Rosenin aklını iyice karıştıracağız. Ben olsam dul adamın sevgilisine facedende olsa yazardım. Sana birşey soracağım ama aramızda kalsın lütfen der.Sİnemaya onunda gidip gitmediğini öğrenirdim.Off çokk zor bir durum..
onlar çıkıncada uzunları yaksaydın şöyle yüzlerine doğru...
Rosenin aklını iyice karıştıracağız. Ben olsam dul adamın sevgilisine facedende olsa yazardım. Sana birşey soracağım ama aramızda kalsın lütfen der.Sİnemaya onunda gidip gitmediğini öğrenirdim.Off çokk zor bir durum..
bencede bosanmayi gerektiricek bir durum yok, ama su bir gercekki eger siz yaklamasaydiniz bu durum ilerleye bilirdi...
bence tam vaktinde yakalanmis esiniz... ilerlemeden !!!bosanmayi bir daha düsünün, bundan sonra eger devami gelicekse
bu evliligin zaman la güven de yeniden yerine gelecekdir...
kızın faceine baktım şimdi birtane resmi bile yok böcek çiçek koymuş..paylaştığı şarkı imalı söz filan hiçbişi yok..yani eşimin anlattığı gibi okadar yazık kimsesiz aklı başındaki maşallah tövbe tövbe yaaa...
arkadaş listesinde değilsen ve ona göre ayarlama yaptıysa göremezsin tüm profil ayıntılarını..Ayrıca bazı fotoğafları sakladıysa da göremezsin..Duvar yazılarını vs yi sınırlı olarak görebilirsin...
birde şunu düşünüyorum eşimin durup duurken yıllarca kullandığı şirket telinin msj hakkı neden kapandı..gelen faturalardan olabilirmi acaba?msj sayısı fazladır şirket onları ödemek zorunda değildir kapatmıştır buda olabilir mi kızlar?
olabilir:44:
esin evde cebini ortalikta acik birakir mi, wc balkona gidermiydi teliyle
hic arada bi kontrol etmezmiydin telini
birde şunu düşünüyorum eşimin durup duurken yıllarca kullandığı şirket telinin msj hakkı neden kapandı..gelen faturalardan olabilirmi acaba?msj sayısı fazladır şirket onları ödemek zorunda değildir kapatmıştır buda olabilir mi kızlar?[/QUOTE
cnm benim de eşimin fırmasında 50 tane şirket hattı var.ve hep elemanlarına sıkı sıkı tembih eder sakın msj atmayın 444 numaraalrı aramayın diye.nedeni de her ay gelen belli faturaralrı var gsm şirketleriyle o şekilde anlaşma yapılır.msj atarsan 444 lu leri arasan fatura şişirilir de şişirilir.bundan emin olabılırsın firma sahıpleri boyle uygulamalra gider
olabilir:44:
esin evde cebini ortalikta acik birakir mi, wc balkona gidermiydi teliyle
hic arada bi kontrol etmezmiydin telini
belki zamanla, yeniden ona güvenmeni saglayabilirse, cok zor tabiahhh şu erkekler,karıları değilde dedektifiz sanki süreklı kontrol edilmelıler hissi veriyolar.genelide yapıyo böyle şeyler..
güvene gelince bende nasıl birdaha güvenırım dıye çok çalışıyorum ama güvenemiyorum bir yolu varsa bende eşime tekrar birazcıkta olsa güvenmeyı ısterım..böyle süreklı kafamda her yaptığı dokunuyo her hareketi korkutuyo böyle yaşamak çok zor...
Başka bir hattı daha olabilir mi ?? Ara sıra kullandığı ???
kizin kimsesi yokmus eee napalim? hem bundan kocana ne ki bircok insan kimsesiz yardim etmek istiyosa illa gitsin.onlara yardim etsin.. bu kizda kimsesi yoksa kendine kiz arkadaslar edinsin evli erkek arkadaslari degil..
ama ben senin yerind olsam sorardim kizin kimsesizliginden sananee diye evli barkli adam onunla ilgilencegine yuvaiyla evliligyle ilgilensin sninle ilgilensin.. olmadu kimsesizler yurduna gitsin cocuklara yardim etsin onlarida yanliz birakmamis olur..allah allah bu etkekler kendilerini ileri zeka bizide geri zekali saniyorlar galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?