eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

kadın eşinin teklif ettiği sırada kabul edip iş arkadaşlarınıda alarak sinemeya gitseydi bunlar olmayacaktı,adam yalan söylemek zorunda kalmayacaktı.eşinin masum olduğuna inanırım ama iş yerindeki kızın farklı duyguları olabilir bunu izlemesini tavsiye ederim.

herkes buraya toplanmışş
______

canım benım sen en büyük hatayı sınemanın dışında beklemekle yapmışsın
ben olsam gırerdım ıçerıye ağız burun dalardım ıkısınede

kızcağızın arkadaşı mıı yok sınemaya gıtmeye?
Tek gıtse almazlar mı ıçerıye ne alaka yanı
palavra bunlar o bayan kancayı takmış eşıne gıbı gelıyor bana
senınkı de az değıl ış yemeğıne gıdıyorum dıyo haa çakaaal

erkek bakış açııs bu demekki.baksanıza onlara göre normal..gönül koymak ona mı düştü ne hakla?yada hadi koydu eşim hangi sıfatla hangi cesaretle aldı gitti..bana yalan söyleyerek benim takıldığım bu.bunuda sorarmıısnız :)

çok iyi bi yorum..teşekkürler..artık güven kavramı filan yok sildi süpürdü..

elmas kendinle çelişiyosun günlerdir burdaki kadınları deli ettin, biz eşimle herşeyi birlikte yapıyoruz birbirimize yetiyoruz demiyomusun günlerdir, kadın sinemaya cümbür cemaat gitmek zorundamı yahu

bunu kım kabul edebılır kı?
sırf kabul etmedığı ıçın eşıne yalan söyleme gıbı bı hakkı mı var bu beyfendının?
Konu sahıbı söylüyor zaten bayandan hoşlanmıyorum dıye bıde elınden tutup sınemaya mı götürcektı??
Oldu bıde ortalarına oturtursun üçü beraber fılmı ızlesın :26:

aynen..değilmiş..

nasıl izleyecem ?

canım ama mecburmuyum iş arkadaşınıda sinema keyfime dahil etmeye..ne gerek var dedim neden onla gideyim ..çok mu normaldi yani..

evet öyle biri..ama istemediği şeyi bana yaptı..bunun bi bedeili olmalı düşünüorum düşünüorum çıkamıorum işin içinden

neyse zaten konuyu açan arkadaşda kocasını infaz etmek istiyor.hakkınızda hayırlısı olsun bakalım ne ceza kesilecek adamcağıza.

neyse zaten konuyu açan arkadaşda kocasını infaz etmek istiyor.hakkınızda hayırlısı olsun bakalım ne ceza kesilecek adamcağıza.

yaa elmas adamcağız diyip durma kocan başka kızla sinemaya gitse sen ne düşünürsün, yalan söyleyerek yapıyo hemde bunu, başka bi kadının gönlü olsun diye karısına yalan söylüyo olayı okudun sen demi

bak görüyo musun sen suçlu çıktın.nasıl kızı da götürmezsin ha? nasıl kocanı yalan söylemek zorunda bırakırsın?

pes yani bu kadınlara

canım bu konuda senin yapabileceğin birşey yok.suçlu olan kocan .ONA DEKİ ''ÖNCE BENİ BU KIZLA ARANDA BİŞEY OLMADIĞINA İKNA EDİCEKSİN.SONRA BU KIZLA İŞ DIŞINDAKİ TÜM İLİŞKİLERİNİ KESECEKSİN VE BUNU İSPAT EDİCEKSİN''.eğer bunu yapmıyorsa,o kıza senden çok değer veriyor demektir ve yolu açık olsun.............

yokmuş eşim öle acındırarak anlattıki yok anası babası ayrılmış filan.sorunları varmış yalnızmış kimseyle çıkmıomuş çok akıllı bi kızmış..hy allahım yaaa..

maşallah bütün hayat hikayesinide biliyormuş
en sevdiği yemek neymiş?

ama iş kendi eşine gelince kocalar karılarının zevklerini, derlerini bilmezler

ben senin yerinde olsaydım sizi gördüm sarmaşdolaştınız derdim tepkisini görmek için

ben sordum eşime
aldığım cevap sadece
"geçmiş olsun" oldu

demek ki erkek bakış açıları da farklı...

Çıkışta bi bilet de ben keserdim onlara
Bol aksiyonlu bi film çevirirdik hemen oracıkta
Boşanmak istiyorum demişsin,büyük bi karar bu.İyice düşün ölç tart
Eşini seviyosan boşama ama canına oku,yalan söyleyemesin bidaha

varya iyi yakalamışsın ama.kızda hiç dememiş,yahu arkadaşım senin karın var şimdi kızar falan diye.evli adamla ne işin olur filimlerde falan filan.zilli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…