eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

kadınlar kulübü erkek düşmanlarıyla dolu.hooop hemen cezasını keselim asalım yok edelim zihniyeti.

Yani seninki de şeytanın avukatlığı gibi bir durum be arkadaşım. Bu kadar zorlama mantık olmaz.

(Konu sahibi kocana şeytan demedim he, yanlış anlama. Teşbihte hata olmaz)

hem bu kızın iş yerindeki 2 erkekten başka arkadaşı yok mu?
ille biriyle gidecekse dul olan beyle gitsin, evli adama bu şekilde hesap sorulmaz, amma velakin hesap soracak yüzü verende konu sahibinin kocası

yokmuş eşim öle acındırarak anlattıki yok anası babası ayrılmış filan.sorunları varmış yalnızmış kimseyle çıkmıomuş çok akıllı bi kızmış..hy allahım yaaa..

oda aynısını sölüo kıramadım kendime yediremedim diyor..ama beni göze almayı yedirmiş kendine..

yaşadıklarınıza en az sizin kadar öfkelendim bende. benim merak ettiğim casus programını nasıl yükledin...

keylogger diye bi program yükledim kendim..çok basit kurulumu..

ne güzel anlatmışsın hiç masumca değil evet..

çocukca değil teşekkür ederim..zaten aklımda olanı yazmışsın.biraz geç gidecem..

evet devam ettiremez.ben karımla o filmi izledim sağolun der evine gelirdi..potansiyeli de sizlerin sayesinde daha çok hissettim sağolun..yalanına daha önce hiç rastlamadım.işten çıkar eve gelirdi.erkek arkadaşlarıyla bile takılmaz tam bi ev kuşu idi beyfendi..

bence onun aklını başına getirecek en iyi ve etkılı yol budur..lafla sözle olacak iş değil senin hissettiklerinin aynını o da hissederse ancak aklı başına gelir...ama bu işte tehlikeli yani...sonu şiddete varabilir...

huzursuz edici bir olay olmuş haklısın ..ancak fevri kararlar vermemelisin bence ...kocanı en iyi sen tanıyorsundur..kadınların hisleri kuvvetlidir , hislerin ve zaman, sana ortada bişe varsa bunu ortaya cıkarır mutlaka..beklemelisin bir süre; kocanı seviyorsan kolay yollları düşünmemelisin, mesela boşanmak gibi ...ben kendimi düşündüm şuan bu durumda o kızın işten çıkarılmasını saglamaya calısırdım en başta..her insan hata yapabilir , kocan hataya meyil vermiş ..ortada bir aldatma olayı yok gibi ..sinemaya girip onları rezil etmeyerek dogru olanı yapmışsın ..kaliteni bozma hanımefendiligini koru ..izlemede kal ..eşine tepkini mutlakaki gösteriyorsundur ..kusura bakmayın salak kelimesini kullanacagım ;bir salak kız yüzünden evliligini bitirmeyi düşünme..ilk kez böyle bir şey başına gelmiş çünki ..esasında gidip kızı evire çevire bi dövmek gerekiyor ama bu yakışmaz ..sakin ve sogukkanlı davran ...zaman herşeyin ilacıdır dogru kararı vermeni zaman saglıycaktır...

Genellemelerden nefret ederim.Ama.
Biz henüz sevgiliyken eşimin iş yerinde bir kız eşime yılbaşı hediyesi almıştı
Sonra aradan bir ay geçtikten sonra eşime o zaman sevgilime ilan_ı aşk etmişti.
Masasına mektup mu ne bırakmıştı biraz romantik bir kızdı.
O vakit ortalık yıkılmıştı sonra eşim askere gitti falan..
Hediye denilince aklıma geldi yazayım dedim.

konu sahibi arkadaşım, yapmanız gereken şu:

eşinizle biraz sinirleriniz yatıştığında konuşun.

---bir daha baştan olayı nasıl gördüğünüzü ve yorumladığınızı anlatın (size yalan söyleyip gitmesi, sizi bu şekilde aldatması ve bunu da eşinizin o kadınla bir ilişkisi olduğuna yorduğunuzu)
---ne hissettiğinizi anlatın (kızgın? üzgün? acı? )
---ve gelecekte ne olmasını istediğinizi söyleyin (bir daha asla ama asla yalan söyleme. eğer bir daha bir tane basit yalanını bile yakalarsam bu iş biter. bunu ciddi olarak söyleyin ve sizin onu bırakıp gidebilceğinizi, bir dahaki yalanını asla affetmeyeceğinizi gösterin.)

ne kadar açık, net ve kısa konuşursanız o kadar iyi olur.

trip atmak, uzak durmak, soğuk davranmak yerine kartlarınızı açık oynayın. ben bunu istiyorum ve eğer yapmazsan olacağı bu düşüncesini onda yerleştirin...böylece bir daha bu tarz birşeye cüret etmez. ha edecekse de zaten sizi kaybetmeyi göze almıştır. o zamanda çabalamak anlamsız olur.

