Eşim sanaldan aldattı !

+1

Gencecik masum kadinlari böyle yakiyorlar iste. Ahlak olmayinca böyle oluyor. Keske bizim Kadinlar da tekmeyi vursalar. Bidaha cesaret edemezlerdi

Evet. Birde isin kötü tarafi "bundan sonra beni kim alir" veya "bundan sonraki sanki daha iyi mi olacak" diye kaliyor bir cogu. Kolay birsey degil. Adam birde "sadece sanal" diye masumlastirmaya calisiyor. Sanki ilk firsatda atlamayacak.

İlkini affedip ,ikinciye aldatilmisiniz .
Üzgünüm bunun devamı gelecek ,üçüncüye dördüncüye beşinciye...
Madem mecbursunuz eşinize, o zaman telefonu karistirmayin hiç değilse gözünüz görmesin başka nasıl bi yöntem söyleyebilirim ki .
Kabullenip hicbirsey olmamış gibi davraniyormussunuz zaten .

Kızınızı düşünüyorsanız mutsuz bir anne babayla büyütmeyin.

Evet. Birde isin kötü tarafi "bundan sonra beni kim alir" veya "bundan sonraki sanki daha iyi mi olacak" diye kaliyor bir cogu. Kolay birsey degil. Adam birde "sadece sanal" diye masumlastirmaya calisiyor. Sanki ilk firsatda atlamayacak.
Malesef Pamuk. Böyle erkeklere yillarca tehamül ediyorlar. Kocasi yazistigi kisiden yüz bulsaydi bence konu sahibini terk ederdi. Erkekler terk edebiliyor ama kadinlar cesaret edemiyorlar.

Konu sahibi ilerde bosarim diyor ama sanmiyorum

Siz aldatsaniz namaza baslasaniz eşiniz ne yapardı merak ettim

Malesef Pamuk. Böyle erkeklere yillarca tehamül ediyorlar. Kocasi yazistigi kisiden yüz bulsaydi bence konu sahibini terk ederdi. Erkekler terk edebiliyor ama kadinlar cesaret edemiyorlar.

İlerde boşarım demiyorum aileme nasıl açıklarım arkamda dururlar mı bilmiyorum sadece her günümü zor sabah ediyorum oysa sadece konuyu kapatmamı bekliyor

hA işte bu din istismarı
Gerçek inanan için sözüm yok
Ama böyle alçak üçkağıtçı onursuz pislikler için gerçekten din çok güzel bir şemsiyedir

Ben zaten namaz kılıyorum sadakatsiz biri fen değilim lafını ettiğim an gözü dönüyor kendisi özel harekatçı silahı olan bi insan kendimi göz göre göre yakamam
Namaz kılmakla sadakatin alâkası ne? Gördüğünüz gibi arkasına sığınıyor sadece, ibadet mi temizleyecekmiş pisliğini? Kanıtlarınızı toplayın, davanızı açın, uzaklaştırma kararı aldırın.

En sinir oldugum, daha kadin hamileyken aldatmis. Ey serefsiz kadin seninde cocugunu tasiyor. Baba yapiyor seni. Insan buna bu kadar mi ihanet eder. Konu sahibine cok üzüldüm. Ayrilmaya durumu müsait degildir belki ama yasadiklari da hic kolay degil

Ya okulum, kızım falan diyerek boşanmayacaksınız madem niye telefonunu karıştırıyorsunuz ki? Bu artistliğe ne gerek var yani? Cehalet mutluluktur diye boşuna mı diyorlar. Yutamayacağınız lokmayı niye ısırıyorsunuz ki. Eşinize aldatsa bile boşanmayacağınızı anlatmak dışında bu olayın ne yararı oldu size?

Çok teşekkür ederim beni anladığınıza sevindim ama üzülmeyin lütfen acınıcak halde değilim mis gibi bi kız evladım var en büyük şansım en azından öyle bakıyorum evliliğime

Evet haklısınız ama görmem gerekiyordu demekki içime bi his geldi belkide biticek durum hiç iyi yere gitmiyor çünkü

Evet haklısınız ama görmem gerekiyordu demekki içime bi his geldi belkide biticek durum hiç iyi yere gitmiyor çünkü
Ben eşinizin özellikle bu tavrınızdan sonra duracağını sanmıyorum açıkcası. Sanaldan reele geçecek büyük ihtimalle maalesef. Kendiizi hazırlayın ve şartlarınızı hızlıca düzenlemeye bakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…