eşim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

Gözlerim pörtleye pörtleye bunu mu okudum dedim heyecan ve aksiyon bekliyordum sonuç cıks :) şaka bi yana dert edecek mevzu bulamıyorsunuz heralde herşey doğaçlama gelişmiş ve siz çok abartmışsınız...

Film gibisiniz, gerçek olduğunuz konusunda şüpheye düşürebilecek kadar film gibi.
O değil de sizin gibi prenseslere üzülüyorum,hayat çok canınızı yakacak bu cümlemi gayet samimi kuruyorum, ironisi
z.

Hassas ve kırılgan bir yapım var ama aynı zamanda çok da güçlüyüm mantıklıyım. Hayatta çok fazla şey yaşadım hala da yaşıyorum çok şükür yıkılmadım ayaktayım. Bazen insanlar ufak bir hareketi ile çok büyük karakter sinyalleri verir ve bunları okumak insana çok faydalı olur. Benim de size tavsiyem empatik olmanız, inanın çok işinize yarayacak.

Duygusal ve hassas olmak kul yapısı değil doğuştan böyle, ama empatik olmasaydım daha üzülürdüm.

İlla aldatma, şiddet falan mı olması lazım ilgiyle okumanız için? Ben de abarttığımı düşündüm ve fikir almak istedim, gayet hayatın içinden olağan bir durum yani.

gulüm sen buna olay diyorsan hiç çocuk yapma

İlla aldatma, şiddet falan mı olması lazım ilgiyle okumanız için? Ben de abarttığımı düşündüm ve fikir almak istedim, gayet hayatın içinden olağan bir durum yani.

ilgiye ihtiyacınız varsa ilgiyle okundu merak etmeyin şimdi mutlu olabilirsiniz ben eleştirmedim sizi ama siz konunuz da olduğunuz gibi aşırı hassas ve abartılı olduğunuz için mizah içeren mesajı bile tartışma konusu yapmışsınız böyle olursanız derdiniz bitmez her sanineyinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle...

Empati yeteneğiniz olsaydı konusu ne olursa olsun eşinizin izlemek istediği diziyi eleştirmez, saygı duymayı denerdiniz.
Bunu ona söylememiş olabilirsiniz ama buraya yazacak kadar takılmışsınız.
Artık brakın diziyi, filmi reklamlarda bile aldatmakla ilgili konular işleniyor, bu bi karakter sinyali verme durumu değildir.
İkincisi eşiniz merakına yenik düşüp, koruma içgüdüsüyle kendisini balkona atmış bu bir reflekstir.
Siz "içeri gir" diye çıkışmışsınız, 8 yaşındaki çocuk muamelesidir bu. Eşinizin de en az sizin kadar mantıklı olabileceğini düşünüyorum.

Eleştirilmek neden bu kadar ağır geldi size bilmiyorum ama şu yaşadığınız olayda kafanıza takılacak, kendinizi yıpratacak hatta "abartmış mıyım?" diye fikir alabilecek bi taraf yok.
Kendinizi böyle şeylere (karşı tarafa hissettirmeden) alıştırın, size bağırdığında tabiiki tepki verin ama kendi içinizde üzülmeyin. Çocuklarımıza bile yeri geliyor bağırabiliyoruz, bu sürekli olmadığında bir şiddet eğilimi değil, olay tepkisidir.
Neyse hayatınızda size kolaylıklar diliyorum, umarım bu üzüldüğünüz son konu olur.

Olan bisey yok canim. .. esler bazen birbirine bagirir.. bu da insanca birsey degil mi? Bende mi var gariplik acaba:) uzeribde konusma bile kaldiginiz yerden devam edin

benim mizah anlayışım sizinkiyle hiç uyuşmuyor, insanların üzüldüğü ya da fikir almak istediği konuları ben mizah yapmam yardımcı olmaya çalışırım. teşekkürler vakit ayırdığınız için.

Olan bisey yok canim. .. esler bazen birbirine bagirir.. bu da insanca birsey degil mi? Bende mi var gariplik acaba:) uzeribde konusma bile kaldiginiz yerden devam edin

Eşim bağırmayı sevmeyen biri, ben bağırınca da beni uyaran biri. Tepkimin kaynağı bu. Alışkın değilim yani.

Bakın ben eşime "çıkışmadım", ses tonum gayet normaldi. Sizin deyiminizle bana çıkışan o. Normalde de ses tonunu yükseltmez, ben yükseltince de olayı büyütür. Ben bu davranışı karşısında şaşırdım ve stresli olduğumuz için im acaba dedim ve konu açtım.

Bir de bana eleştirilmek ağır gelmedi, empati yapıp beni anlayamadığınızı düşündüm. Sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyor.

Şurada aksi bir yorum alınca hemen parlayan insanlara hastayım. Herkes hakaret içermediği sürece istediği yorumu yapmakta özgür. Beğenmediyseniz siz görmezden gelin. Burası herkese açık bir platform.
Ve evet, baya saçmalamışsınız.
Ya aşağıdaki adam birilerini öldürüyor vs olsa? Korkudan saklanacak mısınız gerçekten üstelik 5. kattasınız.

Üstünü örtmek yerine, medeni bir şekilde tekrar konuşabilirsiniz tabii ki.
Sonuçta rahatsız olduğunuz bir konu, tartışmadan konuşulabilir birşey.

G greengirll konuda en çok dikkatimi çeken siz otururken dışarı bakan tek kişinin eşiniz olduğunu iddia etmeniz oldu..
adamın eşinize bağırdığından nasıl bu kadar emin oldunuz ?
eşiniz gayet insani bir davranışla ne olduğunu anlamaya çalışmış adam birini dövüyor, bıçaklıyor vs olsaydı polisi aramayı düşünmezmiydiniz? gözlerinizi kapatmak istemişsiniz eşiniz istememiş bu sebeple adama söylenmişsiniz.

bizde yardımcı oluyoruz zaten dert edilecek bi mevzu değil abartmayın dedim mizah herkesin anlayacağı şey değil zaten insanların morali bozukken mizaha vurup birazcıkta olsa tebessüm ettireceğin şeydir bana göre. neşeliyken zaten istediğin kadar espri yap zaten mutlu o insan. ayrıca canım, eşin çok haksız sana bağırmış küs iyi davranma diye mesaj yazsak çözüm mü olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…