eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

aralarında bişeyler geçtiği bariz ortada...

ve bence eşiniz değil,siz çok iyi niyetli temiz düşüncelisiniz...

kız sizin muhattabınız değil,olmamalı.

evet ortada ben saflığıma doymayayım..iyiki konu açmışım buraya kafam kazan gibiydi bana yardımcı oldunuz ışık tuttunuz çok sağolun..

sizin şanslı tarafınız eşinizle aynı işyerinde olmanız benim öle bahaneler bulup ofisine gitme şansım yok.çok ters bi yerde bana..gece boyu sessiz sakin düşündüm dediğiniz gibi sürekli hislerim beni salak yerine koyduklarını ve bişilerin olduğuna yönlendirdi.ama emin değilim ıspatım yok bunlara ihtiyacım var..yüreğim mantığım olmayacağını soğuduğumu görmek dahi istemediğimi sölüyor..

Bence kesinlikle kızla diyaloğa girme. Muhatap alma. Sınırını böyle çiz.
Eve gelip mutlu aile tablosunu görse ne değişecek ki eğer aklında kötü
birşey varsa. Yapılmak istenen ters tepip, bayanı daha da körüklerse
o zaman ne olacak.

Arkadaşlarımın dediği '' kendini dinleme, sessiz ve yalnız kalma '' durumuna
katılıyorum bende. Kendi günün olsun bugün. İç hesaplaşmanı, üzgünlüğünü,
kırgınlığını doyasıya ve tek başına yaşa, yarın sabah biraz daha hafiflemiş
bir kalk en azından.

Telefon dökümünü istemekle de çok iyi etmişsin. Bu senin hayal kırıklığının
boyutunu da gösterir bana göre.

canım bu olayın kapanmasına izin verme şimdi eşin seni kaybetme korkusuyla hareket edecek belki ama güveninin çok sarsıldığını ve bir daha da güvenemeyeceğini söyle. yani düşünüyorum düşünüyorum başıma böyle bir olay gelse eşim ertesi gece bekar iş arkadaşını alıp sinemaya gitse ve ben bunu görsem yüzüğü fırlatıp atardım suratına. hayatının hatasını yaptın sen bunun bedelini ödeyeceksin derdim. kimsenin seni saf yerine koymasına izin verme o kızın da ailesini arayıp söylemek lazım evli bir erkeğe musallat olduğunu filan.

bı arkadas ıkıde bır konuyu acma demıs cok dogru ,
ben tum yorumları okuyamadım bu konu hakkında bı tartısmanız oldumu esınle ?
ılk ve son olarak al karsına konus ıcınden ne gelıyorsa soyle bagır cagır , kır ,dök
ondan sonra hıc konusunu acma ve soguk davran yaptıgı hatayı anlasın
sureklı bu konuyu acıpta huzursuzluk cıkarırsanız mesela benım gıbı ,
affetsenızde bı anlamı kalmıyor bununla beraber yuzgöz olmus oluyorsunuz
ve karsı taraf zaten yuzsuz herseye bı kılıf bulan cınsten
yaptıklarına aynen devam edıyor tecrubeyle sabıttır
kendını hıccccccccc uzme eger uzulursen ;
sen o karaktersız kızı kendınle bırmı tutup kıyaslamıs olursun
asıl ayıp esının dedıgım gbı kır dök ıcındekı ates bıraz sönsun
sonrada hıc oralı olma ılgılenme konusma soguk dur o catlasın meraktan
ben Allaha havale ettım sende et kalbını ferah tut Allah herseyı görür

bence biz ksdınlsrın en büyük hatası yorumlara bi bakıyorum herkes yangına körükle gitmiş yaa.yok öledir kesin yok böledir.Arkadaşım sen eşine açık ol çevresini tanı ki eşinin de senden gizlisi olamasın .yani şunu demek istiyorum sana gelip te aaa senden çekindim yalan söyledim diyemesin!!!sorun çıkarırsın diye öle yaptım diyemesin!!!sana güvensin bu konuda biras bağrına taş bas sinsi ol eşinin ortamına açık ol bu bahaneyi birdaha bulamasın.
evet kesinlikle sinemaya gitmesi hoş değil kabul fakat bu açık bir aldatma da değil.yalan söylemesi hoş değil fakat bu da ispat değil.kızla tanış bence eşinin etrafında varlığını hissettir ben buradayım de!!! en azından eşine şöyle dersin ben bu kızı gördüm az çok ne olduğu belli bundan uzak dur !!!!

ailesine kadar şuan taşıma gereği duymuyrum onu bile muhattap alıp egolarını şişirmek istemiyorum arada kıymete binecek kişi benim kocam olarak görüncek belkide hırs yapacak hanfendi belli mi olur böyle tipler..

getirmeyecek biliyorum git gide evliliğimi çıkmaza sokuyor beyfendi..kendi bilir..