doğum günü hediyesini gösterdiğinde neden sadece o sana hediye aldı dedim bukadar çalışansınız..?ne biliyim içinden gelmiş önümüzdeki ay da onun doğum günü var bende ona alıcam ama ne alacağım konusunda kararsızım sen alırmısın demişti..bende kızıp teklifini reddetmiştim belkide hatta muhtemelen aldı ..sinyali bu tarz şeyler işte arkadaşım biyerden koku geliyor kadınların burnuna..yoksa ben evde kuzu kuzu dizi izliyordum..tele cevap vermemesi aklıma hemen sinemada olduğunu getirdi..

benim işyerinde ki evli arkadaşlarda bana bebeği kakalayıp sinemaya gitme planları yapıyolar karı koca
miniki sinemaya götirim dye düşünen yok

konu sahini arkadaşım ; cezasız bırakma ,

Taraflı yorum değil de ne? Kocaya gelince her insan hata yapabilir, kıza gelince dövmek lazım. Kız da hata yapmış o zaman? Kızı da hoşgör? Ya da kocayı da döv??? Kadının düşmanı yine kadın.

Son düzenleme:
kadınlar kulübü erkek düşmanlarıyla dolu.hooop hemen cezasını keselim asalım yok edelim zihniyeti.

Kususra bakma ama olay ortada.
Ama yoookkk vah terbiyesiz bizler vahhh.
Ne kadar da fesatız halbuki hepimizin kocası her gün isyerinden bekar bi bayan arkadaşıyla sinemaya gidiyor değil mi?
Üstelikte toplantıdayım yalanını da ekleyerek.
Yaa çok mu safsızınız yoksa çok mu fazla Polyanna okudunuz...

evet aklı başına gelir ama hem suçlu hem güçlü ayağına yatıp şiddete başvuramaz.sanmıyorum bu onun sonu olur..

zamana bırakacağım belkide ama nasıl katlanacağım nasıl bakacağım onun suratına onunla aynı evde nasıl yaşayacağım..içimde öfke harici gram sevgisi bile yok şuan..

muhakkak bu akşam o konuşmak isteyecektir.aynılarını anlatacağım dediğiniz gibi sabırla..son şansı olduğunu bilecek..gerçi o şansı bile haketmiyor ama..başka alternafim yok sanırım..

Taraflı yorum değil de ne? Kocaya gelince her insan hata yapabilir, kıza gelince dövmek lazım. Kız da hata yapmış o zaman? Kızı da hoşgör? Ya da kocayı da döv??? Kadının düşmanı yine kadın.

gerçekten bazen diyorum ki erkekler iyi yapıyo, onlar her türlü p.uştlukta bile birbirlerini satmıyolar

Konu dışına çıkanlar, konuyu farklı yöne çekenler biraz bekeleyin bakalım neler oluyor ?

her insan hata yapabilir derken esasında cinsiyet ayırımı yapmadan yazdım ama insan kocasından ziyade karşı tarafı dövmek ister =) kendimi bu konuyu açan kişinin yerine koyarak yazdım kocama kıyamadım =) sizi kırmayalım kocayıda dövelim olurmu ? =) =)

işyerimden takip ettim konunuzu burdaki bekar bir erkek arkadaşıma kardeşim gibi görürüm kendisi oyüzden bahsettim zaten diyorki eşiniz masum ve iyi niyetli çünkü en başta SİZinide olduğunuz zaman götürmek sinemaya istemiş oda gönül koyunca böyle yapmıştır diyo

valla ben şahsen kocamı yolmak isterim, çünkü benim hukukum nikah akdim onunla, elalemin kadınıyla muhattap olmak zorunda değilim, o iffetsizdir, hafiftir ya da değildir beni ilgilendirmez, ben kocama güvenmek isterim, dünyadaki tüm kadınlara kefil olamayacağıma göre kocama güvenmem gerek

bunları hiç düşünmedim yani tek hatalı kızı görüp onun saçını başını yolmak gibi..hatalı olan benim eşim evet..kız gözüne kestirmiş olabilir davet edebilir ama benim eşim kabul etmiş gitmiş.üstelik bana yalan söyleyerek..kızda beni salak olarak görmesini istemediğimden bi şekilde ona da herseyin farkında olduğumu hissettirmem lazım diye düşünüyorum bundan sonra bi niyeti varsa (yada karsılıklı diyelim) ona göre kendini ayarlar elbet..

eşinizin sizi aldattığını vs düşünmüyorum
onu çok sıkmışsınız
iş yerindeki kız münasebetsizse, devreden çıkarak değil; varlığınızı gözüne sokarak haddini bildirmeliydiniz bence

eşiniz "kız da bizle sinamaya gelsin" dediğinde büyük tepki göstereceğinize, "gelsin" deyip, kız geldiğinde onunla fazla muhatap olmayıp, eşinizle samimi ve yakın ilişki kursaydınız, hem eşiniz kızı kırmamak adına size yalan söylemezdi, hem de o kız hak ettiği dışlanmayı görürdü..

Son düzenleme:

bizde dışardaki bekar erkeklere sinema, kafe hizmeti falan mı verelim, yazık, insan azcık paylaşımcı olmalı değil mi benim kocam var nasıl olsa diyip kenara çekilmek olmaz
bi yorumda okudum konu sahibesinin kocası gayet kısıtlayıcı bi adammış o zaman kendide denk duracak insana cinnet getirtmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…