eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Canım böyle kızlar mağdur edebiyatı yapıp erkekleri ağlarına düşürüyorlar erkeklerin hepside kanıyor sen eşinin üzerine giderek onu daha fazla kıza itersin yapmıyacağı varsada yapar
kız zaten mağdur eşim ona haksızlık edip mağdur etti der en iyisi sakin ol eşini istiyorsan bir anda herşeyi sil kafandan önündeki güzel günlere bak unutma eşinin gözü korktuysa çekinir zaten ben eşime ne demiştim biliyormusun beni aldatırsan seni kızgın yağla gece dağlarım dedim bunuda yapacağımı bilir sinirlenince kadınların gözü hiçbirşey görmez.

Empati yapmaya çalıştım,düşüncesi bile yetti.
Tabakları çanakları atmakta haklısınız daha fazlası bile olabilirdi.
Herkes kendince fikrini söylüyor ben de söylemek isterim ki;kesinlikle kıza karşı kendinizi küçük düşürecek birşey yapmayın
ya da söylemeyin.. Hem eşinizin gözünde zavalı (!) kızın üzerine haksız yere giden cadaloz eş olur hem de onları birbirlerine daha çok yaklaşmasına
neden olabilirsiniz.
Ayrıca bana göre canına okuyacağınız eşiniz olmalı,kız muhattabınız değil aslında.
Kız kancayı takmaya çalışmış olabilir ama oltaya gelmemesi gereken eşiniz.
Sadece eşinizle kozlarınızı paylaşın,zaten yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla eşiniz de hayli korkmuş sizden ve sizi kaybetmekten..bundan sonra
kızla arasında belirgin bir mesafe olacağını tahmin ediyorum.
Sakinliğinizi,kararlılığınızı korumaya çalışın ve affetseniz dahi hemen bunu belli etmeyin ki; 2-3 gün tirip atıyor affediyor gibi bir düşünceye kapılmasın eşiniz..
Umarım %100 ikna olur,bu yaşadıklarınızı unutur ve eski düzen ve ilşkinizi yakalarsınız..

Sevgiler..

Son düzenleme:
neden eve döndün keşke girseydin sinamaya gözünle görüp inkar edemezdi eşinizde yalan söylemiş resmen eşiniz ama karar sizin tbaiii

Bence eşin de o kız da hiç masum değil, hissettiğim bu... Allah yardımcın olsun...

ay okurken içim sıkıldı bu kızlarda hep melek gibi ama yalnız olurlar kuzu kuzu sinemaya gidip filim izlemek isterler ay düşünemiyorum bile ve rabbim yaşatmasın düşmanıma bile
ama kocam da bilir şuan 3kız çalışıyor yanında facede bile ekliler bana selam söylerler ama ben muattap olmak istemem ve dışarda da görüşmem onlar bekar kızlar gezmek dolaşmak isterler ne işimiz var derim ki eşimde görüşmez dışarda ama aynı iş yerinde kardeş kardeş sohbet ederler ya aslında ne zor bende çalışırken neler gördüm yemeğe gidelimler piknikler düzenlemeye çalışanlar ama hep derim bekar bi çocukla görseler evlenmek istiyolar çıkıyolar denir ama evli bi adamla görülsen akla ne gelir kardeş kardeş sinemaya gitmiş mi
canım bukadarcık bişey için yuva yıkmak çok zor ama eşinin hareketlerin ve evliliğine dikkat etmesi gerektiğini ögrenmesi lazım ve ufak değişiklikleri eğlenceleri onların yaşayabildiği gibi karşılığında neyi kaybedeceğinide bilmesi gerekir

rosechıne ;
erkekler yaptıkları hata meydana cıkınca hep pısmanmıs hep yanlıs anlasılmıs gbı davranırlar ınan bana ,
bence eş yada sevgılı olmasıda önemlı degıl ıkılı ılıskılerde eger aldatan bı taraf varsa ve affedılırse bırdaha yapıyor kesınlıkle dun foruma gıremedım ama esınle konusmussun okudum yazdıklarını o yemın etmeler yalvarmalar yalan arkadasım hanı dıyorsun ya suratının halınden bellıydı ne kadar pısman oldugu benımkının suratını goren anası babası ölmüş sanardı ama ne oldu yıne yaptı aynı hatayı valla ben ınanma derım ama kendın bılırsın

belki sizde ihanet yoktur... peşin hüküm veremem ama arkadasa katılıyorum... Allahım kimseye yaşatmasın

dün ben çıktıktan sonraki tüm msjlara cvp verecem hepinize tşkler..dün akşamı anlatayım;

