Eşim işten çıkarıldı.

gamzeda sen de burdasın

canım ya bunu yazdığında burdaydım ama hemen çıkmak zorunda kalmıştım.İnşallah hayırlı haberlerinizi buradan okuruz
Bu arada ben hacet duasına bugün başlayamadım özel durumumdan dolayı umarım kısa sürer de bi an önce başlarım.

sizi rahatlatır mı bilmem ama size bizim yaşadığımız şeyi anlatayım:
eşim de özel sektörde çalışıyor. bu işinden önce tam ev almaya karar verip, evi bulup onay için kredi çekmeye gideceğimiz gün eşim işten çıkarıldı, mantıklı bir sebep olmadan. ben memur çocuğuyum, şu anda da memurum onun için bana çok tuhaf gelmişti ama hep destektim. hatta esprisini bile yapar olmuştuk.
neyse biz ev almaktan vazgeçtik tabii
eşim 1 ay içinde yeni bir iş buldu ve şuan çalıştığı iş çalışma saatleri olarak çok rahat, izin durumu rahat, maaşı diğerine göre biraz daha fazla ve en önemlisi iyi ki işten çıkmış iyi ki kredi çekmemişiz. çünkü şuan daha iyi, başka bir ev aldık üstelik müteahhite ödüyoruz yani kredi çekmeden.....,
onun için vardır bir hayır, Rabbim sen bilirsin hayrını bize göster diye dua edin
unutmayın:
her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır ve biz bilemeyiz.....

Rabbim yardımcınız olsun,sabır versin.
Benim ağabeyim özel sektörde müdürdü.Düğününe 1 ay kala işten çıkarıldı.Sebep;maaş zammı yapmamak için.
1,5 sene işsiz kaldı ağabeyim.Bu arada eşi düğünden 4 ay sonra iş bulabildi,bende bekar olduğum için çalışıyordum,ev geçiniyordu ama borçlara yetmiyordu.
Düğün borçları,mobilya taksit borçları birikmişti.
Şimdi ağabeyimin çok iyi bir işi var,borçlarının çoğunu bitirdi.
Ağabeyim de işsizlik döneminde namaza başladı ve inancını kaybetmedi,isyan etmedi.
Her yaşadığımız bir imtihan.İnşallah her şey yoluna girer ve çok mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
bugün giremedim hiç buraya, yeni girdim. özelden gelen mesaj ve burdaki mesajları görünce gözlerimden yaşlar döküldü.eşim ne oldu diye sordu şaşırdı. bizim için yaptıklarınızı anlattım bir kere daha. ... inanın bazen kendimden önce sizin için dua ediyorum..

Canım ben de eşime okuttum, duasını da ettik Hayırlı haberler almak nasip olur inşaallah...

allah razı olsun canım. mutluluğunuz hiç bozulmasın. çok teşekkür ederim. dün 41 i bitirdik dualadık, sizi de bol bol andık annemle.en hayırlısı olacak inanıyorum. müjde vereceğim..

tekrar hoşgeldin o zaman :) melekler başlamıştır belki senin yerine, önemli olan niyet.. inşallah vereceğim hayırlı haberleri çok umutluyum

Anlattıkların çok rahatlattı.sizin adınıza çok sevindim canım...1 ay gibi kısa sürede bulması çok iyi hem de daha iyisini..biz daha kötülerine bakıyoruz da olmuyor.. ev olayına da çok sevindim...şems tebrizi demiş ki; hayatım alt üst oldu diye üzülme nerden biyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını, bu söz gelir aklıma hep.........eşim çok geç geliyordu bende sinirden ağlıyordum , bir de 1 kaç yıla bir ataması çıkan bir yerdi, her zaman gidemezdim...hep devlet istedim o hep karşı çıktı, 7 yıl önce girmiş devlet tutmuş hiiç istememiş..şimdi devlet istediğini çok istediğini söyledi ve derse çok çalışmaya başladı, ve iyi de yapıyor, pek unutmamış .. belki hayır budur. . devlet rüyaydı benim için.inşallah yine en hayırlısını rabbim bilir.eşimin de mutlu olacağı bir yer istiyorum.. hayırlısı

Aynı durumdaymışız..bir de düşüş çok fena oluyor, müdür adam işsiz oluyor....büyük bir imtihan olmuş, hem evlilik zamanı hem 1,5 yıl çok fazla..namaza başlamasına vesile olmuş iyi bir yer bulmasına çok sevindim. allah bir daha yaşatmasın..

