle samimiyet sınırını aşan kadınların iki yakası bir araya gelmez inşallah.
Eşin %100 suçlu sakın yelkenleri suya indirme. Git o kıza da namusuzluğuna laf edip rezil et.
Sonra eşin hala senin yanında olursa oturup konuşursun.
Ama yok o kız iyi niye böyle yaptın vs gibi saçmalarsa eşine kapıyı göster

bence misilleme yapar gibi yapma bunu
artık eşini gözden çıkarmışsın kendine vakit ayırıyor,arkadaşlarınla zaman geçiriyormuşsun gibi yap ki seni kaybettiğini düşünsün

:O o zaman kesin safça bir yaklaşım değil kıza karşı

canım şuan aralarında birşey olmadığı olmayacağı anlamına gelmez sanırım eşin kıza acıyor ve durumuna üzülüyor ..unutma acımak aşktan daha üstün bir duygudur. aldatmak çok anlık bir şeydir yani iradesi dışında alır insan bu kararı. şimdi yapman gereken sadece olanları unutmuş gibi yapıp takip etmek. kızı evine davet et beraber ne kadar mutlu oldugunuzu ima et. arkadaş olmaya çalış kızla.farklı tepkiler vererek eşini ona itmiş olursun olacaklara zemin hazırlarsın hata yapma kıskandıgını belli etme.birde 4 yıldır tanıyorsunuz eşinle birbirinizi senin neye kızıp neye sinirlenecegini bilir. demekki kızacagın bir konumdaki sinema olayında yalan söylemiş. adımlarını sağlam at düşün sinirine yenik düşme

ne diyelim ki şimdi, nasıl teselli edelim seni..

Eşiniz neden o kıza karşı sinemaya gittiğini inkar ediyor anlamadım. Ayrıca bu konuşmayı size gelip neden anlatıyor, o da enteresan.
Kız çok bozulmuş, belki sizinle yarışa girmiş, ertesi gün de eşiniz gönlünü yapmış.
Ne demek ya sinemaya gidecek kimsesi yok? Hiç arkadaşıi akrabası yo kdiyelim, tek başına da gidebilir. Sinemaya illa ki çift mi gitmek gerek?
Ayrıca bekar olmasından, sinemaya gidecek partneri olmamasından eşiniz mi sorumlu?
Siz başbaşa sinemaya gidecek yeni evli çiftsiniz, davet etseniz bile gelmemesi lazım bence.

Bazı erkekler hiç bilmez evliliğinin değerini. İlla önce çatırdatacaklar aile huzurlarını olur olmaz seviyesiz kadınlar için.

Keşke sinemaya girip, gerçekten o dul adam orada mı yoksa başbaşa mı gittiler görseydiniz.
Beli şu an düşünecek bişey bile kalmamış olurdu aklınızda.

Bu arada ben eşinizin çok da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa sinemaya üçümüz gidelim diye önermezdi. Bence kaleyi fethetmeye çalışan ve sizi rakip bellemiş bir sinsi var ortada. Kocanızı kendinize çekin, ciddi bir gözdağı da verin. Ama küslüğü uzatıp, diğerinin ekmeğine yağ sürmeden.
O kadını da rahat bırakmazdım ben olsam. Bir ağzının payını verirdim.

çok teşekkür ederim..eşimin tepki vermesinden korkuyorum bunu yapmamanın nedeni bu..

bence misilleme yapar gibi yapma bunu
artık eşini gözden çıkarmışsın kendine vakit ayırıyor,arkadaşlarınla zaman geçiriyormuşsun gibi yap ki seni kaybettiğini düşünsün

teşekkürler..

