Eşim ile kavga

Tavrınızı koyun. Anneniz de kalın hatasını anlayayana kadar. Şimdi ailenizin yanında sarılır tabi, bana kalırsa ciddi tavrınızı koyun konuşmayın anlasın hatasını.
 
Oruç tutanların ben oruçluyum bana müsamaha göstereceksin triplerine uyuz oluyorum sanki bana tutuyor sanki sevabını benimle bölüşecek. Biz de tutuyoruz ne yani . Şiddet boşanma sebebi. Bir kere veya 10 kere olması bunu değiştirmez.
 
Çok teşekkür ederim Rabbim sonsuz hayır kapılarından bana da açar inşallah
Amin. Biliyorum bebek babasiz buyumesin ve adamin da duzelmesi umuduyla sabir yolunu sececeksin.bebegim buyusun ben de isimi elime aliyim, babam destek degil hic degilse kendi ayaklarimin uzerinde durayim diye dusunuyorsun. Sana bir buyuk tavsiyesi daha veriyim o zaman. Gizli gizli 3-5 kurus ne bulursan biriktir kotu gunlerin icin olur mu? Sana para verdiginde param var deme, al. Biriktir. Bir gun ihtiyacin olabilir. Ona soyleme ama olur mu?
Kendine iyi bak. Alkah' a emanet ol.
 
Çözüm eşini kızdıracak şeyler söyleme. Ne diyelim ya konu şaka gibi. Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Ben böyle birşey yaşasam elim armut toplamıyor dalarım o adama ve gidip darp raporu alırdım. Ne biçim bi aileniz var yazık ya. Benm kardeşim olsa parçalardı eşimi saçımın teline zarar verse. Şok içinde okudum. Elleri kırılsın inşallah. Ailenizde böyle taviz vermiş geçmiş olsun bu saatten sonra. Boşanmıycaksanda uzunca bi süre muhatap olma.
 
Gece uyurken o pipisini testereyle kes... Fiziksel olarak kendinden güçsüz birine üstelik en yakınıns eşine kafa atmak neymiş anlasın... Şerefsiz haysiyetsiz davarın oğlu
 
Kafa yeyip anneye iftara gitmeyi anlayamadım ben. Hiç kafa yemedim gerçi de insanın canı istemez kimseyi görmeyi sanki.
 
Çok teşekkür ederim beni çok iyi anladınız Allah bin kere razı olsun
 
Çoçuk yapma böyle adama, zaten devamı gelecek, öfke kontrolu terapisi almazsa daha ne çok vuracak ssna
 
Tokat atsa o da çok yanlış da kafa atmak nedir mahmut abi var sanki karşısında. Maşallah ailenizde gelecek dayakların yolunu açmış sakinliğiyle. Olay sanki paralel evrende yaşanıyor çok garip tepkiler
 
Ben 23 yaşındayım. Bir güzel anımız olsa ardından beş tane tartışma,şiddet oluyordu evde. Koskoca insanım hala etkileniyorum. Çocuk bu ortamda nasıl etkilenir acaba? Çok üzülüyorum ve sinir oluyorum eşinden ekonomik sebepleri ve çocuğu sebep gösterip ayrılmayanlardan.
 
Aynen öyle
 
Kaç yıllık evlisiniz.Eşinizin orucu kabul mü oldu şimdi???.Aileniz gercekten bir daha olmasın mı dedi?Adamayol açmışlar.
 
Küfür orucu bozuyor.
Oruç sadece aç kalmak değil nefsine sahip çıkmaktır.
Orucum diyip eşine hayat arkadaşına şiddeti uaşatan birinin orucu kabul olmaz Allah daha iyi bilir tabiki de Rabbimin kararı.
Affedemiyceksiniz içinizde kalacak çünkü derinden kırdı sizi.
Babanız sabırlıymış benim babam olsa öyle değil aha böyle atılır kafa der gömerdi kafayı.
 
