evli veya dul bi arkadaşı olan , onunla vakit geçiren kötü kadın mı oluyor ?
----------
eşinizin yaptığı çok yanlış , ama boşanma gerektiricek bir durumda değil benim gözümde.
siz nasıl düşünürsünüz bilmem , bir daha tekrarlamazsa kapanabilecek bir konu.
sanırım telefon dökümünden çıkacak bir şeyler..
eşin getirmezse senin bir şekilde öğrenmen mümkün değil mi?
mesela internetten şifreyle girip falan..şirket hatlarında oluyor mu bilmiyorum ama
canm yoksa telden de mı gorusmusler
Keşke sinemaya girip, gerçekten o dul adam orada mı yoksa başbaşa mı gittiler görseydiniz.
hat dokumuyle ılgılı bnm bıldgım bırsey var canım,
hangı hatsa ınternet sıtesıne kayıt yapacaksın ama esının telefonundan sıfre yazıp bı numaraya gondermen lazım
o sıfreyle ınternetten o hattn sıtesıne gırıp hat dokumune bakabılırsın
bana yardımcı olurmusun bu konuda ? nasıl yapıcam
tabıkı yardımcı olurum ben senın suan ne durumda oldugunu cok ıyı anladgm ıcın ısten kostur kostur eve gelıp yne pc basına gectım
esının hattı ne ?
yanlış anlama ama bu ne cesaret....hayretler içindeyim...bence boşan...arkandan böyle iş çeviren insan neler yapmaz ki...inanamıyorum...o kız kim ki sonuçta....zten bundan sonra ben olsam asla güvenmezdim...
bide konu sahibesi yanlış okumadıysam, eşiniz eve gelince demişki zaten eve geldiğimde söylicektim sinemaya gittiğimi
peki o zaman neden siz arabasının resmini gösterene kadar inkar etti? demek ki o resim olmasaydı devekuşu gibi başını kuma gömecekti herşeyi inkar edecekti, bıraksın bu ''eve geldikten sonra sinemaya gittiğimi söylicektim'' numarasını...yemezler
turkcel ama daha önce vodafone idi numara taşıma kullandı hala 542 li gözüküo ama türkcel onu nasıl yapıcam
güven kelimesini unuttum bile arkadaşım kim güvenirki..boşanma konusunda ise hala istiyorum boşanmayı ama bazı ıspatlara ihtiyacım var..
evet öle dedi inkar etti hala..inanmadı sinemaya gelip onu bulduğuma..koca şehir belkide bende inanmazdım ama şok oldu o an itirafda etti zaten..
iş seyahatine gerçekten gitti mi insan bunu da düşünüyor şimdi
derdinize der teklemek için yazmıyorum bunu ama madem bu durumu irdeliyoruz burada her şeyi düşünmek gerek
sıfre yazıp 2222 ye gonder esının telefonundan canım o sıfreyı sakla sna netten turkcell gırıs yaz o sıfre ve numarayla gır sıteye bakarsın
eğer o resim olmasaydı sana uydruyosun, abartıyorsun, hatta paranoyak bile derdi
ben ıkı hat kullanıyorum vodafone olandan gormustum onun mesajlasytgnı turkcellımdende denedım senın ıcın bakabıldım cnm hat detayı var kımle konustgn cıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?