eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

hat dokumuyle ılgılı bnm bıldgım bırsey var canım,
hangı hatsa ınternet sıtesıne kayıt yapacaksın ama esının telefonundan sıfre yazıp bı numaraya gondermen lazım
o sıfreyle ınternetten o hattn sıtesıne gırıp hat dokumune bakabılırsın

aynen öle dulu bilemem ama evli adamla karısının bilgisi olmadan vakit geçiren kadınlara ''iyi kadın'' diyemicem ben...

sanırım telefon dökümünden çıkacak bir şeyler..
eşin getirmezse senin bir şekilde öğrenmen mümkün değil mi?
mesela internetten şifreyle girip falan..şirket hatlarında oluyor mu bilmiyorum ama

sanmıyorum başka türlü ulaşabileceğimi hem niye uğraşayım kendi evliliğini ve kendisini kurtarması için getirmekten başka çaresi yok ha getirmedi ozaman düşündüklerim doğrulanır ve hersey biter..

canm yoksa telden de mı gorusmusler

emin değilim akşama kadar aynı ortamdalar..ama eşim iş seyahatindeydi belki msjlaşıyolardı diye düşünerek istedim dökümü..bakalım gelicekmi..

bana yardımcı olurmusun bu konuda ? nasıl yapıcam

bana yardımcı olurmusun bu konuda ? nasıl yapıcam

tabıkı yardımcı olurum ben senın suan ne durumda oldugunu cok ıyı anladgm ıcın ısten kostur kostur eve gelıp yne pc basına gectım
esının hattı ne ?

yanlış anlama ama bu ne cesaret....hayretler içindeyim...bence boşan...arkandan böyle iş çeviren insan neler yapmaz ki...inanamıyorum...o kız kim ki sonuçta....zten bundan sonra ben olsam asla güvenmezdim...(böyle söylememin sebebi biliyorum kolay değil ,bir olayda hemen boşan diyorum ama bu olaylardan sonra güvenin devam ettiğine pek rastlamadım,ben de umutsuzum bu konularda o yüzden böyle yazdım kusura bakma)

Son düzenleme:
bide konu sahibesi yanlış okumadıysam, eşiniz eve gelince demişki zaten eve geldiğimde söylicektim sinemaya gittiğimi
peki o zaman neden siz arabasının resmini gösterene kadar inkar etti? demek ki o resim olmasaydı devekuşu gibi başını kuma gömecekti herşeyi inkar edecekti, bıraksın bu ''eve geldikten sonra sinemaya gittiğimi söylicektim'' numarasını...yemezler

yanlış anlama ama bu ne cesaret....hayretler içindeyim...bence boşan...arkandan böyle iş çeviren insan neler yapmaz ki...inanamıyorum...o kız kim ki sonuçta....zten bundan sonra ben olsam asla güvenmezdim...

güven kelimesini unuttum bile arkadaşım kim güvenirki..boşanma konusunda ise hala istiyorum boşanmayı ama bazı ıspatlara ihtiyacım var..

evet öle dedi inkar etti hala..inanmadı sinemaya gelip onu bulduğuma..koca şehir belkide bende inanmazdım ama şok oldu o an itirafda etti zaten..

iş seyahatine gerçekten gitti mi insan bunu da düşünüyor şimdi
derdinize der teklemek için yazmıyorum bunu ama madem bu durumu irdeliyoruz burada her şeyi düşünmek gerek

turkcel ama daha önce vodafone idi numara taşıma kullandı hala 542 li gözüküo ama türkcel onu nasıl yapıcam

sıfre yazıp 2222 ye gonder esının telefonundan canım o sıfreyı sakla sna netten turkcell gırıs yaz o sıfre ve numarayla gır sıteye bakarsın

eğer o resim olmasaydı sana uydruyosun, abartıyorsun, hatta paranoyak bile derdi

ben ıkı hat kullanıyorum vodafone olandan gormustum onun mesajlasytgnı turkcellımdende denedım senın ıcın bakabıldım cnm hat detayı var kımle konustgn cıkıo

iş seyahatine gerçekten gitti mi insan bunu da düşünüyor şimdi
derdinize der teklemek için yazmıyorum bunu ama madem bu durumu irdeliyoruz burada her şeyi düşünmek gerek

yok gerçekten gitti çünkü ablasında kaldı..

sıfre yazıp 2222 ye gonder esının telefonundan canım o sıfreyı sakla sna netten turkcell gırıs yaz o sıfre ve numarayla gır sıteye bakarsın

tamam canm buakşam getirmezse deneyeceğim..peki numarası turkcelle başlamıo 542 diye başlıo öle denesem olur dimi?

eğer o resim olmasaydı sana uydruyosun, abartıyorsun, hatta paranoyak bile derdi

belkide diyecekti..evet

ben ıkı hat kullanıyorum vodafone olandan gormustum onun mesajlasytgnı turkcellımdende denedım senın ıcın bakabıldım cnm hat detayı var kımle konustgn cıkıo

çok sağol cnm..çok yardımcı oldun bugün bana helal et hakkını..

