ben deli çıkacam yakında
bu durum boşanılacak bi durum mu? tartışılır
ama kesin olan bir şey var ki adam eve her geç geldiğinde üstü başı çaktırmadan koklanacak, telefon üstüne telefon edilecek, belki bu örnekte görüldüğü gibi yollara düşülüp aranacak, güven gitti bi kere ruhuna el fatiha
bak görüyo musun sen suçlu çıktın.nasıl kızı da götürmezsin ha? nasıl kocanı yalan söylemek zorunda bırakırsın?
pes yani bu kadınlara
canım bu konuda senin yapabileceğin birşey yok.suçlu olan kocan .ONA DEKİ ''ÖNCE BENİ BU KIZLA ARANDA BİŞEY OLMADIĞINA İKNA EDİCEKSİN.SONRA BU KIZLA İŞ DIŞINDAKİ TÜM İLİŞKİLERİNİ KESECEKSİN VE BUNU İSPAT EDİCEKSİN''.eğer bunu yapmıyorsa,o kıza senden çok değer veriyor demektir ve yolu açık olsun.............
maşallah bütün hayat hikayesinide biliyormuş
en sevdiği yemek neymiş?
ama iş kendi eşine gelince kocalar karılarının zevklerini, derlerini bilmezler
ben senin yerinde olsaydım sizi gördüm sarmaşdolaştınız derdim tepkisini görmek için
ben sordum eşime
aldığım cevap sadece
"geçmiş olsun" oldu
demek ki erkek bakış açıları da farklı...
Çıkışta bi bilet de ben keserdim onlara
Bol aksiyonlu bi film çevirirdik hemen oracıkta
Boşanmak istiyorum demişsin,büyük bi karar bu.İyice düşün ölç tart
Eşini seviyosan boşama ama canına oku,yalan söyleyemesin bidaha
varya iyi yakalamışsın ama.kızda hiç dememiş,yahu arkadaşım senin karın var şimdi kızar falan diye.evli adamla ne işin olur filimlerde falan filan.zilli ya
bende sevgilime sordum niyet belli dedi:18:
Hiç ama hiç mantıklı değil.
Masum hiç değil.
Ne kadar saçma bir şey bu.
Sinemaya olduğu gibi diğer bir sürü aktiviteye yalnız gidilir.
Neden bağımlı hissetmiş? Bu ne samimiyet?
Anlatışını gözümde canlandırdım ve nasıl sinir oldum anlatamam.
O kızın eşine duyguları olduğunu hissetmem bir tarafa, eşin o kızdan hoşlanmıyor olsa bile 'kızın ilgisinin farkında ve bu ilgiden hoşlanıyor.'
Dikkatli ol...
bu durum boşanılacak bi durum mu? tartışılır
ama kesin olan bir şey var ki adam eve her geç geldiğinde üstü başı çaktırmadan koklanacak, telefon üstüne telefon edilecek, belki bu örnekte görüldüğü gibi yollara düşülüp aranacak, güven gitti bi kere ruhuna el fatiha
işte o yüzden
sırf dediğini sonradan yutmamak için
ya saf ayağına yatıp bildiğini belli etmeyeceksin (ki bu benim için imkansız ötesi)
ya da bildiğini belli ettiysen burnunundan fitil fitil getireceksin
çok iyi bir ders almadan bu olay kapatılır ise
maalesef tekrarı daha acı olabilir:26:
Ailelerimizden epey uzakta bir şehirde yaşıyoruz..Şehir merkezine uzak bir yerde oturuyoruz.İkiz bebeklerime tek başıma bakıyorum..Konu komşu,arkadaş dost vs de yok..Her zaman olmasa bile havanın iyi olduğu zamanlarda,sağlığım da müsaitse ve engelleyecek ekstra bir şey yoksa hafta sonu bir gün eşim evde çocuklara bakıyor ben de evli barklı bir kadın olarak tek başıma dolaşıyorum,geziyorum..Ve tek başıma sinemaya gidiyorum....Herhangi bir sorunla da karşılaşmıyorum...Ki o kız bekar bir bayan olarak tek başına da gidebilir sinemaya..
Canım benim, kiminle nasıl gittiğini bir kenara koyuyorum
ve öyle yorum yapıyorum. Sana yalan söyleyerek bir işi
yapması, senin tepkinden korkması anlamına geliyor. Eminim
eşin seni çok iyi tanıyor ve isteklerini oldukça iyi biliyor.
Durumdan hoşnut olmayacağını bilerek yalan söylüyor.
