Eşim işten çıkarıldı.

canım seni burda yazdıkların kadarıyla acayip güçlü bi kadın olduğunu düşünüyorum..ALLAH ın bi bildiği vardır... bunu yaşaman gerekiyormuş... önemli olan en az hasarla sabırla atlatmak ve en bunu yapabilirsin çünkü eşinin bu enerjiye her ne kadar da senin az demene rağmen; ihtiyacı var... bu bir deneme sınavıııı

canım benim eşim şuan yanımda, güçlüyüm . iş arıyor farklı şehirlerde ayrıldığımıda neler olacak bilemiyorum o zaman güçlü olamayacağım ben.Allaha dua ediyorum bu imtihanın kolay geçmesi için

küçük bir ilçede yaşıyoruz ailemize 10 saat uzaklıkta buraya zaten eski işi için gelmiştik. burada iş yok istanbul izmir antalya ankara buralara bakıyoruz. ailem antalyada orası olsa keske( tabi önce hayırlısı) ben de burda çalışıyorum atama dönemi beklemek lazım, öyle işte kafam karışık.. az önce çok dua etmiştim şu an kendimi daha iyi hissediyorum psikolojik olarak

anlıyorum canım dualarını eksik etme bende senin için dua edicem... en azından sen çalışıyorsun bu da bişey... bi kapı kapanır bi kapı açılır derler ya çok inanırım o söze... hemde öyle bi kapı açılıyor ki iyiki de diğer işim bitmiş diyebiliyorsun ALLAHın bi bildiği var belki de eşin çoook daha mutlu olacağı sizin için daha hayırlı bi iş bulacak buna inan kalptennn!!!!! bunlara çok fazla şahit oluyoruzzz...

çanım 100 de fazla başvuru yaptı 3 yer aradı onlarla da olmadı.bu arad 1,5 ay oldu işten çıkalı

sevgi kelebeği sabır biraz daha.... ewet 1,5 ay senin için belikde 1,5 yıl gibi geldi ama bi de şöyle düşün eşin çırpınıyooo... bir,iki,üç, olmaz bi bakmışsın dörtte beşte bi yere girip başlamış bileee...

Allah yardımcınız olsun..Kızkardeşimin okuldan bir arkadaşı da uzun yıllardır havaalanında çalışıyor..Asıl mesleği inşaat mühendisliği ...

canım tam senin söylediklerin gibi düşünmeye çalışıyorum hatta bugün namza kılarken ( 3 gün önce başladım) aklıma bu işte bir süre sonra mutsuz olacağımız geldi( burası büyük bir zincir ve sık sık tayin oluyordu) hep yeni şehir yeni hayat korkutuyordu. işte başıma gelecek kötü şeylerin engellendiği bir kırık gibi hissettim. ve hayırlı bir yola açılacak ama görünürde hiç bir umut yok. ama ben allahıma güveniyorum

insan umutlarını bitirdiğinde yaşarken ölüden farkı olmaz.... Herkesin bi sıkıntısı var bu hayatta senin ki de bu işte... Umutla ve heyacanla bekLE müjdeli haberiiiii

Son düzenleme:

tatlımm.. eşin iş bulabıldımı merak ettim.. dualarım sizinle...

Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim.. Bir kapi kapanir digeri acilir.. Attigimiz her adimda hayirlisini istemeliyiz hayatta vardir bir hayri ve biz bilemeyiz Rabbimiz bilir. Gonlunuzden gecenler hakkinizda hayirli olsun INSALLAH.. Sonunda mutlu ve huzurlu olun..
Bu mubarek ve guzel hafta baslangicinda Efendimize salavat getirerek ondan sefaatci olmasini iste ve dua et.. dualarim darda kalan kullara. Rabbim bizi darda koymasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…