- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi greengirll
-
Film gibisiniz, gerçek olduğunuz konusunda şüpheye düşürebilecek kadar film gibi.
O değil de sizin gibi prenseslere üzülüyorum,hayat çok canınızı yakacak bu cümlemi gayet samimi kuruyorum, ironisiz.
Burada ki diğer eş tartışmalarını oku rahatlarsın
Gözlerim pörtleye pörtleye bunu mu okudum dedim heyecan ve aksiyon bekliyordum sonuç cıks :) şaka bi yana dert edecek mevzu bulamıyorsunuz heralde herşey doğaçlama gelişmiş ve siz çok abartmışsınız...
gulüm sen buna olay diyorsan hiç çocuk yapmaKızlar merhaba, eşimle şu an ilişkimizde genel olarak sorun yok, ama dün gece kafama takılan bir şey oldu. Sizden yorum istiyorum. İkimizin de stresli işi var, dün benim ayrıyeten stresli ve çok yoğundu. Hiç suçum olmadığı halde bir müşteriden hakaretler tehditler işittim, çok yoğun ve baskı altında idi günüm yani çok gerilmiştim. Eve erken gidebildim ve biraz dinlendim. Eşim geldi konuştuk ettik her şey normal derken tv de şu yeni başlayan eşini bekar bir kızla aldatan mali müşavir temalı dizi başladı hoşuma gitmedi film izleyelim dedim, eşim nedense ısrarla diziyi izledi bitene kadar zaten sinir oldum. Sonra film açtık, birden dışardan aşırı yüksek sesle cam kırılmaları bağırtılar geldi eşim hemen don atlet fırladı balkona bunu gören kişi gir lan içeri bakma bana falan bağırmaya başladı oysa evimiz 5. kat ve balkon karanlık, ben korktum adamın silahı vardır diye gir içeri dedim zaten kişiyi göremedik sadece ses var. Neyse eşim ısrarla ordan oraya koşuyor balkona cama dedim girer misin içeri korkuyorum bana birden bağırmaya başladı germe ortamı sen geriyorsun kimsenin apartmanın huzurunu bozmaya hakkı yok vs vs ben mi geriyorum dedim sustum film bitti ve gittim yattım. Eşim sonradan gelmiş ben uyumuşum. Sabah hiç konuşmadık, yolda gelirken akşam bana niye bağırdın dedim, adam silahlı olabilir diye korktum dedim. Heyecan yaptım dedi, ama bu bana bağırmanı gerektirmiyor zaten kimse bakmadı bile sen niye attın kendini dedim sustuk. Kızlar eşim normalde böyle biri değil. Bu olayı unutayım mı, dün yaşadıklarımdan sonra mı abarttım yoksa eşimle tekrar konuşayım mı?
İlla aldatma, şiddet falan mı olması lazım ilgiyle okumanız için? Ben de abarttığımı düşündüm ve fikir almak istedim, gayet hayatın içinden olağan bir durum yani.
Empati yeteneğiniz olsaydı konusu ne olursa olsun eşinizin izlemek istediği diziyi eleştirmez, saygı duymayı denerdiniz.Hassas ve kırılgan bir yapım var ama aynı zamanda çok da güçlüyüm mantıklıyım. Hayatta çok fazla şey yaşadım hala da yaşıyorum çok şükür yıkılmadım ayaktayım. Bazen insanlar ufak bir hareketi ile çok büyük karakter sinyalleri verir ve bunları okumak insana çok faydalı olur. Benim de size tavsiyem empatik olmanız, inanın çok işinize yarayacak.
Duygusal ve hassas olmak kul yapısı değil doğuştan böyle, ama empatik olmasaydım daha üzülürdüm.
ilgiye ihtiyacınız varsa ilgiyle okundu merak etmeyin şimdi mutlu olabilirsiniz ben eleştirmedim sizi ama siz konunuz da olduğunuz gibi aşırı hassas ve abartılı olduğunuz için mizah içeren mesajı bile tartışma konusu yapmışsınız böyle olursanız derdiniz bitmez her sanineyinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle...
Olan bisey yok canim. .. esler bazen birbirine bagirir.. bu da insanca birsey degil mi? Bende mi var gariplik acaba:) uzeribde konusma bile kaldiginiz yerden devam edin
Ama sevmedigimiz bazen baskalarinda elestirdigimiz seyleride yapariz dimi:)Eşim bağırmayı sevmeyen biri, ben bağırınca da beni uyaran biri. Tepkimin kaynağı bu. Alışkın değilim yani.
Empati yeteneğiniz olsaydı konusu ne olursa olsun eşinizin izlemek istediği diziyi eleştirmez, saygı duymayı denerdiniz.
Bunu ona söylememiş olabilirsiniz ama buraya yazacak kadar takılmışsınız.
Artık brakın diziyi, filmi reklamlarda bile aldatmakla ilgili konular işleniyor, bu bi karakter sinyali verme durumu değildir.
İkincisi eşiniz merakına yenik düşüp, koruma içgüdüsüyle kendisini balkona atmış bu bir reflekstir.
Siz "içeri gir" diye çıkışmışsınız, 8 yaşındaki çocuk muamelesidir bu. Eşinizin de en az sizin kadar mantıklı olabileceğini düşünüyorum.
Eleştirilmek neden bu kadar ağır geldi size bilmiyorum ama şu yaşadığınız olayda kafanıza takılacak, kendinizi yıpratacak hatta "abartmış mıyım?" diye fikir alabilecek bi taraf yok.
Kendinizi böyle şeylere (karşı tarafa hissettirmeden) alıştırın, size bağırdığında tabiiki tepki verin ama kendi içinizde üzülmeyin. Çocuklarımıza bile yeri geliyor bağırabiliyoruz, bu sürekli olmadığında bir şiddet eğilimi değil, olay tepkisidir.
Neyse hayatınızda size kolaylıklar diliyorum, umarım bu üzüldüğünüz son konu olur.
Ama sevmedigimiz bazen baskalarinda elestirdigimiz seyleride yapariz dimi:)
benim mizah anlayışım sizinkiyle hiç uyuşmuyor, insanların üzüldüğü ya da fikir almak istediği konuları ben mizah yapmam yardımcı olmaya çalışırım. teşekkürler vakit ayırdığınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?