Seni anlıyorum ama kendini konu sahibinin yerine koysana nasıl sakin olacak.
Bizler de deriz sakin ol arkadaşım alttan alta çöz meseleyi diye ama maalesef
bunu başarmak çok zor böyle bir durumda. Tabii ki kendini hırpalamasın değmez.
Ama kıza sarmak yerine önce eşiyle halletmek zorunda bence. O kız kim ki muhattap
alsın. Onu yaralayan eşinin tutumu diye düşünüyorum.
Ben icimdekini söyleyeyim...Kesinlikle aralarinda birsey var, elektiriklenme, sevgili, hoslanma hangisidir bilmiyorum ama bos degil...Tart düsün, anladigim kadari ile esine mahkum degilsin ( ekonomik olarak), cocukta yok....Bence seni kaybetme korkusu olmayan ama iserindeki kizin üzülmesi ihtimaline bile dayanamayip sana yalan söyleyen ve solugu sinemada alan esine bunun karsiligini misliyle ödet sakin alttan alma...affettikce tepesine cikiyolar insanin bu erkek milleti..
canım ben öyle hissediyor ve düşünüyorum ki o döküm gelmeyecek çünkü o kızla mesajlaşmalar var içinde.yoksa neden getirmesin.gizlediği bir şey senin kızacağın bir şey yoksa hemen getirir hele ki suçlu durumdayken.
O kızla yakınlaş demedim tabii ki o kim ki onu çağırasın konuşasın filan.
Ama ortada büyük sorun var.
Ona bizzat rahatsız olduğunu onla konuşmadan söyleyemezsin.
1 defaya mahsus onla bir araya gelmen lazım.
O zannettiğin gibi basit bir mevzu veya iş arkadaşı değil...
Ona dişini göstermezsen hiç hoş şeyler yok kapıda...
birde aynı odada çalışan başka bi kız daha vardı yaza kadar..o kız face listemde var mahalleden de tanıyorum onu.şimdi ayrıldı başka yerde çalışıyor acaba ona mı bişiler sorsam bişi sezmiş mi? ne dersiniz?
Koca dürüst,saf,iyi niyetli görüntü vermek adına senaryolar üretip eşine anlatıyor gibi geldi bana..........Ürettiği senaryolar göz boyamaya yeterse ne ala......
konunun sadece başını okudum.
bir insanın karısına toplantıdayım deyip,sinemada çıkması ,hem de iş yerindeki bayanla çıkması...
sen iyisimi onu yol yakınken bir silkele, kendine getir..
birde merak ettim,film aynı film mi?
birde aynı odada çalışan başka bi kız daha vardı yaza kadar..o kız face listemde var mahalleden de tanıyorum onu.şimdi ayrıldı başka yerde çalışıyor acaba ona mı bişiler sorsam bişi sezmiş mi? ne dersiniz?
Koca dürüst,saf,iyi niyetli görüntü vermek adına senaryolar üretip eşine anlatıyor gibi geldi bana..........Ürettiği senaryolar göz boyamaya yeterse ne ala......
bence öncelikle akşamı beklemelisin. belki döküm gelir ve rahatlarsın ya da
eşinle ayrıntılı konuşup herşeyi olumlu ya da olumsuz ondan öğrenirsin. başka birine sorman
olayı daha da karıştırabilir. çünkü bir dönem aynı yerde çalışıyorlarsaydı şuan
hala arkadaşlıkları devam ediyor ve görüşüyor olabilirler.
evet var hala görüşürler eşime abi filan der bana ufak tefek el yapımı hediyeler filan yollar..bakın o varken aynı odada hiç böle fikirlerim yoktu kızdan yana..ahlaklı düzgün bi kızda ama diğer kız yani konuya dahil olan gördüğüm an bişey dürttü beni nekadar haklıymışım yaa..
Evet..Hele kişi bu konuda ustaysa......bazen en iyi yalan doğruyu söylemektir diye bir söz var
yedimmi sence:))) kadınlar hissediyor işte allaha şükür..
şuan silkeleniyor biliyorum..beter olsun..film aynı film evet..fetih 1453..ben eşimden onlara karsı şu cevabı beklerdim" ben ofilmi eşimle izledim biliosunuz eşimde evde yalnız ne gerek siz gidin" ama beyfendi hem yalan söledi hemde paşa paşa aynı filme gitti hemde o kızla..
hayır hayatım yasadık ama hıcbırsey gecmedı ,yaşadın ve geçti gitti dimi arkadaşım zaman çabuk geçsin bende unutayım hersey eskisi gibi olsun istiyorum..onca verdiğim emek evliliğim feda olmasın istiyorum..diğer taraftan ben ona nasıl dokunurum nasıl aşkım canım derim içimdeki yangın nasıl söner diye düşünüyorum..allah kimseye yaşatmasın çok zormuş çok...
işte bu yüzden yüz göz olmamak için önce eşi ispat edecek.ondan sonra bir kere konuşacaklar konu kapanacak
ama yüz göz olmamak adına sorunu çözmeden konuşmamak konuyu kapatmak üzerini örtmek olur ve o da en sakıncalısı olur
yok canım daha ortalığı o kadar karıştırmak için erken bence..
peki..teşekkürler..eşimden hala tık yok sabah beri msj atan adam döküm isteyince sustu..
peki..teşekkürler..eşimden hala tık yok sabah beri msj atan adam döküm isteyince sustu..
hayır hayatım yasadık ama hıcbırsey gecmedı ,
benım konumda var baska bırıyle mesajlasmıstı
bana dedıkı savcılıktan dokum getırıp sana herseyı kanıtlıycam ben senı aldatmadım dedı
ben cok kızdım ayrılmaya kalktım hattımı kırdım gıttı hattımı cıkarttırıp yalvar yakar kullandırttı
ben pısman oldu dıye dusunmustum 1 ay gectı hala dokum fılan getırmedı
gecen gunde ısyerınde evlı ı sekreterlerı var oros..nun tekı
onunla mesajlasmıs sımdıde dıyorkı ben senı bastan sıkarak yanlıs yaptım ,
artık kımse kımseyı sıkmasın arkadaslarımızla goruselım senı cok ıı anlıyorum ,
ama hıcbırsey ınan gecmıyo kapanmıyor ben tam ıı olucaz dedım bak yıne yaptı yapacagını
artık öldurseler yıne guvenmem ona sende tavrını koy bu kadar basıt olmamalı ama bnm yaptgm hataları yapma
çok üzüldüm..inşallah hata yapmam allah yardımcım olsum
Sorma..O kizlada ayni ortamda calisiyordu o zaman..Belki hala görüsüyorlardir..Gider söyler napar kiza...Bosver..Ayrica lütfen üzme kendini..Emeklere, evlilige, hayallere zarar veren sen degilsin..Yine iyi sabirlisin ben bukadar sabredemezsim..Isterse imzali mühürlü delil getirsin aralarinda birsey olamadigina dair..Bana yalan söyleyip o yilisigin "askolsunn" diyerek yaptigi siteme karsi, gönlü olsun diye sinamaya götürdüya ömrü billah unutamazdim..Ayrica esimle gittigim sinemanin, bilmem neyin hesabini sorup sitem etmek kimin haddine ya..Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?