eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Bütün sayfaları okudum.
Şu an güncel olan ne var acaba? Eşinle konuşuyor musun?
Bu yüzden boşanılmaz, fevri davranma...
Aldattığı kesin mi bilmiyorsun bile.
Ama o kızın dediğim gibi, eşine asıldığı gün be gün açık.
Eşinin de bu ilgiden hoşlandığı çok açık. Ama sevdiğini zannetmiyorum.
Her şeye rağmen bu durum onu 'masum, saf, iyi niyetli' YAPMAZ!
Şimdilik barışmış gibi yapıp sakin davranmayı ve izlemeyi denesen?

bilmesinde bir sakınca yok ki
gerçekleri bilmek senin hakkın
ve eğer eşin sana doğruyu söylemişse mutlu olması lazım haklı çıkacak diye

orası öyle canım da olayları bulandırıyosun adamın başına çorap ördün filan der belki..ay ne bileyim milletin huzursuzluğu şuan benim için önemli deil..o kızda saf yerine konuldu sonuçta

bence adamın sevgilisiyle konuş bizimkiler böyle bi halt yemişler de, oda sevgilisine sarsın biraz eğer seninkiyle aralarında bişe varsa dul adam der ki o zaten öbürüne asılıyordu falan gibi..
karışık oldu ama benim demek istediğim bu olayın gerçeği iki tarafında sıkıştırılmasıyla ortaya çıkar kızda sevgilisini sıkıştırır adamda kendisini nasıl savunacak bakalım aynı şeyleri mi diyecek senin eşinle

O zaman işin zor.Eşinin anlattıklarıyla karar vereceksin demektir.Kızla konuşsan ne diyeceksin.Amacın ne kızım mı diyeceksin.Dul adamda hayatta gerçekleri anlatmaz.Eşine kırgınlığını göster ama gerçekleri tam anlamadan boşanman yanlış olur.

Evet canım aynen öyle olurdu ama keşke demekle olmuyor malesef, o an da rosechine nin durumunuda bilemeyiz tabi hiç birşey aklına gelmemiştir ki :26:

o anki şokla doğrudur, bunu düşünmemiş olabilir

ayrıca o kız dul adamın sevgilisi olduğunu bile bile o adamla çıkıkıyorsa, rosenin eşinede arkadaşlarından bitanesini ayatacak kadarda yüzsüz ve ucuzdur diye düşünüyorum

Evet canım aynen öyle olurdu ama keşke demekle olmuyor malesef, o an da rosechine nin durumunuda bilemeyiz tabi hiç birşey aklına gelmemiştir ki :26:

deli ye döndüm nasıl araba kullandım nasıl eve geldim bilmiorum deli gibi ağlıodum..

şuan eşimle o konu dışında hiçbişi konuşmadım aradı soğuk davrandım evet hayır şeklinmde cevap verdim msj filan çekio ilgilenmiorum..sakinliğimi koruycam ama kolay barışmam..

Dul adam anlatmaz.Arkadaşını satmaz.

bencede..

orası öyle canım da olayları bulandırıyosun adamın başına çorap ördün filan der belki..ay ne bileyim milletin huzursuzluğu şuan benim için önemli deil..o kızda saf yerine konuldu sonuçta

buda ona ders olsun
eğer gerçekse dedikleri bi daha arkadaşı aldatıyorken ona paravan olmasın

evet, aynen öyle, ve kız rosenin eşine asılıyorsa dul adam zaten yakasını kurtarmak için bütün gerçekleri kusar

canım sana sabır diliyorum ... inşallah en doğru kararı verirsin.... yalnız o adi kızın burayı okuma ihtimalini göz önünde bulundur...

sende gittinmi onlarla filme gitmişler diye sorarım yarın..haber veririm size..:)

yok somut şeler lazım bana..anlattıklarına hala inancım yok.farklı yollar arayacam..ne pahasına olursa olsun

allahım aklımı koru..allahın cezası yaaa..

Adamın sevgiliside orda olabilir ama????

yokmuş eşimin cebinden 3 bilet çıktı..cebindeki bilete kadar yakaladım cebinde unutmuş..yani ben hissetmeseydim salaklığına doymayacaktı

canım sana sabır diliyorum ... inşallah en doğru kararı verirsin.... yalnız o adi kızın burayı okuma ihtimalini göz önünde bulundur...

bide o var dimi..okusun hazırlıklı olsun..yazık biri ya kendileri

evet, aynen öyle, ve kız rosenin eşine asılıyorsa dul adam zaten yakasını kurtarmak için bütün gerçekleri kusar

haklısın bence.yarın ben sizin yardımlarınızla bu konuya bi eğileyim..

bu çok önemli birşey
belki dul adam sevgilisiyledi o yosmada rosenin eşiyle

ahhh keşke bekleseydide sinemadan çıktıklarını görseydi

Rosenin aklını iyice karıştıracağız. Ben olsam dul adamın sevgilisine facedende olsa yazardım. Sana birşey soracağım ama aramızda kalsın lütfen der.Sİnemaya onunda gidip gitmediğini öğrenirdim.Off çokk zor bir durum..

kızın faceine baktım şimdi birtane resmi bile yok böcek çiçek koymuş..paylaştığı şarkı imalı söz filan hiçbişi yok..yani eşimin anlattığı gibi okadar yazık kimsesiz aklı başındaki maşallah tövbe tövbe yaaa...

bencede bosanmayi gerektiricek bir durum yok, ama su bir gercekki eger siz yaklamasaydiniz bu durum ilerleye bilirdi...
bence tam vaktinde yakalanmis esiniz... ilerlemeden !!!bosanmayi bir daha düsünün, bundan sonra eger devami gelicekse
bu evliligin zaman la güven de yeniden yerine gelecekdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…