ahh keşke işte.. daha net olurdu herşey değilmi ebruş :26:
bilmesinde bir sakınca yok ki
gerçekleri bilmek senin hakkın
ve eğer eşin sana doğruyu söylemişse mutlu olması lazım haklı çıkacak diye
Dul adam anlatmaz.Arkadaşını satmaz.
eşim işveren değil çalışan aynı birimde çalışıyolar..bu mümkün değil..kızı uzaklaştırmak çözüm değilki arkadaşım aralarında bişe varsa her sekilde görüşürler yeterki içinde olmasın insanın..dul beyin arabasını gördüm eşimde yanlarında olduğunu söledi.arabasını görmesem ona bile inanmazdım cnm.
Evet canım aynen öyle olurdu ama keşke demekle olmuyor malesef, o an da rosechine nin durumunuda bilemeyiz tabi hiç birşey aklına gelmemiştir ki :26:
Evet canım aynen öyle olurdu ama keşke demekle olmuyor malesef, o an da rosechine nin durumunuda bilemeyiz tabi hiç birşey aklına gelmemiştir ki :26:
Bütün sayfaları okudum.
Şu an güncel olan ne var acaba? Eşinle konuşuyor musun?
Bu yüzden boşanılmaz, fevri davranma...
Aldattığı kesin mi bilmiyorsun bile.
Ama o kızın dediğim gibi, eşine asıldığı gün be gün açık.
Eşinin de bu ilgiden hoşlandığı çok açık. Ama sevdiğini zannetmiyorum.
Her şeye rağmen bu durum onu 'masum, saf, iyi niyetli' YAPMAZ!
Şimdilik barışmış gibi yapıp sakin davranmayı ve izlemeyi denesen?
Dul adam anlatmaz.Arkadaşını satmaz.
orası öyle canım da olayları bulandırıyosun adamın başına çorap ördün filan der belki..ay ne bileyim milletin huzursuzluğu şuan benim için önemli deil..o kızda saf yerine konuldu sonuçta
bence adamın sevgilisiyle konuş bizimkiler böyle bi halt yemişler de, oda sevgilisine sarsın biraz eğer seninkiyle aralarında bişe varsa dul adam der ki o zaten öbürüne asılıyordu falan gibi..
karışık oldu ama benim demek istediğim bu olayın gerçeği iki tarafında sıkıştırılmasıyla ortaya çıkar kızda sevgilisini sıkıştırır adamda kendisini nasıl savunacak bakalım aynı şeyleri mi diyecek senin eşinle
kendi mutluluğu pahasınadamı?
hiç zannetmiyorum
bence adamın sevgilisiyle konuş bizimkiler böyle bi halt yemişler de, oda sevgilisine sarsın biraz eğer seninkiyle aralarında bişe varsa dul adam der ki o zaten öbürüne asılıyordu falan gibi..
karışık oldu ama benim demek istediğim bu olayın gerçeği iki tarafında sıkıştırılmasıyla ortaya çıkar kızda sevgilisini sıkıştırır adamda kendisini nasıl savunacak bakalım aynı şeyleri mi diyecek senin eşinle
O zaman işin zor.Eşinin anlattıklarıyla karar vereceksin demektir.Kızla konuşsan ne diyeceksin.Amacın ne kızım mı diyeceksin.Dul adamda hayatta gerçekleri anlatmaz.Eşine kırgınlığını göster ama gerçekleri tam anlamadan boşanman yanlış olur.
o anki şokla doğrudur, bunu düşünmemiş olabilir
ayrıca o kız dul adamın sevgilisi olduğunu bile bile o adamla çıkıkıyorsa, rosenin eşinede arkadaşlarından bitanesini ayatacak kadarda yüzsüz ve ucuzdur diye düşünüyorum
Adamın sevgiliside orda olabilir ama????
Adamın sevgiliside orda olabilir ama????
canım sana sabır diliyorum ... inşallah en doğru kararı verirsin.... yalnız o adi kızın burayı okuma ihtimalini göz önünde bulundur...
evet, aynen öyle, ve kız rosenin eşine asılıyorsa dul adam zaten yakasını kurtarmak için bütün gerçekleri kusar
bu çok önemli birşey
belki dul adam sevgilisiyledi o yosmada rosenin eşiyle
ahhh keşke bekleseydide sinemadan çıktıklarını görseydi
bu çok önemli birşey
belki dul adam sevgilisiyledi o yosmada rosenin eşiyle
ahhh keşke bekleseydide sinemadan çıktıklarını görseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?