aralarında bişeyler geçtiği bariz ortada...
ve bence eşiniz değil,siz çok iyi niyetli temiz düşüncelisiniz...
kız sizin muhattabınız değil,olmamalı.
bende 6 yıllık evliyim başımdan geçen bir şeyi paylaşayım seninle.ben adliye staj yaparken yazı işleri müdürlügünde bir bayan vardı. eşimde bende adliyeyle çalışıyoruz.. eşim yazı işleri müdürlüğündeki kadınla pek bir sıkı fıkıydı sürekli onu anlatır gülten abla şöyle gülten böyle diye.. gülten de evli kendiside adliyede memur .hayranlıkla anlatıyor 1 oldu 2 oldu dayanamadım sordum hayırdır ne bu hayranlık birde gülten abla dediği kişi benimle yaşıt eşimden 5 yaş küçük. çok iyidir bir tanısan falan filan derken birgün dediki ben dedi bekarken gülten ablaya direksiyon dersi vermiştim diyince içime bir kurt düştü tabi..araştırmalar başladı tabi işim olmasada evrak bahane edip girip çıkıyordum müdürlüğe neyse sonra ben üstelemedim kadın almanyaya gitti tabi benim eşimde birdaha bahsetmez olduduymadım aldı aldırmamazlıga vurdum sen kendine güven yeter..6. hissine güven ne diyorsa onu yap.sinemada onu nasıl buldun elinle koymuş gibi sonuçta sezgilerini dinle için rahat degilse vardır bişeyler ama rahatsa yoktur.sana tavsiyem sessiz bir odada 15 dakika kadar gözlerini kapat ve iç sesini dinle yüregin seni elbet biryere daha götürür..
tavrını koy bide eşine ikide bir açma konuyu kendini bişey sanmasın.. bi daha açmamak üzere merak ettiklerini sorabilirsin
tavrını koy bide eşine ikide bir açma konuyu kendini bişey sanmasın.. bi daha açmamak üzere merak ettiklerini sorabilirsin
sorsa ne olacak ki..doğruyu mu söyleyecek.toplantıdayım deyip sinemadan çıkan adama bir şey sormaya gerek var mı?
canım bu olayın kapanmasına izin verme şimdi eşin seni kaybetme korkusuyla hareket edecek belki ama güveninin çok sarsıldığını ve bir daha da güvenemeyeceğini söyle. yani düşünüyorum düşünüyorum başıma böyle bir olay gelse eşim ertesi gece bekar iş arkadaşını alıp sinemaya gitse ve ben bunu görsem yüzüğü fırlatıp atardım suratına. hayatının hatasını yaptın sen bunun bedelini ödeyeceksin derdim. kimsenin seni saf yerine koymasına izin verme o kızın da ailesini arayıp söylemek lazım evli bir erkeğe musallat olduğunu filan.
Bence kesinlikle kızla diyaloğa girme. Muhatap alma. Sınırını böyle çiz.
Eve gelip mutlu aile tablosunu görse ne değişecek ki eğer aklında kötü
birşey varsa. Yapılmak istenen ters tepip, bayanı daha da körüklerse
o zaman ne olacak.
Arkadaşlarımın dediği '' kendini dinleme, sessiz ve yalnız kalma '' durumuna
katılıyorum bende. Kendi günün olsun bugün. İç hesaplaşmanı, üzgünlüğünü,
kırgınlığını doyasıya ve tek başına yaşa, yarın sabah biraz daha hafiflemiş
bir kalk en azından.
Telefon dökümünü istemekle de çok iyi etmişsin. Bu senin hayal kırıklığının
boyutunu da gösterir bana göre.
bı arkadas ıkıde bır konuyu acma demıs cok dogru ,
ben tum yorumları okuyamadım bu konu hakkında bı tartısmanız oldumu esınle ?
