Eşim İle Çevremiz Yok Çok Bunalıyorum , Ne Olacak Böyle

Eşinle birbirinizi besleyebilmelisiniz yani aranızda konuşacak şeyiniz bitmemeli bunun için illa konu uretmenize gerek yok ki kendinize yeni birşeyler katip o yeni şeyi esinize aktarmalisiniz paylaşmayınız bence yani en azından biz öyle yapıyoruz izlediğimiz bir filmle ilgili bazen bir saat konuşuyoruz hele yaz tatilinde yapacağımız şeyi heralde bir ay konuşuruz kitap okurum beğendim yerleri okurum eşim siyasetle ilgili bı yazyazi görür bana gösterir sosyal medyada komik bişey görür gösterir yani sürekli yeni birşeyler kararsız hayatımıza yoksa biter zaten ben eşimin gelmişini geçmişini biliyorum bişey okumasak görmesek gezmesek bizdeki olan tükeneceği için konuşacak şeyde kalmaz kendinize yeni eni şeyler ekleyin biz bunu bilerek yapmıyoruz yani hayat öyle gelişiyor özellikle aynı düşünmediğiniz konulardan konuşun hiç susmazsiniz bence:)

Öyle bir zamandayız ki, olan çevremi azaltmaya çalışıyorum. Hiç kimseye güvenim kalmadı. Çocuklarımı cam fanusa kapatmak istiyorum..

Akraba, komşu, 30 yıllık arkadaşlar ... hep haberlerde başrolde.

Benim dr pek cevrem yok ama ben seviyorum boyle... memeleketteyken vardi ama burda pek olmadi... benim icin sorun olmuyor pek

Çocuklu ailelere etkinlik düzenleyen gruplar var onları bir inceleyin. Günlük doğa yürüyüşleri veya gezi düzenliyorlar. Mesela bir tanesi instagramda oyun kampta diye bir sayfa.

Ne kadar çok insan o kadar çok baş ağrısı.. ne zaman iyi niyetinmle samimiyetimle hayatıma birilerini dahil etsem canım sıkılıyor .. az insan az karmaşa

Sen bakma herkesin gerek YÖK arkadaşa, kimseye ihtiyacım YÖK falan dediğine Ponciginannesi . Sosyal olmak hem ruh hem beden sağlığı İçin şarttır. Spora ya da kurslara yazılabilirsiniz ya da çocuklarınız okula gidiyorsa öğretmeniyle ya da velilerle kaynaşabilirsiniz.

Temmuz ayının konusu ama yaramı deştiniz. Bence şükredin sizden beteri var. Arabayla iki buçuk saatse aileniz hiç bir şey değil. Haftasonları gidebilirsiniz. Benim gibi yurt dışında olsaydın bir de işsiz ve çocuksuz bir mühendis olsaydın ne yapardın. Çevre akraba eşimin de zaten yok buralı olmasına rağmen. Napalım yani. Ya bir iş bulacağım ya gemileri yakıp döneceğim. Sizin gibi çocuğum da yok.

Sadece eşle, cocukla olmaz ki, insanin sosyallige ihtiyaci var tabii ki, konusmaya, paylasmaya. Bir aktivite lazim. Spor belki. Ortak seylerden zevk alan insanlarin konusacak konulari da oluyor. Birileri cikiyor karsimiza da tabii dogru, duzgun arkadas bulmak da kolay degil. Fazla kafaya takmadan, firsat yaratip, firsatlari degerlendirerek zamanla bir cevre olusturulabilir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…