Eşim sanaldan aldattı !

Gerçekten allah eşlerimiz belasını versin al birini vur ötekini. Şöyle diyenler var eee eşiniz böyleydi niye evlendiniz . Böyle malllar olduğunu bilseydik zaten evlenmezdik erkek karaktersiz bir varlık gerçekten evlendikten sonra anladım evlenmeden önce başka bir insan evlenince başka bir insan şuan Yanımda ki yüzü olarak ilk zamanlar sevdiğim adam ama karakter olarak değil bambaşka bir insan sonra da eee boşanın madem böyleyse . Boşanmak bazıları için kolay olsa bazısı için zor olabiliyor hemen boşanan demek kolay ama sizin durumunuz da eğer eşim yapmış olsaydı asla affetmem ona da söyledim beni aldattığı an da bırakır giderim biz yapınca anında kapı önüne koyuluyorsak omlar yapınca da aynısı yapacaz kısasa kısas bu kadar !

sizi direk kastetmedigmi belirtmistim aslinda. Kac yasinda oldugunuzu kac yillik evli ve cocugu nezaman yaptiginizi vs bilmiyorum.

neyse gecmisi bosverin ama suan siz artik nasil biri oldugunu biliyorsunuz.
Daha 3 senelik evliyim 1.5 yaşında kuzum var 25 yaşındayım mimarlık okuyorum 4. Sınıf kayınvalidem sağolsun karnımı okşaya okşaya hamile bıraktırdı beni tövbe estağfirullah

Evet evliyim. Ama kıyas vs yapma bence
Kıyas asla yapmıyorum bunu ona da söylüyorum herkes aynı değil diye tabiikide ki eminim bu adam olmasaydı gözümün içine bakarak değer veren başka birisi olurdu eğer bekleseydim ama beklemedim gözüm de açık değil o yüzden beni kolay kandırıyor aklınca gerçi kendisi öyle sanıyor sadece

insan hamileyken ölücek gibi oluyor rabbim kimsenin başına vermesin bir tek ablam biliyor yaşadıklarımı başından itibaren her şeyimi bir gün boşanırsak onu şahit tutucam

Bak en güzel yaşlarındasın güzelde bir bölüm okuyorsun. Keşke en baştan okulunu bitirmeden çocuk yapmasaydın ama olmuş birkere ne diyelim bundan sonrası kendin için çözümler ara derim. Hayatını ve çocuğunun hayatını güzellişletirmeye çalış.

Kelime var burda yazamam Eşin kendini senden daha iyi savunuyor hatalarını bile savunuyor ve aldatma- namaz -ağlama üçgeniyle yaptıklarına bedel ödemeden sıyrılmanın yolunuda bulmuş.

Teşekkür ederim canım dualarında bana da yer ver adım Şeyma Allah’a emanetsin

insan hamileyken ölücek gibi oluyor rabbim kimsenin başına vermesin bir tek ablam biliyor yaşadıklarımı başından itibaren her şeyimi bir gün boşanırsak onu şahit tutucam
Lütfen Bosan. Hpv bulastirmis bide pislik herif. Daha ne yapmasi lazim? Kendinize yazik etmeyin yine yapacak.

Koca olmak ayri baba olmak ayri. Bosanma isini ya bebekken ya da cocuk üniversiteye basladiginda yapmayi tercih ediyorlar. Cocuk biraz buyudugunde okulu var, sinavi var diye oteleyeceksiniz. Cocugun bahanesi bitmez. En iyisi cocuk biseyjn farkinda degilken bosanmak. Tabi cocugu bahane etmiyorsaniz.

Lütfen Bosan. Hpv bulastirmis bide pislik herif. Daha ne yapmasi lazim? Kendinize yazik etmeyin yine yapacak.

Birde HPV mi bulastirmis. Ay böyle herifleri Allah bildigi gibi yapsin..bizim üniversitede bir erkek anlatmisti. Bir akrabasi her yiyip köyden evlendigi kiza HIV bulastirmisti. ya insan hic mi sorumluluk hissetmez esine karsi

İşte bu yüzden ilk aldatmaları asla affetmeyin boşanın diyoruz. Sonra '' boşan demek kolay '' tepkileri alıyoruz. Elbette çocuğunda olduğu için zor olur ama ben hiç bi kere aldatıpta af diledikten sonra düzeleni ne gördüm ne duydum. Zaten utansa başta yapmazlar değil mi? Affetmeyin. Birde yüzsüz yüzsüz hazır cevapları da oluyor bunların. Savunuyorlar kendilerini Ya da üzülerek söylüyorum boşanamam diyorsanız yapacak bi şey yok.

Birde HPV mi bulastirmis. Ay böyle herifleri Allah bildigi gibi yapsin..bizim üniversitede bir erkek anlatmisti. Bir akrabasi her yiyip köyden evlendigi kiza HIV bulastirmisti. ya insan hic mi sorumluluk hissetmez esine karsi
Gencecik masum kadinlari böyle yakiyorlar iste. Ahlak olmayinca böyle oluyor. Keske bizim Kadinlar da tekmeyi vursalar. Bidaha cesaret edemezlerdi

Bence bir daha kocanı bırakıp gitme adamın acil sevişmeye falan ihtiyacı olur her an yanında olmalısın (!)

Bu sanal ihanetten daha büyük bir mesele farkinda misiniz? Aldatarak evliliginize ve size saygı duymuyor. Hastalik kendi kendine gecer diyerek ise hayatinizla oynuyor farkinda misiniz? Basiniza bir is gelse cocugunuz annesiz kalacak. Kocaniz sigil uzmani mi, kadin hastaliklari doktoru mu? boylelerinin boğazına gece uyurken cokeceksin, dunyayi bir pislikten kurtarmis olacaksin.

Şimdi;güvenmek istiyorumla,şartlar olgunlaşsın boşayacağım demek arasında çok fark var. Önce ona karar ver. Yoksa sen daha çok içini dökersin buraya

Çocuğunuzun arkasına sığınmayın, peki mideniz nasıl alıyor, şu cümleleri okumanıza rağmen nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz, nasıl aynı yatağa giriyorsunuz, nasıl yutuyorsunuz? Ayrılın, alın nafakanızı hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…