Bende yeni evliyim her zaman farklı şeyler oluyo bizde küsüyoruz, tartışıyoruz birbirimizle ama şunu yapıyoruz birimiz küssek yada kavga etsek birimiz mutlaka alttan alıyor..
Mesela geçenlerde eşim kızdı bana gitti yattı sakinleşmek için bende dayanamam öyle kırgın olmaya gittim yattım yanına ne kadar kızgın olsada sarıldı bana ki biz hiç ayrı yatmayız Allah'a şükür...
Bence sende bunu bir dene derim gece git yanına yat seni kovacak mı sanki yanından bence hayır biraz alttan almayı öğrenmeli evlilikte.. Hemen her sorunda ayrılmak evden gitmek olmamalı.. Sonuçta severek isteyerek isteyerek evlendik..Seni sevmese seninle evlenmezdi... Yada sen onunla evlenmezdin değil mi?. Tabi şiddet vs gibi şeyler varsa o ayrı ama canım senin sorunun böyle değil biraz toparlamaya çalış ailesiniz siz önünüzde geçireceğiniz güzel günler var...
Her zaman alttan almak istemiyorum diye düşünme oda düzelir gördükçe ama ilgini alakanı üzerinden çekme mesela benim eşim nazlanmayı sever çocuk gibi nazlanmak ister belki seninki de öyledir... Gün içinde ona güzel mesajlar at onu özlediğini söyle, gerekirse ara özlediğini ve sevdiğini belirt bende eşimde bunu yaparız birbirimize ve gerçekten güzel şeyler bunlar... duyguları ayakta tutyor bence
Sanada tavsiyem biraz yumuşak ol güler yüzle karşıla onu , o sana küstüyse git şaka yap yanında otur sarıl ne bileyim yap birşeyler zaten o seni istemiyorsa gösterir sana , eğer şimdi gidersen arkana baktığında keşke dememek için birşeyler yapmalı görüşündeyim ben... Biraz uzun oldu kusuruma bakma..