eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

sıkılmadım ben......gözlerim dolu dolu okudummmmmmm
Allah' ın izniylşe atalatıcaksınız bugünleri de...eşin seni zor çıkarmış babanın evinden,emin ol bir kız için heba etmez...yaptığı hataa ama belki o bile farkında değil bazı şeylerin...biz kadınları bildiğimizden çoğu kez farkına varıp ,hissediyoruz...erkekler anlamıyor kimi zaman ..yukarda yazdıklarına sevindim gerçekten..hem güzel bir akşam yemeğini hem güzel bir tatili hem de güzel bir bebeği hak ediyorsunuz sizzzzzzz

baştan beri içimden geçen hep güzel şeyler...Rabbim ,kimin sıkıntısı varsa gidersin...zor sınavlar atlatmışsınız,bunun mu üstesinden gelemeyeceksiniz...

Arkadasım benim sana önerim konuyu kapat ama gözlemle ama sakın ha sakın çocuk yapma sakın sakın sakın.... emin olmadan
tekrar güvenmeden sakın

yeterki affedeyim bu kabus günler geçsin gitsin elbette üstesinden gelebilecek kadar güçlüyüm..ilişkimiz emeklerimiz hakediyor evet..ama yine diyorum eşime bağlı herşey..

Arkadasım benim sana önerim konuyu kapat ama gözlemle ama sakın ha sakın çocuk yapma sakın sakın sakın.... emin olmadan
tekrar güvenmeden sakın

yok asla yapmam..çocuk yapmak benim için şuan ahmaklık olur..zatn istemiyordum sürki yaz bitimi deyip duuryordum sözümde dururum sanırım..güven,sevgi saygı bu taşların tekrar yerine oturması lazım..

size buakşam ki son konuşmamızıda yarın haber verip fikirlerinizi ve duanızı alıp bu konuyu da yetkililerden rica edip kapattırırım artık..hepinize çok teşekkür ederim..iyiki konu açmışım buraya..ne güzel insanlar tanıdım..her başım sıkıştığında tepenizdeyim :)))))

eşinin başka kadınla sana yalan söyleyerek sinemaya gitmesi çok tuhaf.bi bit yeniği var gibi geldi bana.ayrıca doğum gününde hediye almış ki doğum gününü sormuş yada eşin söylemiş olmalı.facede de ekliymiş kız.sana toplantıdayım diyor kızla sinemaya gidiyor.sen eşinle başbaşa filme gitmek istiyorsun kız ben de geleyim diyor eşin birşey demiyor.hem sizin filme gideceğinizi nerden biliyor.ertesi gün beni götürmedin diye sitem ediyor(hangi hakla sitem ediyorsa.kendini ne yerine koyuyorsa)akşamına beraber sinemaya gidiyor.gerçekten birşey var gibi geldi bana:44::44::44:

facede doğum günleri yazıyor ve aynı odanın içindeler bence bu kadar derin değil mevzuu:)

facede doğum günleri yazıyor ve aynı odanın içindeler bence bu kadar derin değil mevzuu:)

facede yazıyor evet.demekki doğum gününü aklında tutmuş.çünkü gece 12den sonra "şu" kişinin doğum günü yazıyor.gece rastgele gördüyse eğer.sabahın köründe gidip hediye alamaz heralde.günler önceden görmüş doğum gününü,ona göre hediyesini almış bence.o kadar ince detay düşünmek yanlış ama aklıma geldi işte...

Son düzenleme:
o zamaannn canım eşini sadece kendin için affedeceksin, senin canın ondan ayrılmak istemediği için affedeceksin, zor günler hatırına affedeceksin, eşin sanmasın suçsuz olduğu için affedildi sen kendine değer verdiğin için ve güçlü olduğun için affedeceksin....

bunuda eklemeliyim tabi akşam kuracağım cümlelere..

miniminibon özür dileyerek katılmadığımı söylemek istiyorum bu düşüncenize.

Birşeylerin hatrına, ayrılmak istemediği için ayrılmak istemediğini v.s belirtirse bu erkekte ters teper.

Fedakarlık kendinden ödün vermek olarak algılar ve hep bunu bekler.

Bu yapılanın saygısızlık olduğunu, uzun zaman içinden çıkmayacağını, unutması için çabalaması gerektiğini,ufak bir tekrarın ya da hatanın bunu yeniden pekiştireceğini,ona güvendiğini fakat kırıldığını üstüne basa basa anlatmalı.

......

Affetme durumunda olmadığını meselenin erkeğe lanseedilmeli.

Çünkü affetme durumuna gelirse bir mesele ve karşıdaki bu kadar çabuk affederse tekrarı yaşanır.

Affetme kelimesi geçmemeli.

rose ;
dökümlere ınternet stesınden bakabıldın mı ?

