Eşim Ne yapmaya çalışıyor

eşinizde ağır psikolojik sorunlar var bana kalırsa, bu nasıl laf yahu? sizinle neden evlendi ozaman, siz neden ve nasıl bu kadar sessiz kalabildiniz? hala evim mi diyosunuz o evde huzur olmadiktan sonra evin kıymeti mı var..
sessiz kalmadığım için annesine karşı çıktıığım boyun eğmediğim için zaten bu kadar ileri gidiyorlar ben sinmedikçe azıtıyorlar anne oğul ikisi . bende annesinin kuklası olsaydım şimdi hiç sorun olmazdı. böyle bir hayat yok ama var sanıyorlar

eşinizin veya kayınvalidenizin kişiliği hakkında evlenmeden hiç fikir sahibi olamadınız mı?
yani nişan aşamasında da belli etmiş olmalılardı kendilerini.

kayınvalide bunları nasıl söyleyebiliyor?
niye böyle bir ortam oluyor?
eşiniz neden evini benimsemiyor da sürekli annesini mutlu etmek ve onunla zaman geçirmek derdinde?
adam huzuru hala anasının dizinin dibinde buluyor.
ha böyle bir hali vardı evlenmesin tamam..

ben bu tarz evliliklerde genelde şunu gözlemliyorum.
belki bilerek ya da bilmeyerek, eşinizin ailesini, sizden önceki yaşantısını, hayat düzenini küçümsemiş olabilir misiniz?
tepeden bakmış olabilir misiniz?
ben sadece anlamaya çalışıyorum sizi yargılamıyorum..

Pes yani gerçekten pes.. kadın işine bu kadar krısan,anasının ağzına bu kadar bakan adam mı olur yaa? Kesınlıkle sağlam bir cezayı hak etmiş.. rest çekin tek tek herkesten ozur dıleyıp ıkna edıp kendısındavet etsın ve kv yi bu sefer siz istemeyin diyeceğim ama elinizde de patlayabilir bu kocayla..

aynen gerek yokmuş kendimi kandırmışım . annem çok üzüldü kadın bir sürü hazırlık yapmıştı sarmalar sardı filan emekleri ziyan oldu birde üstüne rezil oldu k
eee ailen zaten arkanda seni üzmekten zevk alan bi adam icin mi evde oturuyosun hala

maalesef ikiside güzel oynadılar. kaynanam düğüne kadar hep kızım kızım asla karışmam asla gelmem asla asla deyip dururdu yüzüme güldüler hep.

evlenince nasıl olsa dediklerimi yaptırırım sandı herhalde bende yapmayınca olaylar başladı. kaynanam öyle laflar söyler çünkü eşim ağzını açamaz savunmadı beni hiç

hayır hayır eşim ve annesinin tek sorunu bağımlı bir hayatları var kimseleri yok kendilerinden başka . arkadaş akraba hiç bişey .

işten çıkıp kaynanama gidilecek yatmaya eve gidilebilir haftasonu beraber olunacak başbaşa kalmıcaz başbaşa gezmeye gidilmicek herşey ona sorulacak ona anlatılacak. kaynanam böyle istiyor işin garip yanı eşimde böyle istiyor . benle bir kere bi yere gitmek istemez başbaşa

Hamile kalmadan boşan.

Ne rezil bir kocan var.

Madem evine, eşyalarına kıyamıyorsun boşanırken al hepsini, kendine başka evde düzen kur.
Onlarla mutsuz yaşayacağına tek başına mutlu ol

okurken sinirlerim gerildi eşine kv ne değil sana sinirlendim halen b hafta karar vermem gerek diyorsun. ödnüp kv nin kölesi mi olcaksın yada ömür boyu bu sorunları mı yaşayacaksın anlamıyorum ailende arkanda üstelik

beni tutan şeyin ne olduğunu gerçekten bilmiyorum. üzerime düşenin çok daha fazlasını yaptım inanın ne bekliyorum hala bilmiyorum aptal gibiyim

beni tutan şeyin ne olduğunu gerçekten bilmiyorum. üzerime düşenin çok daha fazlasını yaptım inanın ne bekliyorum hala bilmiyorum aptal gibiyim
yapacağın şey çok basit gideceksin avukata giderkende de düşün videonu götürceksin tüm haklarını alarak ayrılcaksın şi,mdi ayrılırsan 1 sene sonra bitmiş olcak herşey ama böyle devam edersen daha çok yıpranıp üzüleceksin birde aileni üzeceksin değer mi sence

zaten bir önceki gidişimde dilekçemi vermiştim avukata .

Iki tarafta suclu. Madem sen aileler duzelsin istiyorsun neden kv istemedigi halde keyfin bilir tarzinda inadini bas etmeye calistin. Bence boyle konularda orta yollu olmasi gerekiyor simdi isler daha sarpasarmis. Esinde annesinim agzina bakmis. Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ana iki yil bu surer sen rekabet ortamina girme cunku o adam su an annesini hakli gorecek. Boyle giderse iki tarafta kaybedecek biriniz alttan almasi lazim ya da bosanip kurutulacaksin.

Arkadaş normal değil. Ayrıca size saygısı yok ve değerde vermiyor anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…