canım benimmmmmmmmmmmm yine şanslısın bak eşinin tecrübesi bol ve iyi yerdeymiş.bu cvde parlar.bir de bana bak 28 yaşında hala sınavlarda orda burda sürünüyorum.kendinizde suç aramayın özel sektörün felsefesidir 'maaşına zam işine son'.bunu hoca derdi hep. afedersin ama daha ucuza eşek gibi çalıştıracak enayiyi kolaylıkla bulurlar rekabet bol ne de olsa.bu zamanda ya kendinin patronu ya da memur olacaksın.başka yolu yok..
emin ol büyük sıkıntının sonu büyük mükafattır bunu çevremde de kendimde de gördüm..bir gün iyi ki diyeceksiniz.belki attıkları için teşekkür bile edeceksiniz.yani düşünsene eşin o tempoya strese dayanamayıp allah korusun sağlığından olarak atılsaydı.çünkü oarada kalmak ekstra efor ve karşılaştığı nankörlükte cabası.Allaha havale et karşı tarafı.bu gece ikinize birer ayetel kürsi okuyacağım inşallah.Allah ne kapılar acacak göreceksin...

çok güzel anlatmışsın canım..bu cv ile 3 ayda parlamadı. çok altında işlere bile başvurdu bazıları aramadı bile bazıları kapmak istedi çok çalışmalı az maaşlı iş, eşimin içine sinmedi..hocan çok doğru söylemiş..eşim için devleti o kaadr istedim ki ben, 4 yıl bu nedenle onunla evlenmedim, şimdi ise hep çalışması onu beklemek yıprattı beni, hemde gerçekten saçları beyazladı çalışmaktan...şimdi devleti istiyor en az 85 almalı, istemek başarmanın yarısı 5 hafta var.iyi görünüyor pek unutmamış , hayırlısı....

duan için çok teşekkür ederim ..ben de sana dua edeceğim canım. inş kpss geçip hayırlı bir yere atanırsın.

millet kelebek kıza dua ederken benide aradan çıkarın yahu..benim derdim atanmak değil başka(aşk meşk değil) şöle gönlümde olanı tez zamanda hayra çevirip versin Rabbimmmm...

Tam 4 ay oldu kızlar.. ümidim kpss.. 10 yıl önce üniden mezun oldu 1 ay önce çalışmaya başladı kpss ye. günde 12,13 saat çalışıyor ve 90 puan almalı..haftaya bugün kpss var.. sadece söylemek istedim bunu size:26:

Rabbim yardımcınız olsun, her şeyde de her şerde de vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur. Siz gönlünüzü ferah tutun dua edin.

Rabbim yardımcınız olsun, her şeyde de her şerde de vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur. Siz gönlünüzü ferah tutun dua edin.

Çok dua ediyorum canım , eşimin eski işi eşime göre iyiydi ama ben memnun değildim geç gelmesinden, sürekli şehir değiştirmekten her şeyden. ben hep devleti istedim kocamı ise 6 yılda kandıramamıştım artık devlet o da canı gönülden çook istiyor. allahım inşallah hayırlısıyla olur , ltfen dualarını eksik etme canımm

ilk paragrafınızı okurken çok kötü oldum o kadar emek ver saatlerce çalış aldığın maaş normal düzeyde olsun ama işten çıkartıl. rabbim yar ve yardımcınbız olsun değerli hanımefendi. inşallah en hayırlı işi eşiniz bulur ve üzüntünüz geçer dualarımız sizinle a.e.o.

evet canım sadece yükselmek istediği için çok çalıştı tam yükselmişti yıllar sonra işte böyle hızla düştük. şimdi ise yeni bir yer yeni yükselme çabası... of of ..allah razı olsun canım dua için lütfen eksik etme.. tek istediğim devlet. inşallah yüce allahım nasip eder

hayırlısı bitanem bak beklki iyide olmuş kpss ye çalışıyormuş .herşeyde bir hayır vardır diyelim bitanem inş. hakkında hayırlısı olur. bak bir ne diycem sekine diye bir dua var onu sabah namazından sonra 19 gün oku.int. sekine yazınca çıkıyor rabbim bize burayı gösterdi belki bu dua şefaat eder. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…