Tamam saklayarak hata yapmışsınız fakat eşinizin tepkisi biraz fazla değil mi ? Ben cidden hiç anlamıyorum eşine sevgilisine böyle en ufak olayda dünya ahiret düşmanmış gibi davrananları durumu güzelce izah edip özür dilediğinizde yumuşamadıysa ve hala devam ediyorsa kusura bakmayın eşiniz sizi güzel bir oyuncak haline getirmişMerhaba hanımlar.
Dün geceden beri çok kötüyüm... Daha önce de bahsettiğim bir sigara bagimliligim var malesef. Esiminse pek haberi yok. Daha önce bir kaç kez paket görüp icmememi istemişti. En son da söz verdim bir daha olmayacak diye. Uzun bir süre olmadı da ama sonra tekrar başladımbıraktım yine başladım... Bir türlü tamamen terkedemedim. Olmadı
Dün gece de eşim paketi görmüş. Uyuyordum çantamda birşey buldum dedi (telefonumu istemistim onu ararken bakmis. Yoksa çantama bakıp duracak biri değil)
Beynimden vurulmusa döndüm. Eşim böyle zamanlarda hiç konuşmaz. Bu defa da aynen öyle yaptı yattı hiç konusmadi. Ben ozurler diledim ağladım, yalvardım... O sadece güvenimi mahvettin dedi ve haklı da. Gece boyunca ağladım üzgün olduğumu söyledim... önce elini çek demişti ona dokundugumda yatarken elini tuttum ayağım ayağına degiyordu ama o uyuyor muydu uyumuyor muydu bilmiyorum. Sabah yüzüme bile bakmadan gitti. Kapıda gönderirken bile bakmadı asla hatta asansör bile beklemedi indi gitti
Biz birbirimizi çok seviyoruz. O kadar pişmanım ki... Ama yapamadım işte. O da bana yapamadigin yerde yanıma gelip yapamıyorum deseydin dedi. Ben de kardeslerimle konuştuğumu ne yapacağımı bilemedigimi söyledim. Zaten gece iki üç cümle ancak kurmuştur.
Ne yapayım da gönlünü alayım aşırı üzgünüm ya çok mutsuzum. Hak etmedi o böyle birşeyi...
Kesinlikle çok haklısınız ortada bir baskı olmasa bu konu yalan söylenecek bir konu değilSizi yalana iten neydi, anlayamadım. Çok mu baskı yapıyordu, içmeye devam etmeniz halinde bazı şeylerle mi tehdit ediyordu? Yoksa sırf aranız nahoş olmasın diye mi yalan söylediniz? Evlenmeden önce içiyor muydunuz? Sonradan başladıysanız eşinizin baskısını anlarım. Zira ben de sigara içen biriyle asla evlenmezdim. Ama durumunuzu bildiği halde bıraktırırım diye düşünüp şimdi üstünüzde bir baskı kuruyorsa, onun da ayıp ettiği bolca nokta var. Lakin tabi yalanın bahanesi olamaz. Şu durumda kendinizi ifade etmelisiniz bence. Neden sigara içtiğinizi değil de neden yalan söylediğinizi açıklamalısınız.
Tatava yapmaları belki de sigaranın iğrenç kokusu dur dişleri de sarı sarı göstermesidir bu benim düşündüğüm tatava da yaparım içmiyorum olduğum yerde de kimse içmesin bir zahmet
Yani senin esin boyle yapsaydi onu affetmezdin ve evliligini bitirirdin oyle mi? Burada oyle yazmissinAslında vermek istemedim mecbur kaldım. Sonra tutamadigimda da utandım söyleyemedim iki kardeşim de sağlıkçı onlardan yardım istedim. Ara ver dön, ara ver dön... İstemedim... Ama kolay değilmiş. Ben olsam affetmedim. Guvenim bitmisse iş bitti derdim. O ne düşünüyor bilemiyorum şu an ve bu beni kahrediyor.. beni anlayan birilerinin olmasına sevindim..
Benim kocam zaten sigara içmiyor icseydi evlenmezdim.o zaman sigara kullanan biriyle evlenmeyin.
konu sahibesinin eşi de evlenmeseymiş.
evlenince baskıyla bıraktırırım diye düşünmüş ama olmamış görüldüğü gibi.
