eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Basit bir düşünce ama söylemek istiyorum...
Acele işe şeytan karışır.
Sabredip izlemek ancak sana birkaç ay kaybettirir, sabretmeyip fevri davranışlar ise belki bir ömür.
Boşanmayı düşünmek için acele etmiyor musun?
Eşine zaten acayip sinir oldum ayrı bir dava ama daha ne yapabilir diye düşünüyorum bir taraftan da... Ayaklarına kapansın? salya sümük olsun filan?
Azcık da olsa sabret bekle ve takip et.
Eminim ki doğru yolu sen de bulacaksın.
O kız için 'o kim ki onu yakın markaja alayım.' diyorsun ama o kız öyle basit biri değil, değil, değil...
Çok tehlikeli...

içimden gelerek ve inan üzülerek yazıyorum..
ben bekarım,hani derler yaa bekara kolaydır boşamak!
inan düşünüyorum ve benim içim acıyor çünkü eşini
sevdiğin belli...o da bunu biliyordur ve pişmandır..
daha da çok olsun inşallah...ben burda çok az görüyorum
dediklerinin arkasında duran,güçlü olabilen,kadınlar...
evet bir ispat lazım..ama önce sorduğum bir soruyu atlamışsın;
eşinin işten çıkma farklı bir yerde çalışma durumu var mı?
kıza çek git demek olmaz ama eşinin böyle bir şey yapması...
öncelikle aklıma gelen bu..o telefon dökümleri..ancak şirketteki yetkili biri
sana bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum..şirket hatlarıyla ilgilnene
biri bunu yapar ancak..ve başka bir şey..kızı araştırma imkanın var mı?
birşeylere ulaştıkça çözülür içindeki acıda şüphe de...zira şüphe insanın
içinde giderek yayılan zehir gibidir...:18:

bu saatten sonra kanıt bulamazsın çünkü eğer düşündüğümüz gibi birşey yaptıysa devam etmeyecektir..bence eşinin bir an olsada aklı kaymış o sırada siz yakaladınız eminim eşiniz de "ben napıyorum" demiştir bir daha asla cesaret edemez..belki art niyetli belki iyi niyetli ama eşinin de çıkarı sinemada arkadaşlarıyla değişik bir kaç saat yaşamakmış..kadın ilgisini çekmiştir, ilişki yaşamak geçmemiştir aklından sadece beğeniyordur (çalışmasını,görünüşünü vs.) ya da hayatıyla ilgili şeyleri merak ediyordur..yinede hoş birşey değil ama aldatma ihtimalinden iyidir..ki zaten sizinle sinemaya giderken de çağırmak istemiş, bunu da düşününce eşiniz o kadar da haysiyetsiz değildir..

hata yapiyorsun canim

ufak tefek sözde dellilerle bosanmayi düsünerek

nevar face de bir sayfayi begenmisse biseler paylasiyosa

numarasini sirket ismiyle kaydetmesi bak samimi degilim artik demeye getiriyo esin

ilk hatayi sinemaya girmemekle yada onlar cikana kadar disarda beklemememekle yaptin

somut dellilerin yok, mahkemede tel dökümünü ispat icin isticen ama bise cikmadiki onda

esin hakli eger 2. bi sans vermek istiyorsan yavas yavas yaklasman lazim esine
tamam canim cicim olma ama okadarda abartma

ve ayricada bu topigi kapattir, burdaki yazilanlarda seni acayip etkiliyor, düzelecegi varsada düzelmez

Son düzenleme:

bak burasi cok önemli bir yer rosechine

eger aralarinda gercekten birsey olsaydi, seni aldatsaydi o kadinla, seni cagirirmiydi bir düsün

bir pire icin yorgan yakmaktasin suan

:26: bende katılıyorum bu yoruma..
face de bişiler beğenmesi vs...o kadar da üzerinde durulcak bişiy değil..
herkes kendi yaşantısı üzerinden yorum yapıyorken sen burdaki her lafı değerlendirmeye alırsan
baştan kafanda boşama fikri oluşması muhtemel...güzel haberlerinizi duymak istiyorum yaaaa

rose kimsenin yuvanı bozmaya çalıştığı yok bazı arkadaşlar söylediği için söylüyorum içinden geleni yap her zaman dediğim gibi yuvanı bozma ama kolayda affetme diyoruz ...

bak burasi cok önemli bir yer rosechine

eger aralarinda gercekten birsey olsaydi, seni aldatsaydi o kadinla, seni cagirirmiydi bir düsün

bir pire icin yorgan yakmaktasin suan

yanlış okumuşsunuz eşini çağırmamış adam karısıyla gitmek istediği bir sinemaya o kızı da çağırmak istemiş karısı hayır deyince ikinci günde o kızla beraber gitmişler

Boşanma kararını duyunca şok oldum Sözde delillerle neyi ispatlamaya çalışacaksın ki Bence boşanmak bu kadar basit olmamalı, tamam orta da bir yalan var bir kandırma var ama ben bunun aldatma olduğunu düşünmüyorum açıkçası :26: Varsa da böyle birşey gözünle kol kola, el ele görürsün ondan sonra karar verirsin. Bence fevri davranıyorsun sonra çok üzülürsün :26:

