eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

gidip ne yapmalıyım?

keşke eşin o iş yerinden ayrılabilse çünkü kız gözünün önünde oldukça hayranlığı yada isteme arzusu artabilir, insan hayatı ne garip değil mi ufacık bir kıvılcım nelere mal olabiliyor... görümcen gelsin bence ve o kızı görürsün ne kadar çirkin basit bi kız tipe bak falan desin erkekler bu tarz şeyden çok etkilenir hemen soğur..

beni aldatacağın insan lütfen benden üstün benden güzel olsun demiştim laf arasında bigün eşime..yeni evliydik ozman.kavga esnasında da bu lafımı hatırlattım..kendi layığınımı bulma çabasındamıydın dedim..ama işin aldatma kısmı aklımda yoktu ben düne kadar yalanına kızıodum ..

Son düzenleme:

Dün pc de bulduğun face paylaşımımı kararını etkiledi ve aldatma olduğunu düşündürdü?

Dün pc de bulduğun face paylaşımımı kararını etkiledi ve aldatma olduğunu düşündürdü?

hem o hemde burdaki yorumlar olayın sadece yalandan ibaret olmadığını aklıma getirdi..eşim normalde sadece şarkı ve maçlarla ilgili şeyler paylaşırdı ..paylaştığı şeyler o günden sonra değişti garibime gitti ve doğruladı kafamdakileri..haksızmıyım ama..?

Son düzenleme:
Evliliğini tehlikeye atma nolur cnm.
Boşanma kararını duyunca inan bana çok ama çok üzüldüm.
Sanki o kararı alan benmişim gibi hissettim.
Ben Allahın izniyle biliyorum ki ilerde bu yaşadıklarının hiçbiri gelmicek aklına
Her insanın sınanma sabretme dönemi oluyo ve bu dönem sonsuza kadar sürmüyo.
Bigün olur gelir dersin ki iyi ki boşanmamışım.
Bi de şu var ki her insanın hayatı farklıdır.
Başka eşler aldatıp affedildikten sonra tekrar aldattı diye bunu senin eşinin de yapacağı anlamına gelmez
Sakın böyle bi önyargıyla hareket etme.
Bu bi ihtimal
Ve ihtimale göre hareket etmek bi risktir.
O çok büyük emek sevgi ve aşkla kurulan evliliğini riske atmak demek her türlü sonuca hazırım demektir.
Pişmanlık yaşayıp ilerde çok mutlu olucam diyebilirmisin
Boşandıktan sonra belki daha beter üzülüp acı çekeceksin
Ozaman şuan çektiğin acı belki hiç gibi gelecek
Ozaman keşke boşanmasaydım diceksin.
Ama boşanmayıp sabredersen sen kazanırsın cnmm
Herkes istediğini yapmakta özgürdür bedelini ödediği sürece.
Eşin şuan hayatının en kötü dönemini yaşıyor belliki bedelini ödüyor ve daha ödeyecek.
Ama nolur boşanma olarak düşünme bu ödetmeyi.
Pes etme.Ben üzülücem ben unutamıcam bu olayı diye de kendini koşullandırma nolursun
Öyle bişi yok yok yok.....
Önce önyargılardan kurturmalısın..
Senin için hep dua edicem..
Unutma hepsi geçicek..

Son düzenleme:
yine aldatma yok ama rahatsız edici bişeler var ortada adınıda tam koyamadık bunun.. aldatma desen değil ama hazmedemiyorsun işte başkasından hoşlanma düşüncesi insanı yıkan zaten.. yoksa elele gözgöze gezmediklerini yada başka bişe yaşamadıklarını sende çok iyi biliyorsun ama rahatsızsın işte... eşin zaten çapkın olsa aldatmaya meyilli biri olsa karşınıza çıkan tüm kadınlardan rahatsız olurdun ama neden sadece o kız ?????? ve sadece o kız olduğu için daha çok mutsuzsun çünkü seni yenmiş gibi hissediyorsun.. benim duygularım sadece bunlar yanlış anlama sakın beni...

