hangi konusu inanılacak gibi ki?Konunun gercek.oldugunu bana kimse inandiramaz ...
Sorma ya bir film izlerken şakasını yapayım dedim Azrail ile göz göze geldikbazı bayanların şeyi de altın dan oluyor
Uyeyi tanimiyorum, hic bir konusunu hatirlamiyorum.hangi konusu inanılacak gibi ki?
Hayır tabikide. Beni asla salakca vaatlerle kandırmadı. Birbirimize gayet açık davrandık. Benim yüzümden evliliğini bitiren btirmesini istemem. O da benim için istemez. Sadece azıcık dertleşip, muhabbet ediyorduk. Sonra bağımlılığa dönüştü, bu kadar aşık olacağımı tahmin etmemiştim
Dolap mı?Kocasi evdeki dolap gibi seyde yasayan kadin miydi bu konu sahibesi?
Hah histerik. Düşün düşün aklıma bir türlü gelmedi. Ablanın teşhisi tamamen bu.Ya ablacım Allah aşkına 54 yaşındasın bi sakin ol bi kendine gel fake bir kimliksen de yorma bizi boşuna.
Annemle yasitsin ben utanıyorum sana şunları söylemeye.
Aşk kadını falan değilsin bildiğin histeriksin sen.
Kocana yazik yeminle üzülüyorum o adama,senleymis onun da imtihanı.
Kedili bekar kadinlar var.Önce biriyle normal yazışıyordum, açtığım bir konu ile alakalı bana cevap vermişti. Üç gün arkadaş muhabbeti yaptık. Yazışmamızın yön değiştirdiğini farkettim. Birbirimiz hakkında sorular sormaya başladık. Ben o zaman duygusal ihtiyaçlarımı hissettim. Evliliğimi sorgulamaya başladım. Gidip eşime durumu anlattım. Ben bu safhaya geldim artık evliliğimiz için yapacak bir şey kalmamış. Boşanmaya ikimizde karar verdik. Adli tatil girdi araya. Evdede kedilerim var, onlar yüzünden gidemedim hemencecik. Ev tutmam lazımdı. Boşanma işi halloluncaya kadar evimi, işlerimi ayarlarım diye düşündüm. Kedilerim ayak bağı oldular bana, onlar olmasa zaten yıllar öncesinden boşanacaktım.
Bence 3.su. bosan, bu ask zannettigin adamla da gorusme, yalnizca kedilerinle takil. cunku kedilerinle iliskin daha iyiGeleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım.
Tövbe estağfurullah yaaaaEşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
Sana ne ya sana mı soracak?Ya bi git allahini seversen. Azdinmi bu nedir ayip ya. Madem.bi halt yiyon buraya yazmaki baska kizlarda seni ornek almasin. Herkez sizin gibi genis degil cinayet bile olabilir. Her konuna ayri sinir oluyorim
Aynen ben de onu düşündüm. 54 yaşındaki teyzemiz yeni yetme genç kızlar gibi flört hayatı yaşıyor. Nereden baksan anormal bir durum.Ablacım senin şu yaşında yaşadığın aksiyonları 20lik kızlarımız yaşamıyor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?