Eşim herşeye küsüyor yardım edin kızlar neyapmalıyım

Evlilikte küsme fln olabilir ama yatak ayirma mevzusu ayri...Hemde daha 4 aylik evliyken...Esinin baska bi sorunu varda küsme fln bunu maskeliyor diye düsündüm

Bugün 5.gün sizce neyapMAlıyım

ımmmm ben olsam ne yapardım.. biraz daha bekleyemez misiniz? yani sizde aynı şekilde pas vermeyerek, umursamayarak..
bi hafta falan bekleyin.. öyle takılmak onun da işine gelmez bence ama siz hiç umursamayın gerekmedikçe konuşmayın. Son çare olarak ne yapmak istediğini sorardım ve böyle devam etmez derdim

canım o tam bir ana kuzusuymuş, ne oyle ya kesin annesinize gittiginizde hala emziriyordur annesi o koca bebegi. Canım en kısa zamanda psikologa gidin, gitmezse boşanacagını soyle eger ok derse zaten seni hiiiccc sevmemişdir, boşa gitsin. Dunya kısa, hayat kısa, degmez böyle emziklilerle ugrasmaya. O ne ya herseye kusmece, kesin evde annesine de böyle yapuıyordu anneside ona şokella alıyordu ve oda annesini affediyordu. Bu resmen cocuk ya, hani zihinsel özürlü desem , gercek özürlülere ayıp olacak. Unutma böyle insanlar sadeec kendilerini severler ve fiziksel gucleri olsa birde seni döverler. Asla
seni sevmezler, olacak cocugu bile senden kıskanırlar. Bu adam ya psikologca duzeltikcek yada bi ömür gözyaşı seni bekliyor.

Son düzenleme:
Ben olsam karşıma alıp, 3 değil 30 yaşında olduğunu bir daha hatırlatırım.
Yaşıtlarının, sorunlarını konuşarak çözdüğünü, sizinde iletişim yolu olarak
konuşmayı kullandığınızı anlatabilirsiniz. Kullandığı yöntemi, çocuklar ailelerine
karşı kullanıyorlar belli bir dönem. Naz denilen davranış biçimi de küsmekle
eş anlamlı değil. Ve en önemlisi siz evcilik oynamıyorsunuz. Bence bunları
bir güzel anlatın kendisine...

Al karşına ben senin ilkokul arkadaşın değil, eşinim. 5 gün boyunca konuşmayıp, yatak ayıracak kadar ne yaptım. Bir bardak muhabbetinde böyle yapıyorsan ben evliliğimin gidişatından korkuyorum buna ne hakkın var deyip çıkın odadan... Odadan çıkıp gelirse ne ala yok gelmedi biraz olayı ciddiye bindirip göz dağı vermekte fayda var.

Bence hiç üstüne düşme.
o yokmuş gibi davran.
Sen önemsedikçe üstüne gittikçe iyice naza ceker kendini kız gibi

hiç üstüne düşme daha 4 aylık evlisiniz çok taze konuşmaya çalış.evliliğin ilk zamanlarında olur böyle şeyler ilgi görmemiş bence kimseden ,sizden ilgi bekliyor gibime geldi

bugünde aynı işte sabah çıktı ayrı oadada yattı odayı topladım felan pijaması katladım dolabına koydum akşam bakalım ne olcak nerde yatcak

Canım benimde eşim aynıydı evliliğin ilk dönemlerinde herkes yaşıyordur sanırım bunları
ailene nazın geçtiği gibi eşine de geçireceksin gibi geliyor yapıyorsun bende yaptım oda yaptı
ama üstüne hiç düşmezdim küserse bende konuşmazdım
ama yemeğimi yerdi bi kere yatağını terketti böğğğğğğğ bak şimdi yine sinir oldum hıhhh
ama burnundan da geldi fitil fitil o gelmek istediğinde de avucunu yaladı maalesef
benim inadım onunkinden daha keçi şimdi gıkını çıkaramıyor ihihi :)
bide evlilik ilerledikçe alışılıyor ve artık yatak ayırmanın gerçekten ilişkiyi soğuttuğunu
anlıyor insan

geçecektir eminim sen sabret ama üstüne gidipte daha da nazlanmasına yol açma umursamaz ol :)