Eşinin sana yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik. O kızın tutumuna hiç
değinmiyorum bile. Ama eşin bu olayı görümcene anlattığına göre kendisi
de yaptığı hatanın farkında ve ondan yardım bekliyor demek ki.
Ben eşinin yaptığı yanlışı kesinlikle görmezden gelmiyorum
ama acele bir karar verip sonradan üzülmeni de istemem.
Kendine tanıman gereken bir zaman var bence.
Bırak eşin bu zamanı kendisine tanıdığını sansın.
Ama bu süreçte sen kendini ve duygularını dinle bol bol.
Kolay değil yaşadığın şeyler hayatın bir anda başkalaştı ama
bunu çözecek olan yine senin kalbin...

dualarınız için sonsuz teşekkürler ..çok yapıcısınız gerçekten.yüüznü görmediğiniz tanımadığınız biri için hem dua ediyosunuz hem vakit harcayıp teselli ediyosunuz allah razı olsun.siz olmasaydınız belkide şuan avukat arayışındaydm.fevri hareket edebilecek kadar karmakarışığım.bana gelioki ben hiçbişeyi ıspat edemeyecem mahkemede bir bir dökülcek hersey ozamanda tabi iş işten geçmiş olcak belkide boşyere düşecez mahkemelere belkide daha çok sey öğrenicem daha nefretle kinle biticek evliliğim bilemiyorumki..ben evlilikte yalan kaldıramayacak hemde bi 3.şahıs için yalanı kaldıramayacak kadar kararlı biriyim.tahammülüm yok çünkü eksiğim yok ..yuvamdan kocamdan eksik etmedim hiç.bakımlı oldum ilgili oldum verici oldum hep..eşime destek oldum maddi manevi..daha ne yapmam lazmdı ki demekki kadnın eksikliğinden değil erkeğin nefsinden kaynaklanan durumlarmış bunlar..belki de ona göre vardır eksiğim buda ayrı bi konu..ama gözümün içine bakan bi adam durmadan sevgisini dile getiren bi adamın içinde olupta yapacağı bişey deildi bu..kız girdi kanına eşimde piyon oldu..geçecek geçmeli deidğiniz gibi..yoksa insan nasıl katlanır nasıl yaşar bu acıyla..en çok sevgimi kaybtmekten korkuyorum umarım öfkem kinim geçince geri gelir..yoksa onla yaşayamam..

seni ve burdaki kimseyi görüşü ne olursa olsun yanlış anlamadım ben hiç canım..hepiniz emek ve zaman harcayarak benimlesiniz sağolun..beni yenmiş gibi değilde kendini sinsi ve kurnaz yerine koyduğu için ayrıca eşimi yontulacak kaz olarak gördüğü için öfkeleniyorum kıza..dünya onun etrafın da dönüo sanıyor şuan sanırm.hatta kendini çok güzel hayır denilemeyecek mertebede görüodur buna öfkeleniyorum..ama onunda bedel ödeme sırası gelicek..kendimi düşürmeden ona da bi yol bulucam..

kızlaaar yapmayın allah aşkına hepimiz biliyoruz ki aldatma sadece iki bacak arası değildir düşünmek, bakmak,başka şeyler istemek ne bileyim işte arzu etmek eş çapkın olmayabilir ama bişeyler olmuş bişeyler hissetmiş o kızın sinema teklifine bile hayır diyemiyorsa zaten eşini aldatmaya meyilli bir adam karşımızdaki ama rose ne yapacak meydanı boş bırakmayıp yenilmeyecek okızında eşinin de bu yaptığı yanın da kalmasın herşeyi alttan alttan hallet sen akıllı birine benziyorsun akılını kullan ama kocana sahip çık...

