Eşim mesajlarımızı okumuş!

Evlisiniz başka adam a aşıksınız gorusuyursunuz bunu eşiniz olaçak o adamcik ta biliyor bile bile berabersiniz ve size yalvarıyor ee ne diyelim hayırlı uğurlu olsun

Çevir kazı yanmasın mı? :)
Hani birbirinize foto atmıştınız da o size kalpler göndermişti vs. vs. Bu dertleşmek mi flört mü?
Sadece dertleşiyor olsan o kadar geniş bir adam niye kıpkırmızı kesilsin ?

Sen o adamın karısını aldatmasına müsade ettiğin halde , evliliğinin bitmesine müsade etmediğin için kendini yüce gönüllü biri mi sanıyorsun ?

Sen sahte değilsin bence çünkü yaşadığın hayat ile verdiğin cevapların abuk subukluk oranı aynı. Tutuyor yani.

Ay abla mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. O sizden yaşça küçük olupta fotosunu görünce beğenmediğiniz kişi mi bu sanalda ki aşk? Yoksa yeni biri mi? Yeni biriyse fena. Bir ay oldu olmadı herhalde konuyu okuyalı. Allah akıl fikir versin diyeceğim. Yaşça buyuksunuz benden ayıp olacak. Çok enteresan bir yaşam stiliniz var. Gerçekten enteresan

Hah histerik. Düşün düşün aklıma bir türlü gelmedi. Ablanın teşhisi tamamen bu.

Kedili bekar kadinlar var.
Hayvan neyine engel olacak senin boşanmana bahane bahane.
Allah akıl fikir versin

burada adami genis kendinizi durust gibi tanittiniz ama degilmis demek ki. adam sizin bu kadar da ileri gidebilecek bir karakteriniz oldugunu dusunmemis.
yoksa neden bir erkek baska erkeklerle ask konusmalari yapan kadina ve KEDILERINE baksin ki?

Yaşınız 60 a dayanmış bnce sizde ayzarmır başlangıcı olmuş evliyken mutsuzsanız veya eşinizi sevmiyorsanız ona birşey diyemem başkasını sevmenizede birşey diyemem ama daha gitmişsiniz evden ne diye gelip bir daha adamı kahrediyonuz yazık adama ama zati siz günah küpü olmuşsunuz tabi çıkmazlara girersiniz!!!

Erkekler böyle bir şeye ihtimal vermediği için bu kadar canavarlaşıyorlar dediğim de bana kızıyorlardı. Yaptığını tasvip etmiyorum kesinlikle ama kocan hak etmiş.

Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım.
Bence 3.su. bosan, bu ask zannettigin adamla da gorusme, yalnizca kedilerinle takil. cunku kedilerinle iliskin daha iyi

Tövbe estağfurullah yaaaa Artık bu tür konuların fake olduğuna inanmak istiyorum yoksa millet de ar namus edep ahlak kalmamış .
Evdeki adama ben başkasına aşığım diyorsun , evdeki bunu biliyo diyosun , yok sanaldakinden acı içinde ayrıldım yok evde ki ADAM yokluğunda anlamış pişman olmuş ,seni özlemiş Allahım sen büyüksün yarabbim akıl fikir ver sen bu insanlara
Az ötede oynayın da böyle iğrençlikleri mattah bişey gibi yazıp normalleştirmeyin.

56 yaşında sanırım tek derdim,emekli olan kocamı evden gönderip altin günlerine katılmak olurdu.Suru psikolojisi sanırım,çevremde 54 yaşında dünya turuna çıkan bir teyze tanımıyorum hepsi gün gün gezip,turlara katılıyor.Bende onlardan olma yolundayım,henüz katılacak gün arkadaş grubum olmasa da.Sizi hiç sevmedim ben ya,göz ardı edecem.

Yahu 54 yaşında olduğunuzu söylüyorsunuz. Davranışlarınız 15 yaşındaki kız çocuğu gibi. Ne desem bilemiyorum. Çok ilginç birisiniz. Acilen bir uzmanla görüşün.

Ablacım senin şu yaşında yaşadığın aksiyonları 20lik kızlarımız yaşamıyor be
Aynen ben de onu düşündüm. 54 yaşındaki teyzemiz yeni yetme genç kızlar gibi flört hayatı yaşıyor. Nereden baksan anormal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…