eşim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

Dizideki tezgahtar kiza takilmis olmayasiniz :)

Ona da ayrı sinir olmadım değil Bu ucuz kadın üzerinden prim yapan diziler yaygınlaştı ve kadın metalaştırmasına sinir oluyorum. Ama işte arz talep yani doğru bu. Bunlar izleniyor demek ki.

Diziden bahsedince kocanızın karşı apartmandaki kadınla bi ilişkisi var herhalde dedim.

Ne var ki bunda

Haklisiniz ama 5.kattaymışsınız ve karanlık diyorsunuz bence aşağıdaki pislik rastgele bağırmıştır, eşiniz balkona çıkar çıkmaz görmesi pek olası değil

Normalde böyle değildi derken? Diziyi begenmedim film izleyelim diyince hemen bırakacak, gir içeri diyince kosa kosa gelecekti herhalde normalde. Ama şimdi üstüne bağırdı himmm. Kusura bakmayın da adam çok da bir şey yapmamış

Haklisiniz ama 5.kattaymışsınız ve karanlık diyorsunuz bence aşağıdaki pislik rastgele bağırmıştır, eşiniz balkona çıkar çıkmaz görmesi pek olası değil
Haklısınız ama inanın insanın aklına neler geliyor, geçen çatıda başından vurulan çocuk vardı mesela, holiganlar tarafından balkonda öldürülenler ne bileyim bir çok şey duyuyoruz ve insan korkuyor...

Ben eşim için telaşlandım o sırada o bana bağırdı, olayın özeti bu yani. Ben anlatamıyorum galiba.

Kızlar olayın özeti; ben eşim için telaşlandım ve o bana bağırdı yani bu tepkisine bozuldum ve sizden yorum istedim. Dalga geçmeler falan nedir bu ya?

Kafaya takma bunda hiç bi şey yok . Takarsan kendini üzersin bu ne ki :)

unut
eşin çoktan unutmuştur
erkeklerin böyle dengesiz halleri oluyor malesef

Bende uyuz olurdum ısrarla aldatma temalı biseyler seyretse sanırım. Neyi ilgisini çekiyor diye düşünebilirsiniz. Ama onun dışındaki olay olağan

Ayrıca burası aksiyon yeri değil derdim var bölümü. Aksiyon istiyorsanız dizi izleyin, film izleyin.
Film gibisiniz, gerçek olduğunuz konusunda şüpheye düşürebilecek kadar film gibi.
O değil de sizin gibi prenseslere üzülüyorum,hayat çok canınızı yakacak bu cümlemi gayet samimi kuruyorum, ironisi
z.

Eee abartsan ne olacak ?
Adam karalar bağlayıp oturacak mi ?
Bunlar olabilen şeyler 7/24 saat kimseyle mic mic olup sorunsuz yasamayacaksiniz diye bir kaide yok.
Özledim filme kimse karisamaz mesela benim.

Gerçekten siz abartmışsınız. ortada bir şey yok. Gergin bir gün geçirdiğiniz için böyle düşündünüz bence

Normal bi olay bence. Benim eşim sürekli kemal sunalım filmleri izliyor hayatta bıkmaz.benide alıştırdı hiç bıkmadan izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…