Eşim mesajlarımızı okumuş!

Bir de Türkiye'ye muhafazakar ülke derler, ehehe.

Ablacım, o kadar kendinle çelişiyorsun ki. Yeni konu açacaksan eskileri okuyup öyle aç bari. 8 Temmuz'da açtığın konu:

Eşime boşanmak istediğimi söyledim. Keşke daha önce yapabilseydik dedim bana hak verdi. Yani boşanıyoruz.

Adam sırf sanaldan sevgilin var diye mi sana hak vermekten vazgeçti? Aranızda sizi tutan hiçbir şey yok, ne cinsellik var ne sevgi var. Ev arkadaşları bile oturup iki muhabbet ediyor o da yok. Ki daha önce de adamın seni sanalda aldatmasından şikayet etmişsin. Aynı şeyi yapıyorsunuz birbirinize.

İnternetten canlı sohbetler vs var. Yakalaladım çok kez. Gerçekte ise aldatma yok. Çünkü tipi müsait değil. Yoksa kimse tutamazdı onu.

Yani adamın seni kıskanması kadar saçma bir şey yok şu an. Hadi gene de evlisin diye gururuna yediremedi diyelim. Devam ediyorum.

Bu sanalda yazıştığım adam benim ilk aşkım. Onüç ondört yaşında yaşamam gereken duyguyu bu yaşımda yaşıyorum ve beni çok sarstı. Üstelik o da imkansız bir aşk.

Bu adamla ne manaya evlendin? Tek söylediğin şey eşinin seninle güzel olduğun için evlendiği.

Senin ne diye evlendiğine dair hiçbir motivasyon yok. Şimdi de gelmiş sanaldan yazıştığın, görmediğin, öpmediğin, sevişmediğin birinin ilk aşkın olduğunu iddia ediyorsun. 25 yaşında yazsan şunu anlayacağım hadi ama 55 yaşındasın.

Hani konuşup anlamaya çalışsa sana yeterdi. Yok aldatıyor, yok kredi çekti, boşanmamak için her türlü bahaneyi sunmuşsun eskiden. Şimdi ne değişti? Sanaldan ne idüğü belirsiz, dolandırıcı mıdır, hırlı mıdır hırsız mıdır, evli olan (boşanacağı dahi meçhul) bir adam için her şey değişti. Elemanın doktor olduğunu iddia ediyorsun, benim nişanlım da doktor. Allah seni inandırsın adam bırak sanal sitelerde kadın tavlamayı, başını kaşıyacak vakit bulamıyor. Eve gelir gelmez seriliyor yorgunluktan.

Valla daha bakardım da yoruldum yani. Bana çok çelişkili geliyorsun kusura bakma.

sanalda tanıştığınız beyefendinin dişlerini fırçaladığını nereden biliyorsunuz
şaka mısınız acaba ya siz? bu neyin genişliği. zaten boşanacaktık diyip birileri ile yazışmak... ilginçsiniz gerçekten.

Valla 38 yaşımda aşka olan inancımı yitirmiş bir kadın olarak sizin bu yaşlar da aşkla ilgili kurduğunuz cümleler karşındaki kişinin 20 ki yaşlar da olduğu düşüncesine sokuyor ,ne aşkı ya aşk falan yok sanal aşk hepten manyakça normal durmuyor ,çarpık ilişkiler Brezilya dizileri halt etsin maşallah

Tabiki onunla bir geleceğim yok. Karısı ile arası o an kötüydü sonra iyileşmiş olabilir. Bu benim aşık olduğum gerçeğini değiştirmiyor işte. Bu duygudan kurtulmak istiyorum, kurtulamıyorum.
Bence sen bir erkeksin ve etrafın da yaş bu kadar ileri olmasa da bir kadın var onun karakterine bürünüp bura da kadınların olaya bakış açısı ne onu anlamaya çalışıyorsun nasıl

Ayyy bu ne ya. Evliyken yok asik oldum yok vazgecemiyorum. Siz normalmisiniz acaba.

kusura bakmayin ama sizinki istemem yan cebimde koy hesabi , iki adami da parmaginda oynatiyormussun gibi geldi . birde burda ayni bk yiyen kocalara saydiriyoruz farkin yok

Kediler var cümlesini okuyunca hatırladım sizi boşanacaktınız ama kediler vardı falan.
Adam gözümde nokta kadar kaldı şuan.

bir kez bile gorusmemissin nasil asik olabiliyorsun komedi ya. Disleri beyaz mi bari
Bir ile on arası sayıda diyelim. Dört yıldır bendeler.
15 yildir evlisin, kediler 4 yildir sende, ee 11 yildir sevismedigin dis fircalamayan yukluk adamindan neden bosanmadin? Kediler deme 11 yil kedisiz gecmis

Boşanma aşamasına girince başkasıyla konuşmak görüşmek hatta âşık olmak normallesiyor mu hangi vicdanda ? Eşinize gerçekten üzüldüm hataları olmuş bile olsa sizin muamelenizi haketmemiş başkası olsa yüzünüze tekrar bakmaz adım atmış birde size. Bence aklinizi başınıza alın ve eşinizin kıymetini bilin.

Pişman olmayı bilen insandan olur. Yuvana kocana bak sen kim bilir aşk diye baktığın adamla neler yaşayacaktın gerçekten sil baştan her şeyi göze almaya değer mi o adam bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…