Eşim sanaldan aldattı !

Namaz Allah'a ibadet etmek, bu dunyanin güzelliğine kapilmadim yaradani unutmadim her vakit aklimda ve kalbimdesin demek icin, ahiret icin, tovbe icin, sukur icin vs vs falan kilinir. Baska bir kula gösteriş icin namaz kilinmasi dogru mu sizce? Kilinan namaz kisinin kendisini baglar yani sizinle alakasi yok ki. Kocaniz zaten sanaldan yaptim deyip sucunu hafifletmeye calismis.

İşte bu yüzden ilk aldatmaları asla affetmeyin boşanın diyoruz. Sonra '' boşan demek kolay '' tepkileri alıyoruz. Elbette çocuğunda olduğu için zor olur ama
"ama"
denip geçilebilir bir şey mi bu sizce?
hadi hayatında aldığı ilk ciddi ilişksiyle evlenip direkt anne olmak, tüm duygusal dünyasının buna göre şekillenmesi boşanmayı ölmek sanmak gibi psikolojik yükleri bir kernara bıraktım.

bu kadın sanırım hayatında hiç çalışmamış
kocası memur mu boşansa nafaka verecek mi verse ne kadar verecek bilmiyoruz. ailesi kabul etmiyor.

ev kiraları 4-5 bin liradan başlıyor
kreşler de 3-4 binden aşağı yok ki çocuğu kreş yaşında değil zaten. bakıcılar asgari ücret istiyor.

taş yeyip su içse 10 bin lira yetmez şu durumda ki zaten işi de yok

hani çok kolay boşan demek tepkisi haksız mı gerçekten merak ediyoum siz ayda 15-20 bin kazanmadıkça boşanabilir misiniz?

Artık bir zaman sonra açıktan yapacak arsızlaşmış . Yavuz hırsız olmuş kocanız. Ya kabul edin gözünüzü kapatın ya da hazırlık yapın. Maaşınızı vermeyin, para biriktirin. Allah yardımcınız olsun

Adam serefsizin önde gideni , güvenip de ne yapacaksın? Hastalık kapmayi mi bekleyeceksin?
Kızın da çok seviyordur eminim eli şeyinde gezen babasını. Bugün sevse yarın zaten utanır,onun yüzünden erkeklerden tiksinir.
Madem şartların uygun değil yapacağın şey okulunu bitirmek, güzel bir işe girmek, parandan zırnık vermeyip, eve de katkıda bulunmayıp gizlice biriktirmek, yeterli birikimin olunca da k.cina tekmeyi vurmak.
Başka Çaren yok

Adamın ruhu pis anonimden olsa ne farkeder. Tekrar güvenmeyi denicem demek yerine keşke artık aynı evi paylaşmaktan öteye gitmicem bir müddet sonrada boşanıcam deseydiniz. Güvenmeyi denemek çok saçma.

Ben kendi adıma cevap vereceğim boşanirim . Çalıştığım iş yerinde çok yakın çevremde boşanan kadınlar var bu dediğiniz paraları da kazanmiyorlar. Ankara da çalışan bir mühendis o da iyi bir firmaysa 15 alıyor zaten . Konu sahibini incitmek istemiyorum ama insanın gururu her şeyden önce gelir . Bunu kabul etmeyen asgari ücretle çalışan insanlar çok fazla var .
Ben şu an üç aylık bir çocuk annesiyim su dakka cekinmem evet ilk başta zorlanirim belki ama kurarım düzenimi benim mesleğim de var .inanılmaz zor gelir emzirdigim küçücük çocuğu bırakıp ise gitmek ama aldatildigim yerde durmaktansa giderim . Yoksa kendimi biliyorum o adamı gece boğazlarim . Nasıl aynı yatağa yatılacak

16 yaşımdan beri hep çalıştım sosyal biriydim okurken evlendim eşim memur nafakayı verir kızı için ama ben bu durumları kaldırabilir miyim ailem çok pasif çünkü o yüzden aklımda çok soru var

Adamın ruhu pis anonimden olsa ne farkeder. Tekrar güvenmeyi denicem demek yerine keşke artık aynı evi paylaşmaktan öteye gitmicem bir müddet sonrada boşanıcam deseydiniz. Güvenmeyi denemek çok saçma.
Zaten artık böyle düşünüyorum güven diye bir şey yok. Sadece aynı evi paylaşıyoruz bu kadar bu durum sanırım iyi bir yere gitmiyicek allah yardımcım olsun

