eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

evet çok zor..allahım ve siz benimle olun olurmu

onlar çıkıncada uzunları yaksaydın şöyle yüzlerine doğru...

miniicm o an uzunlarımı yakardım yoksa arabayla üstlerine mi giderd,im bilmiyorum insan böyle böle katil oluyomuş demekki..allah korumuş beni..

bence de sormak iyi olur....film nasıl güzelmiydi diye başlangıç olabilir belki.....

gelicekmi dersin gelebilirmi ..devamı için gelmeli evet ama içim içimi yiyor herseyi unutsam bunu bana nasıl yaptı kelimesi çıkmayacak aklımdan..

kıızn kimsesi yoksa gitsin kendine sewgili falan yapsın ewli adammı onun yanlızlığını giderecekmiş çok sinirlendim okurken eşinize sinemaya gitmişsin aşkolsun diyen o kızı parçalamak istedim bian ben olsam o sinemaya girer ve onlara gözükmeden izlerdim bi köşede sonra film bitince yada ara olunca dadammmm bakın kim var burda der kızın ve eşimin yüzüne tükürerek çıkardım eşimede şunu sölemeyi ihmal etmezdim ewe gelme sakın!!!bekar bir kadın ewli bi erkekden böle isteklerde bulunamaz bulunursa haddi bildirilir buna ayak uyduran kocayada tabiki

aynı kardeşimin verdiği cevap ..tek farkla o bana şirketi ara yada msj çek aynen şunları söle demişti..!bekar bir kadın ewli bi erkekden böle isteklerde bulunamaz abla tavsiyesi ama yapmadım tabi..tamda sizin lafınız:)

arkadaş listesinde değilsen ve ona göre ayarlama yaptıysa göremezsin tüm profil ayıntılarını..Ayrıca bazı fotoğafları sakladıysa da göremezsin..Duvar yazılarını vs yi sınırlı olarak görebilirsin...

eşimin face şifresini biliyorum onda kayıtlı ordan baktım

birde şunu düşünüyorum eşimin durup duurken yıllarca kullandığı şirket telinin msj hakkı neden kapandı..gelen faturalardan olabilirmi acaba?msj sayısı fazladır şirket onları ödemek zorunda değildir kapatmıştır buda olabilir mi kızlar?

olabilir:44:

esin evde cebini ortalikta acik birakir mi, wc balkona gidermiydi teliyle
hic arada bi kontrol etmezmiydin telini

hiç sanmıyorum ya akıl var mantık var eşinle o kız arasında bir şey varsa sana onun da sinemaya gelmesini teklif etmezdi. bence kız eşinle samimi olmaya çalışıyor (aynı şeyi burada popüler olan dul adama da yapıyor) eşinin de böyle farklı bir rüzgar yüzüne yüzüne esmiş naz yapan kızı da kıramamışş. fakat senin kasırgana maruz kaldı. oh iyi de oldu. görmüş oldu senin içindeki potansiyel cadıyı feleği şaştı.

bence dulun sevgilisini de ara kızı da ara evli barklı adamı sen kimsin ki sinemaya çağırıyorsun de. böylece sinema için kimin ısrar ettiği de belli olur. kız da haddini bilir. yalnız kız kendini öyle bir betimlemiş ki duyanda asosyal sünepe bir tip sanar. maşallah sinemadan filan da geri kalmıyor. annesi babası ayrı olan her insan yalnız değildir bir tarafından yalnızım yalnızım diye uydurmasın. dediğim gibi bence ara çünkü baksana parfümünü sıkacak doğum gününde hediye alacak ve sinemaya gitcek kadar yakınlaşmışlar.
hatta dur dur vazgeçtim arama direk git yüzüne söyle film nasıldı güzel miydi de. gerçi sen sinema çıkışını beklemeden gitmekle asıl filmi izletmedin ona ama hadi neyse.

olabilir:44:

esin evde cebini ortalikta acik birakir mi, wc balkona gidermiydi teliyle
hic arada bi kontrol etmezmiydin telini

ahhh şu erkekler,karıları değilde dedektifiz sanki süreklı kontrol edilmelıler hissi veriyolar.genelide yapıyo böyle şeyler..
güvene gelince bende nasıl birdaha güvenırım dıye çok çalışıyorum ama güvenemiyorum bir yolu varsa bende eşime tekrar birazcıkta olsa güvenmeyı ısterım..böyle süreklı kafamda her yaptığı dokunuyo her hareketi korkutuyo böyle yaşamak çok zor...

kizin kimsesi yokmus eee napalim? hem bundan kocana ne ki bircok insan kimsesiz yardim etmek istiyosa illa gitsin.onlara yardim etsin.. bu kizda kimsesi yoksa kendine kiz arkadaslar edinsin evli erkek arkadaslari degil..
ama ben senin yerind olsam sorardim kizin kimsesizliginden sananee diye evli barkli adam onunla ilgilencegine yuvaiyla evliligyle ilgilensin sninle ilgilensin.. olmadu kimsesizler yurduna gitsin cocuklara yardim etsin onlarida yanliz birakmamis olur..allah allah bu etkekler kendilerini ileri zeka bizide geri zekali saniyorlar galiba..

belki zamanla, yeniden ona güvenmeni saglayabilirse, cok zor tabi
ayrica kadinlarin geninde vardir kontrol etme duygusu, es, cocuk vs.
Başka bir hattı daha olabilir mi ?? Ara sıra kullandığı ???

yani onu yapanlarda var tabi:44:

Son düzenleme:

arkadaşlarınında sevgililerine kocalarına da böyle kurlar yaptıysa kimsesiz kalır tabi...
yani kimsesizliğinin nedeni belliiii, kimse yanında istemiyor demek ki...

ay akşam akşam nasıl kızdım eşine hayır kız kendi gitseymiş tek başına sinemaya ne kadar ayıp insan biraz utanır ama o an sana bir sakinlik gelmiş ben salona kesin dalardım

off ya okudukça sinir oluyorum adama kusura bakma arkadaşım. bi de bebek yapmıyosun diye sitem ediyormuş yaa. oldu bi de bebek yapsın kız her kafası estiğinde arabaya atlayıp takip edemesin seni di mi ? bak nasıl zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ya.

selam canım önce derin bir nefes al ve düşün onunla yaşlanmayı istiyormusun çocuklarına iyi bir baba olabilirmi? benim dert ortağım anneannem 95 yaşında ya senin yüzüne evet aldattım dese ne yaparsın kızım derdi o dahada kötü en azından yapmadım diyor seni ikna etmeye çalışıyor buda senden vazgeçmek istemediğini gösterir affetmek hiç kolay değil ama meydanı da öbür kıza bırakma ona ödül olur eşinin dul erkek arkadaşının kız arkadaşını tanıyorsan onada bu durumdan bahset iki taraflı sıkıştırın o kızı bezdirin yaptıklarına pişman olsun her kuşun eti yenmez değilmi

anlamadığım şey sinemalar sadece akşamları mı açıkmış?=)
izin gününde çok istiyosa ve kimsesi yoksa tek başına da gidebilir sinemaya,
ben çok gittim
ayrıca evli bi adama bu derece duygu sömürüsüyle istediğini yaptırabilen bi kız
kendine sinema arkadaşı da bulabilir çok rahat!
eşin ya çok rahat ya da çok saf bi insan,
hemen boşanmayı düşünmekte yanlış ama yalan dolanla evlilik yürümez bence
aklını başına alması için gereken uyarıları yapmışsındır,
bakalım sonucu ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…