Eşim herşeye küsüyor yardım edin kızlar neyapmalıyım

Cok ilginçmiş,
demek evlenmeden önce kafasına daha farklı hayallerde bürünmüş.
yataklari ayırma konusundada cok yanlış buldum.
onun bu davranışlarıyla ilgili hiç konuşdunmu?

Ben olsam yüzüme bakmayan adamın odasını toplayıp pijamasını katlamazdım. Zerre umrumda olmazdı. 1 hafta beklerdim ve direk annemin evine.. Siz sürekli işini gördükçe eşyalarını topladıkça veya yemeğini hazırladıkça havalara girecek. Onu beklediğinizi düşünecek. Ezik bi profil çizmeyin. Madem yatakları ayırdı. Gücün elinizde olduğunu bilsin. Yemeği yapıp eşyaları toplayarak ancak onu bekleyen ona muhtaç insan durumuna düşersiniz. Yani 30 yaşındaki ergen bunu böyle anlar.

taviz tavizi doğurur benimkide aynıydı diyorum size ve hiç değişmedi,düzelmedi huylu huyundan vazgeçmez, sabrın ne kadar sürer bilmiyorum ama sonu bizimki gibi bitmez umarım:)

Evli değilim. Ancak çok yakınımın evliliği bu yüzden bitti. 16 yıl sabretti sonunda anca gençliği gitti. Değişmedi huyundan. Suyuna gittikçe koz olarak kullandı. Hatta öyle bi raddeye geldiler ki kadın evden gittiği halde tınlamadı. Geleceğini biliyordu çünkü. Cidden de tıpış tıpış geldi kadın, düşünsene adam aramadı gel bile demedi. Ezik durumuna düştü. Şimdi keşke ilk başta yapsaydım diyor.

ya sanırım erkeklere bazen iyi bi tokat lazım. o küsken de acı çekiyorsun madem sen de küs acı acıdır. senin onun etrafında olduğunu düşünmesn sürekli. önce biraz sabret bence bi daha böyle bişey yaparsa konuş diicem de konuşmussun . bi ark ın dediği gibi sen de onun huzurunu kaçır da anlasın. sen belki buna dayanabilirsin ama dayanmaya çalış. ev işlerini onun işlerini eşyalaryla ilgilenmeyi minumuma indr de bir tek senin ona ihtiyacın olmadığını görsn. maddi duurmlarla eş olunmuyor evde bulunmakla eş olunmuyor. o sana eşliğini böyle kısıyorsa sen de ona eşlk etme. bunu da evi düzenlememekle hissettirebilrisin bence. dene madem konuşmaktan anlamıyor.

bugünde aynı işte sabah çıktı ayrı oadada yattı odayı topladım felan pijaması katladım dolabına koydum akşam bakalım ne olcak nerde yatcak

neden topluyosun pijamassını filan bırak yapsın kendi..bi de ödül mü veriyorsun ayrı yatıyor diye..
Sen böyle ayrı yatmaya devam et birgün sen isteyince beraber yatmayı o zmanda ben istemicem bu nasıl evlilik de..evcilik mi oynuyoruz, soğuyorum senden de.Ciddi tartışmamız olsa ne yapacaksın, ben sana bir ömmür nasıl güveneceğim de..O hala evliliğin farkına varamamış maalesef oluyor ilk zmanlar böyle şeyler. Ben az mı ağladım zırladım ama düzeldi şükür. evlilik 1 senede ancak oturuyor unutma sakın. Ama konuş iki tarafta inat ederse içinden çıkılmaz ve hakkaten soğursun..

Benimki küser sözde ama konusmak icin ici gider bilirim..BENSE o konuda duvar gibiyim konusmuycam dedimmi kimse agzimdan laf alamaz

bana derki senin kadar taskalplisini görmedim eeee sende konusmuycagim tavirlar yapma arkadasimmmm dimiii

evlerinin içinde ne olduğunu biliyor musunuz ki suçlu olarak kadını görüyorsunuz?
kadın kavga çıkarıyor demişsiniz, evliliklerin içinde ne olduğunu ne yaşandığını ne konuşulduğunu bilmeden, o insanlar hakkında, komşularımız hakkında ileri geri konuşmayalım lütfen.
ZANLA hareket etmeyelim.

Arkadaşlar doğru söylemiş. Hiç takmayın onu sizde.. Odayı toplamayın, yemek yapmayın.. Daha da şımarmasın. Tv izle, kitap oku, bişeyler karala kafayı takma ona. Konuştuğu zamanda sizinle çok ciddi bir şekilde bu huyu devam ederse sonununuz yakın olduğunu belirten ifadeler kullan ki gözü korksun huyunu değiştirmeye çalışsın.. Allah sabır versin..

çok teşekkürederim

benimde bir derdim var neden hala eşimle anlaşamıyoruz bilmiyorum ufacık saçma sapan sebeplerden kavga ediyoruz ne yapacağımı bilemiyorum artık.eşimi seviyoum ama bu küsmeler boşanmaya kadar gidebilir çünki aramız soğumaya başladı üstelik daha 8 aylık evliyiz bugün yine tartıştık kardeşi internetten oyun bağımlısı olmuş ve kıral falan olması için satın alması gerekiyormuş kalkıp hemen abisini arıyor abi sana yolladım onaylasana diye eşimde onaylıyor ve bunlardan hiç benim haberim yok neyse sonuç tabikide bunları kandırmışlar kıral olan falan yok parada boşa gitti dediğim şey sadece şu nete güvenipte sonu olmayan bir oyuna neden para yatırdın kardeşin daha çosuk sende mi çocuksun dedim diye vay efendim kıyamet koptu ben senin ailene geldiklerinde şöyle harcama yapıyorum söyle ağırlıyorum ben birşey demiyorum dedim kardeşinin cebine koysaydın o parayı harçlık yapardı şimdi çöpe gitti para dedim dünden beri küsüs bu konu yüzünden ne yapmalıyım fikir verin lütfen bugün alttan almaya kalktım yine tartıştık çekti gitti dışarı 10-15 dk sonra geri geldi çokta seviyorum ama ne yapacağımı bende bilmiyorum bu sadece birtane örnek daha bunun gibi neler yaşadık şu 8 ayda ve işin garibi severek evlendik 1 yıl görüştük sonra düğün yaptık

kızlar bugün 6.Gün artık evden gitmelimiyim ???

kızlar bugün 6.gün evden gitmelimiyim ????

Canım kimse buradan sana git yada gitme diyemez.
Bunlar büyük kararlar.
Sen her yorumu oku değerlendir ama aklına yatmayan , içinden gelmeyen hiç birşeyi yapma.
Al karşına admakıllı konuş önce ve bu şekilde devam ettiremeyeceğini , bu durumun seni mutsuz ettiğini söyle.
Yetişkinler sorunlarını konuşarak çözer böyle bir yere varamayz falan de.

kızlar bugün 6.Gün artık evden gitmelimiyim ???

bence uzman birine danışsan daha iyi olur. burdan yanlış yönlendirmek te istemem
ama evi sen terketme bence o gitsin
sorun yaratan o sen niye düzenini bozucaksın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…