eşim herşeye küsüyor ve odaya kapanıyor yatağını ayırıyor ÜSTELİK YENİ EVLİYİZ VE( küsme sebeblerini bilseniz gülersiniz bardağın yeri yüzünden bile küsebiliyor onun yeri orası desem bitti ben dünyanın en ötü insanıyım )ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YARDIM EDİN
Bugün 5.gün sizce neyapMAlıyım
Canım ilk evlendiğimizde benim de eşim arada bi küser naz yapar trip atardı... Bi gün dedim noluyo adet mi görüyorsun, heyheylerin üstünde mi dedim? O küs ve kızgın haliyle kahkahayı bastı, barıştık :) Ne zaman küsecek gibi olsa bi espriyle bi şakayla ortamı yumuşatıyorum inceden inceden.. Mesela ben salak aptal manyak gibi kelimeleri şakayla karışık kullanırdım eskiden, bebekleri bile off salak şeyy ne tatlı diye seviyorum hala :) Ama eşim bu sözlerimi hep gerçek anlamıyla anlardı ve küserdi...Biraz ben değiştim biraz o alıştı orta yolu bulduk.. Acaba sen de eşinin hassas olduğu konularda ters bi tepki falan mı veriyorsun, ya da bilmeden hassas olduğu bi noktaya mı değiniyorsun acaba? bence öyle ayrıl git et laflarıyla gaza gelme sakın, o kadar değil,, sonuçta birbirinize iki zıt insan olsanız evlenmezdiniz heralde,, bazıları evliliğe zor adapte oluyor belki eşin de o kategoridendir... Hem daha yeni evlisiniz biraz süre tanıyın hem kendinize hem eşinize ama asla ayrı yatmamalısınız.. Biz küs olduğumuz zamanlarda bile beraber yatardık, dönerdik arkamızı birbirimize,, ama muhakkak elimiz ayağımız bi yerimiz değerdi, küs bile olsak kim kızarsa kızsın birbirimizin sıcaklığını hissemek yetiyordui bi de sanah kalkınca bi bakmışız ki sarmaş dolaşızAşkım diyorum rüyamızda barışmışız diyorum,, o da diyor rüyamda sen özür diledin ben affettim falan böyle gırgır şamata geçinyioruz işte... Ne bileyim eşine sen de en azından desen tamam yine küs ama odamızda yatalım desen ne der? O denli bi fırtınalı küsme değildir umarım? Yani insan küs de olsa aynı yatakta yatabilir, bunu söyleseniz nasıl yaklaşır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?