- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Vermek ne demek ya? Bir kadın olarak böyle bir tabiri nasıl kullanabiliyorsunuz?Sorun onun benimle sevişmek isteyip istememesi değil ki. O sevişmeyi bilse zaten bunları yaşamayacaktık. O kadın ruhundan anlamıyor ya da beni anlamıyor. Bir ten uyumumuz yok ve artı kendinede bakmıyor bende onu istemiyorum. Onu isteyeyim diye de kendisi için bir değişikliğe gitmedi. Şimdi her ne istersem yapacağını söylüyor ama benim içimdeki duygular öldü. Kısaca ona vermek istemiyorum.
Bir yorumunda çocukluk aşkım zart zurt demiş.Ay abla mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. O sizden yaşça küçük olupta fotosunu görünce beğenmediğiniz kişi mi bu sanalda ki aşk? Yoksa yeni biri mi? Yeni biriyse fena. Bir ay oldu olmadı herhalde konuyu okuyalı. Allah akıl fikir versin diyeceğim. Yaşça buyuksunuz benden ayıp olacak. Çok enteresan bir yaşam stiliniz var. Gerçekten enteresan
Ne konu, ne konu sahibinin gerçek olabilme ihtimali yok.Beyazlale vakasi gb geldi gercek mi gercek olamayacak kdr tuhaf
Bakire ve kedileri var haaNe konu, ne konu sahibinin gerçek olabilme ihtimali yok.
55 yaşında lezzetli mi lezzetli bir teyze, 35 yaşında dr ve evli bir adamla, kocasının gözü önünde aşk yaşıyor. Bakire ve kedileri var. Son ayrıntı çok önemliydi
Dolap ya da kiler gibi bir yerdi. Alışmak lazım artik normallesti bu konular :)))Dolap mı?
Fare mi bu ayol!
Konu, algılama kanallarıma kısa devre yaptırdı.
Tam üstüne bastın kaldır ayağınıya bu konu sahibi kedileri yüzünden ayrılmayan aynı evin içinde farklı hayat yaşayan . sanal da aşık olduğu kişi evli birisi olan teyze değilmi ? biri aydınlatsın beni
Oyyyy.Vermek ne demek ya? Bir kadın olarak böyle bir tabiri nasıl kullanabiliyorsunuz?
Görüşmedim, yan yana gelmedik.Sanalda ki kişiyle hiç görüştünüz mü, bence boşluktan kaynaklanan bi his sende ki.
Eşimde, aramızdaki sorunları internette tanıştığı biri rus, biri fuji'li iki kadına anlatmış. Hem dertleşmiş hem seks yqpmış onlarla. Dün itiraf günüydü. Bütün incilerini döktü.. birde benim gibi romantik yazışma değil, kameralar açık. Ama beni teselli etmek için rus aynı sana benziyordu dedi.Keşke eşin konu acaydi da arkandan seni taşlayaydik. Böyle yüzüne karşı olmuyo. Umursayacagını sanmıyorum çünkü
Size karşı nazik olmaya çalışıyorum. Biri rus biri fujili olmak üzere 2 ayrı kadınla sanal sex yapabilen eşiniz varmış, siz nasıl hala bakire kalabildiniz? Sırrınız şarap gibi, lezzetinizden dolayı olsa gerek..Eşimde, aramızdaki sorunları internette tanıştığı biri rus, biri fuji'li iki kadına anlatmış. Hem dertleşmiş hem seks yqpmış onlarla. Dün itiraf günüydü. Bütün incilerini döktü.. birde benim gibi romantik yazışma değil, kameralar açık. Ama beni teselli etmek için rus aynı sana benziyordu dedi.
Gibi?Eşimi kıskanamıyorum, elimde değil ya. Kıskanmak için aşık olmak lazım. Ama sanaldakini kıskanıyordum. Yiyordum kendinkendimi, acaba başkasınada yazıyormu diye. Karısını bile kıskanır oldum salak gibi.
Aynen valla bu devirde psikolojik problemleri olan insanlar hayvan beslemeye başladı yalnızlıklarını gidermek için vs. Olan zavallı hayvanlara oluyor.gerçekseniz de fakeseniz de o kedicikleri sizin elinizden alsınlar
Çünkü sanal seviyor. Kadının sıcaklığına ihtiyaç duymamış. Kendinkendine yetiyor, biraz görsellik olsun yeter ona.Size karşı nazik olmaya çalışıyorum. Biri rus biri fujili olmak üzere 2 ayrı kadınla sanal sex yapabilen eşiniz varmış, siz nasıl hala bakire kalabildiniz? Sırrınız şarap gibi, lezzetinizden dolayı olsa gerek..
Gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?