Canım ilk evlendiğimizde benim de eşim arada bi küser naz yapar trip atardı... Bi gün dedim noluyo adet mi görüyorsun, heyheylerin üstünde mi dedim? O küs ve kızgın haliyle kahkahayı bastı, barıştık :) Ne zaman küsecek gibi olsa bi espriyle bi şakayla ortamı yumuşatıyorum inceden inceden.. Mesela ben salak aptal manyak gibi kelimeleri şakayla karışık kullanırdım eskiden, bebekleri bile off salak şeyy ne tatlı diye seviyorum hala :) Ama eşim bu sözlerimi hep gerçek anlamıyla anlardı ve küserdi...Biraz ben değiştim biraz o alıştı orta yolu bulduk.. Acaba sen de eşinin hassas olduğu konularda ters bi tepki falan mı veriyorsun, ya da bilmeden hassas olduğu bi noktaya mı değiniyorsun acaba? bence öyle ayrıl git et laflarıyla gaza gelme sakın, o kadar değil,, sonuçta birbirinize iki zıt insan olsanız evlenmezdiniz heralde,, bazıları evliliğe zor adapte oluyor belki eşin de o kategoridendir... Hem daha yeni evlisiniz biraz süre tanıyın hem kendinize hem eşinize ama asla ayrı yatmamalısınız.. Biz küs olduğumuz zamanlarda bile beraber yatardık, dönerdik arkamızı birbirimize,, ama muhakkak elimiz ayağımız bi yerimiz değerdi, küs bile olsak kim kızarsa kızsın birbirimizin sıcaklığını hissemek yetiyordui bi de sanah kalkınca bi bakmışız ki sarmaş dolaşız Aşkım diyorum rüyamızda barışmışız diyorum,, o da diyor rüyamda sen özür diledin ben affettim falan böyle gırgır şamata geçinyioruz işte... Ne bileyim eşine sen de en azından desen tamam yine küs ama odamızda yatalım desen ne der? O denli bi fırtınalı küsme değildir umarım? Yani insan küs de olsa aynı yatakta yatabilir, bunu söyleseniz nasıl yaklaşır acaba?

biz çıkmadık gibi bir şey hızlı oldu tanıyorduk ama uzaktan tanırsın öyle ben ona daha önce söyledim yatak ayırma diye yapıyor..
bende soğudum çok tuhaf gün geçtikçe duygularım değişiyor sabır sınırlarım varmış benimde ki herkes çok sabırlı olduğumu söyler
mutsuzmuyum artık hayır olağan bir durum gibi kanıksadım sanki bu durumu ne acı

bu şekilkde devam edemezsin ömür boyu biliyosun dimi
eşinle bir an önce konuş gerekirse boşanmakla tehtit et bence
bi evlilik danışmanına filan gidin
böyle saçma şeylere küsülüp yatak ayırılır mı ya
eğer kendini değiştirmezse de napıcanıza karar verirsiniz
böyle bi adamla ömür geçmez sana söyliyim
can çıkar huy çıkmaz diye boşuna mı demişler eğer böyle bi huyu varsa değişmesi çok zor görünüyo üzgünüm

Eşinizle bir sekilde konusun ve en kisa surede bir evlilik danismaniyla görüşün. Yaziktir yuva kolay kurulmuyor.

başlarda oluuuur, sonra düzelir. yeni evliliklerde olur böyle şeyler. kafana takıp moralini bozma, inanki değmez. azıcık vurdumduymaz ol. sen rahat olunca oda trip atmaktan vazgeçer diye düşünüyorum. erkeğin tripleri küsmeleri bana da çok tuhaf geliyor ama maalesef nazlı yetiştirilmişlerde oluyor bu. bir arkadaş demiş ki o küsmeye kalmadan sen küs ol, katılıyorum :) hep haklı olduklarını düşünmesinler. ne bu naz kapris yaa :)

cok tatlısınız erkek kardesım bıldıgını okurdu anneme naz yapardı ama annemde kardesıme aybasın tuttu herhalde bu ne halın dıye bagırırdı

küsme güzelde karşı komşumun karısı mesela surekli kavga cıkarıyor kadının bağırtısından bazen tv izleyemiyorum bir keresinde
kapısına dayandım yeter be kardeşim sus yoksa polis cagırcam diye. Kadın hala aynı, Allah o adama peygamber sabrı vermiş ama
yakında karısını kesti haberi gorursem lehine şahit olacam,ben kocası olacam o kadının herhalde su ana dek 100 kez patlardım.

canım benim eşimde sürekli küserdi haftalarca dayanamazdım , ilk başlarda çok konuştum böyle yapmaması gerektiğini ama bu kendini bişey sandı düzelmedi ,böyle küsmesi aranıza soğukluk girmesine sebep olur uzatmadan akıllanması lazım, ama böyle devam ederse sabrın bir gün bitecek benim gibi
şu an boşanma aşamasındayım davam açıldı en son küslüğümüz 3 ay sürdü, birbirimizi görmedik bile ayrı evlerde ,hiç bir pişmanlık yok hem suçlu hem güçlü misali sabrımın bittiği yerde açtım davayı şimdi tek amacım bundan kurtulmak , herşey geç olmadan düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…