Sadece bu açı bile hoş değil bence. Sonuçta ömrün boyu
tutunacağın dalın o senin. Koşulsuz güvenmek istersin ki
bu senin en doğal hakkın.
Eşinle henüz sıcakken bu olayı konuşmalısın. Seni dinlemesini
sağla öncelikle. Sizin arkadaşınıza selam vermenizi mesele edecek
kadar kıskanıyorken, o bayanla, YALAN SÖYLEYEREK sinemaya
gitmesi ve sizin bunu tamamen tesadüfen farketmenizin acı
olduğunu ona anlatın, empati kurmasını sağlayın muhakkak.
Ama tavsiyem iş yerine gidip o bayanla muhattap olmayın.
Kadın sizin rakibiniz falan değil, ortada kanıtlanmış bir durum
da yok. Dik durun. Ve yukarıda arkadaşın da dediği gibi
en ufak bir yalanda gidebileceğinizi, güveninizin ne denli
zarar gördüğünü eşinize anlatın. Bu olaydan sonra ister
istemez diken üstünde olursunuz bir süre ama zaman size
doğru yolu gösterecektir emin olun.
Allah size sabır, dirayet versin ve gerçeği en kısa sürede
anlamanıza yardım etsin inşallah.
Eşinizin iyi niyetli biri olduğunu söylüyorsunuz. Muhtemelen hayır diyemeyen biridir.
Bazı kadinlar karşısındaki erkeğin karakterini, kendine duydugu ilgi sanır. Halbuki adamın karakteri iyidir. Karşısındaki kadına ilgisi yoktur.
eşinizin sizi kırmak istemediği, karsı tarafa da hayır diyemedigi icin böyle bir yola girdiğini düşünüyorum.
Eşinizin ilgisi olsaydı, Basbasa sinemaya gittiğinizde onun gelmesini istemezdi. Ancak kadının esinize ilgisi olduguna emin oldum. Sinemaya gittiği icin hesap sorabilecek yetkiyi kimden alıyor? Nasil kapris yaptıysa esınız ertesi gün onu da götürmek zorunda kalıyor.
Eşinizin icinde kötü niyet olmasa bile yaptığının yanlış olduğunu, sizin davranış biçiminizle öğrenmeli. Sanırım söylemek istediklerinizi söylemişsiniz. Durumu idrak edecek bir sure kendisini yok saymak veya o eve geldiginde evde olmamak yapılabileceklerin en dogrusu sanırım.
y
geçmiş olsun derken?
tekrarı olmaması için çok ii bi ders lazım evet işte bende o dersi arıyorum nasıl olacak diye..allahım yardım et!
basit bir sinema olayı olarak görelim bunun sonucunda konu sahibi
1- bütün gün gözleri dolu dolu pc başında oturmakta
2- hiç bir işini yapamamakta
3- eminimki boğazından yemek geçmemekte
4- ben napıcam ben napıcam diye sürekli kendisine soru sormakta
5- içi, canı müthiş yanmakta
6- vs vss daha çok sayamadığım olaylar yaşamakta fırtınalar kopmakta...
değermiydi bir kızın kalbini kırmamak için bunları karısına yaşatmaya..
Belliki eşiniz iyi niyetli, gelip size olanları anlatmasından böyle düşündüm ve yine belliki koruma içgüdüsyle kendini acındırmaya çalışan o kadına meyil ediyor ya da edebilir hale gelir gelmediyse.
Yani ne olursa olsun, iyi biride olsa yaptığı hiç doğru değil, üstelik yalanda var işin içinde.
Tepkileriniz normal kim olsa belkide aynı tepkilerde bulunurdu.
Neden yaptınız diye üstelemek istemiyorum ama neden bu face olayını bu kadar kullanıyor insanlar aklıma gelmiyor ?
Neden nerede olduğunu bildirmek zorunda hissettiniz kendinizi?
Facenin bu durum bildirme olayını buradan öğrendim, kullanmayı bilmiyorum; çok gereksiz, çok sığ geliyor bana.
Boşanma durumu yoksa boşanmadan söz etmek fevri davranmak olmuyor mu ?
Eşiniz ne dedi böyle bir konu geçince ?
abarttığımı söyledi..boşanmayı gerektircek bi durum olmadığını söyledi..ona göre normal hatalı ama boşanılacak kadar değil..
ben kendi profilime istediğimi yazmakta özgürüm..bu yer bildirme olayını sürekli kullanıyorum ben ..bu kimseye bişeyin ıspatı değildirki..iyiki de yazmışım bakın olay nelere geldi..facein faydasıda varmış demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?