hdhajhjadasıl mesele hakkında söz verdi mi eşin?
ilk sevişme gerçekleşecek mi onca yıldan sonra?
Yetkililere sesleniyorum.Bu hikayenin tek magdurlari zavalli kedicikler
Boyle sahiplere denk gelmisler
gerçekseniz de fakeseniz de o kedicikleri sizin elinizden alsınlar
evet oKocasi evdeki dolap gibi seyde yasayan kadin miydi bu konu sahibesi?
Karşınızdakinin şerefsizliğine şerefsizlik katılmış olmasıyla alakalı, sizin megalomanlığınızı okşuyor olması bunu değiştirmiyor.Yaş takıntım yok. 55 oldum geçen ay. Ben yaşlanmıyorum, yaş alıyorum ve bu yaşlar şarap gibi lezzetime lezzet katıyor. Kıskanın.
Aaay benimde aklıma bu geldi valla erkekler bu konuda daha tehlikeli...Peki sizin yaşınızı biliyor mu sanaldaki şahıs ?
Dikkat edin de malınızdan, paranızdan ve canınızdan olmayın.
Nasıl ya bu sıcakta dolap içinde nasıl yaşıyor?ne alaka?neden?bu nasıl bir dolap?evet o
ban yemede :)Karşınızdakinin şerefsizliğine şerefsizlik katılmış olmasıyla alakalı, sizin megalomanlığınızı okşuyor olması bunu değiştirmiyor.
Yine hobi olarak yılların sizi lezzetlendirdiğine inanın, mesele bu değil. Evli olan adamlarla yazışıp,bir başka kadının üzüntüsüne mal olmamalı egonuz. Test etmeyin dişiliğinizi, sonuç yanıltır. Zira onlar için ha damacana, ha eşşek, ha ördek ha yaşını almış 50 60 yaş arası kadın farketmiyor .
kiler gibi bir odada kalıyormuşNasıl ya bu sıcakta dolap içinde nasıl yaşıyor?ne alaka?neden?bu nasıl bir dolap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?