Koca adam hala anasinin lafiyla mi hareket ediyor ?Merhabalar,
Eşimle çok sorunlar yaşadık ve yaklaşık 2 ay önce boşanmanın eşiğinden döndük (sorunlarımız eski konularımda yazıyor). eşimin aile büyükleri araya girdi .eşim yalvardı yakardı yeminler etti psikoloğa gidicem dedi vs vs son bir şans verdim eve döndüm.
herşey güzel gidiyordu bir sorun yoktu (meğer ben öyle sanıyormuşum) ortalık durulmuştu. yavaş yavaş iki aileninde arası düzelecekti biraz zaman geçince.
bende evimde kuran okutmak istedim hem iyi gelir bize diye hemde akrabaları bir araya toplarım kaynaşma olur evimi de görmek isteyenlerde vardı diye.
fakat kayınvalideme söylediğim anda annemi ve akrabalarımı kastederek kimseyle görüşmek istemediğini gelmeyeceğini söyleyip kestirip attı hatta banada ertele yapma gibi şeyler ima etti ama hevesim kırılmış olsa da çok üstünde durmadım sen bilirsin dedim ertelemeyeceğimi söyledim. kendi tarafımı çağırdım.
annemle birlikte bir sürü hazırlık yaptık bu sırada eşim hiç olumsuz bişey söylemedi annem gelmeyebilir sen davetini yaptın boşver takma filan dedi hep .
Eşim kurandan bir gün önce bir anda teyzen gelmesin şu bu gelmesin istemiyorum evimde demeye başladı. (annesinin eşimi doldurduğu söylediği sözlerden anlaşılıyordu)
Bende tabi herkesin haberi var bir sürü hazırlık yaptım saçmalama yapma etme demeye kalmadan eşim teyzemin kızına 'kuran iptal oldu annene söylersin ' diye bir mesaj atmış. cesarete bakın
tabi bu mesaj olayı bir anda yayıldı .herkes eşimin istemediğini anladı kısacası beni rezil etti sırtımdan vurdu resmen . tüm hazırlığımı hevesimi mahvetti ve kimse gelmek istemedi mecburen iptal etmek zorunda kaldım kaynanamın istediği oldu yine
annesi gelmediği için eşimi doldurduğundan, kimse gelmeyecek o eve diye baskı yaptığından eminim eşimde çok inkar etmedi zaten.
ailem bu olay karşısında inanılmaz öfkeli eşin bizi istemiyor ve seni hiçe saydı rezil etti diyorlar bu olayı affetmemem gerektiğini bitirmem gerektiğini söylüyorlar haklı olarak . Çok kırıldım kaç gündür çok kötüyüm.
meğer hiç bişey değişmemiş eşimde annesi de hala aynı. boşuna kendimi kandırmışım boşuna şans vermişim. bu olay karşısında tepkim ne olmalı ?
evet annesine bağımlı ne derse onu yapıyor . annesi yüzünden beni hep üzdü kırdı hiçe saydı.Koca adam hala anasinin lafiyla mi hareket ediyor ?
O zaman aileniz hakli.evet annesine bağımlı ne derse onu yapıyor . annesi yüzünden beni hep üzdü kırdı hiçe saydı.
bu son şansıydı sözler vermişti annesini dinlemeyeceğine dairO zaman aileniz hakli.
Ben olsam ailemi hice saymayan adamla evli kalmam.
evet o kadar kırıcı ki. günlerce nasıl hevesle hazırlık yaptığımı gördü hediyelikler yaptırdım filan nasıl kıydın diyorum sende zamanında annemi üzmüştün diyoBöyle kadın lafıyla hareket eden erkeklerden irite oluyorum. Bence aileni dinle. Çocuğun yoksa bitir gitsin o da anasıyla takılsın. Onunla böyle mutsuz mutsuz yaşamaya şartlı mısın? Sana saygısı olsa böyle birşey yapmazdı.
ailen haklı.ailem bu olayı duyarsa sana ve annene ne yaparlar hiç düşündün mü olay çıkar diye korkmadın mı hiç diyorum umrunda değil
Resmen anası durmuş durmuş oğlunu şişirmiş satmış. Anasına kına yolla bi tarafına yaksın. Sen de ailen arkandaysa hiç durma. Kocandan bi cacık olmazevet o kadar kırıcı ki. günlerce nasıl hevesle hazırlık yaptığımı gördü hediyelikler yaptırdım filan nasıl kıydın diyorum sende zamanında annemi üzmüştün diyo
insan eşini sırtından vurur mu intikam alır mı
Ben olsam o mesajdan sonra o evde durmazdım ama yine de sen bilirsin.