işte bu yüzden yüz göz olmamak için önce eşi ispat edecek.ondan sonra bir kere konuşacaklar konu kapanacak
ama yüz göz olmamak adına sorunu çözmeden konuşmamak konuyu kapatmak üzerini örtmek olur ve o da en sakıncalısı olur

sorsa ne olacak ki..doğruyu mu söyleyecek.toplantıdayım deyip sinemadan çıkan adama bir şey sormaya gerek var mı?

ben yazılanların hepsini okumadım... o kısmı bilmiorum işte... Bana göre olan biten herşeyi bi kenara atıp adamı karşısına almalı ve merak ettiği herşeyi sormalı zaten adamın doğru söyleyip söylemediğini hal ve hareketlerinden anlar..sonuç olarak eşi.. ha yalan söylediğini anladığı an 'Adam ol da dürüst davran' demeli. Kendinden utanırsa bir bir anlatır zaten ha utanma yoksa kadın bağırıp çağırsa da kıyafetlerini yırtsa da boş!!!

Şu yangına körükle gitmeyin diyen arkadaşlar,
Acaba böyle bir olay sizin başınıza gelse ne yapardınız çok merak ediyorum.
Canım kocacım ne iyi yapmışsın da bana yalan söyleme pahasına
bekar bir kızla sinemaya gitmişsin çok teşekkür ederim falan mı derdiniz :26: :26: :26:

ya karısını aldattığını varsayarsak şayet adam gelip karısı rahat diye karıcım ben seni aldattımmı dicek Allah aşkına madem herşey masumane toplantıdayım deyipte sinemada çıkmak ne demek. bir kendi başınıza gldiğini bi düşünsenize siz ne yapardınız... açık aldatma değil evet aldatma zaten açık seçik değil gizli olur. o kadını yanına alsın ki daha rahat hareket etsinler dimi. yapmayın lütfen adam haddini bilicek kendi bildiği gibi etrafına da bunu hissettiricek. sanıyomusunuz ki sinemaya gittiği kadın gizli gizli gittiklerini bilmiyo. aralarında dialoglar bile geçmiş olabilir eşi şikayet etmiş o kadında kocasını haklı bulup pohpohlamış olabilir. böyle bir kadını karısından habersiz ve yalan söyyleyen bir adamla hala gezen bir kadını ne diye etrafında gezdirsin ki. kocasının ve kadının ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz bu..

eşine açıkta olsa,çevresini tanısa da eşinin iş arkadaşının karı koca gittikleri sinemaya gelmemesi gerektiği gerçeğini değiştirmez.
eşinin bayan arkadaşına acıyıp sinemaya götürmesini hoş karşılaması anlamına gelmez
konu sahibinin bir hatası yada ihmali yok bence

yaşadın ve geçti gitti dimi arkadaşım zaman çabuk geçsin bende unutayım hersey eskisi gibi olsun istiyorum..onca verdiğim emek evliliğim feda olmasın istiyorum..diğer taraftan ben ona nasıl dokunurum nasıl aşkım canım derim içimdeki yangın nasıl söner diye düşünüyorum..allah kimseye yaşatmasın çok zormuş çok...

illa bunu hissettirmek mi lazım bunu anlamıyorum işte..adam düpedüz evli illa lafmı ararlar..tabi eşimde aynı şekilde..diyorum ya iki tarafta suçlu kendimde hata görmüyorum ben..niye öle yapmadım böyle yapmadım demiyorum hiçbişey olayı haklı çıkarmaz..

ıspat kesinlikle..istiyorum başka çaresi yok..

canım ne o kız nede eşin masum deil bunun farkındasın zaten eşin iiyi niyetli olsa o an iş arkadaşlarımla sinemadayım derdi keşke sinemanın önünde bekleseydin bakalım eşin kiminle ve ne şekilde çıkacaktı el ele mi dostça mı en azından gözlerinle görecek ve ona göre karar verecektin şimdi eşinin dedikleriyle yetiniosun ama senie anlaıorum o anki sinir ve şaşkınlıkla ne yapcağını bilemedin belkide.ya ben bu evli adalarla takılan kızlarıda anlamıorum yazıklar olsun böyle insanlara ....ne yaparsın ne karar verirsin bilemeyiz ama eşine seninde bu tarz arkadaşlıkların olursa anlayışla karşılayıp karşılamayacağını sor bakalım ne hissedecek

Aldatmak sadece cinsel ya da duygusal yönden olunca mı aldatmak oluyor ??? Yani evli bir adam ya da kadın,3.kişi ile ilgili yalanlar söylediğinde de bu aldatmak olmuyor mu ?? Aslında bu da bir nevi duygusal yönden aldatmak bence....

bi de sakın ama sakın evine çağırma onu eşinle bişey yaşamışlarsa daha çok zevk duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…