Eşim mesajlarımızı okumuş!

Beyazlale vakasi gb geldi gercek mi gercek olamayacak kdr tuhaf

Vermek ne demek ya? Bir kadın olarak böyle bir tabiri nasıl kullanabiliyorsunuz?

Bir yorumunda çocukluk aşkım zart zurt demiş.

Beyazlale vakasi gb geldi gercek mi gercek olamayacak kdr tuhaf
Ne konu, ne konu sahibinin gerçek olabilme ihtimali yok.
55 yaşında lezzetli mi lezzetli bir teyze, 35 yaşında dr ve evli bir adamla, kocasının gözü önünde aşk yaşıyor. Bakire ve kedileri var. Son ayrıntı çok önemliydi

Bakire ve kedileri var haa

Kocanız size aşık mı rahat bi karakter mi bilemedim.Aynısını ben yaşasam bu ne gurursuz adam diye iyice tiksinirim ama diğer taraftanda sanal var filan ilginç.

Bir gün bi vakaya gitmiştim ; adam karısına hunharca şiddet uygulamış çocuğuda almış kapının önüne koymuş ... Kadın ve şiddet olunca çok tarafsız olamıyorum haliyle baya bi sinirlenmiştim. Ama kadın ısrarla ben hakettim diye söylenip duruyordu . Ya diyorum şiddet var ortada çoçuğunun gözü önünde hemde
Neyse sonra kadın sakinleşti anlattı ; kocası bunu Facebook da başka bi adam ile konuşurken yakalamış
İnternetin , sanal denen yalan bi balona kapılıp giden bayanlar ... Evdeki koca san ummadığını bulamadığını arayan bayanlar üzülsem mi kızsam mı bilemedim

Bence konu sahibinin senaryosu bu.
Çünkü eşinin evli olan erkek arkadaşıyla aynı evde yaşayalım demesi ve mesajlarında kullandığı "vermek"kelimesinin başka açıklaması olamaz.

Keşke eşin konu acaydi da arkandan seni taşlayaydik. Böyle yüzüne karşı olmuyo. Umursayacagını sanmıyorum çünkü
Eşimde, aramızdaki sorunları internette tanıştığı biri rus, biri fuji'li iki kadına anlatmış. Hem dertleşmiş hem seks yqpmış onlarla. Dün itiraf günüydü. Bütün incilerini döktü.. birde benim gibi romantik yazışma değil, kameralar açık. Ama beni teselli etmek için rus aynı sana benziyordu dedi.

Eşimi kıskanamıyorum, elimde değil ya. Kıskanmak için aşık olmak lazım. Ama sanaldakini kıskanıyordum. Yiyordum kendinkendimi, acaba başkasınada yazıyormu diye. Karısını bile kıskanır oldum salak gibi.

Size karşı nazik olmaya çalışıyorum. Biri rus biri fujili olmak üzere 2 ayrı kadınla sanal sex yapabilen eşiniz varmış, siz nasıl hala bakire kalabildiniz? Sırrınız şarap gibi, lezzetinizden dolayı olsa gerek..
Gibi?

Çünkü sanal seviyor. Kadının sıcaklığına ihtiyaç duymamış. Kendinkendine yetiyor, biraz görsellik olsun yeter ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…