Öğrenciyim şu anda kızım benim aileme gitmiyor kaçıyor onların sevgisine inanmıyor onu nasıl bırakıp çalışabilirim

Öğrenciyim şu anda kızım benim aileme gitmiyor kaçıyor onların sevgisine inanmıyor onu nasıl bırakıp çalışabilirim
Ben size yazmadım ki konu sahibi size hiç bosanin yazmadım yorumlarima bakabilirsiniz . Siz boşanmak istemiyorsunuz o direnciniz yok. Burdaki kadinlarun aksine ben sizin tercihinize birşey diyemem. Kocam aldattı ama boşanmayi düşünmüyorum diyebilirsiniz bu hayat sizin koca da çocukta sizin . Siz ne yapayım diye sormustunuz ben dedim ki adamı yalnız bırakmayin çözüm bu sizin için bana göre.

16 yaşımdan beri hep çalıştım sosyal biriydim okurken evlendim eşim memur nafakayı verir kızı için ama ben bu durumları kaldırabilir miyim ailem çok pasif çünkü o yüzden aklımda çok soru var
Gördünüz mü bu cevabinizdan da belli bizim hayata bakış açılarımiz farklı . Yapmanız gereken adamın telefonunu çok kurcalamayin yalnız birakmayin durup durup konuyu açmayın huzurlu olmak için

hamileyken mi acaba?
bu adam daha nişanlıyken aldatmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

benim anladığım muhafazakar hanım hanım evlenilecek kızı gözü açılmadan seviyorum ölüyorum diye evlenip çocuğu da yapıp kilitleme hikayesi var burada...hikayenin muhtelif yerlerine de aşırı dozda "errrrkeeğim ben yaparım sen yapamazsın" serptik mi tamamdır.
o kadar sosyaldin hiç mi erkek tanımamıştın be kızım?

Maddi açıdan zorluk çekilecek diye kimse aldatıldığında sitem etmesin o zaman. Ben burada aslında aldatan erkeğin değişmeyeceğini aynı konu sahibininde açıkladığı gibi yine, yine ve yine aldatacağını belirttim. Bunun orta yolu yok ya boşanırsın ya da kabul edersin. Ne yapmalıyım sorusuna peki siz ne cevap verirsiniz? Ne gibi çözümleriniz var? Adamın bahaneleri bile mantıksız ve arsızca. Maddi kısma gelince elbette kolay olmayacak kendisini ve çocuğunu geçindirebilecek daha küçük bi şehre taşınabilir, devletten yardım talep edebilir, ailesine gidebilir ( kabul etmiyor diye bir yazı okumadım durumları iyi değil demiş sadece ). Ben şunu anlamıyorum değişmeyen bi adamdan bahsediyor, değiştiremiyor, mutsuz, acı çekiyor ve bizim ne gibi bir tavsiye vermemizi bekliyor? Siz eşinin başka kadına yazdığı yazıları içinize sindirip aynı yatağı paylaşmayı kabul edebilir miydiniz gerçekten? Kim dedi ona ekonomik gücünü eline almadan evlen, okulu bitirmeden evlen diye peki? '' Şimdi size mi soracak? '' diyeceksiniz belki de ama hepsi aynı sonuca varıyor '' siz olsanız ne yapardınız? '' sorusunun cevabını veriyorum sadece :)

bu tarz bir pislikten 2.çocuğu yapmaya nasıl karar verdiniz neden bu kadar bomboş yaşıyorsunuz en azından kendinize saygınız olsun

Gördünüz mü bu cevabinizdan da belli bizim hayata bakış açılarımiz farklı . Yapmanız gereken adamın telefonunu çok kurcalamayin yalnız birakmayin durup durup konuyu açmayın huzurlu olmak için
Buraya konu açınca yine kötü davrandım yine aramız açıldı huzursuzluk çıkaran ben oldum bacım

Buraya konu açınca yine kötü davrandım yine aramız açıldı huzursuzluk çıkaran ben oldum bacım
Işte konu acmayscaksin bu konuyu birine anlatırsan sana iyi birşey söyler mi hayır . O zaman düşünmeyip amacın için uğraş okulu bitirdikten para kazandıktan sonra düşün şu an kendinde o gücü bulamiyorsan

Tanıdım da böylesine denk gelmedim bacım evere her zaman aldatmış sevgiliyken de nişanlıyken de ve bunu hamileliğimin 8. Ayında öğrendim

Bence de tekrar güvenmeye çalışın. Tabi bu arada 3.kez aldatacaktır ama olsun yine affetmeyi denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…