Canım benim bence verdiğin tepkilerde kesinlikle haklısın.Düşündüm de başıma gelse,vallahi aynı tepkileri az çok verirdim.Hatta iş yerine gidip o kıza başka arkadaşı,kankası,kardeşi dururken neden eşimle sinemaya gittiğini sorardım.Hem de onu rezil edercesine.Bu ne cüret o kim oluyor da benim eşimle sinemaya gider.Romantik anlarda yaşamışlar mı başını omzuna da yaslamış mı vallahi bunları da sorardım.Ama anladığım kadarıyla eşin seni seviyor ama yaptığının özellikle sana yalan söylemesinin bedelini ödemeli.Sana kolay gelsin....

erkek milettine güvenmemek gerek bende bunu acı bir şekilde öğrendim maalesef
eşinin burnundan getir umarım böyle bir hataya tekrar düşmez

bu tarz kızları çok iyi tanırım.iyi bir ailesi olmayan ve aile sevgisi görmemiş insanlardan korkacaksın.
belki çok büyük bir genelleme oldu ama bu böyle malesef.
o eşine şu şekilde yaklaştı eminim.
işte annem babam ayrıldı ben çok yalnızım ama okadarda gururluyum çalışıyorum falan.
zorluklarla karşılaştım ama hala yıkılmamaya çalışıyorum edebiyatı.
bunu yapan çok kadın var ve erkekler bundan çok etkilenir.
eşin ilk olarak kızın bu duruşundan etkilendi muhtelemen.
yani sözüm ona zorluklara rağmen ayakta durmaya çalışan karakteri eşini etkiledi sonrada hayranlığa dönüştü.
o kızda eşinin gözünde çok düzgün bir kız imajı çizdiği için eşin onu kıramıyor.
belki aralarında birşey yok.
yada eşin tarafından o kıza karşı birşey yok.
kesin olan o kız kesinlikle iyi niyetli değil.
düşünsene arkadaş ortamıda olsa ben birine sinemaya gidelim diyorum önce olur diyor sonra eşiyle gidiyor.
yani bana haber vermiyorlar.
buna rağmen ben o adamla nasıl giderim herhangi biryere.
karısı rahatsız bu çok belli.
bu durumda benim onla biryerlere gitmem hiç bir ahlaki kurala uygun değil.
ama eşin bunu idrak edemeyecek kadar okızın çok düzgün bir kız olduğunu düşünüyor.
bu benim fikrim.
yani bana göre eşin oltaya takılmak üzere olan bir av.
bu konuda iyi niyetli olabilir gerçekten.
senin tavırlarında bu olayın gidişatını etkileyebilir.
o kızın ekmeğine yağ sürme sakın.

Evli erkeklerle birlikte olan 2.kadın olmayı kabul edip
hatta kadının duymaması için erkek kadar örtbas eden bir çok kadın var bu = çıkar ilişkisidir

Bu yalandan ziyade aldatma...
Ayrıca kız ona resmen trip atmış karını sinemaya götürdün beni götürmedin diye
seninkide koşa koşa götürmüş ama varya bravo üşenmeyip sinemaları gezmişiniz nasılda aklınıza gelmiş
kadınlardan korkulur valla:)

Eşim iyi niyetli saf yapmaz kadın yüzsüz demeyin
İş arkdaşı dahi olsa hemde evli hangi bayan evli adamla sinemaya gider?
Şahsen bekarla bile gitmem okadar saimimi bile olmam
öyle olsa bile masumane birşey olsaydı bu programdan mutlaka haberdar olurdun
boşuna pis olan yerden koku çıkmıyor
yanlış birşey olmasaydı bu durumu yalanla gizlemezdi eşiniz...

burnuma hiç hoş kokular gelmedi...ödetin bunu,sonucu ne olursa olsun...bebeğiniz de yokmuş henüz,en sert kartınızı açın,baştan sıkı tutmazsanız yuları,ilerde üzülürsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…