Elmas,kocasına tuvalete giderken haber veren arkadaş sen değil miydin ?
kadınlar kulübü erkek düşmanlarıyla dolu.hooop hemen cezasını keselim asalım yok edelim zihniyeti.
hem bu kızın iş yerindeki 2 erkekten başka arkadaşı yok mu?
ille biriyle gidecekse dul olan beyle gitsin, evli adama bu şekilde hesap sorulmaz, amma velakin hesap soracak yüzü verende konu sahibinin kocası
güveninin sarsılması çok normal.ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum(yada umarım öyle birşey yoktur.)ama bu kıza neden bu kadar değer verdiğini sorgulamak lazım. iyimser bakacak olursak işyerinde 3 ünün yakın arkadaşlıkları var,kılıbık durumuna düşmemek için sinema tekliflerini reddedemedi ve sizden korktuğu içinde yalan söyledi.kötümser bakacak olursak bu kıza ilgi duyuyor olabilir.bence resti çekmelisiniz ,madem o sizin arkadaşlarınıza selam vermenize bile karışıyor,iş arkadaşıyla arasına mesafe koyacak.kızmakta çoooooooook haklısınız ,ortada birde yalan var.benim başıma böyle olmasada bir olay geldi.eşimin ilk çalıştığı işyerinde büyük bölmelerle bölünmüş bir salonda 11 kişi çalışıyorlardı ve çok samimiydiler.birgün eşimi aradım ,sekreter kız eşime ismiyle hitap ederek eşin arıyor dedi.çok sinirlendim ve kalkıp eşimin işyerine gittim.bana kendinin kızla hiçbir samimiyeti olmadığını diğerlerine ismiyle hitap ettiği için kendine hitap ettiğini ama kendinin kıza derya hanım dediğini söyledi.bende inanmadığımı ve bu işi çözmesi gerektiğini söyledim.ve benim yanımda patronuna sekreterin kendine ismiyle hitap etmesinin beni rahatsız ettiğini anlattı.patron da kızı çağırıp işine son verdi.sonrasında benim başıma da aynı şey geldi ve kıyamet koptu.bana sen napıcan dedi ve o zaman ki işyerimden ayrılmak zorunda kalmıştım.
yaşadıklarınıza en az sizin kadar öfkelendim bende. benim merak ettiğim casus programını nasıl yükledin...
hemen empati kuruyor ve olaya karşı pencereden bakıyoruz
kadın eşi ile sinemaya gidiyor
iş yerindeki bir erkek iş arkadaşı(!) kadına trip atıyor
eş da iş arkadaşının(!) gönlü kırılmasın, yazıktır diyerek ertesi gün onunla sinemaya gidiyor
kocasına "toplantım var" demeyi unutmuyor
kocası karısının sinemada başka bir erkekle olduğunu görüyor
ve "aman ne fesatım, günah almayayım, iyilik yaptı benim karım" diyor
değil mi?
hıhı, bence de sence
bu akşam eve geç git, bir arkadaşınla yada tek başına yemek ye sonra git biyerde kahve iç ne bileyim alışveriş yap,
eşin aradığında da senin yaptığını yapıyorum gayet masumanece de biraz imalı... aklı karışsın kafayı yesin onunda canı yansın
o zaman kafayı sana takar o kız aklına bile gelmez bence... çocukça mı oldu yazdıklarım ??
işte tamamen senin bakış açını anlamaya çalışıyoruz güzel arkadaşım
olayı tamamen kadına yükleme
ilişkiler karşılıklıdır
farzedelim kadın kocana KANCAYI(!) taktı
eşin yüz vermez ise, nasıl devam ettirebilir?
eşin sana yalan söylemeyi bile göze almış
ben aralarında bir şey var veya yok diyemem
ama potansiyel var mı? evet
şimdi ortaya çıkmasaydı ilerlermiydi? muhtemelen...
daha önce bu tarz yalanları, geç gelmeleri var mıydı?
bu akşam eve geç git, bir arkadaşınla yada tek başına yemek ye sonra git biyerde kahve iç ne bileyim alışveriş yap,
eşin aradığında da senin yaptığını yapıyorum gayet masumanece de biraz imalı... aklı karışsın kafayı yesin onunda canı yansın
o zaman kafayı sana takar o kız aklına bile gelmez bence... çocukça mı oldu yazdıklarım ??
doğum günü hediyesini gösterdiğinde neden sadece o sana hediye aldı dedim bukadar çalışansınız..?ne biliyim içinden gelmiş önümüzdeki ay da onun doğum günü var bende ona alıcam ama ne alacağım konusunda kararsızım sen alırmısın demişti..bende kızıp teklifini reddetmiştim belkide hatta muhtemelen aldı ..sinyali bu tarz şeyler işte arkadaşım biyerden koku geliyor kadınların burnuna..yoksa ben evde kuzu kuzu dizi izliyordum..tele cevap vermemesi aklıma hemen sinemada olduğunu getirdi..konu sahibi çok güzel giden bir evliliğimiz var demiş de aklıma şu soru geliyor hanımlar; kadınlar olarak görmek mi istemeyiz yoksa sinyalleri var mıdır bu tip durumların?
mesela burda arada kalan durum işyerindeki kızın, eşinin doğum günün de hediye alıyor olması! ne kadar iyi arkadaş olursam olayım evli bir adamla ilişkilerimde her zaman eşini ön planda tutacak davranışlar sergilerim kendimce..sadece iş arkadaşı olarak " doğum günü hediyesi " almak çok ayrıcalıklı geldi bu durumda bana...
