Eşim herşeye küsüyor yardım edin kızlar neyapmalıyım

Hayır hayır sakın evden filan gitmeyi düşünme..delimisin..yok yere ailenide huzursuz etme..Sen keyfine bak..madem evli gibi olmuyo o zmn aynı evde bekar gibi takıl bakalım bi süre yok uzadı al karşına konuş..Madem bu böyle olacak ne diye evlendik..madem daha 4.ayda yalnız yatıcam annemin evinde de yalnızdım filan de. Ben biraz gidicem annemde kalıcam sende düşün de..Bakalım ne diyecek o zman ona göre hareket edersin. Unutma evliliğin ilk zamanları alışana kadar olur böyle şeyler kendimden ve etrafımdan biliyorum. Kavgalar, tartışmalar hep bu zmanlarda olacakki ona göre bir düzen kurulacak.herkes birbirini tanıyacak. daha şimdiden gidersen sora dönersen filan laçkalaşır gerek yok. ne yaşıyosan kendi evinde yaşa kimseyi karıştırmadan en güzeli bu..Eminim çok takıyosun kafana bunun içinmi evlendim diyosun ama napalım erkekler birz zor adapte oluyo inş. şanslısındırda kocan anlar..

Bende yeni evliyim her zaman farklı şeyler oluyo bizde küsüyoruz, tartışıyoruz birbirimizle ama şunu yapıyoruz birimiz küssek yada kavga etsek birimiz mutlaka alttan alıyor..
Mesela geçenlerde eşim kızdı bana gitti yattı sakinleşmek için bende dayanamam öyle kırgın olmaya gittim yattım yanına ne kadar kızgın olsada sarıldı bana ki biz hiç ayrı yatmayız Allah'a şükür...
Bence sende bunu bir dene derim gece git yanına yat seni kovacak mı sanki yanından bence hayır biraz alttan almayı öğrenmeli evlilikte.. Hemen her sorunda ayrılmak evden gitmek olmamalı.. Sonuçta severek isteyerek isteyerek evlendik..Seni sevmese seninle evlenmezdi... Yada sen onunla evlenmezdin değil mi?. Tabi şiddet vs gibi şeyler varsa o ayrı ama canım senin sorunun böyle değil biraz toparlamaya çalış ailesiniz siz önünüzde geçireceğiniz güzel günler var...
Her zaman alttan almak istemiyorum diye düşünme oda düzelir gördükçe ama ilgini alakanı üzerinden çekme mesela benim eşim nazlanmayı sever çocuk gibi nazlanmak ister belki seninki de öyledir... Gün içinde ona güzel mesajlar at onu özlediğini söyle, gerekirse ara özlediğini ve sevdiğini belirt bende eşimde bunu yaparız birbirimize ve gerçekten güzel şeyler bunlar... duyguları ayakta tutyor bence Sanada tavsiyem biraz yumuşak ol güler yüzle karşıla onu , o sana küstüyse git şaka yap yanında otur sarıl ne bileyim yap birşeyler zaten o seni istemiyorsa gösterir sana , eğer şimdi gidersen arkana baktığında keşke dememek için birşeyler yapmalı görüşündeyim ben... Biraz uzun oldu kusuruma bakma..

Çok Teşekkürederim fikirleriniz için benim için zaman ayırıp yazıyorsunuz çok teşekkürler

Çok teşekkürederim fikirleriniz yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…