- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
30 yaşında kendisi 3 kardeş o kadar rahat ki anlatamam ya eve geliyo odaya kapanıyor yaptığım yemeği yemiyor gözden çıkarmış gibi beni sanki anlatamam ya o kadar yalnızım ki ablam yok abim yok kardeşim yok arkadaşlarım çalışıyor yapayalnız yaşıyorum annemin evinemi dönsem bügün 4.gün ayrı yatıyor ve bunu 4 ayda 10 kere yaptı 1 ay küs gecirmişizdir toplasan
Ben olsam yüzüme bakmayan adamın odasını toplayıp pijamasını katlamazdım. Zerre umrumda olmazdı. 1 hafta beklerdim ve direk annemin evine.. Siz sürekli işini gördükçe eşyalarını topladıkça veya yemeğini hazırladıkça havalara girecek. Onu beklediğinizi düşünecek. Ezik bi profil çizmeyin. Madem yatakları ayırdı. Gücün elinizde olduğunu bilsin. Yemeği yapıp eşyaları toplayarak ancak onu bekleyen ona muhtaç insan durumuna düşersiniz. Yani 30 yaşındaki ergen bunu böyle anlar.[/QUOT
seninde başına hiç geldimi ? neyaptın ?
bugünde aynı işte sabah çıktı ayrı oadada yattı odayı topladım felan pijaması katladım dolabına koydum akşam bakalım ne olcak nerde yatcak
Ben olsam yüzüme bakmayan adamın odasını toplayıp pijamasını katlamazdım. Zerre umrumda olmazdı. 1 hafta beklerdim ve direk annemin evine.. Siz sürekli işini gördükçe eşyalarını topladıkça veya yemeğini hazırladıkça havalara girecek. Onu beklediğinizi düşünecek. Ezik bi profil çizmeyin. Madem yatakları ayırdı. Gücün elinizde olduğunu bilsin. Yemeği yapıp eşyaları toplayarak ancak onu bekleyen ona muhtaç insan durumuna düşersiniz. Yani 30 yaşındaki ergen bunu böyle anlar.[/QUOT
seninde başına hiç geldimi ? neyaptın ?
Aynen katılıyorum , yazdım da. bırak ne hali varsa görsün ilgilenme..havaya sokma boşuna. Gerekiyosa ben aç değilm dersin yapma yemek filan ..ye eve öyle git..girince eve aç tv yi izle hee o mu izlicek git öteki odaya kitap oku..kendi kendine yet.bunu görünce sinir olcak ztn..Düşünme demesi kolay biliyorum ama sahiden düşünme. Bırak ne yaparsa yapsın.
küsme güzelde karşı komşumun karısı mesela surekli kavga cıkarıyor kadının bağırtısından bazen tv izleyemiyorum bir keresinde
kapısına dayandım yeter be kardeşim sus yoksa polis cagırcam diye. Kadın hala aynı, Allah o adama peygamber sabrı vermiş ama
yakında karısını kesti haberi gorursem lehine şahit olacam,ben kocası olacam o kadının herhalde su ana dek 100 kez patlardım.
Aynen katılıyorum , yazdım da. bırak ne hali varsa görsün ilgilenme..havaya sokma boşuna. Gerekiyosa ben aç değilm dersin yapma yemek filan ..ye eve öyle git..girince eve aç tv yi izle hee o mu izlicek git öteki odaya kitap oku..kendi kendine yet.bunu görünce sinir olcak ztn..Düşünme demesi kolay biliyorum ama sahiden düşünme. Bırak ne yaparsa yapsın.
gerçekten düşünmüyorum dedim ya kanıksadım durumu öyle yapıyorum zaten gösterdiği tepki ve davranış sağlıklı değil çünkü
Arkadaşlar doğru söylemiş. Hiç takmayın onu sizde.. Odayı toplamayın, yemek yapmayın.. Daha da şımarmasın. Tv izle, kitap oku, bişeyler karala kafayı takma ona. Konuştuğu zamanda sizinle çok ciddi bir şekilde bu huyu devam ederse sonununuz yakın olduğunu belirten ifadeler kullan ki gözü korksun huyunu değiştirmeye çalışsın.. Allah sabır versin..
bu şekilkde devam edemezsin ömür boyu biliyosun dimi
eşinle bir an önce konuş gerekirse boşanmakla tehtit et bence
bi evlilik danışmanına filan gidin
böyle saçma şeylere küsülüp yatak ayırılır mı ya
eğer kendini değiştirmezse de napıcanıza karar verirsiniz
böyle bi adamla ömür geçmez sana söyliyim
can çıkar huy çıkmaz diye boşuna mı demişler eğer böyle bi huyu varsa değişmesi çok zor görünüyo üzgünüm
kızlar bugün 6.Gün artık evden gitmelimiyim ???
Ben olsam yüzüme bakmayan adamın odasını toplayıp pijamasını katlamazdım. Zerre umrumda olmazdı. 1 hafta beklerdim ve direk annemin evine.. Siz sürekli işini gördükçe eşyalarını topladıkça veya yemeğini hazırladıkça havalara girecek. Onu beklediğinizi düşünecek. Ezik bi profil çizmeyin. Madem yatakları ayırdı. Gücün elinizde olduğunu bilsin. Yemeği yapıp eşyaları toplayarak ancak onu bekleyen ona muhtaç insan durumuna düşersiniz. Yani 30 yaşındaki ergen bunu böyle anlar.
kızlar bugün 6.Gün artık evden gitmelimiyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?