Benim kocam zaten sigara içmiyor icseydi evlenmezdim.
Zor ama bende kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum 1 ay hiç içmiyorum ama deli gibi canım istiyor hiç eksilmiyor canımın istemesi sonra gerş başlıyorum bu şekilde size daha cazip gelecektir sigara aynı zamanda sigara bırakılması en zor madde sizi şuan çok iyi anlıyorum keşke eşiniz size bu konuda anlaya bilse anladıgım kadarıyla eşiniz kullanmıyorGüncelleme...
Eşim konuşmak istedi...
İctigim zaman ona neden söylemediğimi, o samimiyeti vermedigini mi dusundugumu sordu. Utandım dedim. Utanmıştım çünkü diyemezdim. Bırak başla bırak başla çok yıpratıcıydi zaten. Dediğim gibi ancak kardeslerimle konusabilmistim. Keşke elin sigaraya gittiginde beni arasaydin suradayim gel konuşalım deseydin ben gelirdim dedi.
Bundan sonrası için söz istedi. Veremem dedim. Bir daha bu duruma düşmek istemediğimi söyledim. Ama bağımlı olarak da bir hayay geçirmek istemediğimi dedim. O zaman aklından bile geldiginde kendince bir sistem kur, zorlayacak birşeyin olsun onu uygula yavaş yavaş icmen de yok olur dedi. Bir tane içerden bir hafta oruç tut mesela dedi. Beni haberdar et, kızsan da bana söyle, kızgınken evden çıkma, çıkarsan yanına para alma dedi.
Vel hâsıl konuştuk... evimin yaramaz kızı dedi :)) sarıldık.. çok şükür diyorum... İnşallah kurtulurum sigaradan. Çünkü gerçekten içmek beni mutlu etmiyor..
Esin cok guzel destek olmus bence sende biraz elinden geldiğinin fazlasını çabala biliyorum zor ama pes etmemeye çalış:)Güncelleme...
Eşim konuşmak istedi...
İctigim zaman ona neden söylemediğimi, o samimiyeti vermedigini mi dusundugumu sordu. Utandım dedim. Utanmıştım çünkü diyemezdim. Bırak başla bırak başla çok yıpratıcıydi zaten. Dediğim gibi ancak kardeslerimle konusabilmistim. Keşke elin sigaraya gittiginde beni arasaydin suradayim gel konuşalım deseydin ben gelirdim dedi.
Bundan sonrası için söz istedi. Veremem dedim. Bir daha bu duruma düşmek istemediğimi söyledim. Ama bağımlı olarak da bir hayay geçirmek istemediğimi dedim. O zaman aklından bile geldiginde kendince bir sistem kur, zorlayacak birşeyin olsun onu uygula yavaş yavaş icmen de yok olur dedi. Bir tane içerden bir hafta oruç tut mesela dedi. Beni haberdar et, kızsan da bana söyle, kızgınken evden çıkma, çıkarsan yanına para alma dedi.
Vel hâsıl konuştuk... evimin yaramaz kızı dedi :)) sarıldık.. çok şükür diyorum... İnşallah kurtulurum sigaradan. Çünkü gerçekten içmek beni mutlu etmiyor..
Kaç yaşındasınız?Güncelleme...
Eşim konuşmak istedi...
sorun sizin tatava yapma demeniz içmeyen biri için . Icmeyen insanlar rahatsız oluyor bunu bilin tatava yapıyor demeniz çok ukalacao zaman sorun ne?
anlamsız bir alıntı yapmışsınız.
konu sahibesinin kocası da evlenmeseymiş bu kadar büyük bir kriterse.
siz nasıl kriterleriniz doğrultusunda bir eş seçtiyseniz o da öyle seçseymiş.
masallah kaliteli bir esiniz varmis..Güncelleme...
Eşim konuşmak istedi...
sorun sizin tatava yapma demeniz içmeyen biri için . Icmeyen insanlar rahatsız oluyor bunu bilin tatava yapıyor demeniz çok ukalaca
Güncelleme...
Eşim konuşmak istedi...
Vay arkadaş ne kadar abartmışsınız yaBende sigara içen biriyle yapamam. Evlenmeden önce biliyorsa yapacak bir şey yok. Ben bu durumda sadece çocuğunuza üzüldüm ben sigara kokan bir ebeveyn istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?