- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Sebep?kiler gibi bir odada kalıyormuş
Teşekkür ederim :)evet o
Eşime boşanmak istediğimi söyledim. Keşke daha önce yapabilseydik dedim bana hak verdi. Yani boşanıyoruz.
İnternetten canlı sohbetler vs var. Yakalaladım çok kez. Gerçekte ise aldatma yok. Çünkü tipi müsait değil. Yoksa kimse tutamazdı onu.
Bu sanalda yazıştığım adam benim ilk aşkım. Onüç ondört yaşında yaşamam gereken duyguyu bu yaşımda yaşıyorum ve beni çok sarstı. Üstelik o da imkansız bir aşk.
Kendimi beğenmiş gibi olmak istemiyorum, ama ben bayağı güzel bir kadınım. Eşim de benimle sadece güzel olduğum çin evlendi. Ve etrafa göstermekten hoşlanıyor. beni arkadaşlarıyla tanıştırmaktan, akraba toplantılarına çağırmaktan, dikkat çekmemden haz alıyor. Beni ön plana atıyor ve kendisi geri planda kalıp beni izliyor. Kişilik olarak varlığı yokluğu belli değil.
Eşim konuşsa, anlamaya çalışsa bunları yaşamayız ki zaten. Aslında şu sıralar maddi yönden aileme ve eşime destek çıkmak zorundayım. Kardeşim çok borçlandı ve eşim, onun için yüklü miktarda kredi çekti. Böylede bir iyiliği var, yok sayamam. Elim kolum bağlanıyor.
Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor.
Yüklük olarak kullandığı küçük bi oda varmış orası sanırımNasıl ya bu sıcakta dolap içinde nasıl yaşıyor?ne alaka?neden?bu nasıl bir dolap?
Valla 38 yaşımda aşka olan inancımı yitirmiş bir kadın olarak sizin bu yaşlar da aşkla ilgili kurduğunuz cümleler karşındaki kişinin 20 ki yaşlar da olduğu düşüncesine sokuyor ,ne aşkı ya aşk falan yok sanal aşk hepten manyakça normal durmuyor ,çarpık ilişkiler Brezilya dizileri halt etsin maşallahEvliydi. Off inanki aşık olmayı ben istemedimki. Kanser gibi tıpki. Kim kanser olmayı ister. Orasına burasına sıçrar insanın. Hayatını tehlikeye atar. Aşkda öyle bilemesinki. Ben buna aşık olayım, bu uygun değil buna olmayayım. Hoşlandığın kişiye aşık olabilirsin. Karşılık görürsen kapılıp gidersin. Karşılık vermese neyse de. İçinde körelir zamanla. Biri kor diğeride üfler ateş olur. Kk ül oluncaya kadar yanar. Yanmadanda kül olmaz. Kül olmadanda aşk bitmez. Edebiyatcı oldum sayenizde
Bence sen bir erkeksin ve etrafın da yaş bu kadar ileri olmasa da bir kadın var onun karakterine bürünüp bura da kadınların olaya bakış açısı ne onu anlamaya çalışıyorsun nasılTabiki onunla bir geleceğim yok. Karısı ile arası o an kötüydü sonra iyileşmiş olabilir. Bu benim aşık olduğum gerçeğini değiştirmiyor işte. Bu duygudan kurtulmak istiyorum, kurtulamıyorum.
Guzel tespitBence sen bir erkeksin ve etrafın da yaş bu kadar ileri olmasa da bir kadın var onun karakterine bürünüp bura da kadınların olaya bakış açısı ne onu anlamaya çalışıyorsun nasıl
Hayır o kadar dikkatli okudum ki belki de kendi böyle evli bir kadınla birlikte ve onun duygularını yaşantısını senaryoluyor kadınların olaya bakış açısını sorguluyor başka türlü olması tuhafın ötesinde gibi geliyor
Guzel tespit
O fotoğrafı berbattı. Çok kötü bir açıdan kendisini fotoğraflamış ve olduğundan daha toy duruyordu. Sonraki attıkları ile alakası yoktu. Onun her şeyine aşık oldum. Sesini duydum sesine aşık oldum. Üslubuna, konuşmak için tercih ettiği konulara, kibarlığına, rahatsız etmeyişine, kararlı oluşuna bir sürü özelşiğine aşık oldum ve onu asla unutamayacağım.
15 yildir evlisin, kediler 4 yildir sende, ee 11 yildir sevismedigin dis fircalamayan yukluk adamindan neden bosanmadin? Kediler deme 11 yil kedisiz gecmisBir ile on arası sayıda diyelim. Dört yıldır bendeler.
Boşanma aşamasına girince başkasıyla konuşmak görüşmek hatta âşık olmak normallesiyor mu hangi vicdanda ? Eşinize gerçekten üzüldüm hataları olmuş bile olsa sizin muamelenizi haketmemiş başkası olsa yüzünüze tekrar bakmaz adım atmış birde size. Bence aklinizi başınıza alın ve eşinizin kıymetini bilin.Eşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
Pişman olmayı bilen insandan olur. Yuvana kocana bak sen kim bilir aşk diye baktığın adamla neler yaşayacaktın gerçekten sil baştan her şeyi göze almaya değer mi o adam bilemezsinEşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?