ılk ve son olarak al karsına konus ıcınden ne gelıyorsa soyle bagır cagır , kır ,dök
ondan sonra hıc konusunu acma ve soguk davran yaptıgı hatayı anlasın
sureklı bu konuyu acıpta huzursuzluk cıkarırsanız mesela benım gıbı ,
affetsenızde bı anlamı kalmıyor bununla beraber yuzgöz olmus oluyorsunuz
ve karsı taraf zaten yuzsuz herseye bı kılıf bulan cınsten
yaptıklarına aynen devam edıyor tecrubeyle sabıttır
kendını hıccccccccc uzme eger uzulursen ;
sen o karaktersız kızı kendınle bırmı tutup kıyaslamıs olursun
asıl ayıp esının dedıgım gbı kır dök ıcındekı ates bıraz sönsun
sonrada hıc oralı olma ılgılenme konusma soguk dur o catlasın meraktan
ben Allaha havale ettım sende et kalbını ferah tut Allah herseyı görür
sorsa ne olacak ki..doğruyu mu söyleyecek.toplantıdayım deyip sinemadan çıkan adama bir şey sormaya gerek var mı?
bence biz ksdınlsrın en büyük hatası yorumlara bi bakıyorum herkes yangına körükle gitmiş yaa.yok öledir kesin yok böledir.Arkadaşım sen eşine açık ol çevresini tanı ki eşinin de senden gizlisi olamasın .yani şunu demek istiyorum sana gelip te aaa senden çekindim yalan söyledim diyemesin!!!sorun çıkarırsın diye öle yaptım diyemesin!!!sana güvensin bu konuda biras bağrına taş bas sinsi ol eşinin ortamına açık ol bu bahaneyi birdaha bulamasın.
evet kesinlikle sinemaya gitmesi hoş değil kabul fakat bu açık bir aldatma da değil.yalan söylemesi hoş değil fakat bu da ispat değil.kızla tanış bence eşinin etrafında varlığını hissettir ben buradayım de!!! en azından eşine şöyle dersin ben bu kızı gördüm az çok ne olduğu belli bundan uzak dur !!!!
bence biz ksdınlsrın en büyük hatası yorumlara bi bakıyorum herkes yangına körükle gitmiş yaa.yok öledir kesin yok böledir.Arkadaşım sen eşine açık ol çevresini tanı ki eşinin de senden gizlisi olamasın .yani şunu demek istiyorum sana gelip te aaa senden çekindim yalan söyledim diyemesin!!!sorun çıkarırsın diye öle yaptım diyemesin!!!sana güvensin bu konuda biras bağrına taş bas sinsi ol eşinin ortamına açık ol bu bahaneyi birdaha bulamasın.
evet kesinlikle sinemaya gitmesi hoş değil kabul fakat bu açık bir aldatma da değil.yalan söylemesi hoş değil fakat bu da ispat değil.kızla tanış bence eşinin etrafında varlığını hissettir ben buradayım de!!! en azından eşine şöyle dersin ben bu kızı gördüm az çok ne olduğu belli bundan uzak dur !!!!
bı arkadas ıkıde bır konuyu acma demıs cok dogru ,
ben tum yorumları okuyamadım bu konu hakkında bı tartısmanız oldumu esınle ?
ılk ve son olarak al karsına konus ıcınden ne gelıyorsa soyle bagır cagır , kır ,dök
ondan sonra hıc konusunu acma ve soguk davran yaptıgı hatayı anlasın
sureklı bu konuyu acıpta huzursuzluk cıkarırsanız mesela benım gıbı ,
affetsenızde bı anlamı kalmıyor bununla beraber yuzgöz olmus oluyorsunuz
ve karsı taraf zaten yuzsuz herseye bı kılıf bulan cınsten
yaptıklarına aynen devam edıyor tecrubeyle sabıttır
kendını hıccccccccc uzme eger uzulursen ;
sen o karaktersız kızı kendınle bırmı tutup kıyaslamıs olursun
asıl ayıp esının dedıgım gbı kır dök ıcındekı ates bıraz sönsun
sonrada hıc oralı olma ılgılenme konusma soguk dur o catlasın meraktan
ben Allaha havale ettım sende et kalbını ferah tut Allah herseyı görür
işte bu yüzden yüz göz olmamak için önce eşi ispat edecek.ondan sonra bir kere konuşacaklar konu kapanacak
ama yüz göz olmamak adına sorunu çözmeden konuşmamak konuyu kapatmak üzerini örtmek olur ve o da en sakıncalısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?