Şok oldum zaten beni rezil etti herkeseya sizin adınıza ben nefret doldum.nasıl sakin kalıyorsunuz ben akrabalarımın gelmesine izin vermediği evi yakar basar giderim.lütfen sinmeyin terbiyesiz orası sizin eviniz ona mı soracaksınız kimin gelip gelmeyeceğini.
zaten haftasonu yemeğe gitmişler hep birlikte eşim olacak kişi de onlarla gitmiş. ee kadın kutlama yaptı tabi bi lafıyla iptal ettirdi ne de olsaResmen anası durmuş durmuş oğlunu şişirmiş satmış. Anasına kına yolla bi tarafına yaksın. Sen de ailen arkandaysa hiç durma. Kocandan bi cacık olmaz
aynen gerek yokmuş kendimi kandırmışım . annem çok üzüldü kadın bir sürü hazırlık yapmıştı sarmalar sardı filan emekleri ziyan oldu birde üstüne rezil oldu kBos insan dolar.
Iyi dusunup geri donusu olmadan ayrilmalisiniz.
Iki aileninde kaynasmaya ihtiyaci yok gereksiz bunlar.
Evliligin rezil olmus annenin emeklerine ne olacak yersiniz.aynen gerek yokmuş kendimi kandırmışım . annem çok üzüldü kadın bir sürü hazırlık yapmıştı sarmalar sardı filan emekleri ziyan oldu birde üstüne rezil oldu k
zaten daha dönüşü olmaz son şansıydı . ne yapmak istiyor anlamıyorum onca şeyi yapıp bişey yokmuş gibi davranıyor utanmadanEvliligin rezil olmus annenin emeklerine ne olacak yersiniz.
Iyi dusun geri doneceksen gitmek icin adim atma.
umarım boşanma davanı açmışsındır.Merhabalar,
Eşimle çok sorunlar yaşadık ve yaklaşık 2 ay önce boşanmanın eşiğinden döndük (sorunlarımız eski konularımda yazıyor). eşimin aile büyükleri araya girdi .eşim yalvardı yakardı yeminler etti psikoloğa gidicem dedi vs vs son bir şans verdim eve döndüm.
herşey güzel gidiyordu bir sorun yoktu (meğer ben öyle sanıyormuşum) ortalık durulmuştu. yavaş yavaş iki aileninde arası düzelecekti biraz zaman geçince.
bende evimde kuran okutmak istedim hem iyi gelir bize diye hemde akrabaları bir araya toplarım kaynaşma olur evimi de görmek isteyenlerde vardı diye.
fakat kayınvalideme söylediğim anda annemi ve akrabalarımı kastederek kimseyle görüşmek istemediğini gelmeyeceğini söyleyip kestirip attı hatta banada ertele yapma gibi şeyler ima etti ama hevesim kırılmış olsa da çok üstünde durmadım sen bilirsin dedim ertelemeyeceğimi söyledim. kendi tarafımı çağırdım.
annemle birlikte bir sürü hazırlık yaptık bu sırada eşim hiç olumsuz bişey söylemedi annem gelmeyebilir sen davetini yaptın boşver takma filan dedi hep .
Eşim kurandan bir gün önce bir anda teyzen gelmesin şu bu gelmesin istemiyorum evimde demeye başladı. (annesinin eşimi doldurduğu söylediği sözlerden anlaşılıyordu)
Bende tabi herkesin haberi var bir sürü hazırlık yaptım saçmalama yapma etme demeye kalmadan eşim teyzemin kızına 'kuran iptal oldu annene söylersin ' diye bir mesaj atmış. cesarete bakın
tabi bu mesaj olayı bir anda yayıldı .herkes eşimin istemediğini anladı kısacası beni rezil etti sırtımdan vurdu resmen . tüm hazırlığımı hevesimi mahvetti ve kimse gelmek istemedi mecburen iptal etmek zorunda kaldım kaynanamın istediği oldu yine
annesi gelmediği için eşimi doldurduğundan, kimse gelmeyecek o eve diye baskı yaptığından adım gibi eminim
ailem bu olay karşısında inanılmaz öfkeli eşin bizi istemiyor ve seni hiçe saydı rezil etti diyorlar bu olayı affetmemem gerektiğini söylüyorlar haklı olarak . Çok kırıldım kaç gündür çok kötüyüm.
meğer hiç bişey değişmemiş eşimde annesi de hala aynı. boşuna kendimi kandırmışım boşuna şans vermişim. bu olay karşısında tepkim ne olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?