Son düzenleme:

Görümcenin gelmesine gerek yok bence.Evliliklerini kendileri kurtaracak.Bende rosenin eşinin aldatılma olmasada ilgiden hoşlandığını düşünüyorum.Kız güzelse onun ilgisine hayır diyecek erkek sayısı maalesef çok az.Erkeklerin çoğu rosenin eşinin yaptığını yapardı. Rose eşinin burnunun sürtünmesi yeterli.Olay çok yeni olduğu için öfkeniz dorukta, doğru düşünemiyorsunuz. Kız dul adamla da samimi olduğuna göre ağına düşürecek adam arıyor. Sakın tuzağına düşme.Kendine biraz zaman ver.

boşanma ama ikisininde burnundan getir mi diyorsun rowina?

esmer kısa boylu zayıf boya küpüne dönüp öyle ortalıkda gezen bir tip..güzel olmadığını düşündüğüm için aklıma bile gelmezdi valla ama güzellik göreceli bi kavram erkeğe göre cazip gelen cilvesi işvesi yanaşması filanda etkili olabilir tabi..

kızın burnundan nasıl getirebilir ben düşünüyorum bişe bulamıyorum.. o tarz insanların ar damarları olmadığı için ne yaparsan yap utanmazlar, umursamazlar... sadece eşin ilgisiz ve laf sokucu konuşursa belki aklı başına gelebilir

boşanma ama ikisininde burnundan getir mi diyorsun rowina?

burnundan getirme ters tepebilir.
ince bi plan yap :)
nasıl yapılır diye bana sorma ben kaba saba hatunum direkt dalarım :)
psikologum demişti ki :
İnsanların bişi yapmamamasını istiyosanız cezalandırma yöntemini kullanın :)
Cezalar çok etkili caydırıcılar

az önce konuştuğum dul adanmın sevgilisi de bana muhakkak oraya git arasıra kendini göster dedi..altınız çizdi bu konunun.benim kocam olmamasına rağmen gidiyorum dedi..varlığını hissetsin tehlikeli bi kız o dedi..hey allahım uğraştığım şeylere bak dyorum yaa.beş para etmez biri için işimi güücmü bırakıp neler yapıcam..şuan sorumlusu olduğum büyük bi projem var ama ne çalışorum ne yemek yiyebiliyorum ..herseyden tadım tuzum kaçtı allah kimseye yaşatmasın..

hiç dikkate alınmamak zoruna gidebilir :)

süper bi yorum ..ceza ama o cezayı çoookk ince düşünüp karar alıp öyle vermem lazım..her fikre açığım kızlarrrr:)

rosechine, fevri davranıyorsunuz.

Bu içinizdeki acı bir çok şeyi kurcalamanıza ve dolayısyla yanlış sonuçlar çıkarmanıza neden oluyor.

Başından beridir yazdıklarınızla aralarında hiçbirşey olmadığı çok açık.

Size yalan söylemiş ama aldatmamış bu aşikar.

Casus programının ta ilk yükleme zamanına kadar gitmişsiniz ve sadece beğendiği bir sayfadan beğendiklerini paylaştığını söylüyorsunuz.

Eşinizinde beğendiği bir sayfa olamaz mı bu ? Kaldı ki böyle değil bu hiçbirşey kanıtlamaz ki..

Yapmayın bence daha fazla kafanızı ve yüreğinizi kurcalamayın.

Siz böyle yaptıkça eşinizin giderek kafasını kurcalayacaksınız.

O bunu farketmeden içine düşebilir.

Mutsuzken, yok yere itham edilirken insan tam bir yanlış yapma potansiyelinde oluyor istemeden.

Bundan sonrası için dikkat edin ama öncesini kurcalamayın boşyere bence.

Sizden gizli gittiği için bunu affedene kadar kızın..
Hatta kendsini affettirmesi gerektiğini söyleyin ama artık aldattığı üzerine imada bulunmayın bence.

O içinizin sızısı bir an önce geçer inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…