Eşim Ne yapmaya çalışıyor

Bende eşimin ailesi tarafından akrabalarıma karşı çok güç duruma düştüm düğün zamanı hala bile (1,5 sene oldu ) söylerler nasıl insanlar olduklarını...Tekrarı olursa sanırım sessiz kalmam bu sefer yanlarına kalmaz yani.Senin yerine kendimi koyamadım bile Allah yardımcın olsun insan kendini geçiyorda aileye akrabaya yapılan asla unutulmuyor...

Boşa şu adamı, gitsin anasıyla otursun sonsuza dek inşallah!. Sinir oluyorum böyle erkeklere. Senin evine, gelenine gidenine onun anası ne hakla karışır. Ay sinir oldum burdan ya

Ben psikologa gittiğimde ve anlattığımda anneci adamlar 8 10 yıl sonra da senin dediğini yapıyor ama şimdi bekleme demişti ki ben ne kadar sevebilirim ki boyle birini benim de canım var benim de duygularım var ben de kadınım.
Sevmediğini düşündüğümde sevmeye devam etsem bile eninde sonunda bitiyor ama sen biraz daha sabret ben elimden geleni yaptım ama olmadı dediğinde git.
Çünkü gidip geri dönmek de saçma çocuk oyunu gibi evlilik bu toplumda çok saçma bir kurum haline geldi.
Bazen ne yapsan da olmaz o hali ile kabül et seviyorsan o değişmez ama sen değiş.
Kendinle ilgilen biraz kendine bak. Ne istediğini bilmiyorsun bence

Ablacım kusura bakma ama sen göz göre göre sırf evlenebilmek için hayatının hatasını yapmışsın. Eski konularıma bakabilirsiniz sorunlarımı anlattım demişsin. Bem de bi bakayım dedim.
2015 yılından itibaren şöyle mesajlar var;
3 yıllık sevgilimden ayrıldım barışırsak mutlu olur muyuz?
1 yıldır görüştüğüm biri var 33 yaşında evleneyim mi
1 buçuk yıldır görüştüğüm biri var evleneyim mi
Akrabalar biriyle tanıştırdı
Arkadaşlar biriyle tanıştırdı adam bana seni beğenmedim dedi.
Yok biri 3 yıl evli kalmış boşanmış
Diğeri senden kısaymış
Allah aşkına bu nedir, bu kadar yanlış insanla bu kadar kısa sürede evlenmeyi nasıl düşündün?
Evlendiğin kişi bu sorunlu insanlardan hangisi merak ettim inan

1. Haziran 2015 ve 12.Haziran 2015 konularını okuyunca konu sahibinin bizi keklediğini düşündüm.

1. Haziran 2015 ve 12.Haziran 2015 konularını okuyunca konu sahibinin bizi keklediğini düşündüm.
Açıkçası bunu ben de düşündüm ama içerikler çok hayatın içinden, uç bir konu yok. Bence her önerilen adamla görüşmüş. Biriyle görüşmeye devaö ederken başkasıyla tanıştırmışlar onla da görüşmüş. Bunu aldatma gibi de görmüyor.. tuhaf valla çok çıkamadım içinden

Bilemedim vallah.
Bazi konularda ailesinden dem vuruyor, bu konuda ailem cok seviyeli cok iyi filan...

12.haziran sevgilisi var... eylül konusunda uzun zamandir hayatimda kimse yok diyor..

Neyse, konu sahibinin algısı hafif bozuk galiba.

Konuya bu yönden bakinca kocasi belki haklıdır diye düşündüm

Boşa şu adamı, gitsin anasıyla otursun sonsuza dek inşallah!. Sinir oluyorum böyle erkeklere. Senin evine, gelenine gidenine onun anası ne hakla karışır. Ay sinir oldum burdan ya
michone cnm sna mesaj atmaya calıstım ama olmadı sen bana atmayı dener misin

Boşan demek kolay ama boşanmak zor biliyorum ama üstlerde yazılmış psikolog bile 8-10 yıl sonra sizi dinlemeye başlar demiş. 8-10 yıla kimin çıkacağı belli mi ayrıca o kadar süre daha sürekli anne sözüyle hareket eden biriyle yapabilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…