işyerimden takip ettim konunuzu burdaki bekar bir erkek arkadaşıma kardeşim gibi görürüm kendisi oyüzden bahsettim zaten diyorki eşiniz masum ve iyi niyetli çünkü en başta SİZinide olduğunuz zaman götürmek sinemaya istemiş oda gönül koyunca böyle yapmıştır diyo
valla ben şahsen kocamı yolmak isterim, çünkü benim hukukum nikah akdim onunla, elalemin kadınıyla muhattap olmak zorunda değilim, o iffetsizdir, hafiftir ya da değildir beni ilgilendirmez, ben kocama güvenmek isterim, dünyadaki tüm kadınlara kefil olamayacağıma göre kocama güvenmem gerek
kadın eşinin teklif ettiği sırada kabul edip iş arkadaşlarınıda alarak sinemeya gitseydi bunlar olmayacaktı,adam yalan söylemek zorunda kalmayacaktı.eşinin masum olduğuna inanırım ama iş yerindeki kızın farklı duyguları olabilir bunu izlemesini tavsiye ederim.
kadın eşinin teklif ettiği sırada kabul edip iş arkadaşlarınıda alarak sinemeya gitseydi bunlar olmayacaktı,adam yalan söylemek zorunda kalmayacaktı.eşinin masum olduğuna inanırım ama iş yerindeki kızın farklı duyguları olabilir bunu izlemesini tavsiye ederim.
herkes buraya toplanmışş
______
canım benım sen en büyük hatayı sınemanın dışında beklemekle yapmışsın
ben olsam gırerdım ıçerıye ağız burun dalardım ıkısınede
kızcağızın arkadaşı mıı yok sınemaya gıtmeye?
Tek gıtse almazlar mı ıçerıye ne alaka yanı
palavra bunlar o bayan kancayı takmış eşıne gıbı gelıyor bana
senınkı de az değıl ış yemeğıne gıdıyorum dıyo haa çakaaal
eşinizin sizi aldattığını vs düşünmüyorum
onu çok sıkmışsınız
iş yerindeki kız münasebetsizse, devreden çıkarak değil; varlığınızı gözüne sokarak haddini bildirmeliydiniz bence
eşiniz "kız da bizle sinamaya gelsin" dediğinde büyük tepki göstereceğinize, "gelsin" deyip, kız geldiğinde onunla fazla muhatap olmayıp, eşinizle samimi ve yakın ilişki kursaydınız, hem eşiniz kızı kırmamak adına size yalan söylemezdi, hem de o kız hak ettiği dışlanmayı görürdü..
bizde dışardaki bekar erkeklere sinema, kafe hizmeti falan mı verelim, yazık, insan azcık paylaşımcı olmalı değil mi benim kocam var nasıl olsa diyip kenara çekilmek olmaz
bi yorumda okudum konu sahibesinin kocası gayet kısıtlayıcı bi adammış o zaman kendide denk duracak insana cinnet getirtmeyecek.
neyse zaten konuyu açan arkadaşda kocasını infaz etmek istiyor.hakkınızda hayırlısı olsun bakalım ne ceza kesilecek adamcağıza.
yokmuş eşim öle acındırarak anlattıki yok anası babası ayrılmış filan.sorunları varmış yalnızmış kimseyle çıkmıomuş çok akıllı bi kızmış..hy allahım yaaa..
bak görüyo musun sen suçlu çıktın.nasıl kızı da götürmezsin ha? nasıl kocanı yalan söylemek zorunda bırakırsın?
pes yani bu kadınlara
neyse zaten konuyu açan arkadaşda kocasını infaz etmek istiyor.hakkınızda hayırlısı olsun bakalım ne ceza kesilecek adamcağıza.
doğum günü hediyesini gösterdiğinde neden sadece o sana hediye aldı dedim bukadar çalışansınız..?ne biliyim içinden gelmiş önümüzdeki ay da onun doğum günü var bende ona alıcam ama ne alacağım konusunda kararsızım sen alırmısın demişti..bende kızıp teklifini reddetmiştim belkide hatta muhtemelen aldı ..sinyali bu tarz şeyler işte arkadaşım biyerden koku geliyor kadınların burnuna..yoksa ben evde kuzu kuzu dizi izliyordum..tele cevap vermemesi aklıma hemen sinemada olduğunu getirdi..
erkek bakış açııs bu demekki.baksanıza onlara göre normal..gönül koymak ona mı düştü ne hakla?yada hadi koydu eşim hangi sıfatla hangi cesaretle aldı gitti..bana yalan söyleyerek benim takıldığım bu.bunuda sorarmıısnız :)
.
Çıkışta bi bilet de ben keserdim onlara
Bol aksiyonlu bi film çevirirdik hemen oracıkta
Boşanmak istiyorum demişsin,büyük bi karar bu.İyice düşün ölç tart
Eşini seviyosan boşama ama canına oku,yalan söyleyemesin bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?