"Sabredip izlemek ancak sana birkaç ay kaybettirir, sabretmeyip fevri davranışlar ise belki bir ömür."beni kendime getiren cümleyi sarfettiniz.ne kadar doğru..belkide haklısınız.sabretmem lazım geleceim için uğruna türlü fedakarlık yaptığım yuvam için sabretmem lazım..inşallah bunu yapabilirim.kendimden bile emin olamıyorum nasıl farklı bişeymiş bu ..evet kız tehlikeli ama ona karsı ne yapmalıyım hiçbi fikrim yok..

bekarsın ama bana ışık tutacak kadar beni ve evliliğimi anlıosun sana da sonsuz teşekür ederim..eşimin çok ii işi,maaşı var ona haksızlık etmiş olmazmıyım ayrıl diyerek istanbulda iş bulmak çok zor..ihtiyacın olduğunu anladığında çok absürt maaş teklif ediolar cnm yaa hem hersekilde isteyen göüşürki zaten bana çözümmüş gibi gelmiyor..dökümlere kesin ulaşmam lazım ..o birimdekileri de tanımıyorum ki yaa..

bana da etmeyecek gibi geliyor ama yaptığını unutamıyor yaptı bikere..

ama hala size ihtiyacım var

inşallah duyarsın bende istiyorum bunu

rose kimsenin yuvanı bozmaya çalıştığı yok bazı arkadaşlar söylediği için söylüyorum içinden geleni yap her zaman dediğim gibi yuvanı bozma ama kolayda affetme diyoruz ...

biliorum

dul adamın sevgilisiyle konuyorum şuan

İşte bu ya
Gerçekten sevindim. Sonucu ne olursa olsun, sabredip izlemek sana, evliliğine çok şey kazandıracak.
Bir de, dışarıdaki tehlikelere karşı eşini atma onu koru kolla.
Ki, onu koruyup kollamaman ancak bu tarz kızların ekmeğine yağ sürmektir.
Eşler bugünler için vardır. Birbirine sahip çıkmak için...
Sen kendi adına elinden geleni yap, eşin anlamazsa gene kararını uygularsın.
Eşinin aynı hatalara tekrar düşmemesini diliyor, hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.

kızla uuzn uzun konuştuk bana abla diyor benden küçükmüş.o kızdan oda rahatsız sürekli çıkarlmasını istedim diyor.sinema olayından haberi yoktu şok oldu..işyerinde b,i akrabası filan çalılşıyor oda kızın çok sinsi biri olduğunu tehlikeli bi kız olduğunu söylemiş..senin eşin yapmaz sanmam sürekli duyuyorum nasıl beyfendi olduğunu aama kız kafasını karıştırabnilecek kadar kunaz ve sinsi diyor..bana detaylı şeler öğrenip diğer arkadaşından akşam a kadar haber vericek

ayyyy deli oluyorummmmmm tek kelimeyle deliiiii
böylelerini ağzıyla burnunun yerini değiştirip,ömrünce erkek cinsinden uzak durmalarını
istiyorum....

Allah göstermesin sen fevri bir karar versen meydan ona kalcakmış gibi sanıyor sanırım

kendi bikez habersiz gitmiş ofise..sırf kızdan rahatsız olduğu için kendi sevgilisiyle kızı samimi şekilde sohbet edip gülerken görmüş ..eşim o an kendi masasında oturuyomuş telefon görüşmesi varmış..zaten takıktım o kıza hepten taktım diyor..yani kız masum değil herkez rahatsız kızdan..kıza kendimi göstermek farzmı oldu şimdi..

Canım, suçluları DNA'sından teşhis ederken bile, tam uyum olsa dahi
%100 suçlu demeyiz. %bilmem kaç DNA'sı uyumlu deriz. O bile mahkemede
kesin kanıt olamıyor. Bence şu an herşey çok taze olduğu için bizlerden
etkilenip ani kararlar verebilirsin. Bunu gözlemliyorum sende. Sakın yapma.
Suçunu henüz ispat etmiş değilsin. Konunu en başından beri takip ediyorum
ve en başında da demiştim ihtiyacın olan şey zaman diye.

Öfke ile alınan kararlarımız hep yakar bizi. Öfke, At gözlüğü gibidir çünkü.
Dikkatimizi tek noktaya yönlendirir ve bütünü görmemize engel olur.
Sonucunda pişmanlık olmasını istemiyorsan şimdi sakinleşmeye bak.
Sonuçta evliliğe kadar gelebilmek için ne denli emek ve sevgi gerekli,
o anları da hatırla. Gözün, kulağın açık olsun ama kuşku ve şüpheye
bu denli saplanma. Bataklık gibidir bu duygular, içine çektikçe çeker.
Eğer bir durum varsa zaten, eminim ortaya çıkacaktır ama yoksa
kendi kendini harabettiğinle kalırsın, sen zarar görürsün. Bunu kendine
yapma.

konunu en başından beri takip ediyorum canım... bence meydanı boş bırakma bu karaktersiz kıza..dul adamın sevgilisinin anlattığına göre hiç tekin değil bu kişi.. bence sende ggitmelisin iş yerine eşinin..kolay kurulmuyo bu yuvalarr kolay yıkılmaz..

evet seni görünce bir şok yaşar umarım,böyle başından aşağı kaynar sular inmiş misali..
umarım oraya gittiğin vakit ,onlara belli edecek derece uzak durmazsın eşinden:26:
en azından aranızda kendi yüzünden yaşadığı bir soğukluk olduğunu bilmezse iyi gibi sanki...
sen daha iyi bilirsin gerçi ama

bu seferde havalara girmesin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…