huzursuz edici bir olay olmuş haklısın ..ancak fevri kararlar vermemelisin bence ...kocanı en iyi sen tanıyorsundur..kadınların hisleri kuvvetlidir , hislerin ve zaman, sana ortada bişe varsa bunu ortaya cıkarır mutlaka..beklemelisin bir süre; kocanı seviyorsan kolay yollları düşünmemelisin, mesela boşanmak gibi ...ben kendimi düşündüm şuan bu durumda o kızın işten çıkarılmasını saglamaya calısırdım en başta..her insan hata yapabilir , kocan hataya meyil vermiş ..ortada bir aldatma olayı yok gibi ..sinemaya girip onları rezil etmeyerek dogru olanı yapmışsın ..kaliteni bozma hanımefendiligini koru ..izlemede kal ..eşine tepkini mutlakaki gösteriyorsundur ..kusura bakmayın salak kelimesini kullanacagım ;bir salak kız yüzünden evliligini bitirmeyi düşünme..ilk kez böyle bir şey başına gelmiş çünki ..esasında gidip kızı evire çevire bi dövmek gerekiyor ama bu yakışmaz ..sakin ve sogukkanlı davran ...zaman herşeyin ilacıdır dogru kararı vermeni zaman saglıycaktır...
kadınlar kulübü erkek düşmanlarıyla dolu.hooop hemen cezasını keselim asalım yok edelim zihniyeti.
bence onun aklını başına getirecek en iyi ve etkılı yol budur..lafla sözle olacak iş değil senin hissettiklerinin aynını o da hissederse ancak aklı başına gelir...ama bu işte tehlikeli yani...sonu şiddete varabilir...
huzursuz edici bir olay olmuş haklısın ..ancak fevri kararlar vermemelisin bence ...kocanı en iyi sen tanıyorsundur..kadınların hisleri kuvvetlidir , hislerin ve zaman, sana ortada bişe varsa bunu ortaya cıkarır mutlaka..beklemelisin bir süre; kocanı seviyorsan kolay yollları düşünmemelisin, mesela boşanmak gibi ...ben kendimi düşündüm şuan bu durumda o kızın işten çıkarılmasını saglamaya calısırdım en başta..her insan hata yapabilir , kocan hataya meyil vermiş ..ortada bir aldatma olayı yok gibi ..sinemaya girip onları rezil etmeyerek dogru olanı yapmışsın ..kaliteni bozma hanımefendiligini koru ..izlemede kal ..eşine tepkini mutlakaki gösteriyorsundur ..kusura bakmayın salak kelimesini kullanacagım ;bir salak kız yüzünden evliligini bitirmeyi düşünme..ilk kez böyle bir şey başına gelmiş çünki ..esasında gidip kızı evire çevire bi dövmek gerekiyor ama bu yakışmaz ..sakin ve sogukkanlı davran ...zaman herşeyin ilacıdır dogru kararı vermeni zaman saglıycaktır...
konu sahibi arkadaşım, yapmanız gereken şu:
eşinizle biraz sinirleriniz yatıştığında konuşun.
---bir daha baştan olayı nasıl gördüğünüzü ve yorumladığınızı anlatın (size yalan söyleyip gitmesi, sizi bu şekilde aldatması ve bunu da eşinizin o kadınla bir ilişkisi olduğuna yorduğunuzu)
---ne hissettiğinizi anlatın (kızgın? üzgün? acı? )
---ve gelecekte ne olmasını istediğinizi söyleyin (bir daha asla ama asla yalan söyleme. eğer bir daha bir tane basit yalanını bile yakalarsam bu iş biter. bunu ciddi olarak söyleyin ve sizin onu bırakıp gidebilceğinizi, bir dahaki yalanını asla affetmeyeceğinizi gösterin.)
ne kadar açık, net ve kısa konuşursanız o kadar iyi olur.
trip atmak, uzak durmak, soğuk davranmak yerine kartlarınızı açık oynayın. ben bunu istiyorum ve eğer yapmazsan olacağı bu düşüncesini onda yerleştirin...böylece bir daha bu tarz birşeye cüret etmez. ha edecekse de zaten sizi kaybetmeyi göze almıştır. o zamanda çabalamak anlamsız olur.
Taraflı yorum değil de ne? Kocaya gelince her insan hata yapabilir, kıza gelince dövmek lazım. Kız da hata yapmış o zaman? Kızı da hoşgör? Ya da kocayı da döv??? Kadının düşmanı yine kadın.
Taraflı yorum değil de ne? Kocaya gelince her insan hata yapabilir, kıza gelince dövmek lazım. Kız da hata yapmış o zaman? Kızı da hoşgör? Ya da kocayı da döv??? Kadının düşmanı yine kadın.
her insan hata yapabilir derken esasında cinsiyet ayırımı yapmadan yazdım ama insan kocasından ziyade karşı tarafı dövmek ister =) kendimi bu konuyu açan kişinin yerine koyarak yazdım kocama kıyamadım =) sizi kırmayalım kocayıda dövelim olurmu ? =) =)
işyerimden takip ettim konunuzu burdaki bekar bir erkek arkadaşıma kardeşim gibi görürüm kendisi oyüzden bahsettim zaten diyorki eşiniz masum ve iyi niyetli çünkü en başta SİZinide olduğunuz zaman götürmek sinemaya istemiş oda gönül koyunca böyle yapmıştır diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?