konunu en başından beri takip ediyorum canım... bence meydanı boş bırakma bu karaktersiz kıza..dul adamın sevgilisinin anlattığına göre hiç tekin değil bu kişi.. bence sende ggitmelisin iş yerine eşinin..kolay kurulmuyo bu yuvalarr kolay yıkılmaz..
keşke eşin o iş yerinden ayrılabilse çünkü kız gözünün önünde oldukça hayranlığı yada isteme arzusu artabilir, insan hayatı ne garip değil mi ufacık bir kıvılcım nelere mal olabiliyor... görümcen gelsin bence ve o kızı görürsün ne kadar çirkin basit bi kız tipe bak falan desin erkekler bu tarz şeyden çok etkilenir hemen soğur..
beni aldatacağın insan lütfen benden üstün benden güzel olsun demiştim laf arasında bigün eşime..yeni evliydik ozman.kavga esnasında da bu lafımı hatırlattım..kendi layığınımı bulma çabasındamıydın dedim..ama işin aldatma kısmı aklımda yoktu ben düne kadar yalanına kızıodum ..
Dün pc de bulduğun face paylaşımımı kararını etkiledi ve aldatma olduğunu düşündürdü?
hem o hemde burdaki yorumlar olayın sadece yalandan ibaret olmadığını aklıma getirdi..eşim normalde sadece şarkı ve maçlarla ilgili şeyler paylaşırdı ..paylaştığı şeyler o günden sonra değişti garibime gitti ve doğruladı kafamdakileri..haksızmıyım ama..?
Evliliğini tehlikeye atma nolur cnm.
Boşanma kararını duyunca inan bana çok ama çok üzüldüm.
Sanki o kararı alan benmişim gibi hissettim.
Ben Allahın izniyle biliyorum ki ilerde bu yaşadıklarının hiçbiri gelmicek aklına
Her insanın sınanma sabretme dönemi oluyo ve bu dönem sonsuza kadar sürmüyo.
Bigün olur gelir dersin ki iyi ki boşanmamışım.
Bi de şu var ki her insanın hayatı farklıdır.
Başka eşler aldatıp affedildikten sonra tekrar aldattı diye bunu senin eşinin de yapacağı anlamına gelmez
Sakın böyle bi önyargıyla hareket etme.
Bu bi ihtimal
Ve ihtimale göre hareket etmek bi risktir.
O çok büyük emek sevgi ve aşkla kurulan evliliğini riske atmak demek her türlü sonuca hazırım demektir.
Pişmanlık yaşayıp ilerde çok mutlu olucam diyebilirmisin
Boşandıktan sonra belki daha beter üzülüp acı çekeceksin
Ozaman şuan çektiğin acı belki hiç gibi gelecek
Ozaman keşke boşanmasaydım diceksin.
Ama boşanmayıp sabredersen sen kazanırsın cnmm
Herkes istediğini yapmakta özgürdür bedelini ödediği sürece.
Eşin şuan hayatının en kötü dönemini yaşıyor belliki bedelini ödüyor ve daha ödeyecek.
Ama nolur boşanma olarak düşünme bu ödetmeyi.
Pes etme.Ben üzülücem ben unutamıcam bu olayı diye de kendini koşullandırma nolursun
Öyle bişi yok yok yok.....
Önce önyargılardan kurturmalısın..
Senin için hep dua edicem..
Unutma hepsi geçicek..
yine aldatma yok ama rahatsız edici bişeler var ortada adınıda tam koyamadık bunun.. aldatma desen değil ama hazmedemiyorsun işte başkasından hoşlanma düşüncesi insanı yıkan zaten.. yoksa elele gözgöze gezmediklerini yada başka bişe yaşamadıklarını sende çok iyi biliyorsun ama rahatsızsın işte... eşin zaten çapkın olsa aldatmaya meyilli biri olsa karşınıza çıkan tüm kadınlardan rahatsız olurdun ama neden sadece o kız ?????? ve sadece o kız olduğu için daha çok mutsuzsun çünkü seni yenmiş gibi hissediyorsun.. benim duygularım sadece bunlar yanlış anlama sakın beni...
yine aldatma yok ama rahatsız edici bişeler var ortada adınıda tam koyamadık bunun.. aldatma desen değil ama hazmedemiyorsun işte başkasından hoşlanma düşüncesi insanı yıkan zaten.. yoksa elele gözgöze gezmediklerini yada başka bişe yaşamadıklarını sende çok iyi biliyorsun ama rahatsızsın işte... eşin zaten çapkın olsa aldatmaya meyilli biri olsa karşınıza çıkan tüm kadınlardan rahatsız olurdun ama neden sadece o kız ?????? ve sadece o kız olduğu için daha çok mutsuzsun çünkü seni yenmiş gibi hissediyorsun.. benim duygularım sadece bunlar yanlış anlama sakın beni...
keşke eşin o iş yerinden ayrılabilse çünkü kız gözünün önünde oldukça hayranlığı yada isteme arzusu artabilir, insan hayatı ne garip değil mi ufacık bir kıvılcım nelere mal olabiliyor... görümcen gelsin bence ve o kızı görürsün ne kadar çirkin basit bi kız tipe bak falan desin erkekler bu tarz şeyden çok etkilenir hemen soğur..
kızlaaar yapmayın allah aşkına hepimiz biliyoruz ki aldatma sadece iki bacak arası değildir düşünmek, bakmak,başka şeyler istemek ne bileyim işte arzu etmek eş çapkın olmayabilir ama bişeyler olmuş bişeyler hissetmiş o kızın sinema teklifine bile hayır diyemiyorsa zaten eşini aldatmaya meyilli bir adam karşımızdaki ama rose ne yapacak meydanı boş bırakmayıp yenilmeyecek okızında eşinin de bu yaptığı yanın da kalmasın herşeyi alttan alttan hallet sen akıllı birine benziyorsun akılını kullan ama kocana sahip çık...
Görümcenin gelmesine gerek yok bence.Evliliklerini kendileri kurtaracak.Bende rosenin eşinin aldatılma olmasada ilgiden hoşlandığını düşünüyorum.Kız güzelse onun ilgisine hayır diyecek erkek sayısı maalesef çok az.Erkeklerin çoğu rosenin eşinin yaptığını yapardı. Rose eşinin burnunun sürtünmesi yeterli.Olay çok yeni olduğu için öfkeniz dorukta, doğru düşünemiyorsunuz. Kız dul adamla da samimi olduğuna göre ağına düşürecek adam arıyor. Sakın tuzağına düşme.Kendine biraz zaman ver.
boşanma ama ikisininde burnundan getir mi diyorsun rowina?
kızın burnundan nasıl getirebilir ben düşünüyorum bişe bulamıyorum.. o tarz insanların ar damarları olmadığı için ne yaparsan yap utanmazlar, umursamazlar... sadece eşin ilgisiz ve laf sokucu konuşursa belki aklı başına gelebilir
kızın burnundan nasıl getirebilir ben düşünüyorum bişe bulamıyorum.. o tarz insanların ar damarları olmadığı için ne yaparsan yap utanmazlar, umursamazlar... sadece eşin ilgisiz ve laf sokucu konuşursa belki aklı başına gelebilir
burnundan getirme ters tepebilir.
ince bi plan yap :)
nasıl yapılır diye bana sorma ben kaba saba hatunum direkt dalarım :)
psikologum demişti ki :
İnsanların bişi yapmamamasını istiyosanız cezalandırma yöntemini kullanın :)
Cezalar çok etkili caydırıcılar
hiç dikkate alınmamak zoruna gidebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?