- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
Diğer beyin sevgilisinin de sinema olayından haberi yoktu sanırım. Bunun dışında bir şeyler daha öğrenebildiniz mi sonra acaba, merak ettim.
Aralarında arkadaşlıktan öte bir durum olsaydı bir gün öncesinde sana o da gelsin diye teklifte bulunmazdı ama bu işler şakaya gelmez bence boşan, yada evliliğini kurtarmak için çocuk filan yap.
sadece ablası biliyor konuyu bunalıp ona dökmüş içini..ben öle bişey yapmadım o boşanmaktan bahsediyor demiş ..aldatmadım ama gittim evet hatalıyım pişmanım demiş..eşimde hala inanman ve affetmen için ne yapabilirim diye bana soruyor..aklıma bişey gelmior benimde..zaman geçtikçe anlayacam..
yok hala haber bekliyorum telimi verdim arayacak beni..simena olayını öğrendi konuştuk onla da..
evlilik kurtarmak için çocuk yapmak mı ?şaka gibi bi yorum..
Çocuğun olsaydı elalemin kızını sinemaya götüreceğine akşam evine gelir çocuğuyla ilgilenirdi kurtarır tabi.
Çocuğun olsaydı elalemin kızını sinemaya götüreceğine akşam evine gelir çocuğuyla ilgilenirdi kurtarır tabi.
Bir konu kafama takildi.." esim bir dönem is seyahatine gitmisti..O dönemde konusmus olabilirler ama o dönemdede hic kayit yok" gibi birsey söyledin...Yani seyahatte oldugu süre zarfindaki tarihlerde hicbir telefon konusmasi falan görünmüyormu dökümlerde...Seninle bile konusmadimi bu adam o tarihlerde..Eger böyle ise iyice isgillendim ben bu durumdan...
bence hayatım siz nikah tazeleyin o kızıda çağırın yada akşam dul adamın sevgilisiyle beraber gidip süprizzz biz geldiikkk diyerek şakayla karışık baskın yapın ama artık sıkma canını.. bu kadar ders yeter eşine... aldı artık o dersini.. bırak sana bu akşam güzel şeyler söylesin senin gururunu tamir etsin izin ver ona.. olan sana oluyor baksana
Çocuk dediğin evliliğin meyvesidir, meyvesiz ağacı kim ne yapsın? sen beni dinle evliliğin kurtulur bak.
yok var beni annesini ablasını işyerini biçok kişiyi aramış..ama bitek o kızın nosu yok..
buarada şimdi beni dul beyin sevgilisi aradı..dul olan adamın sinema olayından haberi yokmuş ofiste 3 bilet çıkmış ortaya benide götürdüler demiş..gelin burdan yakalım..ama eşim için de yok cnm aralarında bişi olması imkansız ben akşama kadar yanlarındayım demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?