dün işten çıkınca kendimi avm ye attım biraz dolaştım alışveriş yaptım sözde..kafamı dağıtmak istedi aradı evde olduğunu söyledi yemek yiyorum beni bekleme dedim.yemeğimi tek başıma yeyip eve geçtim yoldayken görümcem aradı memleketten olanları duymuş.çok kızmış eşime..haklı tarafı yok evet dedi onada biton bağırdığını söyledi yanındayım hersekilde istersen çıkıp geleyim ama fevri davranma evliliğini bu sebeple bitime dedi.kardeşimi tanıyorum içinde yoktur çapkın biri hiç olmadı dedi..anlattı da anlattı ona da söyledim henüz karar vermiş değilim dedim..neyse eve gittim üstümü değiştim geçtim tv nin karsısına kahvemle açtım dizimi o yokmuş gibi izlmeye başladım.sıkıldı bumu yani dedi eğer beni görmezden geleceksen yada bir hiçmişim gibi davranacaksan gideyim dedi..sen bilirsin dedim..sinirlendi kızdı filan..ne istiyosun benden diye sitem etti..ondan hiçbişe istemediğimi,eskisi gibi olmamı nasıl beklediğini,ona hala inanmadığmı filan söyledim ee nolcak böyle dedi ..nasıl hale geldim gömüyomusun dedi.onu baştan düşünecektin dedim ben herseyi yapmaya hazırım bu evlilik için iste yeterki dedi ama beni kaale almamış edaların canımı sıkıo dedi ve yattı..gece pc yi açtım baktım da baktım taaa casus programını ilk yüklediğimdeki günlere kadar gittim.gözüme bişiy daha çarptı kızlar 3 ay önce o kız face de bi sayfa beğenmiş grup gibi bişey.eşim ona bakmış kendi üye olmamış ama o günden sonra 1 hafta boyunca o gruptan bişiler paylaşmış listesinde..yani kızın beğendiği ilgi alanın olduğu şeylerden paylaşmış kafayı yedim tekrardan ..telefonu sehpanın üstündeydi aldım baktım kızın ismi yok silinmiş ama firma ismiyle kaydedilmiş..ben artık eşimin savunmalarına filan inanmıyorum ..2.şansıda hakedecek bi insan değil.aralarında ilişki olmadıysa bile kırıştırma kesinlikle var baksanza..telefon dökümünün orjinalinide mahkemeden delil olarak isteyecem zaten bu haftada bekleyip hafta başı boşanma davası açmayı düşünüyorum ben..yıkıldım mutsuuzm umutsuzum..ne yapıcam ben bu acıyla nasıl yaşıycam..

üzgündü diyorsun, hata yapsa da yapmasada her ne durumda olursa olsun kendini iğrenç hissediyor,üzgün,pişman ama bu yapmadı anlamına gelmiyor..daha önce de dediğim gibi çağır, oturun bilgisayarın başına beraber bakın arama listelerine..daha önce msj hakkı varken şimdi olmaması garip tabi..bunu yapmazsan ömür boyu acaba yapmışdır diye düşüneceksin..canın yanacaksa bir kere de yansın..herşeyi öğrenmezsen sürekli aklında bu olacak, her güzel anında aklına geldiğinde kin, öfke duyacaksın ve git gide kopacaksınız..

bak canım hiç kendini üzme mutsuzda olma düşün ya hiç bu olanları fark etmeseydin ne olacaktı iyiki fark ettin ve ettirdin eşinede şimdi sen ona zaten tavır almışsın değilmi dün akşamda sana demiş benım görmemezlikten geliyorsun dıye sen bu tavra devam et bak hemen kestirip atma tamam yaşadığın hiç kolay bırşey değil ama ben senın yerinde olsam önce kızla konuşurum ölcelikle eğer beraberseniz aradan çekilirimde ağzından bütün gerçekleri al sonra canım dövmek istiyosa döv tükür herkesin içinde hakaret et o senın tercihin o zman boşa ama şuan böyle birsey yaparsan kıza teslim etmiş olursun unutma sen elini sallasan 50 si ama bu söylediklerimi düşün bir yalnız sende arkadaşlarınla gez kafanı dağıt bak mesela dün alışveriş yapmışsın ne güzel bir kaç arkadaş ayarla müzikli bir yere git yıne senı aradığında tabı müziğide duyacak arkadaşlarla yemekteyiz de yanı biraz takılmana bak sonra kafanı topla baktın kı herşey aynı değisen birsey yok kafandanda atamıyorsun boşan

hayyy Allah 'ım yaa..merak okudum,güzel bir sonuç çıkar diye:26:
neden böyle oluyor ki...azcık beklesen...yaa bazen hayatta herşeyi
üst üste yaşıyor insan...filmlerden düşünsene bir! filmin sonunda
aaa şuraya bak falan o değilmiş diyoruz...eşini savunduğumdan değil rose;
hatanın eşşek yüküyle olanını yapmış hem de...ama böyle durup senin " boşanacağım"
demene gerçekten çok üzüldüm...sadece biraz zaman ver..olaylar henüz çok yeni..
belli ki ortada senin tabirinle bir kırıştırma var..mümkün müdür bilmiyorum ama
eşin işi bıraksa falan? böyle şeyleri hazmetmek,kabullenmek biz kadınlar için hiç kolay
değil ( gerçi karşı taraf sırnaşırken hangi haya ile yapıyorsaa ) ama ortada emeğiniz var..
lütfen biraz düşünsen,arkadaşların çoğu belki de daha önce başlarına geldiği için, yada ne bileyim daha farklı
düşündükleri için "ayrıl,olamaz,kesinlikle şöyledir böyledir" diyebilmişler...herkesin düşüncesi saygım var..
ama iyice araştırman lazım,basit bir hoşlanmayı onların daha çok anladığımda o kızın lehine çevirme lütfen..:26:

