- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
bende öyle diyordum ama bir süre sonra bu durumdan çok sıkılmaya başladım ne yazık ki canım inan cok bunaldım ruh halim hiç iyi değil artık pazar günleri yaptıgım hiç birşeyden zevk almaz keyif almaz oldumkimseye ihtiyaç duymuyorum
hatta kimse de bana bulaşmasın diyorum
eşimle mutluyum
insan çok köreliyor ama benm su an ruh halim hiç iyi değil kendimi teselli ediym diyorum onu bile beceremiyorum kiBiz de öyleyiz. İkimizin de ailesi başka şehirlerde. Biz bizeyiz. Eşimin çevresi vardır ama ailece çok görüşemiyoruz yine arada vakit gecirirdik. Benim oğlan biraz hareketli onunla bir yere gitmek beni çok yoruyor hele ev oturması mahvediyor. Gitmemeyi tercih ediyorum. Öyle öyle vakit geçiyor ne yapalım.
Beni sıkmıyor vallabende öyle diyordum ama bir süre sonra bu durumdan çok sıkılmaya başladım ne yazık ki canım inan cok bunaldım ruh halim hiç iyi değil artık pazar günleri yaptıgım hiç birşeyden zevk almaz keyif almaz oldum
15 gün sonra 4 gecelğine tatile gideceğiz o bile sevindirmiyor beni
bilmiyorum belkide ama ben insanlara öyle soguk yaklaşan biri değilimdir hep güler yüzlüyüm sıcak kanlıyım konuşkanımMutlu olmak için aslında kimseye ihtiyacıniz yok siz size de mulubolabilirsiniz. He illa birilernu istiyorum diyorsanız da yani çevrenizde kimsenin sizinle yakınlik kurmak istememesinin nedeni ne olabilir? Belki de sizde bir sorun vardır.
bilmiyorum belkide ama ben insanlara öyle soguk yaklaşan biri değilimdir hep güler yüzlüyüm sıcak kanlıyım konuşkanım
bilemedim insanlar mı bir tuaf biz mievet bende hep sizin gibi derdim
mutlu olmak için eşim ve bebeğim bana yeter diye ama neden yetmiyor
neden keyif almıyorum hayattan bilemiyorum cok sıkıldım bunaldm
Şu an seni benden başka kimse anlayamaz. Yine iyi kötü çalışıyorsun. Sıkıcı da olsa insan görüyorsun. Ben bir yıl ücretsiz izin aldım bir de. Oturduğum apartman küçük. Komşularla öyle bir ilişkimiz yok altta yaşlı tonton bir teyze var oğlum kapısını çalınca muhabbet ederiz o kadar. Herkesin dünyası ayrı işte. Ev oturmasına gitsem arkadaşımın da üç çocuğu var benimki de yaramaz onlara an höt söt demekten hiçbir şey anlayamayiz. Hani ferahlayacagima afakanlar basıyor.insan çok köreliyor ama benm su an ruh halim hiç iyi değil kendimi teselli ediym diyorum onu bile beceremiyorum ki
bunları aynen denedim canım ama yok olmuyor zaten iş yerinde 2 bayan ve 1 erkek olarak çalışıyoruz.. o diğerr 2 bayanda zaten birisi bekar ve aklı beş karıs havada.. sürekli elinde birşeyler ugraşlar havalı karsısındakini küçük gören birisibahar ve yaz mevsimlerinde insan daha çok sosyalleşmek istiyor haklısınız. Kek börek yapıp komşuları çağırın.
iş arkadaşlarınıza iyi kötü muhabeet demeden bol iletişimde olun. Çünkü bazen insanlarla samileştikçe daha zevkli olmaya başlıyor ilişkiler. insanlarla çabuk iletişim sağlamak için neşeli, espiri güler yüzlü bir ifade takının. herkes sizinle arkadaş olmak isteyecektir.
İlişkilerde ilk başlarda her zaman karşıdakini önemsemelisiniz onun dertlerini dinlemeli yorumlar yapmalısınız. Mesala elbisem sökülmüş diyince karşıdaki kişi, yaa nasıl sökülmüş, aldığında mı dikişleri kötüydü gibi konu saçma da olsa onunla ilgilenmelisiniz.
herkes ilgi seviyor
bende böyle düşünüyordm ama sonra neden bu hala geldim neden bu düşünceler kapladı içimi bilemiyorum görümcem cok sosyal bir insan olduğu için içten içten ona mı imreniyorum ki :/valla sanki sen dertsiz başına dert istiyormuşsun gibi. sonuçta çalışan bir bayansın. bende çalışan bir bayanım eşimin arkadaşları var ailecek görüştüğümüz durmadan bize gelmek isterler. çalışıyorum yorgun oluyorum çoğu zaman geç saatlere kadar oturup sürekli hizmet bekliyorlar ve bende daha fazla dayanamayıp araya mesafe koydum ve şuanda çok çok rahatım eşimlede daha mutluyum. eşim yanımda olsun kimseye ihtiyacım yok benim. bence sende böyle düşün ve mutlu olmaya çalış. insan eşinin yanında mutlu olabilmeli başkalarının yanında değil
illa eşinle görüşmek zorunda değilsin bazen ayrı ayrı görüşmek daha güzel. ya yetmez sürekli eşle birlikte olmak, öyle diyenler bence fazla sosyal çevreden bunalmış insanlar. Her zaman tek aile olmaz ya ben de sevmem.bunları aynen denedim canım ama yok olmuyor zaten iş yerinde 2 bayan ve 1 erkek olarak çalışıyoruz.. o diğerr 2 bayanda zaten birisi bekar ve aklı beş karıs havada.. sürekli elinde birşeyler ugraşlar havalı karsısındakini küçük gören birisi
diğeri ile daha çok konuşuyoruz ama onunda eşi ile sıkıntıları olduğu için birlikte birşeyler yapma imkanımız olmuyor ki
görümcemle yakın olmak istesem ters teper diye korkuyorum
burada herkes diyor ki en güzeli eşi ailesi ile eğer sıkıntılar varsa mesafeli olmak diye.. ne bileyim
bizde böyleydik ama bana son zamanlar ne oldu neden ruh halim böyle bilemiyorumBiz de tam tersi kimse olmasın mümkünse diyip kendimiz eğleniyoruz. Eşim de ben de pek sevmeyiz. Görüştüğümüz arkadaşlarımız var 15 günde bir falan belki görüşürüz. Komşular desen dedikodudan yok şunu aldım bunu aldimdan başka bir şey yok. Bana göre değil. Şu an çalışmıyorum evdeyim, eşim gelene kadar evde takiliyorum. Yalnızlığı seviyorum sanirim. Eşim varken de çok eğleniriz asla sıkılmadık hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?