Onun yaptığı hatayı meşrulaştırmış olursun. Yapma bence.

kızı davet etsem şu olaydan sonra eşim hemen anlar getirmez kızı.ona laf sokacağımı hatta saldıracağımı filan sanar.

ne diyelim ki şimdi, nasıl teselli edelim seni..

mantıklı düşünmeme yardımcı olun..dahada kötüsü var dimi?

nasıl vercem ? işte burda size yine ihjtiyacm var..

inş. kötü birşey değildir canım ya, o olayla bağlantı kurma. tamam kocan hatalı zaten, dövmen gerek demiştim. parfüm konusundada önceden çalıştığım yerde bir bey, kızlar peşinizden koşsun diyerek, üstüme erkek parfümü sıkmıştı (oda bende bekardım tabi), doğrudur belki. ama şu kızı oradan uzaklaştırabilsen keşke. birde eşin çeki düzen versin kendine.

ozaman konuyu kapatmış gibi yap biliyorum çok zor ama en azından eşinden gelecek hamleye kadar yani konuyu o açana kadar sen açma olagan davran tepkilerinin dozunu kaçırma anlamak istiyorum seni dercesine bak eşine mademki karşıdaki kızımız kendini acı ve yanlızlık masum kisvesine büründürmüş sende mahzun masum ve çaresiz bak aglamaklı bak...hürrem sultan taktiklerini uygula gözyaşı..ama takipini yap bırakma peşini gün içersinde ögle aralarında falan işyerine git eşinin yemege çıkın aktivitelere katılın belkide değişik çevreler arıyordur eşin yani evli arkadaşların falan varsa örnek aldığınız mutlu çiftler onlarla takılın unnutugunuz duygularınızı tazeleyin

hayatta basımıza gelebılecek en sınır bozucu ve en uzucu olaylardan bırıde kandırılmak ıste ,
hemde sevdıgımız deger verdıgımız bırı tarafından kandırılmak !!!
hele bır de karsı taraf sızı kısıtlarken bunu yapıyorsa
kolay kolay affetmeyın bence ama oyle ona nıspet yapar gıbı yemege gıtme fıkırlerınden vazgecın
sız hanımefendılıgınızı bozmayın esınız sızı ve evlılıgınızı eger bu duruma dusurduyse
bunun cozumunude kendı arasın onun pacaları tutuşsun
bu saatten sonra hıcbırsey olmamıs gıbı devam edebılırmısınız yapılanları unutabılırmısınız
esınız her toplantım var dedıgınde acaba yalan soyluyormu dıye dusunmuycekmısınız
bu noktada cok ıyı dusunun ve cabalayan sız degıl o olsun

sizin kaliteli bir hanım olduğunuz çok belli evli erkeklere yapışan bir zavallı için bu çaba sarfetmeyin bence.eşinizede ne kadar basit aciz ezik bir kadın olduğunu açıklayın.seni böyle bir kadından kıskandığımı düşünme sakın deyin.sadece kendine haksızlık ediyorsun.misilleme yapma ve seviyorsan boşanma ama blöf yap derim...ilgisizleş örneğin...bazı kadınlar evli erkeklerle birlikte olmayı başarı sayıyor çünkü onlar seçilmiş...cazip geliyor anlayacağınızz bence

aslında bütün gün beraberler senden çok onu görüyor muhabbet ediyor
elektrikleride tutmuşsa dost olmuş olabilirler ve seninde o kızla arkadaş olmanı isteyebilir,
mutlaka erkekle erkeğin kızla kızın dost olacağı gerekmez, bütün gün futbol muhabbetide yapıyor olabilirler.
şimdi aklıma geldi benimde eşim evde hasta yatarken ben iş arkadaşlarımla gezmeye gitmiştim kız erkek karışık... gerçi gitmeyeyim diye hasta numarası yapıyor sanmıştım ama gerçekten hastaymış.. bana asla beni bıraktın gittin iş arkadaşların nasıl benden değerli olabilir içlerinden birisinden mi hoşlanıyorsun demedi, aklına bile gelmedi bence.. ama ben olsam onun yerinde derdim...

İyi güzel de, bütün bunlar eşine toplantım var yalanı söyleyerek, kızcağızı (!!!) sinemaya götürmesini hoş mu karşılamayı gerektirir???
Valla ben buradaki bazı arkadaşlar kadar masumane ve iyi niyetli düşünemiyorum.
Ortada bir yanlış var ve bu yanlış hem o kıza hem eşe ait. İkisi de hatalı ikisinin yaptığı da hoşgörülemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…