dökümleri bana getirdiği için şuan kendini haklı görüor ama bilmiyorki ben bu işin peşini bırakmayacam tatmin olmadım..bişiler hala var bilmediğim.seziyorum arkadaişım hala seziyorum

yani entrikalar devam ediyor eşin dahada yerin dibine giriyor hem tlf siliyor hemde eşim anlamaz diye geri başka bir isimle kaydediyor ah bu erkekler ne kadar enayiler karşısındakini de enayi zannediyorlar ya boş ver canım karar senin ayrılığın seni mutlu edeceğini zannediyorsan ayrıl bitanem erkekler böyle olaylarda daha da çok yalana başvururlar temize çıkmak için

dökümleri bana getirdiği için şuan kendini haklı görüor ama bilmiyorki ben bu işin peşini bırakmayacam tatmin olmadım..bişiler hala var bilmediğim.seziyorum arkadaişım hala seziyorum

içindeki şüpheleri yok et ve emin olduktan sonra son adımını at...telefon rehberinden kızın adını tabi ki silicektir,fakat farklı bir isimle kaydetmemiş kii...iş yerinin ismiyle kaydetmiş..kurnazlık düşünse burda erkek ismi vs.kullanabilirdi..

Son düzenleyen: Moderatör:

kızla muattap olamam arkadaşım ..kendini düşüremem..bişeyede ulaşamıyorum neyi bekleyeceksem..evet bundn sonra yapmaz belki korktu akuıllandı belki ama öncesinde yapılan bişey var yalan söyleyerek.beklesem nolcakki birbirimizi daha çok yıpratıcaz kavga edicez.hayatım birden bire cehenneme döndü 3 gün sabredemedim nasıl dayanacam bundan sonra..hiçmi somut delile ulaşamıyorum ki offf

iyi haberler vermeyi bende çok istedim ama olmadı..gene başka seler çıktı karşıma..olayı deştikçe neler çıkıyor bunlar benim ulaştıklarım peki ya ulaşamadıklarım?kimbilir neler var değilmi?yan yana ne muhabbtler ne iltifatlar ne kırıştırmalar off kafamda kurup kurup deli ediyorum kendimi..onunda hali perişan yemeksiz traşsız geziyor ..beter olsun..

beter olsun yaptığı hatanın söylediği yalanın bedelini elbet ödeyecek ama boşanma kararını vermeden iyi düşün canım önce kendini haklı çıkar ondan sonra elinden geleni ardına koyma

kafanda kurduğun için böyle oluyor yaaa zatenn:26:
ben burda çook aldatılan kadın hikayesi okudum fakat
hanımlar önceki okudukları şeyler üzerine senin konunda da
eşini çok yerden yere buruyorlar...HAKLI DEMİYORUM...
ama yaa bunu ben de ,o da ,diğeri de yaşayabilir..
hangimiz çok sevdiğimiz yuvamızı bir çırpıda siler atarız..
sen kararlı ve kişilikli bir kadınsın belli her halinden rose...
şuan herşey taze,zaman ver kendine lütfen...milyonlarca
senaryo yazabiliriz ama ya doğruluğu?? bu anlattıklarından
eşinin çk pişman olduğunu görüyorum,tabi ki hemen yumuşama
fakat peşin hükümlü de olma..elinde kanıtın olsun...ilk önce sen emin ol..
acabaların olmasın arkadaşım..

beter olsun yaptığı hatanın söylediği yalanın bedelini elbet ödeyecek ama boşanma kararını vermeden iyi düşün canım önce kendini haklı çıkar ondan sonra elinden geleni ardına koyma

bedelini ödetirken kendi hayatımıda zindana çeviiryoum suratına bakmıorum kaale almıyorum o kızıyor tekrar kavga küslük vss..olan banada oluyor yani..

ne güzel bi yorum bu çok teşekkür ederim..bir çırpda silmiyorum canım silememki ama hala saklı şeyler olduğundan şüphelendiğim ve ıspat edilemediği için silmeyi göze alıyorum..eşim itiraf etmezki bilir hemen boşanacağımı ee ozaman ben nasıl ualışcam gerçeklere..?yada geriye tek seçenek kalıo affetmiş gibi görünüp kanıt peşine düşücem..??Sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…