eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Diğer beyin sevgilisinin de sinema olayından haberi yoktu sanırım. Bunun dışında bir şeyler daha öğrenebildiniz mi sonra acaba, merak ettim.

Aralarında arkadaşlıktan öte bir durum olsaydı bir gün öncesinde sana o da gelsin diye teklifte bulunmazdı ama bu işler şakaya gelmez bence boşan, yada evliliğini kurtarmak için çocuk filan yap.

Diğer beyin sevgilisinin de sinema olayından haberi yoktu sanırım. Bunun dışında bir şeyler daha öğrenebildiniz mi sonra acaba, merak ettim.

yok hala haber bekliyorum telimi verdim arayacak beni..simena olayını öğrendi konuştuk onla da..

Aralarında arkadaşlıktan öte bir durum olsaydı bir gün öncesinde sana o da gelsin diye teklifte bulunmazdı ama bu işler şakaya gelmez bence boşan, yada evliliğini kurtarmak için çocuk filan yap.

evlilik kurtarmak için çocuk yapmak mı ?şaka gibi bi yorum..

Son düzenleme:

adamin gercekten kizla bir iliskisi olsaydi gidipte ablasina ben bisey yapmadim felan diye dert yanmazdi. yani empati yaptimda ben olsam böyle birseyi kimseye acmazdim üstünü kapardim .adamin davraniis hatali ama bosanmak icin bu kadar acele etmeyin zamana birakin bence

yok hala haber bekliyorum telimi verdim arayacak beni..simena olayını öğrendi konuştuk onla da..

evlilik kurtarmak için çocuk yapmak mı ?şaka gibi bi yorum..

Çocuğun olsaydı elalemin kızını sinemaya götüreceğine akşam evine gelir çocuğuyla ilgilenirdi kurtarır tabi.

Çocuğun olsaydı elalemin kızını sinemaya götüreceğine akşam evine gelir çocuğuyla ilgilenirdi kurtarır tabi.

ha ben kızlarla gezmesin eve gelsin diye çocuk yapacam öylemi?lütfen yapmayın yaa bu zihniyetteki kadınlarn varlığını bilmek beni gerçekten üzüyor..çocuğu olan adam aldatmıyormu yani..

çocuk yüzünden evden kaçan adamlar daha çoğunlukta... aldatılan kadınların %80 ide çocuktan sonra olduğunu söylüyor şekerim..

ben konumun gereksiz bi tartşma yüzünden kapanmasını istemiyorum çünkü burdaki bazı arkadaşların yorumlarına gerçekten ihtiyacım var..farklı boyuta taşınmasın olay..!!

Böyle bir akıl vermeyin lütfen ya.. Ne alaka yani.. Çok üzüldm size ve düşünce tarzınıza..

Bir konu kafama takildi.." esim bir dönem is seyahatine gitmisti..O dönemde konusmus olabilirler ama o dönemdede hic kayit yok" gibi birsey söyledin...Yani seyahatte oldugu süre zarfindaki tarihlerde hicbir telefon konusmasi falan görünmüyormu dökümlerde...Seninle bile konusmadimi bu adam o tarihlerde..Eger böyle ise iyice isgillendim ben bu durumdan...

konu baska yere gıtmesın dıye kendımı tutayım dedım ama olmadı ,
yahu cocuk olunca hangı erkek evıne baglanırkı
hamıle kaldklarında aldatılan kadınlar neden var o zaman ?

yok var beni annesini ablasını işyerini biçok kişiyi aramış..ama bitek o kızın nosu yok..

buarada şimdi beni dul beyin sevgilisi aradı..dul olan adamın sinema olayından haberi yokmuş ofiste 3 bilet çıkmış ortaya benide götürdüler demiş..gelin burdan yakalım..ama eşim için de yok cnm aralarında bişi olması imkansız ben akşama kadar yanlarındayım demiş..

Son düzenleme:
bence hayatım siz nikah tazeleyin o kızıda çağırın yada akşam dul adamın sevgilisiyle beraber gidip süprizzz biz geldiikkk diyerek şakayla karışık baskın yapın ama artık sıkma canını.. bu kadar ders yeter eşine... aldı artık o dersini.. bırak sana bu akşam güzel şeyler söylesin senin gururunu tamir etsin izin ver ona.. olan sana oluyor baksana

Çocuk dediğin evliliğin meyvesidir, meyvesiz ağacı kim ne yapsın? sen beni dinle evliliğin kurtulur bak.

senide anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun ama erkekler bizim gibi anaç duygularla hareket etmiyor.. bidahaki konusuda çocuğum var boşanıyorum olur

dul adamın sevgilisiyle birlikte baskın yapmak :)) süppeerr fikir ya
kızın suratının şekli nasıl olurdu acaba ?

Bu olayin dügüm noktasi oldu iste...Nasil dulun haberi yokmus...Madem dulun haberi yok neden 3 bilet ve o 3 bileti kim almis...Egerki esinizse bileti alan vallahi parcalasan yeridir...Yok eger kizsa bileti alan bu sefer ikikere parcalasan yeridir..Cünkü elin yilisigi seninle afedersin sidik yaristirmak icin esinle sinemaya gittin diye senin esine sitem edecek birde gidip emrivaki bilet alcak altta kalmamak icin...Ve esinde kuzu kuzu gidecek...Sen bu olayi des altinda var birseyde dur bakim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…