Kafa atmak nedir yaaaa?Yuh karşısında hanım var erkek arkadaşı degilSiz bence aynen bunu söyleyin kafa atmak,biz,ben iyi misin???Tutmasin oruc kalp kurup kafa atacaksa
 
Siz dayak yiyip ne yapiyim diye mi soruyorsunuz? Anlayamadim gercekten
Ve aileniz sadece bir daha olmasin mi dedi? Gercekten mi?
Genelde kız tarafinin ailesi oyledir benim kuzenimle esi bosanirken babam damadi arayip yigenim sen haklisin ne yapsan diye alttan almıştı olaya bak ya kafaya bak o adam yigenine neler yapti yok saydi tokat atti
Sinir katsayim artmisti yine
 
nasıl ya. kocanız size kafa atıyor, siz ağlayarak ailenize gidiyorsunuz, aile böyle tepki veriyor... yani ben babamı ve annemi hayatta şiddet uygularken görmedim kimseye karşı. zaten annemle babam da ayrı. ama böyle bir durum yaşasam o anda ikisi güçlerini birleştirir 'sen bizim kızımıza ne yaptın' diyerek o adamı çöp poşetine koyarlar. kesinlikle yanlış ve engellenmesi gereken bir durum olur ama aklı başında anne babanın refleksi bir şekilde çocuğunu korumak olmalı. ben boşanmak istemesem ailem zorlar. yapmayın gözünüzü sevim ya. aileden bugünde hayır görmeyip ne günde göreceksiniz. kafa atmak ne oluyormuş inanamıyorum.
 
Çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun size. Babanızla arayıp konuşsanız kocanız yokken geçen gece beni sahipsiz bıraktın filan deseniz siteminizi anlatsanız anlamaz mı sizi? Eğer boşanmaya kesin karşıysa arkamda durduğunu göster ki bir daha cesaret edemesin, arife günü al beni eve getir kızım bizde kalacak de gözü korksun diyin. En azından bayramı yalnız geçirsin kocanız bir süre tek başına kalsın.

Normalde boşan derim ama şu korona döneminde aileniz de böyle davranırken biraz zor. Bari arkanızda olduklarını göstermeleri için baskı yapın. Ne bileyim bayramda siz evde durmayınca karşı tarafın ailesinin de kulağına gider yaşananlar belki onlar da tepki gösterir oğullarına. Bir daha böyle birşey yaşandığında da polis çağırın lütfen. Karşı tarafı evden uzaklaştırırlar en azından. Hem ilerisi için darp raporunuz olur. Kalacak yeriniz olsa hiçbir geliriniz olmasa dahi temizliğe gider bakarsınız çocuğunuza ama kalacak yer işini halletmeniz şart.
 
Ailenizin hoşgörmesini geçtim. Birde o evde ablanıza kabadayılık yapmış. Artı tek bir kelime yok eşim çok pişman diye.Ailenize hiçbirşey olmamış gibi gitmenizde ailenizin tepkisini törpülemiş olabilir.Çocuğunuzu alıp yalnız başınıza gidin ailenize. Ciddiyetinizi belirtin. Tabi ayrılmak istiyorsanız. O zaman destek olurlar belki.
 
Bazi aileleri hic ama hic anlayamiyorum. Evlenince kiz evlat, evlat statusunden dusuyor mu, degeri mi azaliyor? Boyle bir durumda bir baba kizina nasil sahip cikmaz? Nasil yaka paca atilmaz o damat evden? Nasil siddet gordugunuz o eve geri gonderebildi sizi babaniz? Zaten 3-5 sene evveline kadar hane icinde yasayan bir insandiniz, bosanip eve geri donunce mi yuk sayiliyorsunuz, evlenince ne degisiyor?

Ailenize cok ama cok kizdim.
Esinize iyice yuz vermisler. Siddette elin bir defa kalkma karari en zoru, bir kere oldugu zaman mutlaka devami gelir cunku normallesmeye baslar.
Ayrilmaya gucunuz yoksa lutfen kendinizin ve cocugunuzun can guvenligini koruyun, tartismaya girmeyin. Bugun kafa atan yarin ne yapar bilemezsiniz.
 
Böyle yapacaksa tutmasın oruç. Sizde ona kafa atsaydınız keşke
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…