eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

evet eşim müsade etmeseydi tüm bunlar olurmuydu..banae kızdan eşim değilmi bana yalan söyleyen ?

içimden geçen ama inanmakta korktuğum şeyler bunlar..ekonomik olarak hiçbi sorunum yok.evimide aldım arabamıda iyi bi gelirim var..paşa gibi yaşayabilirim bundan sonrası için..o konuda hiçbişey dert etmiyorum.ama ya emeklerim ya hissettiklerim ya düştüğüm durum hazmedemiyorum..

gelmeyecekse en büyük ıspatı bu olacak benim için işte..ya gelecek ya bitecek..şuan en ii zaman o dökümü getirmesi için..başka türlü aklanamaz..

kafam karıştı bu konuda bilmiyorum ne yapacağımı eğer döküm gelmezse sanırım dişimi o kızda görecek..

çok zor bi durum:S kendi yapacağım şeyleri yazarım da aklını karıştırmak istemiorum sonuçta bi yuvanız var ve sen eşini burda yorum yapan insanlardan daha iyi tanıyosun yalan attığı zaman sen anlarsın zaten..eğer öyle bişey varsa(umarm yoktr) perişan et onu. yüzüne sesine hasret bırak, onsuz yapabileceğini kanıtla..Gururun ve sabrınla ayakta kal o zaman yıkılan sen değil o olacaktır.. Bana qöRe

birde aynı odada çalışan başka bi kız daha vardı yaza kadar..o kız face listemde var mahalleden de tanıyorum onu.şimdi ayrıldı başka yerde çalışıyor acaba ona mı bişiler sorsam bişi sezmiş mi? ne dersiniz?

Koca dürüst,saf,iyi niyetli görüntü vermek adına senaryolar üretip eşine anlatıyor gibi geldi bana..........Ürettiği senaryolar göz boyamaya yeterse ne ala......

Son düzenleyen: Moderatör:
konunun sadece başını okudum.

bir insanın karısına toplantıdayım deyip,sinemada çıkması ,hem de iş yerindeki bayanla çıkması...

sen iyisimi onu yol yakınken bir silkele, kendine getir..

birde merak ettim,film aynı film mi?

Koca dürüst,saf,iyi niyetli görüntü vermek adına senaryolar üretip eşine anlatıyor gibi geldi bana..........Ürettiği senaryolar göz boyamaya yeterse ne ala......

yedimmi sence:))) kadınlar hissediyor işte allaha şükür..

şuan silkeleniyor biliyorum..beter olsun..film aynı film evet..fetih 1453..ben eşimden onlara karsı şu cevabı beklerdim" ben ofilmi eşimle izledim biliosunuz eşimde evde yalnız ne gerek siz gidin" ama beyfendi hem yalan söledi hemde paşa paşa aynı filme gitti hemde o kızla..

bence öncelikle akşamı beklemelisin. belki döküm gelir ve rahatlarsın ya da
eşinle ayrıntılı konuşup herşeyi olumlu ya da olumsuz ondan öğrenirsin. başka birine sorman
olayı daha da karıştırabilir. çünkü bir dönem aynı yerde çalışıyorlarsaydı şuan
hala arkadaşlıkları devam ediyor ve görüşüyor olabilirler.

evet var hala görüşürler eşime abi filan der bana ufak tefek el yapımı hediyeler filan yollar..bakın o varken aynı odada hiç böle fikirlerim yoktu kızdan yana..ahlaklı düzgün bi kızda ama diğer kız yani konuya dahil olan gördüğüm an bişey dürttü beni nekadar haklıymışım yaa..

yanlış anladın beni. Diğer kızla eşin hala görüşüyorlardır demiyorum.
Eşinin sinemaya gittiği kızla işten ayrılan kız hala görüşüyor olabilirler.
sen ona birşeyler sorarsan o da kızcağıza!!! aktarabilir. Sonuçta arkadaşlarsa
ve hala görüşüyorlarsa belki söyler daha kötü olur. bence akşamı bekle.

Sorma..O kizlada ayni ortamda calisiyordu o zaman..Belki hala görüsüyorlardir..Gider söyler napar kiza...Bosver..Ayrica lütfen üzme kendini..Emeklere, evlilige, hayallere zarar veren sen degilsin..Yine iyi sabirlisin ben bukadar sabredemezsim..Isterse imzali mühürlü delil getirsin aralarinda birsey olamadigina dair..Bana yalan söyleyip o yilisigin "askolsunn" diyerek yaptigi siteme karsi, gönlü olsun diye sinamaya götürdüya ömrü billah unutamazdim..Ayrica esimle gittigim sinemanin, bilmem neyin hesabini sorup sitem etmek kimin haddine ya..Tövbe tövbe

bazen en iyi yalan doğruyu söylemektir diye bir söz var
Evet..Hele kişi bu konuda ustaysa......

Tabiiki yemedin arkadaşım...Yemiş olsaydın bu konuyu açıp hemcinslerine fikir danışmaz,yazdıklarımızı ciddiye almazdın...

yok canım daha ortalığı o kadar karıştırmak için erken bence..

hayır hayatım yasadık ama hıcbırsey gecmedı ,
benım konumda var baska bırıyle mesajlasmıstı
bana dedıkı savcılıktan dokum getırıp sana herseyı kanıtlıycam ben senı aldatmadım dedı
ben cok kızdım ayrılmaya kalktım hattımı kırdım gıttı hattımı cıkarttırıp yalvar yakar kullandırttı
ben pısman oldu dıye dusunmustum 1 ay gectı hala dokum fılan getırmedı
gecen gunde ısyerınde evlı ı sekreterlerı var oros..nun tekı
onunla mesajlasmıs sımdıde dıyorkı ben senı bastan sıkarak yanlıs yaptım ,
artık kımse kımseyı sıkmasın arkadaslarımızla goruselım senı cok ıı anlıyorum ,
ama hıcbırsey ınan gecmıyo kapanmıyor ben tam ıı olucaz dedım bak yıne yaptı yapacagını
artık öldurseler yıne guvenmem ona sende tavrını koy bu kadar basıt olmamalı ama bnm yaptgm hataları yapma

konu elbette kapanmasın sen yazdıklarımı yanlıs anladın galıba canım ,
arkadas ıcındekı herseyı soylesın ve kanıtlamasını ıstesın
ama arkadas sureklı bu konuyu konusursa bı sureden sonra adamın yaptıgı sey normalmıs gbı bı duruma gelıyo
cunkı konustukca gunler gectıkce alısıyorsun olanlara sındırıyorsun herseyı

o kızla görüşmüyor çünkü onu hiç sevmiodu eşim ben sitem edince bu kızı niye kimse sevmiyor yaa o da sevmiyodu filan dedi eski çalışan kız için..

hadlerine imiş demekki arkadaşım ..bnde haddime düşeni yapacağım işte ozaman görecekler hadsiz olup neler yapılabiliyor..bekliyorum akşamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…