Eşim herşeye küsüyor yardım edin kızlar neyapmalıyım

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
Eşim herşeye küsüyor ve odaya kapanıyor yatağını ayırıyor ÜSTELİK YENİ EVLİYİZ VE( küsme sebeblerini bilseniz gülersiniz bardağın yeri yüzünden bile küsebiliyor onun yeri orası desem bitti ben dünyanın en ötü insanıyım )ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YARDIM EDİN

Son düzenleme:
ne o öyle çocuk gibi ya evlenmeden önce farketmediniz mi bu huyunu hiç
belli ki şımartılmış küçükken istediği olmayınca hemen küsüyo
ama benim bildiğim huylar değişmez maalesef

evlenmeden önce nasıldı yenimi huylar çıkardı?

Son düzenleme:
o küsmeden siz küsün ama yatağınızı ayırmayın evliliğin evcilik olmadığını anlasın gerçek dünyaya buyursun bi zahmet

üff kaç yaşında ya benim bildiğim yeni evli kadınlar naz yapar sürekli küser vs .. bu erkek ... küserse küssün sallama mecburen barışır ...

Aynı dertten muzdaribiz maalesef 1.5 sene oldu evleneli sadece yatak ayırma huyunu bıraktı. Şimdi ben de ağırdan alıyorum üstüne gidip uğraştıkça daha da çocuklaşıyor. Bırakın küssün,ben çok ilgilendim genç kız gibi nazlanmaya başladı en sonunda

30 yaşında kendisi 3 kardeş o kadar rahat ki anlatamam ya eve geliyo odaya kapanıyor yaptığım yemeği yemiyor gözden çıkarmış gibi beni sanki anlatamam ya o kadar yalnızım ki ablam yok abim yok kardeşim yok arkadaşlarım çalışıyor yapayalnız yaşıyorum annemin evinemi dönsem bügün 4.gün ayrı yatıyor ve bunu 4 ayda 10 kere yaptı 1 ay küs gecirmişizdir toplasan

Son düzenleme:
bırak git ya ömür boyu onunla mı uğraşacaksın hayret birşey küçücük şeylerre bile yatak ayırıyomuş huyu değişmez onun ben sana söyliyim

Simon a katılıyorum ki kolay kolay bi yuvanın dağıtılmasından yana olmam ama haketmiş. Seviyorum diyosanda en azında blöf yap git ailenin evine. Çocuk mu bu herif ya 4 aylık evlisiniz bir de. Kusura bakma da kocana dinir oldum

o ne öyle çocuk gibi. evlilik mi sarmamış ne olmuş yani. karşına alıp konuşmayı denedin mi? otur konuş bi bence güzel güzel. derdi neymiş

Ne kadarda kolay herkes icin "cek git annenin evine" demek..

Ne demek istedigini cok iyi anliyorum, benimde bosanmak üzere oldugum esim aynisini yapardi. En sacma seylere günlerce küsebilirdi, o evin icinde yasamak zindan gibi gelirdi bana.. Bi keresinde "pasaportunu bi versene tarihine bakcam" demisti, bende okuldan yeni gelip uzandigim icin "birazdan veriyim simdi yorgunum" diye cvp verdim, aman allahim sanki adam öldürmüsüm gibi duymadigim laf kalmamisti, bide hakliymis gibi üste cikip yaklasik bi hafta küstü, hic konusmadik. Konusmaya calisinca kisa kelimelerle "evet" veya "hayir" diyordu sadece.. Keci inadi yaninda hic kalir, ne zaman konusarak halletmeye calissam, "sana karsi nefretim kendiliginden gecicek, öyle konusarak gecmez halledemeyiz birsey" diyordu.. Gerizekali :)

Sana tavsiyem oturt esini karsina ve konus, küsmesinin hic hos olmadigini ve kendini cok yalniz hissettigini söyle. Eminim onunda hosuna gitmiyordur küsmek, ailesine karsi yaptigi birseyi sana karsi kullanmasin. Seni bu sekilde yönetebilmesi cok igrenc. Nasil hissettigini bildigim icin böyle cvp verebiliyorum, umarim kizmazsin.
Insallah bir ortak yol bulursunuz..

piskolojik sorunları olsa gerek yada daha gelişimini tamamlayamamış bir ergen henüz eşiniz malesef keşke hiç evlenmeseydiniz böyle ömür geçer mi bu adamla... ne demek küsüp yatak ayırıyor günlerce konuşmuyor, erkeğin naz yapanıda hiç çekilmez Allah sabır versin sana işin çok zor

o ne öyle çocuk gibi. evlilik mi sarmamış ne olmuş yani. karşına alıp konuşmayı denedin mi? otur konuş bi bence güzel güzel. derdi neymiş

derdi bu işte bardağın çanağın yeri ya nebilim kadınlara özel bişeyim mesela kullanma desem küser konuşmaz ya işte bunun gibi şeyler konuşunca işte savunmaya geçiyor mantıksız bi biçimde

Bayan olarak bende eşime bazen küserim ama yatak falan ayıracak derecede değil tabi ki..

Eşim benim nazımı çekiyor, bana yüz veriyor onun da rahatlığı var.. küstüğüm zaman daha çok peşimde dolanıyor.. Sizde eşiniz küsünce peşinde dolanıyor musunuz? Odaya falan kapanması çok anormal tabii

benim eşimde çok küser herşeye alınırdı.Çok konuştum , dil döktüm, kavga çıkardım neyse biraz düzelttim. Artık alıştı çok küsmez.Ama sizinki bence anormal odaya kapanma, yemek yememe filan..oturup konuşmanız lazım anlarsa ne ala, anlamazsa siz de kendi hayatınıza bakın düşmeyin üstüne, üstüne düştükçe daha nazlanırlar..siz uzaklaşın tıpış tıpış gelecek. gelmezsede ona göre çizersiniz yönünüzü.

böyle adam insanı kanser eder ya, bu ne böyle aman canım şimdilik çocuk falan yapayım deme,
evliliğiniz oturmamış belliki, huyunu suyunu iyice meydana çıkarsın o zaman otur düşün, çekemiyorsan uzatmanın anlamı yok.

Bugün 5.gün ayrı yatıyor benden odada yaşıyor dil dökmüyorum üzerinede düşmüyorum bende ayrı odada yaşıyorum artıık evden gitsenmi diye düşünüyorum ne diyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…