Cnm.. yani diyordumki belki adam belki yeni yeni kiza meyletti ama demekki bu kiz esiyin aklinda yer edeli baya olmus..Sadece mac falan paylasan adama nolduda o kizin begenilerini paylasmaya basladi yani daha önceleride yapsa neyse...Ne olursa olsun sana diyorum esiyin aklinin bir kösesi o kizda..Tel dökümünde o kizla birak konusmayi sms bile yok diyorsun peki sözde ( sözde diyorum cünkü dökümlerle oynanmis olabilir) bunca zaman bir kez bile telle iletisimi olmayan bir kizi sirket adinada olsa hala niye tutuyor telinde..Yani düsünüyorumda benim esimle benim aramin acilmasina vesile olan bir kisinin birak telini kaydetmeyi mecbur olmadikca konusmam bile öyle bir mesefe koyarimki esim bile sasar....Bence esin 2 hata yapti su ana kadar suclu oldugunu gösteren...1. si böylesine vahim bir olayin üzerine hemen cocuk mevzunu ortaya getirmesi...2. side ablasinida olaydan haberder ederek aldatacak yapida olmadigini ispata calismasi...Esine saygisi olan adam ilk olarak neüdü belirsiz bir kiz icin esine yalan söylemez ve yine o neüdü belirsiz sitem eti diye yuvasini tehlikeye atmazdi...Güvenmiyorum esine...Ama bekliycem bir kac ay gözlemliycem diyorsan sakin kendini degersizlestirme bunu yaparken...Ve birde tavsiyem var sakin kiz ile rekabete girme ona kendini hissettircem diye calisma...Etrafta birsürü kiz var senin varligini farketmesi gereken o kizlar degil esindir...

Son düzenleme:
canım gecede okumuş eşine sinir olmuş ama yinede boşanma demiştim hala boşanma derim ama kendimi düşününce bende fevriyi saman aleviyim o anda boşamak rahatlamak isterim ama boşanan bi akrabamda da gördüğüm keşke ayrılmasaydım lafından sonra olaya heryönüyle bakmak lazım
gerçekten bi aldatma tam yok sende neler duyuyoruz ama bi hoşlanma ve deneme çalışmaları var telefon dökümü seni rahatlatmasın aynı odada akşama kadarlar gecede faceden görüşebiliyorlarsa aramak için bi hafta sonu var ondada görüşmemiş olabilirler ki aramak için sebep olmadan farketmişte olabilirsin sadece eşinle konuşarak çözebileceğin bi durum ez başını ama kendimden de biliyorum ki unutmayıp onada unutturmayız büyük konuşmak istemiyorum ama hem kendimi hem eşimi üzerdim oyüzden sakin ol ve eğer normale döneceğinize inanıyorsan eşinle konuş ve uyar dikkat etsin yoksa artık yuva kurmak yıkmak tan daha zor
ki, eşinde kolay yolu seçmiş aileyi koymuş araya

rose eşinlede konuşacakmışsın. eşinizle zor süreçlerden geçerek bu günlere gelmişsin. tekrar mutluluğu hak ediyorsun. inş. herşey gönlüne göre olur.

rose eşinlede konuşacakmışsın. eşinizle zor süreçlerden geçerek bu günlere gelmişsin. tekrar mutluluğu hak ediyorsun. inş. herşey gönlüne göre olur.

Tüm sayfalari okudum
her ne kadar affedilmesi güc bir davranista bulunduysada esiniz
ben o kizla kiristirdigina inanmiyorum öyle olsa
sizinle sinemaya gidecegi vakit cagiralim demezdi
insan kiristiracagi kizi karisiyla sinemaya goturebilirmi?
bence dediginiz kadar safmis esiniz
ve kizin niyeti temiz degil

yavrucak tek basina cikmaktan urkmus ama evli bir adama yesil isik yakmaktan urkmemis
yesil isik diyorum cunku
bir kadin bir erkege ben sinemaya yalniz gidemem dedigi vakit
"beni sinemaya gotur" anlamina geliyor

esiniz aldatmamissada
sizi yalanci paranoyak duruma dusurup inkar etmesi
hatta belki uste cikip huzur bozan konumuna dusurup
o size küsecekti
iste insani en cileden cikartan durum bu sizin olayinizda

rose ;
dökümlere ınternet stesınden bakabıldın mı ?

hayır bakamadım aklım hala dökümlerde..ama bakamayacam hiç sanırım..

akşama kadar beraberler evet msj filan tel görüşmesi olmaması normal ama eşim yakın bi zamanda iş seyhataine çıktı o süre zarfında msjlaşmış olabilirlerdi diye düşündüm.getirdiği dökümde yok otarihlerde görüşme msj filan..ama orjinalimi değilmi hala inancım olmadığımdan dökümlerle ilgili şüphem hala var..

sadece ablası biliyor konuyu bunalıp ona dökmüş içini..ben öle bişey yapmadım o boşanmaktan bahsediyor demiş ..aldatmadım ama gittim evet hatalıyım pişmanım demiş..eşimde hala inanman ve affetmen için ne yapabilirim diye bana soruyor..aklıma bişey gelmior benimde..zaman geçtikçe anlayacam..

inş.canım teşşekür ederim

evet sana söyleyecktim diyor ama inanmıyorum..hatalı ben çıkacaktım gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…